20838
Segítséget kérek
-
forráskódból keresd ki, ha nem tudod hol van -
és azt hogy lehet külön frissíteni ?
mert jobb klikkeléssel rajta nem látok olyan lehetőséget -
kl24h #18355 A Youtube tiszta oldal. Próbáld ezt akkor. -
az elobb neztem vele , de nem jelez semmit -
kl24h #18353 Futtasd le ezt. Letöltöd a Free verzióját frissíted és lefuttatod, szerintem elegendő lesz a Gyorsvizsgálat is. -
Ismeritek a következő vírust ?
HTML:RedirMe-inf
Az Avast blokkolnja az olyan oldalak ahol a Facebookos likeoló kéz van , sőt még a Youtubeot is .
Ti találkoztatok már ilyesmivel ?
Prohardveren szerettem volna krbenézni hogy ott hátha tudnának segiteni , de azt is blokkolja ... -
frissítsd külön az swf-et, ezzel a hibával én is találkoztam már párszor :/ -
már úgy értem, hogy komplett cookie-törlés nélkül megoldható a dolog? -
Hali !
chrome alatt hogy lehet úgy frissíteni oldalt, hogy flash-es banner is lefrissüljön ? (itt sg-n)
próbáltam ctrl+r, shift+r, ctrl+f5, shift+f5 verziókkal, de nem frissítette a flash bannert
firefox alatt is megpróbáltam behozni az adott topikot, azzal már az új banner látszott.. -
ó. szal ott beállítom hogy kispista@vérpistikebétéje.ukránia és a beérkező / kimenő levelezést lehet basztatni mondjuk egy mikrofos outlookban is?
azt hittem ennél bonyolultabb.. email szerver meg f@szomtudja :D -
jóvanna, az esetek 99%-ban szokták kérdezni xD
___
akkor elvileg van a szolgáltatónak valami ügyfélkapu oldala vagy valami, ahol online be lehet jelentkezni, és ott lehet állítani sok mindent, közte van egy e-mail kezelés is, és ott lehet létrehozni új címeket.
a mediacenternél legalábbis így működik :) -
nem fogom megjegyezni, már van saját domainünk, és saját tárhelyünk is, next step? :)) -
fogod magad, veszel egy domain-t (tárhellyel, ha kell weboldal), és akkor lesz egy www.sajatceg.hu oldalad. és akkor már tudsz [email protected] ímélt csinálni.
most jegyzem meg, mielött megkéredezed (mert meg fogod :D) NINCS ingyen domain. -
milyen úton lehet létrehozni egyéni e-mail címet? és azt kezelni? pl: [email protected] . fontos lenne! előre is köszi a válaszokat :) -
de mégis mi? -
Audacity -t én nem javaslom igazából ilyenek szerkesztésére, pláne ha ott az Audition. Vágásra, mixelgetésre jó, de minden mást nagyon gyengén csinál.
Audition -ben, tudod külön szerkeszteni a bal és jobb csatornát, ha el van csúszva, akkor azt tudod csinálni, hogy kivágsz az egyik oldalból egy picit. CTRL+görgővel tudod szélesíteni horizontálisan (szélesíteni, hogy részletesebben tudj kivágni belőle :D), kivágod, és arrébb húzod.
A hangszínszabályozáshoz EQ (Equalizer) "effektet" keress, ott tudod beállítani, hogy milyen frekvenciákban milyen hangerővel szólaljon meg, ott tudod kiemelni a mélyeket. Sajnos nekem most nincs fennt, nem tom megnézni, de ilyesmit keress. Ezen a képen a 400Hz alatti (mély) frekvenciák teljesen levannak vágva. -
ha a audacity-re gondolsz azt az effektusok>basszus kiemelése menüpontjánál a másiknál pedig nem tudom -
huncsik #18340 értem! de nem tudod véletlenül a basszust hogy lehet kiemelni stb...? -
egy tapasztaltabb programot használó megmondja (talán),én csak az általános problémára javasoltam..... -
a mélyet (basszust) például kilehet emelni -
huncsik #18337 a zenében a mély és magas hangokat leeht változtatni vele? -
hangfelvevő és szerkesztő(mélyíthetsz,vastagíthatod,gyorsíthatod,lassíthatod a hangot) zajszűrést és egyéb effekteket alkalmazhatsz és ingyenes:) -
huncsik #18335 vagy ezt utólag nem lehet korrigálni? hogy egyformára húzni a két sávot nagyából? -
huncsik #18334 az audacity miylen progi jobb? -
lehetséges hogy a hardveres gyorsítással van a probléma és valamiért nem szereti a videokártya....... -
huncsik #18332 mivel ez karaoke zene a balance-t hol tudom állítani a keverőn vagy merre? -
olyat nem használok:(
esetleg lehet hogy a balance-t kellene beállítani a felvételben...
ha más nem mondana semmit akkor a audacity-vel is próbálkozhatnál:) -
huncsik #18330 sziasztok!
egy kis segítséget kérnék tőletek. felénekeltem egy karaoke zenét és a Adobe Audition el szerkesztem, és a 2sáv a jobbé s bal nem egyforma tehát nem egyszerre mozog. ennek mi lehet az oka? és fellehet-e hozni mind 2 őt egyformára? -
nyomi IE miért fagy ki ha meg akarok nézni 3videót?
szép volt microsoft így tovább -
kl24h #18328 Akkor ott még van valami! -
ez nem legális:) -
Noodlee #18326 Nem lehetséges. -
Hello, igazabol nem tudom hogy ezt hova kellene irnom, de azert megkerdeznem:
Adott honlap vagy e-mail cimet szerkeztő, hasznalo személy IP cimet, címét (meg akarom tudni h hol lakik,ki ő) hogy lehet lekerni, megszerezni. Ha nem lehetseges, akkor nince egy ilyen virus, amit elkuldhetek neki e-mailben, ő meg visszakuldi az infokat, amikre szüksegem van (nem a jelszavaira vagyok kivancsi) . -
áh, ma is keletkezett egy ilyen mappa
-
D: meghajtón, viszont a windows a C:-n van :o -
Említettem ugyebár hogy sem az intéző(amin gondolom a keresést végezted) se a parancssor dir parancsa se jelenítené meg.
#18321 Ezek nagyobb valószínűséggel ártalmasak lehetnek ugyanis a vírusok nagyobb része itt jönnek.(azért lehetnek tempmappában recycle vagyis lomtárban rejtőzködhetnek...
"emélem, megszűnik a hülye mappák termelődése :p"
Szintén:)
de ezek hol jöttek létre?:S -
áh köszi, lefuttattam és talált 3 valamit, remélem, megszűnik a hülye mappák termelődése :p
Fertőzött Rendszerleíró adatelemek:
HKEY_CLASSES_ROOT\regfile\shell\open\command\(default) (Broken.OpenCommand) -> Bad: ("regedit.exe" "%1") Good: (regedit.exe "%1") -> Quarantined and deleted successfully.
Fertőzött fájlok:
c:\Windows\box_cfostask.exe (RiskWare.Tool.CK) -> Quarantined and deleted successfully.
c:\Windows\System32\secushr.dat (Malware.Trace) -> Quarantined and deleted successfully. -
Próbáld az Avid FreeDV -t (ez ingyenes), vagy "szerezd be" a Corel VideoStudio X3 -t. -
Igen, de kipróbáltam, és az .mp4 formátumot nem kezeli. :S -
windows movie maker, van minden win be beépítve