20838
Segítséget kérek
  • Pleomax365
    Engem is érdekelne ez a géptermes dolog...
    Na szóval segítsetek már ha tudtok, én csak helyszínekre vágyom..
  • bauer15
    tudnátok akkor segíteni?:::6550
  • marsu
    Sziasztok!

Újabb problémám van!

Amikor bekapcsolom a gépet, van hogy sokszor lefagy! A játékok lassan mennek, és nagyon szakadoznak, és természetesen lefagynak. A legújabb driverek vannak fenn, és a videokártyára tettem egy plusz ventilátort, hogy rendesen hűtse!!

Eza gép!!
    Alaplap: Asus A7V880
    Proci: AMD Athlon ™ 3.0 Ghz
    Memória:2x kingstrom kvr 400x64C3A/256
    Videokártya: Nvidia Geforce FX 5600/ 128mb
    Winchester: seagate Sata 120Ghz
    Dvd író: Nec DVD-RW 2500A
  • pocokpck
    Hi emberek!
    Csak annyi bajom van hogy a gép inditásnál folyton újraindul. Vagy amikor elkezdené betölteni a Winfost, vagy helyette kirakja inkább a választás lehetőségét (csökkentett mód, ..., legutóbbi helyes.., normál indítás), vagy amikor a kirakná az üdvözöljük képernyőt.
    Csak annyi lenne a kérdésem hogy egy sima c-formatos újratelepítés megoldja a problémát és 99% hogy nem jön vissza ez, vagy van vmi egyszerűbb módja is az orvoslásnak???????????
    Légyszi véleményezzétek a dolgot, köszi előre is!!!! PoCoK
  • Dying Soul
    Tudtommal a dvd lemez is cd lemez, no mindegy, tényleg, elnézést, rosszul használtam, szal dvdről van szó.
  • Programvadász
    A bekeretezett részen szöveg található!De sajnos az azonosító száma nem is lesz meg mert lelett tépve mivel megtaláltuk a helyét!
  • alakulat
    Hello!

Tudna vki ajánlani egy wifit??
    nem a legrosszabbat, hanem vmi normálisat!

elöre is kösz
  • bauer15
    csá hallottam hogy pesten vannak ún. géptermek amit feltöltésre használhatnék,
    és hogy az arányomon segítsek.
    és ez mien árba van? kb.
    valahol a 14 ker környékén.
    valaki help please
  • Dj Faustus #6549
    "FCC-ID szám-ot nem igazán találok a kártyán!"
    A pirossal bekeretezett részben sincs?

"Majd megnézem mi az azonosítószáma!Az említett "dolgokat az Ati oldaláról lehet letölteni vagy honnan?"
    ATI weboldala -> Drivers and Software -> Windows XP -> All-In-Wonder
  • mrzed001
    Hasonló gondom van az egyik gépemmel. DivX-et is csak úgy tudok nézni, hogy BSPlayerben hekkelgetem, hogy melyik layerre tegye ki (+OSD).
    Abból is már egy ideje reinstall lesz, az tuti (mellesleg ugyanez csinálja játéknál nállam a poligonvesztést). Valahogy 2x ment fel rá az ATI drivere (pölö 2x szerepel a speciális beállításokban a megjelenítő eszközök, szinek állítása :D)
  • Balumann
    senki nem tud megoldást a dvd képnélküliségre ? :((( (#6528 ). Valami megoldás csak kell legyen :(
  • csabiks
    Ha van telepítési jogod akkor tudok szerezni programot ami feltör admin jelszót
  • gammar
    Sziasztok!
    Munkahelyi pc -men nem lehetne netezni,de szeretnék,adatok:
    xp op rendszer home edition,routeres kapcsolaton keresztül csatlakozik a netre ehez viszont az IE megnyitásakor jelszót kér ezzel a szöveggel a tartalomszolgáltató nem járult hozzá....stb ,majd egy üres mező ahová a megváltoztatáshoz jelszót kér hogyan lehet megfejteni egy ilyet vmi progival...
    Van 2 fiók aminek jó a kapcsolata és van egy "felhasználó" nevű az a miénk meg egy vendlé mind2 netnélkül erre kéne megoldás!!!Akár a másik2 fiókkal is jó ha megoldható a jelszófeltörése a fióknak!
  • Programvadász
    Nem igazán értelek azt írod:kiírtál egy dvd-t,egy filmet ez most hogy van,utánna meg cd-ről beszélsz...?Arról van szó hogy kiírtál egy dvd filmet cd-re vagy dvd-re vagy hogy???
  • Ackro
    vagy a bejelentkezés más felhasználói néven című opcióval az elérni kívánt gép egy felhasználójával és jelszavával lépsz be, vagy mindegyik gépen létrehozod ugyanazt a felh.-t és jelszót, vagy engedélyezed a vendég fiókot és vendégként lépsz be.
    ezen kívül ip címek egy tartományba essenek, ugyanaz legyen a netmask.
  • Dying Soul
    Üdv,

Kiírtam egy dvdt, egy filmet easydvdburner-rel. Kiírta, hogy sikeresen kész. Megnéztem a cd írható oldalát, látszik, hogy van rajta adat. Beteszem a gépbe és azt írja, hogy üres a lemez. Mi lehet a gond?
  • mrzed001
    Hát, próbálgathatod hívogatni a HIF-et, de eddigi tapasztalatom alapján bizony még a tényleg nagyoknak sem ad ki ilyen engedélyt ... azaz pontosítok: farzsebpolitika ;)
  • akmot
    hi
    tud vki segíteni? most lett megcsinálva három gépre a hálózat, de vmiért amikor kapcsolódni szeretnék a másikra ezt írja ki:
    \\gép nem érhető el. Lehet, hogy nincs joga a hálózati erőforrás használatához. Lépjen kapcsolatba a kiszolgáló rendszergazdájával, hogy megtudja, van-e hozzáférési joga.

A hálózai elérési út nem található.
  • Programvadász
    FCC-ID szám-ot nem igazán találok a kártyán!
  • Programvadász
    Majd megnézem mi az azonosítószáma!Az említett "dolgokat az Ati oldaláról lehet letölteni vagy honnan?
  • cenobite
    Hali mindenki! Küzdök egy géppel, ami régebben talán p2-es lehetett, most szereztem hozzá új alaplapot/procit (új alatt term. nem a legújabbat értem, hanem egy 900-as amd-t). Minden cuccot (vinyó, hangkártya, stb) átraktam, ami új az a memória és a vga. Win95 van a gépen, de boot-oláskor azt írja ki, hogy nincs operációs rendszer a gépen.
    Ha berakok egy win98 telepítő cd-t, onnan boot-olok, majd dos-ból indítom a win-t, akkor pedig kék halál és:

"A VFAT eszközinicializálás nem sikerült.
    Valamelyik VFAT által igényelt eszköz vagy erőforrás nem található vagy nem érhető el. A VFAT nem tudja folytatni a töltést.
    A rendszer leállt."

Hogyan lehelhetnék életet a gépbe (reinstall nélkül)?

Előre is köszi a válaszokat!

• Balumann
  • Sland
    KÖSZI!!!

Holnap megnézek akkor mindent
  • Dj Faustus #6534
    "1 éve hibátlanul küködik a gépem, semmi baj nem volt, nem volt semmi vírus fagyás stb."
    Első körben futtass végig teljes körű vírus- és spyware-ellenörzést, frissített vírus-/spyware-adatbázissal, csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett.
    Második körben futtass végig egy memóriaellenörzést. A oldalon találhatsz ehhez céleszközt.
    Harmadrészt takarítsd ki a géped - hátha az elégtelen hűtés miatt csinál érdekes dolgokat a géped.
    Negyedrészt ellenőrizd, hogy nincsenek-e kimozdulva kábelek, nincsenek e megpuffadva kondenzátorok (ezek kis kiálló, kerek alkatrészek az alaplapon, a kártyákon, és a tápegységben - ha fel vannak puffadva, akkor az nem jó).
    Az is lehet, hogy vagy a driver, vagy a játék egyik állománya megsérült, vagy inkompatiilitást művel.
  • Dj Faustus #6533
    cli.exe = Elvileg az ATI Catalyst Control Centre (ha Control Center-es Catalyst drivercsomagot raksz fel).
    Elvileg nem létfontosságú, elég, ha csak a driver van felrakva.
  • Dj Faustus #6532
    "Na most az van hogy az a kártya ami a képen van az egy TV Tuner kártya(igaz régi)"
    A (homályos) képen egy TV-tunerrel (szürke kis doboz kilógó BNC antennacsatlakozóval), Rage 128 grafikus chippel (fekete hűtőborda alatt) ellátott videókártya látható.

Ezeket a kártyákat All In Wonder márkanévvel hozzák forgalomba.
    A következő dolgok tölthetőek le hozzá:
    Knowledge Base
    ATI Customer Care > Drivers and Software > Windows XP > ALL-IN-WONDER > RAGE 128 / 128 PRO >
    RAGE 128 / 128 PRO

1. ATI DVD Player 5.0
    2. ATI Multimedia Center 7.2 - English
    3. Multi-language Support for ATI Multimedia Center 7.1 and 7.2
    4. Teletext Support for ATI Multimedia Center 7.1, 7.2, and 7.6
    5. Windows XP Display Driver build 6.13.3279

A 2. számú ATI Multimedia Center 7.2 segítségével tudsz televíziót nézni, a 5. számú Windows XP Display Driver build 6.13.3279 maga a driver.

Az ATI gyárt külön TV-tuner kártyákat, az egyik csoport a THEATER 550; a másik TV WONDER becenévre hallgat. De ezek külön kártyák. Lehetséges hogy az ATI oldalán a TV-tuner részhez külön driver kell, bár gyanítom hogy nem kell.

Külön "hangdriver" nem kell a kártyának - annak benne kellene lennie az előbb említett driverekben.

Szóval eléggé érdekes helyzet.
    Ami még segíthet a kártya pontosabb behatározásához (ezáltal pontosabb diagnózis felállításához), az FCC-ID szám. Ez a kártyán található meg, ami alapján pontosan meghatározható a kártya gyártója, tipusa.
  • Sland
    Ha már a #6524re senki nem mond semmit, akkor azt meg tudjátok mondani, hogy miért van az, hogy bootoláskor 3db CLI.exe indul el és rengeteg memóriát fogyasztanak?
  • Dj Faustus #6530
    "csá most má a tököm televan honnan lehet ingyen a wordot letölteni és nem RAR fájlba ? az megdobhatna vagy küggye el valahogyan kössz"
    A Word kereskedelmi szoftver. Fizetni kell érte.
    Megosztása, Internetre való feltöltése bűncselekmény.

Ha felsőoktatásban hallgató diák vagy (vagy van olyan ismerősöd) beszerezheted a Tisztaszoftver Program keretén belül.

Vagy megveszed
    * Microsoft Office XP Small Business Edition
    * Microsoft Office XP Professional Magyar

Lehet Office 2007 Beta változatot beszerezni:

Vagy csúnya módon warezolsz (DC++, Torrent, eMule).

Vagy ingyenes alternatívát használsz: OpenOffice
  • Dj Faustus #6529
    "csá most má a tököm televan honnan lehet ingyen a wordot letölteni és nem RAR fájlba ? az megdobhatna vagy küggye el valahogyan kössz"
    A Word kereskedelmi szoftver. Fizetni kell érte.
    Megosztása, Internetre való feltöltése bűncselekmény.

Ha felsőoktatásban hallgató diák vagy (vagy van olyan ismerősöd) beszerezheted a Tisztaszoftver Program keretén belül.

Vagy megveszed
    * Microsoft Office XP Small Business Edition
    * Microsoft Office XP Professional Magyar

Lehet Office 2007 Beta változatot beszerezni:

Vagy csúnya módon warezolsz (DC++, Torrent, eMule).

Vagy ingyenes alternatívát használsz: OpenOffice
  • Balumann
    Hello! Megint kéne egy kis segítség, most a dvd lejátszással van gondom :(
    Rendesen megy minden, a probléma az, hogy nem jelenik meg kép :( Kizárólag Cristal player-be jelenik meg kép, más lejátszóba amit próbáltam, csak feketeség, illetve ha nem teljes képernyőn van, és huzogatom akkor bevillan néha kicsit. (lejátszók amikkel próbáltam: win dvd 6, power dvd 5, w media player, ViPlay, Direct DVD)
    Mással jelenleg nincs gondom, mindent letok játszani gond nélkül. Egyszer előcsaltam a power dvd-be a képet, hogy átállítotam a windows szineket 16 bitre, és vissza 32-re, de addig volt cska jó amíg nem állítottam le a programot. A probléam sajna régóta fennáll, bár eddig power dvd-be sikerült előcsalni :(
  • liverpool123
    csá most má a tököm televan honnan lehet ingyen a wordot letölteni és nem RAR fájlba ? az megdobhatna vagy küggye el valahogyan kössz
  • Sland
    Kétlem hogy ez a baj. Más játék közben is előjön.
  • csabiks
    egyértelműleg ujratelepíted a cst :)
  • Sland
    xp ben nem segítenek remélem itt viszont igen.

1 éve hibátlanul küködik a gépem, semmi baj nem volt, nem volt semmi vírus fagyás stb.
    De most valami történt. Játszok a CS:S vel és erre full kék az egész képernyő, és semmit nem lehet csinálni. Ha az újraindító gombot nyomom meg akkor kék oldalon fehér szöveg lesz ami azt mondja hogy nem stimmelt valami, és indítsam újra a gépet és a probléma továbbra is fenn áll akkor csináljak ezt és ezt. Ha viszont a bekapcsoló gombot nyomom hosszan, akkor leáll a gép és normálisan be lehet kapcsolni. De van olyan is, hogy magától újraindul CS:S közben. De csak játék közben csinálja ezt.
    Mik lehetnek a problémák, illetve hogy lehet orvosolni őket?
  • Quest
    Jó oké kösz a segítséget...
  • Pitbull90
    Hy

Nemtom jó helyre írom e
    De nekem is segítségre lenne szükségem, pontosabban emberekre.. remélem oylasvalaki akire ez vonatkozk jár errefele...
    Cal3Dhez értő egyén
    Zeneíráshoz és 2D texturázáshoz keresnénk embereket egy MMORPG játékhoz...
    Egyéb dolgok a (kezdetleges) honlapunkon.. www.wrammer.atw.hu
    vagy ha akarsz jelentkezni írhatsz emailt is [email protected]
  • Programvadász
    Na most az van hogy az a kártya ami a képen van az egy TV Tuner kártya(igaz régi).De nekem kellene hozzá a hang és a maga a tv tuner kártyának a driver-e!De nemtálálom honnan lehetne letölteni!?
  • phalanx
    pont ma történt velem ugyanez, windwods peccs semmmit nem ér, vírusírtók tanácstalanok
  • radeer
    Hi!!

generic host process for Win32

Régóta nem találkoztam vele főleg hogy SP2 + Nod32 fenn van.
    Ez volt az az svchost.exe asszem ami azt kihasználta, hogy olyat produkál ami veszélyezteti a rendszert és kilépett.
    Mindenestere talán 2 éve nem láttam és most újra megjelent.
    Amit azért nem értek mert a microsoft oldaláról letöltöttem azt az updete-et amit pont erre adtak ki.

Teljsene véletlenszerűen jelenik meg az üzenet és lelépp a remdszer az internetről.Utána vissza sem lehet menni reboot-ig.
    Igazából nem tudom, hogy jött be és mivel semmi sem tudta leszedni, még az említett : WindowsXP-KB894391-x86-HUN javítás sem...segítséget kérek a megoldásra.

• Dj Faustus #6518
    Nokia PC Suite Cleaner - PC Suite eltakarításához.