20838
Segítséget kérek
-
még annyíi kérdésem lenne.... hogy tudom aktiválni a háttéremet? nem tom beállítani!!! fenébe! kellett nekem viaskodni!!!! :( -
bocsi de nem tok segiteni krissz! -
krisz21td #3673 Lécci lécci vki nekem is segítsen! -
köszi! hálás vagyok neked dester!! nem s tom kifejezni...
a system32-be kell berakni igaz?
-
krisz21td #3671 hali!vki nem tudná megmondani nekem honnan lehet letölteni az msi core cell programot? -
Innen letöltheted:
Link
Ja és a neve msvcp71.dll -
Sziasztok! Lenne 1 kérésem!! majdnem +halt a gépem a ki****ott virusok miatt... most már tiszta de 1 dll hiányzik! a neve: mscpv71.dll
Ha vki elküldené nekem email-ben azt nagyon +köszönném XP-m van ! Jah és az utvonalnak is nagyon ürülnék hogy hova helyezzem be! Gondolom a System 32-be kell de azért jó ha te is elmondod!
Légyszives segitsetek! Elég szarul indult a karácsonyom!!!
sziasztok -
Elar #3668 Sziasztok
Egy kérdésem lenne :)
A párom frissen vásárolt laptopján a gmail és yahoo oldalai állandóan a tanúsitványt kéri.
Már importáltam (vagy mi) de folyamatosan kér egy "igen" utasítást, h továbblépjen az oldalra.
Nem lehet ezt vhogy kivenni belőle? Rohadt idegesitő :(
Előre is köszönöm
-
XP?
létrehoztál egy új kapcsolatot a hálózati helyeknél? -
Peat Jr #3666 Sziasztok.
Havernak 2 problémája lenne: az egyik az hogy a gépe ok nélkül újraindul és mielőtt bejönne az xp, kiírja hogy ellenőrizni kell a lemez konzisztenciáját stb... Mi okozhatja ezt az újraindulást szerintetek?
A másik probléma meg az lenne, hogy ha berak 1 cd-t az olvasóba, felpörgeti kb 5 mp-ig, utána meg leáll a gépe. Az olvasója nem lehet rossz mert nálam tökéletesen működik... -
látszik hogy nem értesz hozzá
letöltöted az iso fájl fogsz egy cdr vagy rwt és kép fájl ként az isot felmásolod, aztán újra inditod a gépet és a biost beállitod arra hogy a cd meghajtó legyen az elsö ha megvan és a cd is benvan a meghajtóba rakva bottold mint at win telepitöjét, ennyi -
menyasszony #3664 Sziasztok!
Először is én szintén szeretnék mindenkinek kellemes ünnepeket kívánni!
Másodszor pedig bocsássátok meg nekem amatőrségemet, de a memtest-nél ilyen van, hogy BOOT.CAT meg MEMTEST.IMG. Ez a kettő. Na most én nem igazán vágom, hogy mit kezdjek ezekkel. Szeretnék tőletek egy kis használati utasítást kérni. (Az IMG-ről először azt gondoltam, hogy képfájl, de a Daemon Tools nem látja.) -
gyorgy #3663 Köszönöm a segítséget igy már értem ghogy mért nem tudtam lejátszani. -
A CDA kiterjesztésű file a Windows által generált (valójában nem létezik!) filekiterjesztése az Audio CD-k sávjainak megjelölésére. Nem tartalmaz hanganyagot (ugyanis 44 byte méretű). Ha lemásolod a vinyóra nem fog (az Audio CD nélkűl) működni (mint egy MP3, Flac, Wav, vagy Ogg file).
Audio CD lejátszásához a Winamp-ot vagy Foobar-t ajánlok.
Audio CD másolásához ajánlom az Exact Audio Copy-t, vagy az Audiograbber-t. Ezekkel a progikkal Wav-ot (tömörítetlen hangállományt), MP3-at/OGG-ot (veszteségesen - azaz kitömörítéskor nem kapod vissza az eredeti hangot 100%-osan - tömörített állomány), vagy Flac-ot/Ape-et (ezek veszteségmentesen - kitömörítéskor az eredeti hangot kapod vissza - tömörített állományok) tudsz készíteni. -
k40papi #3661 Hali!Szereld magad adsl-t akartam beállítani egy ismerősömnek,mindent jól összedugtam a rajz alapján,de nem tudtam csatlakozni a netre.Mit kell még beállítani a gépen,hogy müködjön a dolog?Aki tud segítsen!! Karácsonyi ajándék lenne a net!Elöre is köszike! -
gyorgy #3660 helló!Segítsetek nekem egy CDA /44/kiterjesztésű zenei filét szeretnék lejátszani.Mivel tegyem meg?Köszi:egy kezdő -
nincs, arra ott van a a pesonal firewall vagy egy csomagban az internet security. -
Köszi! -
izb #3657 Tudomásom szerint ebben csak vírus és spy írtó van.
de ha jót akarsz,akkor nem erőlteted a Nortont. -
ent #3656 Symantec Norton Antivirus Corporate Edition v10.00 x64bit!!!
Ebben van virusírtó és firewall is?????????????????? Vagy csak ahogy a neve is mutatja, vírusírtó..,,,???? -
ent #3655 Vki erre? -
egyre valoszinub a a memoriahiba -
ent #3653 Melyik az a symantec client security (virus+firewall), amely x64 alatt elmegy?
Illetve találtam 3.0 verzióval kapcs olyat, hogy fut x64 alatt. De ez a pontos verzió száma az x64 fajtának: 3.0?
Vki tudna nyomni egy "backup" (warez) oldalt, ahol található ilyen verzió???? -
nagyimamma #3652 Kedves Mindenki!
Nagyon kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Újévet Kivánok!
Köszönöm az egész évi segítségeteket, és kérlek, hogy jövőre is segítsetek. Üdvözlettel: Ágnes -
PS2-es és soros porti egérhez innen. -
Keress rá a gib32.rar file-ra, vagy a Gib/Scriptum szavakra. Ez a Scriptum által fejlesztett Gib nevű szótárprogram adatbázisa. -
geimre #3649 Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban hogy honnét tudnék letölteni Dos-os egér és cd install-t????
Előre is köszönöm!!!
-
Talán futtass le egy memória-vizsgáló programot.
Pl.:Memtest86 -
menyasszony #3647 Először is köszi a segítséget, de azt hiszem, h ennyi még nem elég, mert azt elfelejtettem megemlíteni, hogy ilyen installáláskor is elő szokott fordulni, ill mostmár nagyon sűrűn van ilyen. A memóri hibát hogy értetted? Úgy, hogy akkor, abban a pillanatban volt vele vmi gubanc v a memóriában vmi végleges hiba keletkezett és innentől kezdve szar az egész?
Na mind1 a lényeg, h szar az egész. Van egyolyan baja is, h egyszer csak fogja magát és újraindul. Egy héttel ezelőtt még nem csodálkoztam rajta, mert az a rendszer már eléggé le volt fertőzve (szerintem), de ez a mostani csak 2 napos és az öcsém már jelezte, h megint csinálja, pedig a Windows után az első két dolog a Nod32 és a Kerio4 volt. Lehetséges, h a bootszektorba íródott be vmi rohadék v a memória hibája okozza?
...Én már ki vagyok. Sose bántottam a gépem, nyugodt ember vagyok, de lassan elérem azt a szintet, h belerúgok egy óriásit. Mielőtt ez bekövetkezne légyszi segítsetek. Nagyon szépen köszönöm.
Aláírás: egy bánatos kockafej
EVERYBODY HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja a gépem: AMD 2600+, Radeon 9200, 2x256MB RAM, Samsung 160GB // Windows XP Pro SP2, NOD32, Kerio4
-
Aspyrin #3646 Bocs, a tiéd nem messenger hibaüzi
-
Aspyrin #3645 Messenger hibaüzenet, megoldás:
Start menü->Futtatás
services.msc
Megkeresed messengert és dupla klikk. Az új ablak közepe tájékán a felállás típusát tiltsd le.
-
menj a "vezérlö pult,felügyeleti eszköz,szolgáltatások, és ott az üzenetkezelö szolgáltatást kapcsold ki -
Kapcsold ki az üzenetkezelő szolgáltatást.
-
jah és a kérdés
ez télegígyvan vagy csak vmi buziság? -
bizonyos időközönként fejön egy ablak, hogy "System has encoutnerd an Internal Error Your registry is corrupted.
We recommend a complete system scan
Visit
http://FixReg32.net
To repair now
FAILURE TO ACT NOW MAY LEAD TO SYSTEM FAILURE! -
THX. -
Link
Egyébként a netről töltötted le? Gyakran az oldal címe szokott a jelszó lenni.
pl. www.sg.hu
-
Hi.
Van egy .rar filom, de jelszóval van védve és nem tudom a jelszót. Nem lehet valahoyg megcsinálni, hogy jelszó nélkül kibontani? -
izb #3637 ha xp van,és firewire kártyán keresztül viszed be az anyagot,akkor alapból a movie factory program bejön. -
Üdv! Letöltöttem egy szótárprogramot, és a következő fájlok vannak benne:
GIBGERMT.GDB 5.01 kB
GIBGERMT.IDX 13.30 MB
GIBGERMT.REF 11.32 MB
GIBGERMT.TDO 54.47 MB
VOICE.DAT 534.08 MB
VOICE.IDX 1.58 MB
Lehet, hogy én vagyok hülye, de nem tudom elindítani, légyszi segítsetek, köszi előre is!