20838
Segítséget kérek
  • Dj Faustus #8396
    "Van olyan progi, ami a gmail-es e-mail fiókokat feltudja törni?"
    Vedd úgy hogy nincs. Még ha a sajátodéba akarsz bejutni akkor sem.
    Hálózati szolgáltatás feltörése egyébként is bűncselekmény.

"nincs meg a jelszóm és nem állítottam be jelszó emlékeztetőt lehet ezen valahogy segíteni?"
    I cannot access my account - itt megtalálod a választ.
  • Ability
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy Win XP parancssorjában milyen paranccsal lehet üzenetet küldeni egy távoli gépre? Régen, amikor sokat lanoztunk és nem voltunk egymással közvetlen kapcsolatba, mindig ezzel üzentünk egymásnak. A címzett gépén egy egyszerű felurgó figyelemztetésként jelent meg az üzenet tartalmával. Mára elfelejtettem. Igaz nekem most interneten kéne, feltételezem úgyis működik. Továbbá milyen portoknak kell nyitva lenniük ehhez? Esetleg ha mégse menne neten ez, akkor mivel kéne próbálkoznom?

Előre is köszönöm.
  • Evin
    Szerintem rossz helyen keresed a választ. Vannak ilyenekre Mobilos fórumok is!
  • Programvadász
    Sikerült függetlenítenem de ha egy T-mobile-os SIM kártyát helyezek bele akkor kéri a korlátozási kódot ez micsoda hogyan tudhatom meg ezt a kódot (előfizetéses)???
  • Programvadász
    Szevasztok van egy Nokia 3220-as telefonom és függetleníteni szeretném mi a teendő?
  • Mr Echo
    Van olyan progi ami a gmail-es e-mail fiokokat feltudja törni?Ez lehet hogy hülye kérdés de az a baj hogy nincs meg a jelszom és nem állítottam be jelszo emlékeztetöt lehet ezen valahogy segíten?
  • jbal
    köszi
  • torrente111
    sziasztok.szeretnék 1 nagy spyware írtást csinálni.melyik a lehető leghatásosabb?? kösz
  • cTs0385
    Szia!
    Én meg úgy jártam, hogy egy beléptető szerver gépen írták el el a Windows jelszót.Valamit tennem kellet ezért ráragadtan a Netre és vagy
    egy hétig keresgéltem és kipróbáltam mindenféle jelszófeltörő programot.
    Átütő siker nélkül.
    Majd egyszercsak rábukkantam erre:Offline NT Password & Registry Editor
    Ez segített a problémámon és a tieden is segíteni fog.
    Innen letöltheted:http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd
    A honlapon a procedúra is le van írva.
    Ha letöltötted, csinálj egy boot flopyt és rajta.
    Én először otthon gyakoroltam úgy hogy létrehoztam még felhasználót jelszóval és azt lőttem ki.
    Jótanács:A jelszó átírás nem működik csak a törlés.
    Sok sikert üdv:cTs0385
  • Dj Faustus #8387
    "Tud valaki egy olyan programot amit egyszerű kezelni, magyar és képes két képet egymásra tenni, hogy az egyik átlátszik a másikba?"
    Gimp - tud magyarul, ingyenes, és tudsz vele két képet egymásra tenni átlátszósággal - ez utóbbinál nézz utána a maszkolásnak.
  • XbandX
    Hali mindenkinek!
    Abban szeretném segítségeteket kérni, hogy dvd-t szeretnék felrippelni a gépre...persze ez idáig nem is probléma...csakhogy a film eredetileg angol és elvileg kéne hogy legyen hozzá felirat a dvd-n, mert ha asztalin játszom le akkor van felirat...és szóval a probléma abban van, hogy nem tudom leszedni a dvd-ről a feliratot...
    Ebben a témában ha tudtok valamit akkor plz segítsetek!
    Előre is köszi!
  • morfologus
    Helló all!
    Tud valaki egy olyan programot amit egyszerű kezelni, magyar és képes két képet egymásratenni, hogy az egyik átlátszik a másikba?

Kicsit szarul fogalmaztam de min1.

Aki tud íron pls
  • aszizoli
    Eszköztár: beállítások - eszköztár (kivehetsz, berakhatsz)
    Meghajtók: beállítások - általános beállítások - lemezegység-gombsor
  • jbal
    Sziasztok!
    Az h lehet h valahol így néz ki a Total Commander nálam meg így.
    az eszközsorra gondolok meg ameghajtók kijelzésére.h tudnám megváltoztatni?
    köszi
  • aszizoli
    Nézz körbe
    ezen az oldalon, találsz megoldásokat.
  • kriszbig
    hali!tud valaki solidworks 2007-hez magyar nyelvű leírást és magyarítást?köszi!
  • Vlala #8380
    Nekem is van egy kérdésem:
    Egy érdekes, kísértő háttérképet kellene visszaáállítani.

A tünet az, hogy kolléganőm háttérképe elment vadászni, a dokumentumok között nincs. Azonban, a gép kikapcsolása előtt felvillan, gondolom, kijelentkezés után, tehát valahol még meglehet maga a kép, csak nem .jpg-ként (.bmp-ként) tárolja. Régewbbi windowsokkal lehetett szórakozni a logow.sys fájllal, az XP hol tárolja a hátteret?
  • Vlala #8379
    Ha hálózati jelszóról van szó, akkor a rendszergazda meg tudja változtatni. Ha azonban helyi gép jelszava, az az autóba zárt kulcs esete, ha egyszerűen fel lehetne törni, nem lenne értelme.

Be kellene jelentkezni helyi gépre rendszergazdaként, aztán a Vezérlőpult / felhasználói fiókok menüben adhat neki egy új jelszót.
  • Blasta
    Hali!

SOS kérdésem lenne: A munkahelyemen az egyik user gépével gondok akadtak (azaz magával a Userrel akadnak gondok :D)

Elfelejtette az XP jelszavát, így nem tudunk bejelentkezni a gépére.
    Tudtok mondani valami módszert, vagy programot amivel be lehet jelentkezni és a jelszót ki lehet ütni?

Előre is kösz.
  • torrente111
    én már vagy min 10 x kitöröltem és tettem ujra
  • ffxi
    Akkor is lebukok, nemtom hogyan pedig tök más néven regeltem. Sztem ip cím alapján csinálja?
  • Tetsuo
    thx!
  • balcsi70
    Sziasztok.Nekem a RegistryFix-el lenne egy kérdésem.Lefuttatom kitörli amit kell,és utána akárhányszor lefuttatom 3 fájl mindig benne marad ilyen: RegKey:HKCLASS\.acp
    Valuename:ShellEx
    The aplication is not valid(does not exist)

HKCLASS\.act HKCLASS\.frg Megkerestem öket. Ezeket ki lehet törölni? Mivel hogy azt irja hogy már nem létezik? Kössz a választ.
  • torrente111
    ja és 1 perc mobilt is enged
  • torrente111
    nem kell más progi csak ujra kell telepíteni és regelni!!!
  • aszizoli
    A Win reinstal elött, próbáld meg, magát az Internet Explorert újratelepíteni.
  • ffxi
    Freecall nevű progi 30 kezdeményezett (belföldi-vonalas) hívás után kell már fizetni :( nem lehetne megúszni vhogy? Mondhattok más progit is, mert nem ismerem.
  • cyberboci
    csáztok! nagy segítség kéne... szoval ha csinálok egy animációt és bele akarom tenni egy filmbe akkor mien progival csináljam? tudjátok, ugy akarom beletenni , pl green vagy blue box ... pls segítség
  • Dj Faustus #8368
    Kis batch-programozás:
    rar a proba%DATE%.rar proba.exe
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a RAR melyik kapcsolóval tesz időbélyeget a filenévbe? Pl: proba20070110.rar

Segítséget előre is köszi!
  • ibrik
    Nem létezik könnyű módszer - legalábbis én nem ismerek.
    Szét kell bontani a DVD-t, külön a videósávra és a hangsávra vagy hangsávokra (pl. a DVD2DVDR is tud ilyet).
    Aztán valamilyen "DVD authoring" programmal újra fel kell építened a DVD szerkezetét (pl. DVD Maestro, DVD-Lab Pro, Sony DVD Architect, stb). És itt tudod belerakni a feliratot (feliratokat) is a DVD videó-hang sávjai alá.

Bővebb leírásokat és programokat itt találhatsz:
    mACSman oldala
    Vagy itt:
    MaYa Honlapja - itt még az IfoEdit-ről is van ide kapacsolódó leírás.
  • Tetsuo
    DVDhez felirat!!

Hogyan? Van erre vmi 1szerű eljárás?
    Elöször is van olyan lejátszó progi ami egy külön (pl txt) feliratot párhuzamosan lejátszik a filmmel?
    Másodszor, van olyan progi amivel könnyen beilleszthető a DVD-formátumba egy felirat?

Előre thx!
  • zvaragabor
    Nem tudom pontosan, de mintha a GameCam venne hangot. Próbáld ki.
  • ibrik
    Én egy olyan képlopó programot keresek, amellyel működés közben lehet videófelvételt készíteni egy játékból, hanggal együtt.

A hangsúly a "hanggal együtt"-ön van.
    Pl. ismerem a Fraps-ot, meg az ACA Capture-t, de azok a videófelvétel elkészítése alatt csak egy külső hangforrásból (pl. mikrofonból) tudnak hangot felvenni.
    Nekem olyan program kellene, amely a hangot is a futtatott játékból veszi fel.
  • Adam5
    Hali all!

Egy vírusféle problémával fordulnék hozzátok. Kb 1 hete az Internet Explorerem nem hajlandó használni semmilyen bejelentkezés/keresés funkciót a weblapokon. Ez a képernyő fogad minden esetben. Az érdekesség hogy Firefoxxal gond nélkül megy, szal olyan mintha valami beleépítette volna magát az IE-be. Ezeket a programokkal próbálkoztam eddig:
    Avguard, Nod32, Ad-aware, Spy Terminator, Spy Sweeper, Spybot.
    Volt is találat és törölgetett is, de továbbra sem megy. Olyasmi elképzelhető hogy a vírus eleinte belerakta magát valami fontosabb fileba amit azóta a programok kitörtek és most amiatt nem megy? Remélem van vmi ötletetek :S, mert már winreinstallon gondolkodok xD (ami amúgy is lehet ideális lenne...). Kérlek az ilyen "az IE szar, használj továbbra is Firefoxot" kommenteket hanyagoljátok, mert lehet igazatok van, de akkor is kiszeretném deríteni hogy mi a baj :).

Előre is thx
    Adam5
  • aszizoli
    Hátha ebböl ki tudsz silabizálni magadnak valamit.
  • trogerzsiger
    HEllo!

aZ F1 challange nevű játékkal van egy peoblémám. inditáskor a következőt írja:insufficient disk swap space or virtual memory on this computer.minimum of 150 MB of swap space required to run Ff1 challenge 99-02. ez egy laptop, ami egy intel pentium 1.70 ghz proceszor és 504mb ddr RAM, és egy 128mb vga. szerintetek mi a baj?
  • aszizoli
    Nincs mit.
  • lakatf
    Aszizolinak és David c. nek is köszönöm szépen a seítséget, végrehalytottam amit Aszizoli tanácsolt és ugy néz ki segített!
    Köszönöm!
  • zvaragabor
    Nem lehet egyszerűen csak az, hogy túl nagy sebességen írod ki? Próbáld meg a legkissebben.