20838
Segítséget kérek
-
rrtheking #6917 Tomicsek,ha a norton lenne a bűnös akkor nem léptetne ki a NOD32 letöltésénél az IE ből -
Nálad a Norton lesz a bűnös, de nem ismerem, hátha jön aki használta már. -
rrtheking #6915 Valaki nekem is tudna segíteni? -
Lyan Kyj #6914 Már nem kell, thx:) -
Lyan Kyj #6913 Sziasztok!
Ismer vki olyan progit, ami megadható időközönként cseréli a hátteremet? -
Tattoo #6912 Sziasztok. Egy kis segítség kellene nekem is. A gondom az hogy a számítógép inditása után egy darabig normálisan működik minden(kb 20 percig) aztán leáll a svchost exe alkalmazás. Ez azt okozza hogy elmegy a hang a gépen. Már próbáltam másik kártyát is de azzal is ua a helyzet. Minden megy tovább a gépen de a hang elszáll. Légszi ha vki tud segítsen.
(LEÍRÁS:Hibás alkalmazás: svchost.exe, verzió: 5.1.2600.2180, hibás modul: netapi32.dll, verzió: 5.1.2600.2180, memóriacím: 0x0000a3c0.) -
Mit nem értesz?
Ezek értelemszerüen menüpontok megnevezései:
* Insert/Timeline/Layer
* File/Import/Import to stage
* Modify/Align/To stage
* Modify/Align/Make same width
* Modify/Align/Make same height
Timeline, layer: itt van bemutatva.
Egyébként pedig tessék utánaolvasni:
-
macikukac #6910 rosszul installáltam egy magyarítást az Incredimail levelező klienshez.
tudja valaki hogy lehet úgy uninstallálni hogy semmi ne maradjon belőle a gépen?
A vezérlőpult-progr.eltávolítással nem lehet.
-
macikukac #6909 rosszul installáltam egy magyarítást az Incredimail levelező klienshez.
tudja valaki hogy lehet úgy uninstallálni hogy semmi ne maradjon belőle a gépen?
A vezérlőpult-progr.eltávolítással nem lehet.
Köszi.
-
Programvadász #6908 Kössz de ez nekem még nem értelmezhető! -
"Izé....ez FULL Cseh nyelvű. Az nemjó."
Őőőő, akkor minek ajánlottam a fordítóalkalmazásokat felsoroló oldalt? A 6. tud fordítani cseh nyelvről angolra.
Itt is elérhető. (Bár vigyázni kell vele, nem éppen tökéletesen fordít, illetve a tft-p parancsokat is lefordítja...)
Itt is találhatsz cseh-angol szótárt.
De hogy még jobban örülj, ez a router több routerrel azonos. itt írnak róla - szerencsére angolul. -
1. Létrehozol egy új réteget (layer), az "idővonalon" (timeline): Insert/Timeline/Layer.
2. Az újonnan létrehozott réteget a meglévő réteg alá helyezed (rákattintasz az újonnan létrehozott rétegre, és a régi réteg alá húzod).
3. Az újonnan létrehozott rétegen állva beilleszted a képet: File/Import/Import to stage
4. Modify/Align/To stage legyen bepipáva, majd Modify/Align/Make same width, illetve Modify/Align/Make same height.
Egyébként a kérdésedet valamelyik Flash-sel foglalkozó topikban lett volna érdemes feltenni. Cipőt a cipőboltból... -
OK, nade
"Router típusa?"
CC&C WA-2204A.
Már #6639-es hozzászólásomban adtam rá firmware ajánlatot (a hivatalos oldalon nem volt), amit gordonmail hibásan rakott fel."
Izé....ez FULL Cseh nyelvű. Az nemjó.
De mégiscsak ez a kérdésem továbbra is sajnos...
Elbaxtam a Firmware frissítést egy Wireless Routeren-en.
Azt halottam, hogy valahogy el lehet érni ezt a hálózati eszközt PFTP programmal. De nem tudom milyen adatokat kellene megadni...
Valaki tudna nekem segíteni? -
Programvadász #6904 Van egy háttérképem és azt szeretném hogy az legyen a flash (felirat-nak)a háttere és ezt hogy tudom beállítani a programba???(Macromedia FlashMX-ben) -
Kiswarga #6903 PLS vki segítsen. (lsd. #6888) -
rrtheking #6902 Tomcsek,nem hiszem mert csak a viruskeresőkkel kapcsolatos oldalakon csinálja ezt,a viruskereső progiból is kilép. -
http://winportal.net/?id=416nem lehet, hogy ez a baj? -
rrtheking #6900 Na z már tényleg komoly,itt az SG n rá mentem a NOD32 topicra és bezárult az IE.Ezt nem hiszem el!! Mi lehet ez??
-
Programvadász #6899 Sikerült már elmentenem a flash-t tök könnyen.És az a kérdés hogy van egy háttérképem és azt szeretném hogy az legyen a flash (felirat-nak)a háttere és ezt hogy tudom beállítani a programba???(Macromedia FlashMX-ben)
-
rrtheking #6898 Sziasztok!
Norton Antivirus viruskereső progit használok és az lenne a problémám hogy amikor megnyitom a programot,kb 2 másodrec múlva magától bezárul,azért gondoom hogy ez virus és nem programhiba,mert ha a windows ontézőben megnyitom a program mappáját akkor meg az intéző zárul be.És hogyha interneten le szeretnék tölteni egy másik viruskereső programot,amikor rákattintok a program letöltését szolgáló linkre akkor meg az internet explorer zárul be.
Kérem Segítsetek! -
Recovery konzolon a fixboot parancs nem hozza rendbe a hibat ? -
Hy van egy kis gondom...
Ellszallt valami a vinyomon.
Ha bootolni probalok rola,lefagy a gep...
Masik vindows alol csak a betujele latszik,nem lehet megnyitni a meghajtot.
Recowery eszkozokkel minden rendesen masolhato oda/vissza...
Segitsetek nekem... Valami boot sector szallhatott el vagy valami informacios tabla...Arvan maradt fajlokkal kezdodott az egesz. -
Kiswarga #6895 Eleinte hallgattam rajta egyet de csak eggyszer fogta magát és azóta nem játszik le egyet sem. Pedig semmit nem állítottam át rajta. -
Már jó ideje kutatom a netet, de nem tudok megoldást találni egy problémára.
Windows 98 alatt szeretnék vodafone-os netet feltelepíteni, mégpedig egy motorola v360-as mobil segítségével. A gép újra lett telepítve, előtte működött, de most nem tudom újra működésre bírni.
Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a telefon, egy Bluesoleil program segítségével. Párosítás meg is történik, telefont látja a gép: file-transfer is működik. Azonban a "betárcsázás" nem működik. Amikor connectelni szeretnék, a telefon jelzi is, hogy engedélyezem-e az átjárást a szgép felől, és persze igent mondok, majd feljön a tárcsázós ablak, ahol kapcsolódás után illetve helyett, a "Hiba 630, nem lehet a portot megnyitni" vagy nem lehet kapcsolódni.
A bluetooth progi telepítése után a gépen 4 modemet találunk, Bluetooth DUN modem, Bluetooth Fax modem, és még egy server meg egy Client jelzésű. A tárcsázáshoz a DUN modem van beállítva, emlékeim szerint ezzel ment korábban is.
A vodafone kívánalmai szerint van minden beállítva, vagyis a tárcsázásnál, a hálózatnál az van, amit kérnek. Az ügyfélszolgálaton azt a választ kaptuk, hogy a win98 valszeg nem érzékeli modemnek a telefont, illetve nem látja, azt a diagnosztika alatt lehet előzetesen tesztelni. Az egyéb info gombra kattintva bizony "A portot nem lehet megnyitni" hibaüzenetet kapjuk.
Feltettem már a motorola USB-s modem driverét is, de semmi változást nem hozott, illetve jelét sem látni, hogy ez megmozdított-e valamit (talán az adatkábelhez kellhet ez?).
Blueeil12-es portra tette a DUN modemet, vagy valami hasonló névre, a többi hármat is egy-egy portra; azért kipróbáltam mindet, de sem a tárcsázás nem változott, és a diagnosztikánál sem tudta megnyitni a portot. A listában felsorolja a COM1 és COM2 portot kétszer is, majd ezeket a Blue-valami portokat. Esetleg ezzel lenne gond?
Kérdésem az lenne: hol lehet a probléma, ami miatt nem látja a windows rendesen modemként, mivel lehetne orvosolni a tárcsázásnál felmerülő problémát?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Ez igen, jó leírás, köszi nekem is jól jött. -
csabiks #6892 Minden rádióadásnál ezt csinálja? -
csabiks #6891 Ha van kedved olvasgass :) -
"Az alaplap Asus A8N SLI Deluxe"
Amiben ezen leírás tanulsága szerint Award Bios van.
Annak a csipogása pedig elvileg:
"1long, 2 short - Video adapter error - Either video adapter is bad or is not seated properly. Also, check to ensure the monitor cable is connected properly.
Repeating (endless loop) - Memory error - Check for improperly seated or missing memory.
1long, 3short - No video card or bad video RAM - Reset or replace the video card.
High frequency beeeps while running - Overheated CPU- Check the CPU fan for proper operation. Check the case for proper air flow.
Repeating High/Low - CPU - Either the CPU is not seated properly or the CPU is damaged. May also be due to excess heat. Check the CPU fan or BIOS settings for proper fan speed."
Forrás:
Viszont ahogy ezen az oldalon olvasható (ne lepődjünk meg azon hogy Phoenix cég honlapjára tévedtünk - felvásárolta az Award-ot):
"The only AwardBIOS beep code indicates that a video error has occurred and the BIOS cannot initialize the video screen to display any additional information. This beep code consists of a single long beep followed by two short beeps. Any other beeps are probably a RAM (Random Access Memory) problems."
Szóval nem olyan biztos a csipogás.
Valamilyen más hibaüzenetet (Floppy disk(s) fail, Memory test fail, stb...) nem ad ki? Nélküle csak találgatni tudunk.
Esetleg mozgasd meg egy kicsit/nézd át a csatlakozókat - nem mozdultak-e ki/rosszul lettek behelyezve szerelés közben (nálam a floppymeghajtó érzékeny az ilyesmire - ha rosszul rakom rá a szalagkábelt, akkor csipog, és Floppy disk(s) fail-re hivatkozik)?
Próbáld meg mindezt a memóriamodulokkal/bővítőkártyákkal is. -
Itt a Hide folder vagy a Lockfolder jó? Okosságot majd nézünk. -
Kiswarga #6888 ÜDv. Azt akarom kérdezni, hogy mitől van az, hogy amikor vmi netes rádiót vagy TV-t akarok nézni a Winampal az nem csinál semmit csak kiír vmi kis rövid szöveget (pl.: cronus [1]). Egyébként 5.24-es Winampom van.
Előre is kösz a segítséget. -
alakulat #6887 Hi!
lenne egy problémám: van egy vinyó azon két partició és azt szeretném megoldani hogy mind a két particio le legyen jelszavazva.
Hogy lehet ezt megoldani????
Előre is kösz -
moonman #6886 Link -
1. vagy törölték a weblapot
2. vagy vmi tiltja
3. próbáld ki firefoxal vagy egy másik böngészővel -
"Router típusa?"
CC&C WA-2204A.
Már #6639-es hozzászólásomban adtam rá firmware ajánlatot (a hivatalos oldalon nem volt), amit gordonmail hibásan rakott fel.
"Elbaxtam a Firmware frissítést egy Wireless Routeren-en."
Máskor legyél óvatosabb a távol-keleti routerekkel kapcsolatban (legalábbisa firmware frissítést illetően)...
Esetleg a marketing[kukac]ccandc[pont]com[pont]tw e-mail címen kérhetsz segítséget, vagy a #6654-es hozzászólásomban leírt módszert (sajnos cseh nyelven van, de ugyanabban a hozzászólásban találhatsz fordító szolgáltatást is) alkalmazod.
Vagy esetleg kérdezd meg a boltot ahol vetted, hogy mi ilyenkor a teeendő. -
"Egy olyan rajzprogramot keresek amivel a GIF képeken átteccővé lehet tenni a hátteret vagy akármit..."
Ne lőjünk ágyúval (Adobe Photoshop CS2) verébre (gif átlátszóság).
Vannak erre ingyenes eszközök is.
Például:
IrfanView - ingyenes képnézegető és konvertáló. Tud magyarul is, és a gif átlátszósága is beállítható.
XNView - hasonló mint az előző
The Gimp - ingyenes, magyarul is tudó képszerkesztő
PhotoFiltre - hasonló mint az előző -
Olyan gondom van, h van egy oldal ahová be akarok lépni, ez egy login lenne.
Na szóval idáig ment, de most ha elindítom, akkor bejön a képe, majd egy fehér kép lesz és alul kiírja, hogy kész.Majd a url linkben ez jelenik meg:
http://..................../rereg.php?bad=183&id=22094
A pontokat azt én tettem bele az az oldal címe lenne, de az utána lévő dolgok a lényegesek!
Nos mi lehet a baj?
A cookikat, az előzményeket már töröltem, semmi.Vírustírtottam, spamet, spyt és semmi!
Mi lehet a baj?
-
csabiks #6881 Router típusa? -
Elbaxtam a Firmware frissítést egy Wireless Routeren-en.
Azt halottam, hogy valahogy el lehet érni ezt a hálózati eszközt PFTP programmal. De nem tudom milyen adatokat kellene megadni..:(
Valaki tudna nekem segíteni? -
Tessék , bár ez nem msn csak azzal tudsz beszélni aki szintén ezt használja! -
A photoshop cs2 ilyet bár az nem ingyenes!