20838
Segítséget kérek
-
A könyvjelzők a C:\Documents and Settings\neved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\számokbetűk.default\ könyvtárban levő bookmarks.htm-ben van. Ennek van egy biztonsági mentése ugyanabban a könyvtárban bookmarks.bak néven. Ha az sem lenne meg az előbb említett könyvtár bookmarkbackups könyvtárában nézz szét. -
!!!!!!!!!! H E L P!!!!!!!!!
Nekem az volna a problémám hogy a gép le fagyott és újra indítodtam ,na már most a mozzila ff eldobta a könyv jelzőt (aaaaaaa) és nagyon fontos címek voltak benne, hiába csináltam vissza állítást tegnapra de nincs meg !!!! plsss heeelp nagyon fontos!!!
-
balcsi70 #4674 Sziasztok.Tudna valaki erre választ? Adott két winyó: C:-n a Win, D:-n cuccok. Elinditom a Nod-ot C\ az ok a D-n a Sistem volume information-ál lefagy. Ujrainditottam a gépet csak a D:-re küldtem rá ugyanaz. Serintetek? -
Császtok adott 2 gép hálózatban , nettel megosztva, azt szeretném hogy az 1ik gépre a sávszél fele essen , azaz 100k tehát minden progi csak annyit használhasson ! létezik ilyen program?
köszi -
UFS recovery toolt keresnék, ha tud valaki jól működőt, ne tartas magába :)
én találtam 1et STELLAR PHOENIX BSD a neve de sajna demon kivűl egy árva cracket se lehet találni hozzá.. ha esetleg tudja vki honnan letölthető a teljes verzió ... :) -
Kedves lujza2!
A Corel Draw kereskedelmi termék, ezért teljeskörű változatának ingyenes beszerzése (filemegosztó hálózaton belűl például) illegális.
No meg valószínűleg nem akarod szerkeszteni az adott állományt, csak megtekinteni. Ezért ajánlom figyelmedbe az Irfanview nevű programot amivel tudomásom szerint meg tudod tekinteni a Corel Draw segítségével készűlt file-okat. Másik megoldás a Microsoft Word-be való beillesztés (ha fel van telepítve a Corel Draw filter...).
Irfanview
Corel magyar képviselet
Hivatalos letöltőoldal -
http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/egyeb/flashgamesfullsetup.html -
turho #4669 Kösz a segítségeket, eltnt végre, de hogy melyik program szedte le a kipróbált 15-ből azt passzolom :) -
lujza2 #4668 Ingyenes Corel Draw 7 program kellene. Esetleg más Corel verzió, lehetőleg magyarul.Ebben a programban készített és mentett email-t kaptam és nem tudom megnézni.Hogyan lehetne áttenni más formátumba, hogy megnézhessem és kinyomtathassam? Tudna valaki segíteni? Köszi! -
foxxi #4667 Sziasztok!
Tudna valaki nekem mondani olyan címet vagy címeket ahonnan flash (swf) játékokat lehet letölteni? akár torrent vagy bármi :) Ja és ingyenes érdekelne :)
Köszike -
Szerintem spyware.
Kémprogram-irtók tesztje
CounterSpy.v1.5.77.Cracked-TNT.rar
Spyware.Doctor.v3.5.1.498.Cracked-SND
Webroot.Spy.Sweeper.v4.5.9.709
Bármelyiket próbálod, előbb frissítsd a netről az adatbázist, majd indíts csókkenett módban.
start->vezérlőpult->Internetbeállítások->általános fül->cooiek törlése + fájlok törlése + előzmények törlése.
Futtasd full scan- ban a spyware keresőt, majd restart.
Egy próbát megér. -
Routeren. Csak az övét korlátoznám, az enyémet nem. -
izb #4664 routeren van megosztva,vagy a te gépeden keresztül? -
Hi!
Kellene egy olyan program, amivel tudom korlátozni az internetkapcsolat sebességét. Ugyanis a net meg van osztva, és mikor tes elkezd netezni, akkor én nemtok játszani. -
sweex1 #4662
ma 16:49 | Válasz | #191
Sziasztok.
HELP, HELP, HELP!. Otthon 3 gép csatlakozik egy routeren keresztül az internetre. A három gép között szeretnénk létre hozni egy lan kapcsolatot /farcry/ játékhoz, de valahogy nem sikerül. A gépek látják egymást, de a játék során nem tudunk csatlakozni. Mi lehet a gond?
-
sweex1 #4661 Szia próbáld ki az "e Trust PestPatrol"-t szerintem az leszedheti, valamint ezt az xp csökkentett módjában tedd. -
turho #4660 Segítsetek kérlek. Valami Antispyware quake néven bejelentkező agresszív idegesítő szar felmászott a gépemre. Valami Ad-aware klónnak adja ki magát. Installálódik is néha, hiába uninstallálom, egy idő után megint felmászik a programok hozzáadása/eltávolítása menübe is, mint installált cucc. Alul az óra melletti részre beült a tálcára. Egy kisegítő lehetőségek ikon egy piros áthúzott karikával felváltva villog. Néha feljön egy érdekes reklámbuborék, szintén valami figyelmeztető szöveggel, miszerint a gépem fertőzött és egy jó programra va szükségem. Nem lehet belőle kilépni, mert akkor is agresszíven megvásárlásra vagy regisztrálásra buzdít. Néha elindul magától. Két napja próbnálom ezt a xart leszedni valahogy, de hiába. Nod32, Ad-aware, Spybot, Xoftspy programokkal gyilkolnám, de akármit csinálok, megmarad. Regedittel is találtam manuálisan 1-2 bejegyzést, de valószínű kézikereséssel sosem találnám meg az összetevőit.
Nem tudom levakarni sehogy. Van, hogy az adsl betárcsázóablakhoz hasonló ablakkak már gépindításkor csatlakozni akar a netre. A magánhangzók helyén cirill betűk vannak amikor ezt az ablakot feldobja.
A fenti 3-4 program nem bír vele semmilyen beállítással eddig.
Segísetek, mit próbáljak még meg, illetve mi a fene lehet ez? A google sem talál ilye néven semmit, hogy antispyware quake
Ui: XP SP2 hu, tűzfal van, frissítések naprakészen telepítve, állandó NOD32 figyelés.
És mégse tudom kiirtani a mocskot
-
akos #4659 köszönöm! -
No akkor én is kérdeznék: biztos ismeritek a subst parancsot (egy létező könyvtárból "meghajtót" lehet csinálni):
Elérési út társítása egy meghajtóbetűjellel
SUBST [1. meghajtó: [2. meghajtó:]elérési út]
SUBST 1. meghajtó: /D
1. meghajtó: A virtuális meghajtó neve
[2. meghajtó:]elérési út A fizikai meghajtó és elérési útja,
amelyet a virtuális meghajtóhoz rendelünk.
/D Töröl egy helyettesített (virtuális) meghajtót.
A virtuálismeghajtó-listához írja be a SUBST parancsot paraméterek nélkül.
Kérdésem a következő lenne: létezik-e olyan parancs/program/trükk, ami egy virtuális meghajtóhoz (vagy akár virtuális könyvtárhoz) több könyvtár tartalmát rendeli? Segítségeteket előre is köszönöm. -
akos: Az alábbi linkek pont neked szólnak:
* Kisebb linkgyüjtemény letölthető fontokból
* Az előbbi linkgyüjtemény fóruma
* -
laliking #4656 www.1001fonts.com
ékezeteket, nemtom. -
akos #4655 help pls.
free fontokat keresek, ráadásul olyanokat, amelyekben megvan az összes magyar ékezetes betű is!
ismertek honlapokat, ahol ilyenek között lehet válogatni?
előre is köszi. -
régebben jó volt , tűzfal és semmi sem blokkolja itt a 2 üres xp , progik nélkül , elég ha a netet megtudnám csinálni , létezik vmi ilyen program ? vagy dobhatom ki a kábeleket és a kártyákat? kapcsolódás során kiirja hogy a kapcsolat korlátozott vagy nem hozható létre! Van a fő számitógépo amiről a többi kapja a netet , ez a gép pedig 1 usb modemről kapja netet! vmi ötlet?
-
csáztok! adott 2 gép (xp sp2) hálózatot szeretnék létrehozni adott: 100megabites kábel , 1 gigabites és 100 megabites hálózati kártya! akárhogy próbálam az istennek sem akar működni! lécci segítsetek -
laliking #4652 -
Leve sem ment, igaz 1.8-as van nálam.
-
laliking #4650 Szasztok. Tud vki nekem mondani bill.leütés és/vagy egérclick számláló progit?
Még jobb ha statisztikát is csinál hozzá :)
Előre is köszi -
Köszi
-
balcsi70 #4648 Ja,ez nekem is megvan.Ezt el is felejtettem.(de én eddig még nem kellett hasznát vegyem). -
IsoBuster.Itt. -
Nero-val is próbáltam(save track), annak akkor annyi?
-
Bgabó #4645 Köszönöm a segítséget, csak ezzel van egy kis baj, mivel nem adtam meg sem jelszóemlékeztetőt, sem pedig alternatív e-mailcímet! -
balcsi70 #4644 Nekem a Daemon v3.47 es van de az látja.Mikor töltöd be nézd meg hogy ott nem tudsz állitani a fájltipusoknál? Nézd meg a Nero látja? ott ugyszintén a fájltipusoknál be kell állitani az ISO-t. -
balcsi70 #4643 Kössz fiuk.A boot-nál nem néztem.Szerintem valami rámászott a gépre.Én törölni nem töröltem semmit.Csak az volt amit leirtam,hogy dolgoztam az Ulead-dal és lefagyott.(eddig ezt sem csinálta sose).Kézzel ujrainditottam,és nesze neked uj Windows. :) furcsa volt.A betüknél semmi nem volt a helyén.(mintha egy uj abc-t tanulnék :) } furcsa volt. A keresöm ilyen keresöt még nem láttam.A visszaállitást megprobálta de utána kiirta hogy nem sikerült.Na mindegy adtam neki egy tegnap elötti elmentett Ghost-ot.Még jó hogy megvolt. Szoval nem tom mi volt.(virus nem,kém sem,legalábbis 0-találat volt. -
HELP!! Van ISO-s kiterjesztésű image-em, de amikor betöltöm(Alcohol3102, Démontúlsz400) üresnek látja. Mi tévő legyek? THX!!
-
Ja igen, az ékezet. Nincs más ötletem. -
De attól még ékezetnek kellene lennie(ha magyar win).
(én már csináltam párszor profiltörlést) -
Ez olyan, mintha a felhasználói profilodat tüntette volna el.
Próbálj meg csinálni egy új felhasználót, és azzal belépni. -
A bootolás után, F8, és ott az "utolsó helyes konfiguráció" vagy valami hasonló nevű dolog sem működött? -
balcsi70 #4637 Nem csin'lja meg a visszaalitast.,pedig 2/helzre probaltam,most adok neki egz elmentett ghost/ot.