20838
Segítséget kérek
  • Tomicsek
    Total Video Converter
    Link
    Úgy olvastam ez jó erre.
  • schrank
    de én át szeretném konvertálni ezeket a videokat pl vcd-be hogy tudjam széles körben ismertté tenni az internet sztárjait lásd "jani a kemény"
  • Tomicsek
    Link ez nem jó? A VLC player is lejátssza.
  • schrank
    hmmm nem műxik mindenféle butaságoka tölt le de nem a videt pl.: *.flv
    légyszi ha tudnál egy számítástechnikai analfabéta szintjén segíteni úgy tégy velem letölti a különböző mérető flv fájlokat de se átnevezve se se hogy nem tudom lejátszani
  • schrank
    köszike király vagy
  • aszizoli
    Próbáltad már innen?
  • schrank
    szevasztok hogyan lehet letölteni a youtube-os meg ilyesfajta kisvideókat múltkor láttam valahol hogy valami progival le lehet szedni ezeket de már nem találom a melyik topikban volt
  • Dj Faustus #8309
    "windows xp-m van, és az internet, amikor pl. a chat-be beakaraok lépni, akkor azt írja ki legalúl, hogy javascript error"
    Szóval az Internet Explorer (az internet magának a hálózatnak a neve, az nem ír ki semmit), az egyik csevegőszolgáltatásnál (melyiknél? chat.hu? visualchat.hu? az sg.hu csevegőfala?) azt írja ki, hogy Javascript error.
    Ez esetben általában az a gond, hogy a honlap szerkesztői nem ellenőrizték a Javascript kódot, és a szkript lefutásakor hiba keletkezik. Ekkor két dolog tehető:
    * Lehet hogy más böngészőre (Firefox, Opera) optimalizálták az oldalt - meg kéne nézni máson
    * Alapvetően hiba van a Javascript kódban - vagyis a honlapnál van a hiba

A másik lehetőség, hogy Java error-t ír ki (ami nem azonos a Javascripttel! Mégegyszer megemlítem: a Java nem azonos a Javascripttel!)
    Ez esetben az alábbi oldalról a Windows (Offline Installation) sorban levő változatot érdemes letölteni (Download gomb) és telepíteni.
  • Evin
    http://www.java.com/en/download/windows_xpi.jsp
    Ezt telepítsd fel, és akkor menni kell.
  • mama2
    sziasztok az a gondom, hogy nekem windows xp-m van, és az internet, amikor pl. a chat-be beakaraok lépni, akkor azt írja ki legalúl, hogy javascript error. És hijába töltöttem minden java alkalmazást amit eddig találtam, nem működik. mi lehet a probléma? Mi a megoldás?
    Vagy erre nincs? Kérlek segítsetek, mer már ideg bajt kapok. Köszönöm:Zoli
  • balcsi70
    Sziasztok.Van a gépbe egy integrált hangkártya,nem mutat microfont pedig be van dugva(a hang az jó semmi sistergés stb.)Mivel hogy nem ment igy a microfon lett beletéve egy hangkártya,(az elöbbi le lett tiltva a biosba)az utobbival az a bajom hogy megy minden rajta mikrofon is,de ha elinditok egy lejátszó progit(söt van olyan is ha el sem inditom)van egy alapzaja egy hülye búgó hangja.Ha beviszek valamit a gépbe mondjuk kamerárol tv tuner kártyán és megcsinálom a filmet stb. kiirom dvd-re és asztalin is lehet hallani azt a hülye búgó hangot.Szerintetek mi a teendö? Valahol olvastam hogy van egy ketyere azt kell rárakni a (bemenetnél vagy kijövetnél nem tom) valami 500-ft(még cimet is irtak hogy hol lehet kapni ilyet,de már nincs meg nekem. Ha tudtok valami ilyesmit ,meg hogy mi a teendö megköszönném. Köszönöm elöre is.
  • Dj Faustus #8305
    1. Virtualdubban rész kijelölése (odamozogsz a rész elejére/Edit/Set selection start menüpont, majd odamész a rész végére/Edit/set selection end menüpont)
    2. Képek kimentése (File/Save image sequence)
    3. Valamilyen animációkészítő-programmal (Ulead Gif animator, COrel Animation Shop,...) összefűzöd .gif animációvá.
  • aszizoli
    Mindent kitörölhetsz.
  • balcsi70
    Sziasztok.A Local Settings\Temp-et azt ki lehet üriteni? Vagy ott van olyasmi is amit meg kell tartani? Kösszi.
  • Inferno
    Vagyis tudok bizonyos részből egy mozgó képet csinálni :)
  • Inferno
    Sziasztok !!!
    Nekem kéne olyan progi ami a filmből kivág mozgó gif-et :)!
    Remélem lehet érteni mit szeretnék , választ előre is köszönöm ^^ !
  • Dj Faustus #8300
    "Meg van 3d max8-nak a angol leírása,csak az a baj hogy én nem tudok angolul"
    * Tanulj meg angolul (a program úgyis angol nyelvű), vagy
    * Nézz szét filemegosztó hálózatokon (DC++, eMule, Torrent), vagy
    * Vagy ebookz.hu, doksi.hu,...
  • Dj Faustus #8299
    "Nekem 1 olyan progi kellene, amivel 2 gép között tudok kapcsolatot létrehozni (már össze van kötve) és gyorsan tudnék másolgatni mindenfélét."
    Leírásodból lokális hálózatra tippelek - bár nem tudom milyen operációs rendszerek között, de valószínűsítem, hogy Windows (XP). Arra meg ott van a Windows fájlmegosztási lehetősége (Először is érdemes kikapcsolni az egyszerű fájlmegosztást: Sajátgép//Eszközök/Mappa beállításai menüpont/Nézet fül/Egyszerű fájlmegosztás használata elől pipa ki, majd jobb klikk a megosztani kívánt könyvtáron/Megosztás és biztonság).

"miben tér el a ddr és a ddr2es memória? inkább 512ddr2 vagyek vagy 1gb ddrt?"
    A DDR2-es modulok magasabb órajelen hajthatóak (Its primary benefit is the ability to run its bus at twice the speed of the memory cells it contains, thus enabling faster bus speeds and higher peak throughputs than earlier technologies. This is achieved at the cost of higher latency.), és a csatlakozójuk némileg eltér a DDR-töl (DDR2 DIMMs are not backwards compatible with DDR DIMMs. The notch on DDR2 DIMMs is in a different position than DDR DIMMs, and the pin density is slightly higher than DDR DIMMs. DDR2 is a 240-pin module, DDR is a 184-pin module.). Forrás: Wikipedia

Ha az alaplapod támogatja a DDR2-es RAM modulokat akkor vehetsz olyat.
  • vivatava
    SZIASZTOK!

Segitségeteket kérnék!
    Meg van 3d max8-nak a agol leirása,csak az a baj hogy én nem tudok angolul,és azt kérném töletek hogy nincs-e meg valakinek magyarul,vagy honnan tudnám letölteni.
    Elöre is kösz a segitségeteket!
  • Bmx01
    Helló
    Nekem 1 oan progi kellen amivel 2 gép között tudok kapcsolatot létrehozni (már össze van kötve) és gyorsan tudnék másolgatni mindenfélét.
  • trogerzsiger
    Sziasztok!

miben tér el a ddr és a ddr2es memória? inkább 512ddr2 vagyek vagy 1gb ddrt?
  • Doomista
    igen,de lehet a system32ben,söt inkább ott kell lennie...de már megoldododat pár ember segitségével ! :)
  • aszizoli
    Itt kéne lennie:

C:\WINDOWS\explorer.exe
  • phalanx
    hi
    olyan progit keresek amivel egy iso fileba be tudok pakolni még néhány file-t, bár abban se vagyok biztos hogy ez lehetséges
  • Doomista
    HELP ME ! Eltünt a tálcám ! Beirom a feladatk.-be hogy explorer,explorer.exe,de nem találja ! Biztos az miatt lehet,ha igen,akkor léccives feltöltené nekem valami valahova az explorer.exe-t,hogy letöoltsem...meg azt is elmonadná hogy hova kell rakni ezt a fájlt.... ?
  • Serpa
    ez az, köszi!
  • Zóanagyvarázsló
    Nekem meg sincs az Oblivion, tehát nem igazán tudok segíteni.
    Ajánlanám a játékmagyarítások fórumot, de már látom, hogy megtaláltad.
  • Ioles
    Na behívtam a fájlokat de nemnagyon tudok mit kezdeni velük . Mondatokat én itt nemnagyon látok, hogy kezdjek hozzá?
  • Dj Faustus #8288
    Először is mindenkinek boldog új évet.
    "köszi és honnan tudnám letölteni?"
    Ez egy "régi" ruszki tömörítőprogram.
    Például innen letöltheted: .

-----------------------------------------------------------

"magyar nincs a menuben"
    Ott az Add gomb, azzal hozzá kéne tudnod adni a magyar (Hungarian) nyelvet...

-----------------------------------------------------------

"T-mobilnál hol tudok utánnanézni hogy"
    Természetesen a T-Mobile-nál
    Internetszolgáltatás
    GPRS, EDGE, 3G és HSDPA
    Internet fix

"Mobilon lehetséges-e kékfogon keresztül netezni?"
    Lehet.

----------------------------------------------------------------

"Nekem valami progi kellene AZ ASPX fájl megnyitásához? jegyzetet akarok letölteni, nagyon fontos lenne."
    Az ASPX mint előttem elmondták egy szerver oldali programozási nyelv által használt kiterjesztés, ami a szerveren levő adatbázisok/adatállományok és a felhasználóböngészője közt hoz létre egy "kaput" - fogadja az űrlapokról jövő adatokat, eltárolja a szerveren levő adatbázisban/állományban; illetve az adatbázisokból/állományokból adatokat olvas be és a böngésző számára értelmezhető formában tálalja.

Ez utóbbi okból (illetve, hogy letölthető jegyzetet emlegettél) kifolyólag ez az ASPX állomány valószínűleg egy egyszerű HTML állomány, ami megnyitható a böngészővel

------------------------------------------------------------------------

"Ha valaki tudja honnan szerezzem be írjon"
    Nvidia weboldaláról Riva TNT2 kártyához - legalábbis ezt adta ki az NVidia. Ha nem tetszik, nézz szét a kártya gyártójának weboldalán
  • Ioles
    Köszi szépen!
  • Zóanagyvarázsló
    No, így már érthetőbb mire van szükség.

BSA Commander from Tessource

Sok sikert!
    (Azért megnézem meddig tart a lelkesedés:))
  • Ioles
    csak nemtudom hogy melyik fájlban lenne a szöveg, ezt kellene kideríteni, eddig a bsa fájlokra tippelek
  • Ioles
    Köszi!:)
  • zvaragabor
    Szavadon foglak! Sok szerencsét akkor hozzá! :)
  • Ioles
    nembaj, megpróbálom, úgysincs más dolgom a tanuláson kívül:)
  • zvaragabor
    LOOOOOL! Lefordítani? Nah azzal lehetne munkád. A Morrowindet is csak nem régen fejezték be, vagy még kész sincs.
  • Ioles
    Egy önkicsomagoló exe-t le is töltöttem de azzal nemtudok semmit kezdeni mert csak kicsomagolja csinál egy BSA.exe-t és ha megnyitom nem történik semmi, társítani sem tudom a fájlokat a programmal
  • Ioles
    A TESIV.: Oblivion fájljai között van egy pár bsa kiterjesztésű, szerintem ebben lenne a játék szövege, megpróbálnám lefordítani csak nemtudom megynyitni
  • aszizoli
    Tallóz ezen az oldalon, több lehetöség is van.
  • Zóanagyvarázsló
    Pontosan mit kellene letölteni?
    A linken, amit adtam ott vannak a szükséges infók.
    Pontosan milyen fájl akar ez lenni, mit akarsz vele kezdeni?