20838
Segítséget kérek
-
raymond01 #5796 hello
Egy ki segítség kellene! Vírusos lett a gépem, ez nem is lenne olyan nagy gond mert valahogy letudtam szedni a gépről külömböző spyware írtókkal meg pandaval, de egy vmi itt maradt amit eddig nem csinált a gépem! Az óra melletti ikonoknál van egy kék karikában lévő kérőjel ami villogva átvált piros áthúzott karikává és kijön fölötte egy piros kerettel szürke kis ablakban hogy virus alert, vagy virus infected in your computer, ha rányomok egy IE- nyit meg amiben a spywarequake.com jön be!
Ez mi lenne vírus vagy mi, mert nem veszi észre már a spynuker!? -
akmot #5795 hi, nem tudja vki hogy miért írja ki ezt a gép, amikor bekapcsolom???
"A következő fájl nem tölthető be: WINIPB32.dll
Nem sikerült egy dinamikus csatolású könyvtár (dll) inicializáló rutinját végrehajtani." -
tomo #5794 egyebkent a kisugarzott teljesitmeny 100 mW ban van meghatarozva.
ha a keszulek ennek a sajat kis teljesitmenyu antennajaval felel meg, akkor ha te egy erosebb antennat teszel ra tul is leped a 100 mW ot. -
tomo #5793 a lakason belult felejtsd el. azt nem talaltam meg.
en nem ugy ertelmezem, hogy lehetne boltban kaphato antennaval erositeni a jelet. -
Azaz a teljesítmény van megszabva (és a hozzá kapható antennákkal nyugodtan használható). Na akkor még mindig jól emékszek :)
Én semmilyen utalást nem találok rá, hogy csak lakáson belül lehetne használni...
-
tomo #5791 2005.
[URL=http://66.249.93.104/search?q=cache:OBQGDCKhdQ4J:www.hif.hu/menu4/m4_2/szeles_tajek_20050705.pdf+wifi+haszn%C3%A1lat+jogszab%C3%A1ly&hl=hu&gl=hu&ct=clnk&cd=1&client=firefox-a]"jogszabaly"[/URL]
3. függelék
Rádiós hozzáférési berendezések üzembe helyezése és használata
A kereskedelemben beszerzett berendezéseket úgy kell üzembe
helyezni, ahogy az a gyártó által megadott használati-kezelési
útmutatóban le van írva. Tilos a megfelelőség tanúsított berendezés
teljesítményét akár a berendezésben, akár hozzákapcsolt erősítővel
megnövelni. Különösen felhívjuk a figyelmet, az antennák használatára,
ahol a megadott beépített (integrált) vagy a készülékkel együtt szállított
vagy dedikált antenna helyett nem szabad mást használni, ugyanis
nagyobb nyereségű antenna alkalmazásával túlléphető a megengedett
kisugárzott teljesítmény.
A fenti szabálytalan beavatkozások és módosítások szankcionálást, sőt
súlyosabb esetekben – mivel a jogszabályban meghatározott
feltételektől való tudatos eltérés miatt engedély nélküli használatnak
minősülnek – a használat megszüntetését vonják maguk után. Ha valaki
az alapvető követelményeket befolyásoló változtatásokat vagy
bővítéseket végez (ide tartozik egy nagyobb nyereségű antenna vagy
végerősítő berendezés használata is) gyártónak tekintendő és ezért
minden felelősséget vállalnia kell! Ez azt jelenti, hogy az üzemeltetőnek
többek között kötelessége lefolytatnia új megfelelőségi eljárást a
megváltoztatott berendezés új paramétereivel. Ez az eljárás azonban
sikertelen lesz, ha az állomás paraméterei bármely vonatkozásban
túllépik az alapvető műszaki követelményeket.
-
Én még ebben sem lennék biztos. Nem egy cég használja a WLAN-t pl telephelyei összekötésére (X km, nemegyszer átjátszóállomásokkal is), vagy telephelyének teljes lefedésére (meg a 2-8 km-es környék mellesleg), és eddig tudtommal semmiféle engedély nem kellett hozzá (persze jópár éve nem ebben a szkmában vagyok már, szóval lehet valami új szabály, de kétlem).
Mellesleg az hogy kifelé ne sugározz = mission impossible ugyebár :P -
tomo #5789 azzal van gond, hogy a lakasod belsejeben hasznalhatod csak, kifele nem sugarozhatsz. -
foxxi #5788 SZiasztok!
MS Virtual PC 2004 el lenne egy kis problémám. Remélem valaki ért hozzá :D
Az lenne a problem hogy miután kapott egy dos 6.22et meg cd támogatást felszeretném rakni az crusader: no remorse (dosos) gammát és az install bepötyögése után hibaüzit kapok. Viszont nem tudom értelmezni :( Plíz valaki segítsen!
Itt egy kép hozzá:
ha nem láccana valaki segítsen!
Köszike! -
Értem és köszönöm, szóval már akkor minden megvan fizikailag iss :):)
-
Elég rég volt, de mintha a teljesítményének egy antennának sem szabad átlépnie egy küszöbértéket. És mintha nem is árulnának olyan antennát, szóval amit össze tudsz magadnak rakni az úgy hivatalos ahogy van (még a 10-15 km-t áthidalni képes WLAN egyirányú antenna se éri azt el ha jól emlékszem).
A freki az erre lefoglalt és szabadon használható (különben frekvenciahasználati engedély kellene meg mifene), szóval azzal sincs gond. -
Lenne egy olyan problemem, hogy Flash site -ok alatt egyszerűen egyik böngészőm sem ad vissza hangok :S :S
Próbáltam sok mindent->
Tűzfalat letiltottam, Tűzfalat uninstalláltam, Tűzfalat újratettem, Registry -t kipucoltam, Spyware írtás, Flash -t uninstalláltam az uninstall_flash_player.exe -vel ami az adobe.com -ról lehet leszedni, újratettem a Flash -t...
Ennél több nemjutott eszemben... ha valakinek van vmi 5lete illetve vkinek volt már hasonló problemje és tud rá megoldást azt szívesen venném...
előre is köszi !
u.i.: ÉS PLÍZ NE ÍRJÁTOK LE 20SZOR AZOKAT AMIKET MÁR ÉN IS KIPRÓBÁLTAM, ASSZEM MINDENT VILÁGOSAN LEÍRTAM -
Egy kérdés:
Tegyük fel, hogy alapítottam egy Wi-fi hálót, mondjuk egy 2.4GHZ-est, amit tegyük fel van benne minden Wireless-es cucc, AP, W-Router, Wireless PCI kártya, W-LAN Laptop (Gondolom a termék nemszámít, csak a Frekvencia mint 2.4GHZ..) Szóval mondjuk az AP-ra rávan rakva egy 10dBi-s körsugárzó, a többieknek meg valamilyen Kliens antenna..
Milyen engedélyek kellenek ehhez? Mert énmár csináltam egy Wi-fi hálót, amelyben van egy U.S.Robotics AP 10dBi-s körsugárzóval és a többi kleins javarésze Tonze AW-AP -t használ mind YAGI Kliens antenákkal.
Azért kérdezném, mert halottam, hogy van valami nemhivatalos benne, de hogy mi...az rejtély, mert senki nem említette, csak halottam érdekes emebrektől. -
Vobsub-ban állítsd be, hogy mindig használja (always load vagy mi asszem első fülön lent) -
balcsi70 #5782 Sziasztok.Régebben konvertáltam feliratos filmet,(srt.)Mindig sikerült jól.Most van egy film,ugyanugy mellette az srt fájl,(kiprobáltam BsPlayer-rel,megy is végig),fel raktam a gépre megint a VobSub-ot(mert már nem volt rajta),és konvertálom de nem is jelenik meg az ikon a tálcán,meg nem is ugy konvertálja hogy feliratos legyen.Szerintetek mi a gubi??? Kössz a válaszokat. -
péntek józsef #5781 Jaj nagyon köszönöm szépen végre leírta valaki normálissan mi a teendő mégegyszer köszi! -
Szuperkaraj #5780 Hali lenne egy kis gondom, nem tudom tudtok-e segíteni.
Van fent a gépen egy program ami crackelt, de eddig működött, most viszont már nem megy, a gond csak az hogy se újratelepíteni, se leszedni nem tudom. Tudtok ajánlani valami programot amivel ki lehetne pucolni a gépből, vagy valamit hogy mit csináljak?
Előre is thx -
1. Tényleg ne floodolj, nem úriemberekhez illő szokás.
2. Győződj meg arról, hogy az alaplapod tényleg AOpen AX3SP, nem valami alváltozata (AOpen AX3SP-U, vagy valami más); illetve hogy az alaplap tényleg támogatja-e az adott procit.
3. Olvasd el a felhasználói kézikönyvet, hogyan kell BIOS-t frissíteni (89. oldal), illetve procit cserélni (21.oldal), FSB-t beállítani (23. oldal).
4. Hogy lásd kivel van dolgod: itt a legfelső sorban van a legfrissebb BIOS (R1.17 2003. 02. 15.). A ZIP file tartalmaz két állományt: 3sp117.bin illetve 3sp117.exe. Mindkettőt másold fel egy DOS-os boot floppyra (rendszerlemez). Indítsd el a gépet a floppyról, majd a sikeres bootolás után indítsd el a 3sp117.exe-t (parancssorba írd be: 3sp117.exe). Ezután erősen reménykedj, hogy nem fog jönni áramkimaradás.
Ha minden jól megy, akkor sikeresen frissítette a bios-t. Ha nem, hibaüzenetet ad majd ki. -
Sokmindent próbálhatsz, de szebb nem lesz. Ha XVid a codece ott van olyan beállítás, hogy deblocking vertical és horizontal, azzal lehet valamelyest segíteni rajra.
Persze lehet csalni és összemosatni, de akkor meg elveszíti a kép az élességét.
Szóval a legjobb kockásodásmentesítő, ha kirakod egy TV-re és ott nézed -
Kérj kölcsön egy olyan procit amivel elindul, mert agy nélkül bizony az sem megy -
1) fejezd be a floodolást !
2) keresd meg a neten a gyártó honlapján a BIOS frissítést (használj GOOGLE-t ha máshogy nem megy)
3) Ne nyafogj hogy nem tudsz angolul mert senkit sem érdekel ... k-rvára nem ... sztaki.hu online szótár és szevasz
-
DecenS #5775 ha beirod még négyszer, tudni fogják... -
Hi All! Az lenne a kérdésem hogy mivel tudnám feljavítani a videonak a minőségét ...mert nagyon kockás a kép ...??? -
péntek józsef #5773 Senki se tudja??? -
péntek józsef #5772 ASRFLASH.exe nevű programot honnan tudom letölteni nem találom!???Azt szeretném megkérdezni hogy van egy AOpen AX3SP típusú alaplapom és BIOS frissítést szeretnék csinálni,mivel van egy 1GHZ-es INTEL processzorom és nem ismeri fel a gép mivel nemkapcsolba a monitor!Hogy tudnák BIOS-t frissíteni? -
péntek józsef #5771 Hát olyan nincs hiába írod le sokszor! -
Sziasztok
Énnekem egy olyan programra lenne szükségem, ami méri a számítógépen a hálózat sebességét, és ezt még részletesebben, hogy milyen mennyiségű adatforgalom áramlott ki az adott gépen. Ez eddig mind OKÉ, nade nekem olyan változat kellene, amit ellehet érni egy távoli számítógépről, tehát megfigyelés szempontjából, by Wi-fi Admin. -
péntek józsef #5769 Azt szeretném megkérdezni hogy van egy AOpen AX3SP típusú alaplapom és BIOS frissítést szeretnék csinálni,mivel van egy 1GHZ-es INTEL processzorom és nem ismeri fel a gép mivel nemkapcsolba a monitor!Hogy tudnák BIOS-t frissíteni? -
péntek józsef #5768 De hát honnan szedek le egy újabb BOIS-t meg nem értek angolul szóval meg nem is írnak leírást! -
Az alaplapod lenullázhatod a BIOS frissítéssel, de min. szakszervíz hogy újra működőképes legyen ha valamit elrontasz, szóval óvatosan. (persze egy proci kell hozzá amit fel is ismer)
Letöltöd tőlük (BIOS frissítő exe + 1 új BIOS), floppy-ra kiírod, teszed amit írnak (menteni másik lemezre a régit pölö), és csak akkor kapcsolod ki/indítod újra a gépet amikor kiírja, hogy most már lehet ... -
péntek józsef #5766 Azt szeretném megkérdezni hogy van egy AOpen AX3SP típusú alaplapom és BIOS frissítést szeretnék csinálni,mivel van egy 1GHZ-es INTEL processzorom és nem ismeri fel a gép mivel nemkapcsolba a monitor!Hogy tudnák BIOS-t frissíteni? -
Sziasztok
Énnekem egy olyan programra lenne szükségem, ami méri a számítógépen a hálózat sebességét, és ezt még részletesebben, hogy milyen mennyiségű adatforgalom áramlott ki az adott gépen. Ez eddig mind OKÉ, nade nekem olyan változat kellene, amit ellehet érni egy távoli számítógépről, tehát megfigyelés szempontjából, by Wi-fi Admin. -
izb #5764 itt van egy kis segítség.....
Help -
alessza #5763 Sziasztok!
Nagyon nagy segitségre lenne szükségem.
Felraktam a TuneUp Utilitles 2006 programot, és a StartUp Manager-ben letiltottam egy pár programot amiröl azt hittem, hogy nem szükséges.
A gondom csak az, hogy mikor ujraindítottam nem hajlandó bebootolni az XPWin.
Helyette ezt írja ki:"Hiányzó NTLDR. Újraindítás Ctr+ALT+Del" , de újra ez jön be.
Vki legyen oly kedves és írja le pontosan hogyan tudom ezt visszacsinálni :((
-
Virtualdub segítségével
Google -
Milyen DVD-lejátszó (márka, típus)?
Milyen DVD-ket (AC3/DTS/MPEG hangsáv van rajta)?
ADj meg több információt, így nem tudunk segíteni. -
re,re,re,REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:
Hell, nemtudjátok miért van az hogy a dvd lejátszóm némelyik dvd-t hang nélkül játsza le, és ha nyomogatom a pause/play-t, egy pillanatra bejön a hang de utána elmegy??? Már eddig lejátszott egy dvd-t rendesen, de valamiért már azt se játsza le!
VAlaki írjon már!!
-
NEKEM IS KÉNE A HELP -
swabo #5758 INNEN, má meg találtam -
swabo #5757 köszi! és a vlc player-hez honnan tudok szkineket letölteni?