20838
Segítséget kérek
  • Evin
    Próbáld ki másik gépben is, és ha ott is ue. van, akkor rossz a vinyó.(egyébként lehet 1000 más gond is)
  • Evin
    Felkeresed az alaplap gyártójának oldalát(hogy melyik széria a lap, rá kell, hogy írva legyen), és onnan leszeded a legutolsó drivert a hálókártyához.
  • balcsi70
    A gépbe a hálozati kártya integrált.az eszközkezelöben a hálozati kártyánál sárga kérdöjel.Probáltam beállitani a netet,és kiirja hogy {hálozati(ethernet driver) hiányzik}.Létezik? ha igen és nincs meg a cd-amit kapott a géphez akkor mi van? mi a megoldás?
  • gordon 24
    Sziatsztok!

Van egy olyan gondom, hogy Xp telepitésnél, amikor bejön az a képernyő amikor felkínálja a formázás particio létrehozását akkor a gép azt írja ki, hogy ismeretlen a meghajtó és ha a particiót törölni akarod, akkor azt irja ki hogy nem lehet. És telepíteni sem enged rá.

Ilyenkor mivan? Ráadásul a probléma egy sima újraindítás után jött elő, azóta se kép se hang.
    Mi lehet?
    Vinyo csere?
  • danikarate
    nem tudjátok hol lehet az internet explorer-be bekapcsolni a cooike-kat
  • balcsi70
    Sziasztok.Van a gépembe egy 2 GHz-es proci és 2 db 256Mb-os kártya most az egyiket kivettem és tettem bele egy 512Mb-osat tehát igy 768Mb-t.Megnyitok egy progit mondjuk a Pinnaclet de semmivel nem nyitja meg hamarabb mint elötte.Esetleg hol fogom észre venni a változást hogy több benne a memoria?
  • balcsi70
    Kössz a válaszokat,most értem vissza ide.Közben megoldodott a probléma,kicseréltem az elemet,azt mondták az a hiba.Közben rájöttem hogy hiába telepittem az én gépemen az Xp-t és majd átrakom a vinyot.(megprobáltam a lehetetlent):) Amugy a biosban lehetett látni a vinyot. alaplap Asus.Az F1-et meg azért irta mindig(legalábbis gondolom,mert meg volt forditva a flopy-n a kábel).Azért kössz a segitséget.
  • Evin
    Ha a te gépedben telepítesz xp egy vinyóra, az átrakva egy másik gépbe garantáltan nem fog működni.(Még akkor se valószínű, ha ugyanaz a konfig.)
    Lehet, hogy az ismerősöd adatkábele kontakthibás(vagy a tápkábel).
  • units
    Biosban látszik a vinyó?
    alaplap neve pontosan?
    bios update?
  • balcsi70

Na sziasztok guruk.Mondom az uj fejleményt.Északa ujraraktam az ismerösöm vinyojára az XP-t,az én gépemben. (Ugye primary master-kén raktam a gépembe),és mikor megvolt még használtam is.Ma átvittem az ismerösömhöz és azzal a jamperolással ahogy nálam volt nem ismerte fel a vinyot.(létezik)???(ezek szerint igen).Aztán jamperoltam hogy lássa p.-masterként, és a dvd-t p.-slaveként.Hiába kértem hogy bootoljon a vinyorol,fojton ugye probálja,feljön a felirat ahol felismeri hogy mi az elsödleges meg másodlagos, azt irja hogy folytatáshoz nyomjam meg az F1-et, a setup-hoz meg a Del-tet. Ha F1-et nyomok megint probál de bejön az hogy Csökkentett modba meg stb.-akarom e inditani.Hát hiába probáltam végig mind visszajön hogy nyomjam meg az F1-et vagy a Del-t.Ha Del-t nyomok akkor bejön a bios-nál a boot állitás ott kérem hogy az 1-a vinyo legyen, F10 save,enter és kezdi elölröl. A vinyon rajta van az XP,-nállam ment.Szerintetek mi a szar lehet má 2-napja szenvedek,még sosem szivtam igy meg. A bios az Avard bios. Nemsokára hozzák a gépet legyen itt mellettem és ha tudtok segitsetek. Elöre is köszönöm. Ha addig is tuttok valami tippet köszönöm.

Ui: az F11-re nem reagál.
  • mohojojo
    Sziasztok

Egy programot szeretnék használi az egyik haverommal hogy együtt tudjunk dolgozni különféle webes izéken ... esetleg nem tudok vm programot ?

hasonló program mint a tactical center a b hez ...

következő kritériumoknak kellene teljesülniük:

- több egér legyen ne csak 1 ( ne mozgássák az egeremet mert baromira idegesitő
    - gyors és jó minősigű felhasználó felület

köszi

• balcsi70
    Sziasztok.Most jövök az egyik ismerösömtöl.Milyen bios-ok vannak?(névileg).Ujraakartuk telepiteni az XP-t boot-oltattuk,beállitottuk hogy cd-röl ujraindult,és irta hogy F1-et nyomni a fojtatáshoz.Ha megnyomtuk ujraindult és megint kezdte ugyanezt a kiirást.Aztán kiprobáltuk az összes jamper-olást de semmi.Utána boot-oltattam dvd-meghajtorol,de ugyan ez a mese.Aztán kiiktattam a vinyot,és akkor már kiirta hogy xp telepités,hardver kiépitésének vizsgálata.Persze kiirta 1-kis idö mulva hogy nincs vinyo.Ha visszakötöttem,kezdödött az 1-sö felvonás :) elölröl.Szerintetek mi a gubi? Most hazahosztam a vinyot megprobálom itt 2-ik ként bekötni hogy egyáltalán érzékeli e.Ha tudtok valami választ elöre is köszönöm. Ja kellemes ünnepeket.
  • szerinted007
    na ottvan a game (Haegemonia )
    loading, aztán kilép, kiírja hogy ddhelp.exe-ben belső hiba történt! Aztán ált. az összes többi programnál kiírja, vagy valamelyiknél lefagy, vagy újraindul a gép! Aztán beírom a keresőbe hogy ddhelp---> kiad kettőt is.(bizt.ment+ a normális win\systemben levő). Megnyitom a normálisat és ugyanaz történik! Ha kiveszem a systemből azt a fájlt akkor elképzelhető hogy futhat a játék? ???
  • balcsi70
    Sziasztok.Ha ujratelepitek 1 Xp-t és router-el van elosztva a net,akkor majd ha feltelepitettem a beállitásoknál azt kell kérni hogy "egy hálozaton keresztül"? már régen csináltam ilyet.(most az 1-ik ismerösömnél kell megcsináljam)kössz a választ.
  • 555
    HI

KILÖKTEK A WORLD OF WARCAFTBÓL
    LETILTOTTÁK AZ IP-MET NEM TOK VISSZA LÉPNI

AZ ÉN IP-M MEG ÁLLANDÓ NEM VÁLTOZIK HA ÚJRAINDITOM A GÉPET (KÁBEL NETEM VAN A FIBERNETNÉL)

PROXY VEL IS PROBÁLKOZTAM DE NEM SIKERŰLT

NAGYON SOKAT KINLODTAM VELE

VALAKI HELPPPPPPPPP
  • gordon 24
    Sziasztok!!
    Szeretném megkérdezni hogy hogy lehet a kereső programokból eltüntetni, azt amit az ember keresett már egyszer, mert rohadt idegsítő hogy állandoan előugrik sok olyan próbálkozás (szó) aminek semmi eredménye nem volt.

Előre is köszi !!
  • drob
    máskor legyél jófiú
  • 555
    HI

KILÖKTEK A WORLD OF WARCAFTBÓL
    LETILTOTTÁK AZ IP-MET NEM TOK VISSZA LÉPNI

AZ ÉN IP-M MEG ÁLLANDÓ NEM VÁLTOZIK HA ÚJRAINDITOM A GÉPET (KÁBEL NETEM VAN A FIBERNETNÉL)

PROXY VEL IS PROBÁLKOZTAM DE NEM SIKERŰLT

NAGYON SOKAT KINLODTAM VELE

VALAKI HELPPPPPPPPP
  • slylecz13
    Sziasztok! Az lenne a nagy kérdésem, hogy hogyan lehet DVD filmet (VIDEO_TS) másolásvédetté tenni? Milyen program stb. Tudom, hogy nincs biztonságos másolásvédelem, ez csak arra kell, hogy mégis legyen rajta valami. Előre is köszönet...
  • desigo
    kösz
  • David Coulthard
    Link
  • desigo
    Hali
    Tudnátok egy-két progit mondani amivel időzíteni tudom a gép kikapcsolását?
    thx
  • laliking
    magyar 10 újjas gépelést oktató szoftvert tud linkelni nekem vki? :)
  • Fasza gyerek
    Ja azt tudja valaki hogy mire jó a konzisztencia teszt?
  • Fasza gyerek
    hát ezzel nem jutottam közelebb a dologhoz de azért kösszi szépen.
  • Fasza gyerek
    hello! valaki megtudná mondani hogy miért csinál a gép konzisztencia tesztet?
  • Tomicsek
    Itt erről van szó.
  • Basic
    A subwoffer van a mikrofonon? Érdekes. Na mindegy. Azt nem lehet állítani, hogy a hangkártya melyik bemenete legyen a mikrofon, legalábbis szoftveresen nem. Az a hangkártya úgy van legyártva, ahogy van, ezzel nem lehet mit tenni.
  • Fasza gyerek
    sziasztok! Valaki megtudná mondani hogy miért végez a gép konzisztencia tesztet?
  • TommyC
    megállt a tudomány?...
  • TommyC
    Sziasztok!
    egy olyan progi kéne, amelyikkel meg lehet változtatni, hogy melyik legyen a mikrofon bemenetem a három bemenet közül...mert 2.1es hangrendszerem van és a subwoffer dugasza elfoglalja a mic-em bemenetét, ezért nem tudom a kettőt egyszerre használni...meg lehet olodani valahogy a problémát?..
  • madi 9k
    ezzel a mIRC scripttel-el videókat lehetne letölteni a mIRCről ;) és thx a linkeket, végignézem
  • szerinted007
    jaja, igazad lehet.Osztálytársamnak (neki is ilyen van) 100kBájt/s-on felül is szokott lenni, hát nem tom meddig..
    Szolgáltató: TvNetwork, Signet csomag max letöltési sebesség 128kbit/s, 2000ft/hó, kábeltévés, ingyen modem, ingyen bekötés, 2 éves hűségszerződés
    remélem kimerítő válasz
  • Dj Faustus #4803
    Törést meg keresel hozzá az Astalavista crack-keresővel.
  • ffxi
    THX!! De nem is létezik tört verzió :P
  • units
    Ha zip, rar akkor nem lehet. Léteznek rá programok, de csak kipörgetni tudják a jelszót. normális pass esetén ez évekbe is telhet.
  • eNiX
    hogy lehet megnyitni/feltörni egy jelszavas tömörített fájlt? fontos lenne
  • maruzst25
    Köszönöm szépen!
  • Dj Faustus #4798
    0. Meggyőzödsz arról, hogy a mikrofon és a hangszórók nincsenek közel egymáshoz.
    1. Elővarázsolod a Windows hangerővezérlő-pultját (jobb alsó sarokban dupla-klikk a hangszóró ikonra, vagy Start menű/Futttás-ba beírod: sndvol32.exe)
    2. A megjelenő ablakban: Beállítások/Tulajdonságok menűpont, Hangerő beállítása: Lejátszáshoz, A következő hangerőszabályzók megjelenítése: Az SW szintetizátor (MIDI), illetve a Mikrofon legyen mindenképp bejelölve.
    3. Győzödj meg arról, hogy a Mikrofon csatorna nincs elnémítva.
    4. Indítsd el a karaoke lejátszóban a lejátszást; a Mikrofon és a MIDI (SW szintetizátr) hangerejét igazítsd egymáshoz.
    5. Ha túl csendes lenne a mikrofon:
    * Beállítások/Speciális szabályzók menűpont legyen bepipálva
    * Mikrofon csatorna alatt Speciális gombra kattintva a megjelenő ablakban a Mic Boost legyen bepipálva.
  • maruzst25
    Sziasztok!Tudna nekem segíteni valaki? Szeretnék egy karaoke bulit összehozni.Letöltöttem a van basco karaoke progit+hozzá midiket.A kérdésem a következő lenne:ha vásárolok egy mikrofont(nem Pc-s mikrofont mert az kicsi)akkor hogyan tudom azt megoldani hogy a karaoke alatt az alapzene is menjen és a hangszóróból a zene mellett a hangot is lehessen hallani amit a mikrofonba énekel valaki?
    Előre is köszönöm a segítséget.