20838
Segítséget kérek
-
Nekem akkor áll meg a logók mozgása, amikor idekattintok a szövegmezőbe. Előtte megy, és utána is :/ -
Nem műxik még így se :(
-
nagyimamma #3833 Köszönöm, tökéletes voltál, kitörölte a nortonomat, most tölthetem le az újat. Köszi!!! -
balcsi70 #3832 Sikerült közben azért kösszi.A memó kártyák baszakodtak. -
balcsi70 #3831 NAGYIMAMA Probáld ki ezt.www.symantec.com/symnrt ott az oldalon lejebb van egy symnrt.exe töltsd le futtasd le és kész.Nekem bevált. -
nagyimamma #3830 Segítséget kérnék, ha valaki érti!! Lejárt a Nortonom, van új cd-n. Szerettem volna a lejártat kitörölni, de a programok telepitése törlésénél azt irja ki,hogy újabb verzió van a gépemen elöbb azt töröljem ki. Én nem tettem fel újabbat, nem is tudom hol van ilyen, próbáltam a Winkommanderből, onnan sem törli. Mit csináljak. Az újat a 2005-öst nem tudom rátelepiteni, mert azt írja, hogy töröljem ki a régebbit. Na ez a 22-esek csapdája. Most mit csináljak?? -
Pár napja a CPU terhelése még a legkisebb műveleteknél is túlterhelt, pl. zenehallgatás közben, megakarok nyitni egy másik nagyobb gépigényű progit, a szám elkezdt akadozni, ami eddig még nem történt, vírusok nincsenek a gépemen, a memória meg nem gondolom, hogy ilyesfajta problémákat okozna. Honnan induljak a probléma diagnoztizálásához? A rendszert más progi, a taskmanagert nézve nem hiszem, hogy terhelné, 768 MB RAM-om van, két sloton, egy 512 DDR 400 MHz, és egy 256 MB DDR. A szabad memória meg ebből most éppen 489, a játékokkal nincs gond, egyedül a winamp a dc++ indításakor akad, és ez zavar, lehet hogy a lapozófájlal van gond? Vagy ehez semmi köze? -
Szedd szét a géped, takarítsd ki, majd rakd össze.
-
Cache törlése. -
FireFox 1.6
-
balcsi70 #3825 Sziasztok.Nagy szükségem lenne a segitségetekre.Valami bujkál a gépembe.A tegnapival kezdödött,este ugy hagytan hogy menjen mert töltött le,most megmozgattam az egeret mint máskor és semmi reakcio.Ujrainditottam a gépet,mikor jött be az Xp-lefagyott.Ezt megcsinálta vagy 3-szor.Valahogy nagynehezen bejött.Elinditottam a Nod32-öt (2 vinyom van ) a c-t amelyiken van a Win,végignézte semmi.A d-n háromnegyedénél lefagyott a gép.Ujrainditottam legalább 3-szor megint lefagyott a Nod a d-vinyon háromnegyedénél. Valami d/sistem volume information-nál tartott. Mi a gáz lehet??? Ha simán nyitom meg a d meghajtot ott nincs sistem volume inf. Hol keressem a bibit???? Most megint elinditom a D-n a Nod-ot kiváncsi leszek. Segitség pliz. Valahol van valami mert eddig nem csinált ilyet. Az Outpost Firewall van még fönt annak is elinditottam a kémprogram irtóját de semmi. Kösz a segitséget elöre is. !!!!!!!!!!!!!! -
Milyen böngésző?
Ha IE, akkor az internet beállítások - speciális fül, multimédia résznél nézd meg, hogy be van-e kapcsolva az animációk lejátszása.
-
HELP! Nem animálnak a logók, ZA-t használok, és nemtom hol kell beállítani. THX előre!
-
drob #3822 dv aviban vidd be a gépedbe és utánna tömöritsd -
balcsi70 #3821 Sziasztok.Egy igazi Capturet hogy kell csinálni? Xp-m van 512 mb memo,GeForce 4-es.Tettem bele egy Hauppauge Win/TV tuner kártyát. Probáltam már a Windows M.Maker-rel is meg a U.Video Studioval is.Egyikel sem sikerült rendesen.Mikor visszanézem amit felvettem szaggat.Az ffdshow ,meg az Xvid codecem van a gépen.A video formátumnál az Image Dimennsion 768x576 ra van az Image Format az 15 bit RGB.A format az AVI ra van rakva.A Frame rata 25.000/sec.A Video Codeceket mind végig probáltam már (ami adva van a Hauppaugeba).Szoval mi az ami nem jol van csinálva?Elöre is kössz a válaszokat. -
alberttibor #3820 heló nkem windows 2000-em van fent és 1 problémám lenne vele milyen programmal tudom a startmenüt átváltoztatni xp-ssé az objectbar-on kívül mert az csak 20 napos trial verzió az msn címem: [email protected] skype: vakmero12 -
KÖssz a tippeket. A qTorrent tényleg nem rossz. -
inkább a qtorrent, a bitcomet sokat fogyaszt -
altbrucke #3817 szerintem az azureusról inkább térj át valami nem java alapura.
Nálam a procit egyfolytába 100%on járatta és a javan át bemászott pár dolog.
bitcomet 0.59 / utorrent vagy ami szimpi -
Csá! Miért van az, hogy az Azureus 5 perc után újraindítja a gépet? Vajon rossz lenne a java támogatás? -
altbrucke #3815 Kössz a gyors választ -
Esetleg arra van megoldás, hogy a zenéből kiszűrd az éneket, de az sem ad tökéletes megoldást. Lásd itt, vagy itt, vagy itt. -
altbrucke #3813 Hellóka!
Kis segítség kellene.
Létezik e olyan progi amivel egy audio file-ben a zenét és a szöveget el lehet különíteni?
Óvonőnek kellene hogy a kicsikkel tudjanak énekelni, és a memóriájukat is kicsit fejleszteni.
Thx előre is -
balcsi70 #3812 Irtam neked mailt. -
balcsi70 #3811 Ha jol tippelek akkor Megnyitod az Alcoholt,baloldalt a virtuális eszköz-t megnyitod,megjelenik egy uj ablak ,ott a beállitások fül alatt választod a rögzités szot,és akkor ott jobb oldalt a memoriapuffernél nekem pl.128 ra van állitva. -
Jasc Animation Shop
Macromedia Flash
SWiSH Max
CoffeeCup GIF Animator
Ulead GIF Animator
Vagy nézz szét itt.
Maya, Lightwave, 3D Studio Max, Blender, Pov-Ray... Ezek inkább 3d képkészítésre/animációkra jók.
-
balcsi70 #3809 Szedd le a www.dlldump.com-rol. -
balcsi70 #3808 Amivel például a Shrek 1,2-t csinálták az jó? Maya6 a neve.,ahogy én olvastam,kell? -
Gondolom Excel. -
Jónapot mindenkinek!
Azt szeretném megkérdezni hogy van-e olyan program amelyekkel rajzfilmeket lehet készíteni? Szóval rajzokat lehet anmimálni?
Ha kérhetem ne ilyen Easy GIF Animator féle proramokat ajánljanak hanem valami komolyat!
Thanks
Zoli -
most jön az évszázad láma kérdése:
az XLS formátumot mivel tudom megnyitni?
tom h láma, de nemvok benne az ilyen officos dolgokba vagymi :DD -
HELP!! Asszondja az XP boot-toláskor, hogy a hal.dll sérült vagy hibás, telepícsem újra. De azt hogyan kell? Már beraktam az XP_install-t->helyreállítás->melyik op.rend->????
Megnéztem a system32-ben és télleg nincs meg!
Köszi!
-
Köszi, majd ezekután csekkolom a vasat, de sikerült normál üzemmodú windsowst indítani. -
maruzst24 #3802 Sziasztok!Tudna nekem segíteni valaki?Egy program megváltoztatta a windowsomban a buffer memória méretét és ezért néha belassul a rendszer.Az alcohol 120% nevű progi pl azt tanácsolja hogy változtassam meg a buffer memória méretét 8mb-ra.Ezt hol tudom megtenni?WIN98 operációs rendszert használok.Előre is köszönöm szépen a segítséget. -
balcsi70 #3801 Letöltöttem egy 2Mb-os fájlt (füzetlap) és azt irja hogy USB fájl. Ezt mivel lehet megnyitni???? milyen progi kell hozzá??? -
balcsi70 #3800 Végül sikerült.,A Movie Factory-val csináltam,(van benne képkészités is),menüt is sikerült csinálni,szoval nagyon fasza lett.(csak az én nagy angol tudásommal van a baj).Amugy köszönöm. -
balcsi70 #3799 Nagyon köszönöm.máris nekilátok. 

-
egy file rocovery soft nem segitene neki. vagy akkor nem enged bele ha le van kodolva? -
Csak simán xp-ben.A felhaszn. fiókban használható kóddal! -
tudatlanka #3796 balcsi70:a problémádhoz megoldáshoz a movie factory nem elegendő de ami jó szintén ulead pictre show vagy a nero