20838
Segítséget kérek
  • kl24h
    Egyszer #18611 legyen meg.
  • Ic3 m4n
    Sziasztok!
    Az mitől lehet, hogy nem birok se a pendriveomra, se a 40gigás hordozható(usb-s) vinyómra ISO fájlt másolni?
    Windows 7 miatt lehet?
  • gergely1991
    Elképzelhető hogy tényleg vírusról van szó:/
    Bár lehet hogy hibás a program(megsérült)..
  • kl24h
    Lehet vírus van a gépeden, csak úgy egyszerűen nem jelenik meg ilyen hiba.
    Az is lehet valamelyik *.mp3 nem zenefájl volt, hanem egy trójai program. ezért is veszélyesek az ilyen zeneletöltések.
    Vírusellenőrzésre a #18611 hozzászólásomat ajánlom.
  • wollnerd #18633
    Ctrl+Alt+Del-t nyomod, Feladatkezelőt indítod, Új feladat gombra katt, beírod:explorer.exe és OK! Újra megnyílik minden.
    De tényleges megoldást nem tudok. Elég furcsa jelentség...
    Talán várj a köv. Windows frissítésig, hátha megoldja de nem biztos.
  • biomage
    Hali

nem rég telepitetem fel a win 7 et, és keresek pár jó progit hozzá, tudtok hiba javító vagy töredezettség mentesítő progit? a win xpn vopt xp " ez 1 töredezettség mentesítő" és TuneUp Utilities használtam
  • JethroHUN
    Valakinek van vmi ötlete ez mi? Órákkal ezelőtt jó volt, aztán kikapcsoltam a gépet, most raknám át a zenéket de van. Amit leokézom, eltűnik minden, biztos leáll az a hülye explorer exe. több mint 8 éves gép, csak töltögetésre használom. Most a semmitől jönnek ez a hibák :S
  • gergely1991
    továbbá:
    - Hivatalosról lett letöltve?
    - Ha egy régebbi verziót telepítesz akkor is ezt produkálja?
  • gergely1991
    a 2 program frissítése megvolt már?
  • huncsik
    igen megvan. köszönöm a segítséget!
  • JethroHUN
    Mind2 gépen legyen ugyan az a munkacsoport, sajátgépen jobb gomb, tulajdonságok, számítógépnév/ módosítás. Aztán csak újra kell indítani, és megosztani a fájlt vagy mappát amit a másik gépen is látni akarsz. Sajátgép/Hálózati helyek nél fogod majd látni a másik gépet és a megosztott dolgokat.
  • huncsik
    sziasztok! otthoni hálózatot szeretnék létrehozni, de nem tudom hogy kell beállítani a segítségeteket kérném! 2 gép között van megosztva a net egy routerel, de én fájlokat is szeretnék megosztani közöttük.
  • móni76
    Sziasztok!Miért van az időközönként,hogy ha letöltök valamit akkor megáll a visszaszámlálás és a töltés csak akkor megy ha mozgatom az egeret?!Lehet hogy nevetségesen hangzik de tényleg ezt csinálja most vagy a netem vagy valami más lehet?Néha jön ez a probléma elő de idegesítő hogy csak félig tölt le bármit...Köszönöm előre is a segítséget!!!
  • NandorHUN
    csak a nyomtatási képen nyomtatásnál 10* cm, és ha lementem, akkor A4 valóban, de már megtaláltam hogy hol kell majd átméretezni, csak kényelmesebb lett volna ha megnyitás után rögtön abban a méretben nyomja mint amiben skenneltem, így meg majd be kell pötyögni, hogy mekkorában akarom, na mindegy :/
  • pxxl
    akkor jpg nyomtatásnál van bekapcsolva a fit to print size, vagy ilyesmi, ami felnagyítja teljes a4-re a képet. olyan NINCS hogy a szkennelt képet behívod ps-ben, akkor 10 cm, ha lemented jpg-be akkor 21cm...
  • NandorHUN
    nem a file méretére mondom, hanem hogy a ps-ból nyomtatom, akkor akkora a kép mint a beszkennelt, ha jpg-ből, amit a save as" -as krealtam akkor pedig nyomtatás esetén a teljes A4et telenyomtatja. Ez a probléma nekem olyan jpg kellene, mint amekkora a beszkennelt kép.
    Még annyit, hogy beszkennelésnél a kis kép körüli A4es teret a semmivel töltöttem ki, tehát mikor beszkenneltem csak a kis képet kaptam meg, a körülötte lévő kitöltetlen hely nem is volt meg.
  • pxxl
    esetleg a ps-ben mikor nyomtatsz nincs bekapcsolva a Scale to Fit Media?
    olyan nincs, hogy a jpg nagyobb mint a tiff :D
  • NandorHUN
    Hello, az lenne a problémám, hogy beszkenneltem, átszerkeztettem egy képet Photoshop Cs5-tel, viszont máshol szeretném kinyomtatni a képet. Ha Photoshoppal nyomtatom itthon, akkor a megfelelő méretet kapom, azonban ha JPG-ben mentem a képet, akkor ha nyomtatni akarok, akkor túl nagy a kép. Nem egyezik a beszkennelt kép méretével, csak ha photosoppal nyomtatok. Hogy lehetne átrakni a képet JPG-be úgy, hogyha kinyomtatom, akkor az eredeti kép méretét kapjam, azt tudjam nyomtatni és nem egy egész A4-eset. Köszönöm a válaszokat.
  • kl24h
    Ahogy újratelepítetted a rendszert és feltetted az alaplap illetve a videokártya drivereket, akkor is így viselkedik? Vagy csak akkor viselkedik így, miután még feltetted a többi programot is?

Az is lehet, hogy vissza kell tedd az Internet Explorer 8, pedig a 9-es nem kellene a Windows 7-en problémát okozzon.

Ezt a Windows 7 most telepítetted fel és most jelentkeztek a hibák? Vagy már rég telepítetted a Windows 7, de a hibák csak most jelentkeztek?
  • berczely
    Win7
  • Csibusz
    Hello!
    Meg szeretném kérdezni, hogy a CacheBoost nevű program mit csinál pontosan? Mert olvastam hogy a GTA IV textura eltünésére is gyógyír és egyéb játékoknál is orvosolja ezt a problémát. Köszönöm előre is.
  • kl24h
    Milyen rendszered van? Windows XP?
  • pxxl
    öntudatra ébredt a pc-d, és így jelez, hogy mostmár értelmes programokat is használhatnál
  • berczely
    ps,word,utorrent ennyi program van fent :)
  • kl24h
    Akkor lehet olyan programot telepítettél fel, ami okozza ezt vagy túl sok mindent van feltelepítve.
  • berczely
    Teljes mértékben tiszta a gépem! A mai nap direkt újra telepítettem mert én is valami mélyen megbúvó vírusra gyanakodtam, de újrahúzás után is ugyan ezt produkálja!
  • kl24h
    Lehet vírus van a gépedben. Először kell ellenőrizni, hogy tiszta-e a gép. A lenti ellenőrző programokat lefuttatod.
    Kaspersky Virus Removal Tool
    Malwarebytes Antimalware (free)
    HitmanPro
    Malware Scan
  • berczely
    Sziasztok!

Mitől lehet az hogy egy darabig normálisan elindul az IE9 és az MSN 2011 is frankón fut aztán egyszer csak gondolnak egyet és az IE9 alig akar elindulni és az MSN pedig fagy! Valaki rámír és ezzel nyílik egy új ablak teljesen lefagy az egész 1 perc is kell neki hogy észhez térjen!
    Nagyon idegesítő anomália! Valaki segítsen!
  • Montanosz
    kérdezném hogy mi az a U lemez, mert veszek egy telot és valami ilyen lehetőség van benne hogy u lemezre adatmentés
    ??
  • dragon11
    köszi azért..

:\
  • pxxl
    áhh felejtős. 2 év alatt kismilliószor ráírhatott valami arra a szektorra.
  • dragon11
    mélyformázás volt mind1ik..:|
  • mekxa
    P4U800-as asus alaplap egy 2400-Mhz proci + 1-giga ram....
    iszonyat lassú a gép.
    Már minden variációt ki próbáltam. ha vissza olvasod a be írásaimat akkor látszik nagyjából, hogy milyen gonddal küzdök..
    Köszönöm előre is a válaszod és a segítséged.
  • pxxl

most mi a lényeg?
    milyen gépre kell ilyen cucc?
  • mekxa
    Hello.
    Szeretném megkérdezni hogy mit szóltok ehhez az XP-hez
    Szerintetek ezen fut a telenoros cucc... Mobilnet?
    Windows Fundamentals for Legacy PCs (WinFLP)
  • gergely1991
    persze:)
  • huncsik
    a hdd sentinelen kívül?
  • gergely1991
    hmmm...a helyedben egy másik szoftvert is kipróbálnék...
  • huncsik
    ahham, értem, de az mitől van hogy a hdd sentinel azt írtja hogy ajánlatos 80 eres szalagkábel használata? amikor az van benne?
  • KAKOLUKIA
    Sziasztok!
    Egy profi videószerkesztő segítségét kérnem!
    Szeretnék egy olyan hatást elérni az egyik videómban, mintha az emberek árnyékok lennének (lehetőleg egy függöny mögött). Ehhez nem kell feltétlenül videószerkesztési tipp, az is jó lenne ha a valóságban csinálnám meg így, de ahhoz sincs tippem. Ha csak videószerkesztéssel lehet megoldani, akkor oyan hatást szeretnék elérni, mint pl. egy pontos maszkolás (Sony Vegasban tudnék maszkolni, de nincs időm és türelmem sem kicentizni minden egy határoló pontot).

Szóval kérnék egy egyszerű tippet. Ha nem is videószerkesztéssel, de valahogy meg kell oldanom.