20838
Segítséget kérek
  • tomo
    elemet kivesz. ha van cmos clear jumper azt is atrak masik allasba.

var 20 percet es kesz .

( aramtalanitsd a gepet )
  • alakulat
    hi

nincs vmi bios jelszo feltörö progi?
    mer van egy bios amit egyszer régen lejelszavasztak és nem lehet belépni

ha vki tudna vmit akkor elöre is
    THX
  • Bmx01
    Köszi a képet működik az ip.
    KÖSZ
  • Dj Faustus #6113
    Az előző progihoz hasonló - ugyancsak parancssoros - windowsba beépített alkalmazás az nslookup.
    Használata: nslookup www.sg.hu
  • Dj Faustus #6112
    A http:// protokollt, és a /jel utáni részeket (a / jellel együtt) ne írd bele a címbe, csak a szerver címét add meg.
    Ha nem megy www előtaggal, próbáld meg nélküle (tehát www.sg.hu helyett sg.hu).
    Nálam működik. Ha nem működne, akkor két eset lehetséges:
    1. Nálad van letiltva a tűzfalon a ping lehetősége (ICMP echo-request).
    2. A szerveren van letiltva a pingelhetőség (ICMP echo-reply).

Vagy itt találhatsz egy kicsi programot, ami a weboldal címéből (pontosabban a hosztnévből) visszaadja az IP címet. Letöltöd, kicsomagolod, és parancssorba beírod: hostname www.sg.hu
  • Bmx01
    nem nagyon működött a dolog a parancssorral
  • Dj Faustus #6110
    Ha weboldalra kell:
    1. Ez inkább weboldalszerkesztéssel kapcsolatos kérdés, van erre másik topik.
    2. A látogató IP-címének megjelenítéséhez nem programra, szkriptre van szükséged:

Ha egy adott weboldal IP-címe érdekel:
    * Start menü/Futtatásba írd be: cmd (Windows XP esetén), vagy command (Win ME/9x esetén)
    * majd a parancssorba írd be: ping -a www.sg.hu
    ahol a www.sg.hu a weboldal címe.
  • Bmx01
    Hell Segitséget kérnék abban hogy : kellene nekem 1 olyan program ami kiírja az IP-címet weblapoknál és fórumoknál ha létezik ilyen program akkor segíthetnétek .
    előre is KÖSZ
  • Dj Faustus #6108
    "Ha a Szoftverbázis-ról akarok letölteni akkor nem indul el a letöltés!Miért?(Eggyik böngészővel se.Lehet nem ártana ha újraraknám a rendszer?Már elég régóta nem raktam újra?)"
    Szerintem első körben a tűzfal körül kell keresni a problémát.
    A szoftverbázis ugyanis FTP-szerverről ( - ha ezt sem éred el a böngészővel, akkor ott a bibi) szolgálja ki a fileokat, lehet, hogy nincs engedélyezve az FTP-elérés.

Vagy másik lehetőség: nem indul el automatikusan a letöltés. Akkor katt a "kattintson ide ha nem menne a letöltés" opcióra.

Vagy harmadik lehetőség: a böngészőprogram hibája (nem működő FTP-proxy megadása, megsérült valamelyik FTP-elérést biztosító összetevő, stb...)

"Ha IE-rel böngészek akkor egy csomó reklám oldal "ugrik" fel!Beállítottam már hogy reklám ablak tiltása,meg ilyek!Miért?Mozillával semmi gond nincs!"
    Eszközök/Internetbeállítások menüpont/Adatvédelem fül/Beállítások gomb/Szűrő szintje: Magas az összes előugró ablak blokkolása van kiválasztva?

"Szevasztok!Lenne egy olyan kérdésem hogy mire való ez a VIP-jog elolvastam amit ír!Kinek van már ilyan Vip joga vagy micsoda???"
  • McGrady
    az ie fos ilyen szinten, vagy leszedsz vmi popup blokkoló progit, vagy használsz mozzillát
  • McGrady
    van olyan opció h. "kattintson ide ha nem menne a letöltés", odakattintasz, aztán mennie kell
  • McGrady
    akinek van VIP-je, az kap pár extra beállítást (nagyobb logó, üzenetek törlése/szerkesztése, stb.)
  • péntek józsef
    Ha a Szoftverbázis-ról akarok letölteni akkor nem indul el a letöltés!Miért?(Eggyik böngészővel se.Lehet nem ártana ha újraraknám a rendszer?Már elég régóta nem raktam újra?)
  • péntek józsef
    Ha IE-rel böngészek akkor egy csomó reklám oldal "ugrik" fel!Beállítottam már hogy reklám ablak tiltása,meg ilyek!Miért?Mozillával semmi gond nincs!
  • péntek józsef
    Szevasztok!Lenne egy olyan kérdésem hogy mire való ez a VIP-jog elolvastam amit ír!Kinek van már ilyan Vip joga vagy micsoda???
  • izb
    köszike én is ezt írtam, csak szabadabb stílusban
  • Dj Faustus #6100
    Először szétnéz a piacon, mit lehet kapni (még nem vásárol, csak érdeklődik), majd összehasonlítja a tulajdonságaikat (hogy azért mégse vegyen gagyit).
    Előbbire vannak magyar honlapok, utóbbira nem biztos (a gyártó általában nem mindig beszélni magyar...)
  • izb
    most elöszőr vásárolni akarsz, vagy vizsgálódni.
    mert én az utóbbival szoktam kezdeni.
  • Dj Faustus #6098
    Kezdésként
    Folytatásként
    Még további vizsgálódásra
  • gordonmail
    Nade Magyar Honlap?
  • izb
    pl:
    itt
  • izb
    ki mondta hogy kevés???
    max nem jó.
  • gordonmail
    Nekem villámvédelem, zárlat, túláramvédelem kellene a 220V-os hosszabbítókra meg a Számítógépes-vezetékes hálózatra, nemtudnátok ajánlani termékeket?
  • gordonmail
    Az Internet sebessége az nem a géptől függ, néhányan azt mondják, de ez hülyeség. Az már mástészta, hogy ha egy 200mhz-es géped van...:D nade egy 2000es szeleroncsot simán elmegy minden net, ami MO-n van ADSL, Wi-Fi és a többi..egyébként is egy 2000es ilyen gép egyáltalán nem drága, aki nem szán rá, az az Internetre se szánjon.
  • w77d
    Kevés memória? 2GB! Vadi új a gépem. Az internet sebessége, na az szar!
  • izb
    ajánlom az ingyenes LeechFTP.
    az egyik legjobb ftp program.
    ha megszakad bármikor folytatja ha a szerver ismét válaszol.
  • tusca
    Sziasztok!
    Minnél hamarabbi segítséget szeretnék kérni valakitől...
    Tehát!
    A Cod-ban vettem fel videót, aztán azt át vettem AVI-ba...
    Csak hogy én egy saját készítésű videót csinálok azokból amiket így föl vettem...
    És az AVI ezért nem jó nekem...
    A kérdésem az-az hogy mijen igaziból normális és használható convertáló programokat tudtok ajánlani??
    Előre is köszi mindent...a válaszaitokat a [email protected] - ra várom!
    köszi:tusca
  • Dj Faustus #6089
    Esetleg Filezilla?
    [url=http://filezilla.sourceforge.net/documentation/introduction.htm]"Ability to resume Uploads/Downloads (if the server supports it)"[/url]
  • Tomicsek
    FileZilla
  • peter31
    Sziasztok Ftp-zni szeretnék ami nem is olyan nagy gond Total Commanderrel szoktam spec én. Viszont nagyon instabill lett a netem és ha megakad a TC nem folytatja a letöltést.
    Van olyan Ftp progi amelyik ezt az opciót tudja???

köszi
    p
  • izb
    memória hiba.
    vagy nálad vagy azon a szerveren van memcsi hiba ahonnét szeded.
    ha kis warez cucc amiről töltesz, akkor a második verzió is lehetséges.
    de nagyobb a valószínűsége az első verziónak...
  • izb
    1. sima ablaktiszitóval és egy puha rongyal lehet tisztítani profi módon.cillit és társai.Előnye hogy folt nélkül szárad.
    2.Simán berakhatod, adsz plussz kakaót a 9800pro-nak és gond nélkül fog menni.
    A külön tápcsatit mindenképp kötsd be.
  • tomo
    szar vinyo, szar memoria, szar cpu, szar adatkabel, szar internetkapcsolat, szar eredeti, szar tomorito. folytassam?
  • w77d
    Sziasztok! Egy problémám lenne: az internetről nem tudok tömörített fájlt leszedni mert mindik azt írja ki hogy CRC hibás! Mitől van ez?
  • Thész Endre
    Sziasztok!
    Két kérdésem volna ezekre kérném a segitségeteket:
    1. A TFT monitor képernyőjét hogyan és mivel lehet tisztitani, hogy ne sérüljön, de a ráragadt port le tudjuk tisztitani?/esetleg újjlenyomat, stb/
    2. Vettem egy ATI Raedon 9800 Pro VGA-t/ Canyon gyártmány/ ami 8x-os AGP-s.A jelenlegi alaplapom egy ASUS TULSL2-C, ami 2x,ill.4x-es AGP-s.Jelenleg egy Gforece4 Ti4200 VGA-t használok 4x-es AGP-vel.Kérdésem, hogy be tehetem -e az ATI kártyát a 4x-es AGP foglalatba? Úgyanis hallottam , hogy táp probléma miatt /mivel az egyik 3V-al, a másik 1,5V-al működik sérülhet az alaplap.
    Ami zavar , hogy mivel külön tápcsatija van az ATI kártyának /Y-kábel/ lehet , hogy hogy ezen keresztűl, maga a kártya állitja be a saját tápfeszültségét?!
    Kélek benneteket, aki tud adjon választ a kérdéseimre, mert addig nem merem beépiteni a kártyát az alaplapi AGP foglalatba, nehogy hazavágjam az alaplapot!!!
    Előre is köszi a segitségeteket.Thesz Endre
  • McGrady
    hello, segítségeteket kérem.
    beszart az egyik partíció a meghajtómon, és ha rámék a helyi lemez H-ra akkor kiírja a szokásos dumát, hogy nincs megformázva, megformázom-e?
    jó, volt már ilyen, akkor sikerült is megformázni, most viszont nem megy, megáll 11%nál és nem megy tovább, partition magicbe meg nem lehet a formázás opciót választani...
    vki tudna segíteni hogy oldjam meg?
    thx
  • tomo
    sp3
  • mrzed001
    Lehet, sose monitoroztam mit csinál (lustaság fél egészség :)).
    Egyébként W2000 alatt is kellett használni, gondolom ott vmelyik SP-ben oldotta meg MS ugyanezt.
  • tomo
    ugyanazt tartalmazza, mint az sp1.
    sot egy registry kulcs beallitasa is elegendo.
  • mrzed001
    Talán mégse, kell hozzá az alaplap gyártójának drivere.
    Intel chipsetű alaplapok esetén az Intel Application Accelerator-t kell telepíteni, és már mennek is win alatt a nagy wincsik