20838
Segítséget kérek
-
XP-t használok, és ő is azt használt. -
Ez normális. Ha nem XP-t használsz, akkor rendszergazdai joggal futtasd a fájlkezelőt.
Egyéb esetben le volt védve a haverod fiókja, és azért nem tudod elérni. Valami megoldás van ennek a megkerülésére, de mivel sosem futottam ilyenbe bele, a technikáját sem ismerem.
Vagy még megpróbálhatod, hogy egy hasonló gépbe berakod a vinyót, hátha elindul, és akkor mindent el tudsz érni. (nekem1x valami csodánál határos módon már sikerült ez) -
Üdv!
Egyik ismerősömnek a gépe kékhalált kapott, ezért odaadta nekem a winchestert, hogy mentsek le róla pár dolgot.
Viszont az X:\Documents and Settings\Rendszergazda (Rendszergazda volt a felhasználóneve) nem érhető el. Mikor megnyitnánk a mappát azt írja, hogy "A hozzáférés megtagadva". A mappát üresnek jelzi, és 0 bájtot ír ki a méretre. Elvileg nem lehetne üres, remek kérdés, hogy mi történhetett vele...
Valakinek valamit ötlet, hogy hogy lehetne az ottani dolgokat megszerezni? -
amaronn #18754 HElllótok!
Tudja valaki hogyan tudok saját zenét feltölteni i tunes-ra? Úgy hogy mások azt meg tudják vásárolni? Vagy hogy erről hol tudok olvasni???
Előre is köszönöm :) -
Ajánlani akartam...így meg igen érdekes a jelenség:S -
Most ahogy berakom a (tegnapi) DVD-t, elindult az Autorun!
-
Túl bonyolultnak tűnik. Nem vállalok kockázatot.
Nem baj, majd mikor újra talizom a infós haverommal, (ő szerelte be) megoldja.
Nem gondoltam hogy a regiszterbe kell turkálni. -
Talán a regisztrációs adatbázis óvatos eljárásával orvosolhatod.
Visszaállítási pont létrehozása a saját érdekedben ajánlott.
Tananyag -
Windows XP, 3-as Szervízcsomag. -
Milyen az oprendszered? -
Sziasztok!
Tegnap szereltettem be egy új DVD olvasót/írót és azt vettem észre sok esetben a DVD nem indul el automatikusan (főleg a játékoké, az az érzésem hogy dupla DVD behelyezésekor) a sajátgépen nem jelenik meg a DVD ikonja, de ha rákattintok a DVD meghajtó jelére, meg tudom nyitni Windows Intézőként de nem Autorun-ként.
Pedig a beállításokban be van pipálva hogy a DVD Automatikus lejátszással induljon, erre mégsem történik...
5letek? Előre is köszi! -
le van írva az alaplap könyvében :) -
Esetleg kiveszed a gombelemet aztán vissza. -
lllama #18744 Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám használni a gigabyte alaplapban lévő dual bios-t. A cél az lenne hogy visszaállítsak mindent az eredeti állapotra. (PH67-UD3) Köszi! -
huncsik #18743 volt haszna, mert így sokkal jobb, gyorsabb
-
Szerintem telepítés nélkül is ment volna,de így ki kell menteni néhány fontos anyagot vagy újból előhalászni a drivereket,majd telepíteni kell őket,a többi fontos programról nem is beszélve(bár egy kisebb haszna azért volt a dolognak, de azt nem írom le). :) -
huncsik #18741 értem, az újratelepítés megoldotta a problémát, köszönöm a segítséget! -
pontosan:) -
a 18728-as számú hozzászólásra utal. -
huncsik #18738 ez mi #18728 ? -
Total Commander? :) -
neménvoltam #18736 Sziasztok!
Véletlenül egy dobozban rábukkantam egy régebbi winchesteremre (kb 4 éves) és gondoltam nosztalgiáznék kicsit :). Ezen egyébként még XP volt, a jelenlegin pedig Win7. Bekötöttem, hozzá tudok férni mindenhez, azonban a rejtett fájlokat és mappákat nem tudom megnézni, csak azokat amik a jelenlegin vinyón vannak, a régi partícióin nem látom őket. Sajnos a régiről már nem tudok bootolni, még csökkentett módban sem, így ott nem tudom állítani a megjeleníthetőséget. Hogy tudnám így megjeleníteni mégis ezeket a fileokat?
Előre is köszönöm! -
Akkor maradt a #18728 -
huncsik #18734 ahha, nekem már volt avira és avast is de az avast nagyon fogta a gépet za avira meg nem volt jo, és semm ilyesmi nincs a feladatütemezőbe, sztem a vírus csinálja ezt hiába rkata karanténba akkro is működik vagy nem tom -
Ha a helyzet változatlan akkor #18728.Vagy nézd meg hogy nem-e nincs valami a nod feladatütemezőjében(pl.:teljes átvizsgálás stb.).Valós-védelem beállításánál pedig a ellenőrizendő fájltípusoknál a iso, zip,rar és a egyéb tömöritett fájltípus ellenőrzéséből vedd ki a pipát(önkicsomagoló, futtatható állományokat NE!).Vagy esetleg tegyél fel rá avast-ot vagy avira-t.Sajnos nekem is terhelte a gépem ezért kénytelen voltam váltani:(
Nem hiszem hogy újra kell telepíteni. -
huncsik #18732 igen a nod32 2 trójai vírust talált a következő helyeken: C:/Windows/config.exe
és: C:/Documents and Settings/Felhasználó/windo.exe ezeket berakta a karanténba, de igy eltüntette végleg vagy mit lehet ezzel csinálni? vagy csak a windows újrarakása oldja meg a problémát? mert 10 percig jo utána 100% on van a proci és akad minden majd fél óra múlva megint jó. -
Persze azzal is.
Egy fontos alapszabály:Minden vírusirtó más-más adatbázissal rendelkezik.
Szóval ha a nod32 nem detektál többet a gépedről, attól a másik még igen és fordítva.
Elképzelhető tényleg vírus okozza ezt, valami malware vagy trójai. -
huncsik #18730 én a nod32 őt használom, azzal kiszűrhetem? mert sztem vírus okozhatja ezt hogy 100% on megy a proci és, akad minden meg be van lassulva 10 perc mire a firefoxot megnyitja:S -
Ha összedugod a szgépet a routerrel, kigyullad a portnak megfelelő led (elvileg számítógépen is kell lennie, meg a routeren is jelzi), vagy már ott sem látják egymást?
Ez esetben a kábelt ellenőrizd, ha tudod próbáld ki máshol azt a kábelt, vagy a router-pc között használj másikat (pl. addig a modem-router összekötésére használt kábelt).
Neked is javaslom amit másik esetben javasoltam, tölts le egy Ubuntu CD -t (kiírhatod újraírhatóra, vagy ha tud az alaplapod pendriveról bootolni, akkor azt is letöltheted), kipróbálásra mész, és ha ott se jön be a hálózat, akkor nagy valószínűséggel a port (vagyis az ethernet verzélő) szaródott el. -
Ajánlom a Malwarebytes Antimalware Free-t mivel nincs valós valósvédelme(adatbázis frissítése erősen ajánlott a jobb detektálás érdekében)
Esetleg még hitman pro és a Kaspersky removal tool(nem telepítős, kicsomagolja lefuttatja ha kilépsz a programból automatikusan törli az általa kicsomagolt tartalmat,előfordulhat hogy a gépet újra kell indítani). -
pett3rson #18727 próbáld azt,hogy kihúzod tápot a routerből, vársz 1 percet és visszadugod, hátha az reseteli (vagy nemtom). -
pett3rson #18726 ja, routernek is van külön telepítője,nem? mondjuk nekem a modemhez amit adtak, win7-hez már nem kellett, de router az más tészta :) -
Szoftveresen fent, van, de nem kezeli.. :S ..
külön lenyomtam, feltettem, de semmi!.. észre sem veszi. se a router se a gép, hoy összevan kötve.. :S -
Akkor telepítsd azt is:D
Vagy nézd meg az eszközkezelőben hogy benne van-e.
De mivel csak az alaplapi drivereket tetted fel nem biztos hogy a hálózati driver is telepítve van. -
Alaplapi van :D
-
Hálózati kártya driverje telepítve van?:S -
Az a helyzet, hogy ma raktam fela Win 7-et és nincs Net kapcsolat!
Pontosabban :
A Windows 7-re /64-bites verzió/ felraktam az alaplapi drivereket! (Gigabyte Ga-P67A-D3-B3 az MB típusa)
És alul az Internet kapcsoltaoknál nincs semmi!..
Egyszerűen a Routerem se veszi észre, hogy be van dugva a hálókábel, mind az alaplapba, mind a Routerben!
Ha tudtok segítsetek!
Bocsi, ha értelmetlenül írok, de már reggel 4 óta tapon vagyok és egy kicsit felidegeltem magam ezen! -
huncsik #18720 nem tom sztem nincs 1 éve még, de am vhogy most meg jo 2 vírust találtam, de most jó vhogy nincs 100 on folyamatosan! -
Hát ez akármi lehet, vírus, valamilyen programhiba, driverhiba is. Windows mikor volt telepítve? -
huncsik #18718 az első 5 percben jó minden utána felmegy a proci 100% ra és nem megy lejeb majd eltelik kegy kis idő akkor lejön 20 ra meg ilyenek de utána folyamatosan visszamegy:S