20838
Segítséget kérek
-
Helló mindenkinek!
Mint tudjátok (azért jööttem ide) segítség kéne.
Van egy program a toonboom és nem tom hogy lehet csontozatot csinálni a figuráknak.
Ha tudjátok a választ akkor légyszi forduljatok a rajzfilm készítés fórumhoz -
köszi, közben sikerült, és egész jó lett -
Ha elobb rakja ki a feliratot, mint ahogy szoveget, akkor + amennyi masodpercet hozzaadsz annyival kesobb teszi ki a feliratot. Ha meg kesobb jon a felirat akkor -.
Amugy lehet nem csak az a gondod, hogy csak kesobb jon a felirat, hanem lehet az a gond, hogy mas az FPS-e a feliratnak mint a filmnek. -
lehet cd, dvd, merevlemez tartalmakat csinálni vele, ja és persze floppyt is. -
Ajánlom neked ezt a programot:Where Is It. -
owen20 #6752 Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel DVD-adatait lehet feltenni a gépre hogy tudjuk mi van a DVD-inken!
Remélem érthetően irtam le!
Nekem csak a program neve kell más nem!
Sziasztok! -
balcsi70 #6751 Köszönöm,én sem vagyok profi(de ez profin sikerült) :) mert másképpp nem tuttam volna elmenteni a feliratot.(megnyitottam a jegyzettömbe a feliratot és ott átirtam az idözitést,és felülirtam a másikkal) igy remekül sikerült.(dolgoztam rajta egy pár orát de megérte) gondolom csináltam vele egy remek munkát de lehet hogy van ennél egszerübb megoldás is,(ismerem az oldalt-már régen jártam ott de majd holnap belenézek azért) thx. -
Sajnálom balcsi70 de én nem vagyok profi ebben. Szívesen segítenék, ha tudnám pontosan mit kell csinálni. Itt vannak a profik http://filmkonvertalo.hu/pages/forum.php -
balcsi70 #6749 és én ennek irtam át az idözitését manuálisan.mindegyiket egyesével :) -
balcsi70 #6748 bocsánat.de.feliratrol van szó.Tehát megkezdödik a film megy a hang és a felirat csak 10 mp-mulva indul el. -
"hogy elcsuszik a hang" nem feliratról van szó? -
most akkor sikerült?
(mindegy berakom azért hátha másnak is gondja van vele...kép -
ADJUST -
balcsi70 #6744 Na jó .Az egy dolog hogy igy meg lehet nézni a gépen hogy elcsuszik a hang(tehát helyrehozod) de mi van akkor ha ugy ki is akarod irni dvd-re? tehát elcsusztatod és ugy el is mented? mert én ezért irtam át az egész idözitést. -
balcsi70 #6743 na kiprobáltam.berakom a feliratot,berakom a filmet,elindul a film. Hol van az a + - elöjel?vagy én vagyok vak? vagy sokat ittam !!! Ha lehetne egy picit részletesebben én is megköszönném
THX: -
áá köszi, ez nagyon ott van, köszi, így minjárt más
holnap meg nézem még1x a filmet, sokkal jobb lesz így :D
(Trainspotting :) ) -
balcsi70 #6741 No eszt én is megprobálom. én átirtam az egésznek az idözitését.(nem kis munka volt de remek lett) -
http://eredeti_12.tvn.hu/SUBManager.rar
1) OPEN: Tallózd be a feliratot (balra fennt)
2) OPEN Video : tallózd be a filmedet ( alul látod a feliratot )
3) ADJUST / Adjust by Time
Óra / Perc / Másodperc / Ezredmásodperc amig nullákat látsz.
4) Ha (+) előjellel a nulla helyére : pl.: 00 00 05 000 számot írsz, akkor a felirat 5 mp.-el hátrább megy.
Ugyanez (-) előjellel , előrébb.
Ez a teljes feliratra vonatkozik.
5) Ha *.SUB a feliratod, akkor egyszerűen mentsd el a javítás után és nézd meg, hogy jó e. Nem SAVE, hanem SAVE AS ( hogy az eredeti megmaradjon )
Ha *.SRT volt a feliratod, amit javítottál, akkor *.SUB - ként mentsd el, hogy Frame alapú legyen és így pontosan fogja követnia a film frame-t.
6) Helyesírás ellenőrzése és javítása. ( Spelling )
-
ha előbb rakja ki a feliratot mint kéne, akkor melyik irányba toljam?(+ vagy -)
mert probálgattam,de sehogy se lett jó, láma vagyok ugylátszik -
balcsi70 #6738 Sziasztok.Mi a turotol van az hogy volt egy video karim,GeForce Mx 440-es (fel volt téve az NVidia drive a legujabb),(ment a játék rendesen pl.foci) és beszart a kártya,kicseréltem beleraktam egy uj kártyát fx 5200-ast,igy is ment rendesen.le töröltem a régi drivert(mert gondoltam fel rakom azt amit kaptam hozzá)persze a rgistry-böl is meg minden honnan töröltem a régit,és már nem inditotta a játékot.Ekkor letöröltem az ujat(ugyan ugy minden honnan,visszaraktam a régi drivert de semmi.(azt csinálja hogy fekete képernyö ,bejön a hang ,tehát lehet hallani ha nyomom a gombot de kép sehol) ilyenkor mi van?????????????? kössz a választ!!!!!!!!!!!!!THX THX THX... -
ohh, thx -
Ott a Subtitle Workshop progi, azzal az egesz csuszast korrigalni tudod.
Szerkesztes > idozitesek >kesleltetes -
hát akkor majd lehet nekiállok, időm van :D
itt csak kb 2 vagy 3 másodperc késés van, és nem is lenne zavaró annyira, csak párbeszédeknél az... -
balcsi70 #6734 én csináltam ilyet,de elég nagy meló.(már attol függ hogy kinek)meg kell nyitni a felirat fájlt,és átirni az idözitést.én egy 2-cd-s divx-filmen dolgoztam ,a második -nál el volt csuszva a felirat 10-mp-el ami nem kevés,végül sikerült megcsinálni.(aki nem ért hozzá szenvedni kell vele) :) -
nem hiba, hanem alapból el van csúszva(vagyis hát külön töltöttem le a feliratot, és ezt találtam)
szóval akkor semmit nem tudok tenni?, átírkálni gondolom nagy meló lenne
azért thx -
talán újrainstalálni a filmlejátszó progit vagy más progit keresni vagy jobb codecet feltenni -
hellosztok, az lenne a problémám, hogy van egy filmem, van hozzá feliratom(srt és sub is) de mindkettő csúszva jelenik meg,
előbb van a felirat mint ahogy a filmben beszélnek, pár másodperccel
még éppen élvezhető de azért zavaró
valamit tudok tenni? -
szasztok!
van nékem egy avg virusirtom de sajna angol. Abban szeretnék töletek tanácsot kérni hogy van egy fálj amit virusnak érzékel de nem az és szükségem lenne rá. Hol tudom beállitani azt hogy ezt a fájlt hagyja békén? -
freeeedy #6729 Most akkor csináljak külön MS-DOS particiót vagy nincs értelme?? -
freeeedy #6728 Fat32-be formázás ugyan ez az eredmény???????? -
itt el is akadtam. egy particionálást, majd kötelezően egy formázást (FAT 32) megejtenék azért. NTFS-be nem is célszerű egyébként, hiszen win98 nem ismeri fel.
-
freeeedy #6726 Müködik is,elindul a telepítés nyomnom kell egy entert,és utánna egy ojat irki hogy(hiba a telepítés közben)mert rossz fáljrendszerbe van formázva a vinyó(ntfs-be nem lehet)de én róbáltam fat-ba is ugyanezt irta ki + még azt irta hogy külön csináljak MS-DOS patriciót a vinyóra és oda próbáljam telepíteni....
eddig jutottam
-
utólag lefigyeltem biomágus linkjét, ott szuper cuccok vannak az említett procedúrához! indítás floppy-ról, setup és mennie kell. -
szerintem ha a floppy-ról telepíted, semmi baj sem lesz. kell egy indítólemezt létrehoznod, ami (ha van egy másik gép és 3,5"-os lemez) nem ütközhet semmilyen akadályba. a WinXP-ben is ott van a lehetőség a rendszerindító lemez létrehozására.
Sajátgép (bal klikk!)->a: meghajtó (jobb klikk!)->Formázás... és ott van az opció
ezzel el tudod kezdeni a telepítést. neked semmiféle DOS-t, de különösen BIOS-t nem kell letöltened sehonnan. -
total commander -
Hello Fiúk.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért baszaxanak a videoconverter programjaim? Tehát a felállás az hogy fényképezőgéppel készített videókat akarok átkonvertálni (avi>>>avi) mivel az eredetit nem nyeli be a Sony Vegas 6.0 (hangsávot nyit, kép sehol). 1 hónappal ezelőtt Ashampoo Shrink & Burn programmal megoldottam és a kb 40 megás avi-kból mpeg4-es tömörítéssel csinált szépen kb 10 megás fileokat amiket már tudtam vágni Vegasszal.
Ugyanígy akartam megoldani most is, csakhogy a kedves Ashampoo most 50megás videófájlokból félmegás fileokat készít amit nem tudok használni. Kipróbáltam vagy 3-4 féle videokonvert progit de mindegyiknél gebasz van. Ötlet?
Ace Mega Codecs Pack 6.0.1.-es van fönn és 1 hónapja is az volt.
Tehát a kérdés hogy miért sértődtek be a konvertálóprogijaim a mozgóképre, mert átkonvertálás után jobb esetben hang az van. Thx előre a segítséget, remélem nem volt túl láma. -
:) sejtetem te nem értesz semmihez
emlékszel hol van a windows telepitöje másolva dir c:"ide meg a könyvtár irod ha kész akkor irj setup ot és enyi -
freeeedy #6720 Esetleg nem tudnátok mondani a dos-hoz parancs szavakat? mert addig eljutottam hogy csinál egy R: meghajtót utánna a cd-rom felpörgeti a cd-t és ennyi nem tom mit irjak (run start) próbáltam fingom sincs,plz segítsetek....
-
Dos telepitök -
freeeedy #6718 Gordon:
nem kell osztani csak elírtam....