20838
Segítséget kérek
-
Tűzfal beállításai rendben?(pl.: bejövő echo kérés engedélyezése) -
ba32107 #17516 A mi otthoni routerünkre admin/admin volt ha jól emlékszem, és ott be sem volt alapból állítva a biztonságos wifi. Ami a router hátulján van kód, az tuti hogy a WEP kód (mert legutóbbi alkalommal is azt írtam be, és működött). A driver is ugyanaz, amit múltkor tettem fel. Egyszerűen nem vágom. Max felhasználószám biztos nem gond, ezen a gépen kívül még két gép van a routeren, de ez mindig is így volt.
Amúgy alapból azért tettem újra a windowst, mert volt valami vírus, ami miatt nem lehetett netezni. De mivel format c volt, ezért gyanítom a vírus eltűnt. Igaz, hogy van külön egy D meghajtó, amiről feltettem a drivert (ergo a vírus elméletileg ott elrejtőzhetett), de windows install után első dolgom volt, hogy vírusellenőrzést csináljak.
Szerződést majd megkeressük, ha legközelebb megyek hozzájuk. Lehet, hogy tényleg a kód rossz? Fene tudja, ami erre enged következtetni, az az, hogy pontosan ugyanezt csinálja akkor is, ha rossz kódot adok meg neki. Csatlakozik, kéri az IP címet, nem kap, majd ledob a hálózatról. -
jah am meg keresd meg a szerződést, abban minden le van írva :) -
karajjj #17514 biztos, hogy jó a driver?
nem lehet, hogy elérte a maximum felhasználószámot a router? -
az admin oldalra a felh. név + wep/wpa kulccsal lehet belépni :) btw a thome nem a router elérését állította be sztem, hanem azzal a felh/jelszóval tud csatlakozni a router a nethez nem? mint pl az inviteles adsl-nél. vagy nem? nemtom sosem találkoztam még t-hommal... -
ba32107 #17512 Valami olyasmi lehet. De az is lehet, hogy a T-Home beállította külön. Az admin oldalra mondjuk nem próbáltam belépni, mert se a címet, se a hozzáférést nem tudom. De a kulcs elvileg helyes... (gyakorlatilag azért ellenőrzöm legközelebb még egyszer) -
karajjj #17511 ezt nem értem, gyárilag be van állítva a routeren a wifi titkosítása? -
ba32107 #17510 Mármint nehéz lenne félreolvasni -
ba32107 #17509 Biztos. Próbáltam többféle kombinációt is, hátha félreolvastuk (kisbetű, nagybetű, nulla helyett o betű, stb), de amúgy is nyomtatott, szóval ez nehéz lenne. -
karajjj #17508 biztos, hogy helyes a wep/wpa kulcs amit megadsz? -
ba32107 #17507 Help! Barátnőm gépén nem tudom beizzítani az internetelérést. Nemrég volt format, új windows, stb. Egy wifi router van náluk, azon keresztül netezik. Egyszer már újratettem mindent a gépén, akkor semmi gond nem volt. Most mindent pontosan ugyanúgy csináltam. Windows install, wifi driver install. Hálózatot látja a windows, csatlakozni viszont nem tudok. Beírom a kódot (a router hátulján van, gondolom gyári, vagy a T-Home által beállított kód), és nem csatlakozik, nem kap IP címet a routertől. A kód biztosan jó, dinamikus IP-t kell beállítani, mert a család többi gépén ugyanaz a beállítás, és gond nélkül működik. Én is pont ugyanazt csináltam, mint előző alkalommal, valamiért mégsem csatlakozik a hálózathoz. Valami ötlet? -
startmenü/futtatás -ba írd be hogy regedit
ezzel elindítod a regisztrációs adatbázis -t, itt valahol be tudod tölteni a reg file -t
vagy jobbklikk a reg file -on és társítás, itt meg kiválasztod (ha lehet egyáltalá) a regisztrációs adatbázist
btw, alapból a reg file -t hozzá kéne adnia a reg -hez sima duplaklikk esetén, nálad nemtom mi lehet... -
KAKOLUKIA #17505 Sziasztok!
Egy olyan programot keresek amivel videókat lehet kockázni (vagy valahogy elhalványítani vagy torzítani vagy valamit).
Ismer valaki ilyet? -
ezt nem tudom, a hibás jelszó meg felhasználó név meg elirásból adódhat, próbáljon meg megint regisztrálni, hátha sikerül. -
Bly24 #17503 Értem.Még valami.Találtam egy olyat hogy kifogásolható tartalom,ha rá kantintok videó alatt található Megjelölés linkre akkor senki se fogja majd látni a videót???Az egyik haverom nem tud belépni a youtube-ra pedig már az email címére elküldte a jelszót de nem azt a felhasználó nevet írta ki amivel elsőnek regisztrált ha nem egy másikat. -
szerintem mindenképpen küldenek egy figyelmeztető levelet, hogy régen jártál náluk és jó lenne ha belépnél néha.
ha jogsértő akkor is küldenek, de időhatárral, legalábbis szerintem, tehát mondjuk van 1 heted, hgoy töröld a cuccot, ha nem akkor mi fogjuk esetleg még téged is kitiltunk. -
Bly24 #17501 És ha a felhasználó nem lépbe sokáig, akkor a felhasználó törlődik???Ugyanazzal az email címmel lehet újra regisztrálni?? -
Ha jogsértett tartalmat tartalmaz akkor még hamarabb törlik:D
Szerintem is nem hinném hogy törölnék ha 1 hónap vagy 1 évig nem nézné senki:S -
de egyébként rá kéne kérdezni a support-nál erre vagy lehet le is van irva FAQ-ba valahol. -
szerintem amig Te nem törlöd addig nem szabadna eltűnnie. -
karajjj #17497 nemhiszem -
Bly24 #17496 Sziasztok.Ha a Youtubera feltöltünk egy videót és ha azt nem nézik egy hónapig vagy egy évig akkor az letörlődik magától?????? -
hello!
az a helyzet, hogy letöltöttem egy elméletileg .reg kiterjesztésű fájlt, mert valami gebasz van a dvd meghajtómmal és registryben kellene változtatni, és elvileg ez a fájl megoldaná, azonban txt jegyzettömbben nyílik meg. Ez mitől lehet, hogy tudnám orvosolni, hogy bekerüljön a regisztrációs adatbázisba? előre is köszi a választ! -
DJ yugi #17494 Valaki véletlenül tudja, hogy hogyan lehet ilyen átfedést csinálni pár képből PhotoScape-vel?
http://flatouthungary.info/images/stories/logo_clear.jpg -
karajjj #17493 öööö én tettem bele azt is valahogy, bár vagy 2-3 éve foglalkoztam vele utoljára -
csak mirandában nincsenek szmájlik (vagy én nem találtam...) -
karajjj #17491 a miranda nagyon jól skinelhető és testre szabható, vagy digsby, kezeli még a fészbukot és a gmailt is asszem -
majd utána guglizom thx
Más!
Windowsra vmi jóféle msn klienset tudtok ajánlani. WLM -t utálom.
Amiket eddig próbáltam, de valamiért nem jöttek be:
Trillian, aMSN, Pidgin, Emesene
-
polarka #17489 Ha van, akkor talán ki lehet cserélni a nyelvi fájlt. -
KitKat92 #17488 Köszönöm a tippeket mindenkinek!
Egyelőre kipróbáltam a GOM Playert, ez úgy tűnik, viszi az összeset. Azért megjegyzem a többit is, sosem lehet tudni ;) -
ez a gond, hogy én sem :D -
sosem foglalkoztam magyar ps-el
-
nincs más megoldás? :) -
kölcsönözz egy angol verziót :) -
Sziasztok!
Adobe Photoshop CS5 Extended verzióm van ("kölcsönzött" verzió) :)
Az a bajom vele, hogy magyar nyelvű... a beállításokban nem lehet angolt választani. Engem meg meghülyítenek ezek a magyar elnevezések, mindig angolt ps -t használtam, nem találok szinte semmit így :)
Hogyan tudnám megoldani, hogy angol legyen? Nem szeretnék új verziót szerezni vagy újratelepíteni az egészet... nincs ilyen gui csomag v. vmi ilyesmi hozzá?
Kösz a helpet előre is :) -
Nekem az ffdshow kodek és JetAudio lejátszó vált be, mostmár jónéhány éve (netbookomon és asztalin is), mindent lejátszik tökéletesen (ráadásul dvd-hez és 720p -shez avisynth -el interpolálós képduplázó, amivel folyamatosabb lesz a kép is) ^^ -
K-lie standard és MPCHC nálam mindent visz. Amit meg nem, mert hibás vagy bármi, azt a VLC viszi. -
használjál értelmes lejátszót, pl GOM player-t amihez nem nagyon kell codec, de ha kell is, akkor pikpak megvan, felesleges ilyen pakkokat leszedni. -
KitKat92 #17479 Sziasztok!
Újabban olyan problémákkal küszködök, hogy bizonyos videoformátumokat nem játszik le a gépem. Ma éppen egy MKV videóba botlottam, percekig töltötte be a lejátszó, és végül csak a hangot hozta be, a képet nem, és ugyanezt csinálja a youtube-ról letöltött FLV videókkal is.
CCCP kodeket használok, lejátszó meg Media Player Classic... régen ez volt a tökéletes kombináció, windows újratelepítés óta viszont állandóan szórakozik velem. Új kodek/lejátszó esetleg, vagy valami megoldás erre?
-
jah valszeg valami csipszet bizbasz vagy raid vezérlő esetleg.