20838
Segítséget kérek
  • Freaky
    Üdv a Kollégáknak!

XP alatt van egy funkció, miszerint egy képre jobbat kattintva, majd a küldés levélkéntet kiválasztva lehet mail-ben küldeni a képet. Akkor a Windows feldob egy kérdést, hogy csökkentsük-e a kép méretét. Ez a funkció az egyik gépen nem működik - azaz nem jön fel egyáltalán a kép méretének csökkentésére rákérdező ablak. Hol lehet ezt bekapcsolni?

Válaszaitokat előre is köszi!
  • mrzed001
    És persze az Address Book-ot (Címtár vagy mi magyarul) sem érdemes elfelejteni, ami:
    C:\Documents and Settings\?????????\Application Data\Microsoft\Address Book\???????????.wab
  • Dj Faustus #5274
    C++ fordítóprogramra van neked szükséged, nem a nyelvre...
    DJGPP - Dos-os C++ fordító.
    Turbo C 2.01
    Turbo C++ 2.01
    Visual C++ 2005 Express Edition
  • biomage
    az outlook helye:C:\Documents and Settings\???????\Local Settings\Application Data\????????\Microsoft\Outlook Express\ itt megtalálod
    az IE kedvencei:C:\Documents and Settings\????????\Favorites\ itt megtalálod
  • WOW
    Sziasztok!
    Az lenne a problémám,hogy beszart a win XP-m.Ujra szeretném telepíteni de nem találom,hogy hol vannak az outlok leveleim amiket automatikussan elment.Ki szeretném másolni,hogy ne vesszenek el.Ugyan ez a problémám az internet exp. kedvencekkel.Pontossan hol találom ezeket A file-kat?
    nagyon fontos lenne!
    Köszönöm
  • wannabe87
    Hi.

Vki tudna nekem oldalt vagy linket mutatni h hol tudnék hozzáférni a cplusplus nyelvhez? köszi
  • Evin
    Tudom, hogy az ilyen progik közel sem tökéletesek, de majd eljátszadozok velük.
    thx
  • mrzed001
    Volt pölö az a Game Commander nevezetű, meg vagy fél tucat. Az eredmény természetesen közel minden esetben kérdéses, vagy müxik, vagy legtöbbször nem.
    Ja, és persze jó minőségű headset kell ahhoz is, szóval egyszerű mikrofonnal nem túl jó hatásfokkal müxik
  • Evin
    Ismer valaki olyan szoftvert, amivel hanggal tudok dolgokat csinálni, mint egy "hangvezérlésű távírányító"?
  • juventus02
    thanx a tippeket!
  • Balumann
    Letöröltem minden drivert, DNA-t, drivert azzal az ati removal-al, gép restart, és utána felraktam a 6.5-öst (legújabbat). Hát a windows tényleg nem fagy, és jó is, de amiért felraktam, a Hitman az ugyan úgy akad, és amivel sokat játszok, a Tony hawk AW nagyon szarul megy ezzel a driverrel... :S Na vissza az előző... 5.9 + DNA optimizer... :/
  • Balumann
    Ulead Video Studio (link a topicjában van, csak keress vissza)
    Windows Movie Maker (win xp-be alpaból bennevna)
    Sony Vegas video szerkesztő
    Nero-nak is van egy video szerkesztője, ha a 7-es van akkor az bennevan (az is jó)
  • juventus02
    Help nem tudja valaki milyen programmal lehet zenét rakni egy video alá
    szal...van egy 2perces motoros videom de kéne alá vmi zene hogy lehet rászerkeszteni milyen progival..???
  • Balumann
    ok köszi megpróbálom. Nekem is volt Geforce 4 mx 440-em, azzal sosem volt gond driver frissítéskor. ezzel az Ati-nál se volt, az 5.9-es driverig, utána már csomószor volt probléma.
  • mardal
    Köszi a linket de sajna ott sem találtam jó megoldást rá.Ha rossz lenne az író akkor gondolom a cdket sem írná meg.Vagy az lehet hogy az újraírható dvdim halltak meg?
  • balcsi70
    Aha.,értem.,akkor ez akkor kerülhetett oda amikor megcsináltam a image filet,de én azt DVD-re csináltam.Akkor ezt törlöm.Ja még egy kérdés.Csináltam mentést Ghost-al,kb 7Gb-t tömöritve ráfért egy DVD-re,de mi van akkor ha mondjuk 10-Gb-ot akarnék igy menteni dvd-re? kiirja felét és kér egy másik dvd-t? És a visszaállitásnál ugy szintén? Kösszi.
  • Tomicsek
    Itt nézd meg, hátha találsz megoldást.
  • Dj Faustus #5259
    Ezt a Ghost hozza létre és virtpart.dat a neve.
    A Ghost minden futtatásakor egy ál-partíciót hoz létre, hogy azon tudjon dolgozni.
    Külföldi oldalakon azt javasolják, hogy nyugodtan törölhető, ha a Ghsot az image file-t elkészítette.

További infó:

Powered by search engines...
  • mardal
    Hello.

Tudtok nekem abban segíteni hogy ha a dvd írom cd-t ír de dvd-t nem az mitől van?Felugrik 100%-ra az írás és utána leáll.Eddig jó volt de mióta fennt van egy másik xp nem akar jó lenni.
  • balcsi70
    Van a vinyon egy mappa(füzetlapocska) C:/VIRTPART 26Mb-t ,nem tudom hogy most ez egy progi által jött létre vagy valahogy másképp került oda.Ha a Commanderbe F3,F4-re is csak ilyen krix-krax betük vannak, a tulajdonságainál sem ir olyat hogy valamelyik progihoz tartana.Hogy tudnám ezt megnézni hogy mi akar lenni?Mielött még letörlöm. Kössz a válaszokat.
  • Lyan Kyj
    Üdv! Segítséget szeretnék kérni a köv. problémában:
    7800GTX-em van, 84.25-os driver van fenn. Ha lejátszanék egy videót, az indítás után kb 5 mp-ig megjelenik a jobbfelső sarokban egy logo, h "Asus által támogatva". Ha playlistben több videó is van, akkor mindegyik videó elején teljesképernyőről normál nézetre vált, h kiírhassa a logot. Ez mindegyik lejátszóra érvényes. Ki lehet vhogy ezt kapcsolni? A megjelenítést is az Nvidia driver kezeli, a beállításainál én nem találtam ennek kikapcsolására utaló parancsot. Remélem vki tud segíteni! Előre is köszönöm!
  • balcsi70
    Köszönöm,megnyugodtam.Ja amugy én a 2003-ast használom,(olvastam 1-2 oldalon hogy ez bevált rendesen,meg hogy a 10-es az lassubb.)Nekem eddig még nem fagyott le.Meg van a 10-is még nem probáltam. THX.
  • PetruZ
    Saját tapasztalat: ha közvetlenül rápakolod az előzőre, akkor szinte biztos, hogy sz*r lesz a driver (a korábban jól működő XP is rángat, szaggat, döglődik, stb.). Próbáld úgy, hogy előbb eltávolítod a régit, standard VGA-ra állítod a kártyát, reboot (szét fog esni a desktop, de ez van), aztán fel az újat. Nekem 9550-em van, de a driverfrissítésekkel majdnem mindig szívok, a jelenség hasonló, mint nálad. Újabban Omegát rakok, az kisebb és nem kell neki .Net, de a VGA-s trükk ennek is kell. Korábban NV kártyám volt, sohasem problémázott a frissítés miatt... Az Ati oldalán van egy driver eltávolító is, ami rendesen kipucol mindent, azt is érdemes még használni.
  • Dj Faustus #5253
    Fizikailag nem roncsolja (nem teszi külön tönkre a lemeztányért, az olvasó/írófejet, az elektronikát).

Viszont külföldi oldalakon lehet olvasni a Norton Ghost 2003-ról, hogy lefagyhat, és tönkreteheti a merevlemezen levő boot szektort. Bővebben erről:

Megjegyzem, C64-re volt olyan magyar vírus - ami később másolásvédelemként szolgált - ami a lemezmeghajtó olvasófejét a parkolópályán kívülre vitte, amit csak műszerész tudott helyreállítani (valószínűleg a műszerész írhatta a nagyobb bevétel érdekében).
  • balcsi70
    Sziasztok.Az igaz hogy a Norton Ghost roncsolja a vinyót! Tud valaki erröl valamit?(ha sokszor használja)
  • Balumann
    ja csak ha frissítem a videókártya drivert egy újabbra akkor szar.^^
    Hitman Blood Money miatt szerettem volna felrakni mert kegyetlen akad és állítólag 6.5-ös driver-el lehet hogy jobban megy
  • tobias88
    most akkor már jó a gép?
  • Balumann
    nem, az alaplapot a procihoz vettem, de olyan is van hogy a vid kártya nem kompatibilis? :S Azt tudom hogy az alaplap gyenge, és még a 8x agp-t se támogatja, így csak 4x-esen megy, de ettől függetlenül elvileg mennek a dolgok. Én is gyanakodtam már rá, hogy ez miatt nem megy az újabb driverek-el.
    De a legtöbb driverrel megy (5.9-el stabil, optimalizálóval főleg).
    Próbáltam úgy felrakni hogy letöröltem minden drivert meg optimalizálót, és utána fel a 6.5-ös drivert (legújabb), de úgyis szar. De nem tudom, lehet hogy 2-3 hónap mulva veszünk új proci+alaplapot és akkor majd meglátjuk.
    Igazából nekem most nicns gondom, mert 5.9-el minden megy, illetve a Hitman Blood money akad kegyetlenül, és az miatt mondták hogy rakjam fel a legújjabbat. Na mind1, ha van valakinek még ötlete akkor... :/
  • Fülüke
    Már tudom.
  • Fülüke
    Van itt valaki olyan aki használja Az Ulead Video Studio 10-et?
    Nem tom benne levenni a video hangját....HELP...!!!!
  • Dj Faustus #5246
    Ha nem fizetős szerveren van, "hivatalos" tartalommal (céges, alapítvány, stb), akkor jószerivel semmit.
    Egyébként mi az oldal címe?
    Szimpla statikus oldal, általad készített dinamikus oldal (te írtad meg/ollóztad össze a PHP szkripteket), vagy CMS (Mambo, Joomla, PHP-Nuke, e107, Drupal, Xaraya) alapú oldal?
    Ha szimpla HTML oldal, akkor a webes adminisztrációs felületen jutottak be, vagy az FTP tárhelyen keresztűl.
    Ha saját magad írt/összeollózott dinamikus oldalról van szó, akkor valószínűleg nem figyeltél az ürlapoknál a bevitt tartalom szűrésére. Ezáltal akár az adatbázist is módosítani lehet - ha az adott szkript használja az adatbázist.
    Ha CMS-t használsz: készítettél az adatbázisról mentést? Frissítetted a portálmotort a legfrissebb verzióra?
    Mennyire erős jelszavakat használtál? Hány karakterből álltak?
  • 555Tommy
    Hy!Valaki fetörte az oldalam mit tegyek???PLS help!
  • tobias88
    Most viccen kívül, ezt már így vetted a gépet, vagy csak videókártyát vettél újat, mert lehet nem kompatibilis 100%ra az alaplappal. A konkrlétumon az alaplaod és a videókártyád + a videókártya driverre gondoltam!
  • tobias88
    lehet boot vírus
  • tobias88
    1.:gndolom directxed van, de ne tedd fel a 9.0c-t mert problémám volt vele
    2.:regcleanerrel vagy adawerrel szedd le a felesleges regisztrációs cuccokat, mert már az miatt volt nekem ilyen probléma
    3.:legvalószínűbb hogy a 100%-ig megbizható winfos a gond, format c-t ajánlok
    4.:ha ez nem jönne be irány egy komolyabb bolt, mert nálam 3hétig szerelték és nem jöttek rá a bénák, amire fél perc aatt rájött a csávó, hogy a proci hűtésérzékelője x@r és ezért mutat 40fokot, és a venti befuccsolt
  • Balumann
    Azthiszem bármilyen ilyen audio szerkesztő program tudja kezelni. Jó a Nero Wave Editor (nero 6-ba vagy 7-be auto bennevan), vagy Sound Forge.
  • Lanamaci
    helló!

Ilyen gépem van.

Alaplap: Asus A7V880

Proci: AMD Athlon ™ 3.0 Ghz

Memória:2x kingstrom kvr 400x64C3A/256

Videokártya: Nvidia Geforce FX 5600/ 128mb

Winchester: maxtor 120Ghz

Dvd író: Nec DVD-RW 2500A

A problémám, az hogy bármilyen játékot indítok el, nem működik semmi.
    Legújabb drivert már feltettem a videokártyához, de így sem működik.

Segítsetek légyszi!!!!

• John Wayne #5239
    Hali!
    Lenne egy kis gondom, audio kazettát szeretnék digitalizálni, megvan a kábel, amivel a magnó kimenetét a hangkártya mikrofon bemenetébe tudom tenni, egy szoftverre lenne szükségem, ami el tudja végezni a wav v. mp3 fájlba mentést, és esetleg a zajokat is ki tudja szűrni. Tudnátok ilyet ajánlani, lehetőleg ingyenest, de lehet fizetős is. Köszi előre is.

J.W.
  • Balumann
    Az a baj hogy én se értem a problémát
    -Fennvan az 5.9-es driver, teljesen jó minden
    -frissítem a drivert, felrakom a legújabbat, vagy a 6.akárhányast (bár bizonyos 5.akárhányas drivernél is csinálta már):
    Felraktam, és lassan jön be a kép, utána fagy minden. 10 másodperc mire megnyilik az msn, vagy a tálca is így ilyen részekbe jön elő, meg minden féle ilyen szaggatás, alig tok valamit csinálni. Beállításokba próbáltam átállítani ilyen antianalizing-et, mindent amit tudtam levettem performance-ra (quality-ról), mondták hogy a monitor max felbontását is állítsam át (1024x768 85 hz), akkor kicsivel gyorsabb lett, de mindig minden fagy meg szaggat.
    Tony hawk-ba belépek, így 2 másodpercekre megáll a játék, meg minden.

Windows frissítéseket mindig letölti a gép auton (nemrég frissített), és annyira nem is rég volt újratelepítve se, de mondjuk mind1 mert újratelepítés után egyből a 6.2-est raktam fel, ami szar volt, és le is töröltem mert ugyan úgy akadt meg fagyott minden. Nemtom hogy mit írjak -e még, hogy minek lehet-e köze ehhez, mert amire tippelhetnék az se valószínű, mivel win reinstall után még nem sok mindent tettem fel előtte. Sztem valamit rosszul állítok be, de fogalmam sincs hogy mit.
  • tobias88
    Ebből aztán valamit kiszűrni, konkrétumokat!