20838
Segítséget kérek
  • Dj Faustus #8916
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=979813350&no=8910]#8910[/url] - vagyis nem a JoyRiderPro 4 one 1-hez való driver, hanem Joyshuttle eszközhöz (ez valószínűleg egy joystick).
  • Programvadász
    Köszönöm letöltöttem és a "setup.exe" fájl elindítása után kiválasztottam a joyshuttle pontot,és ez mire volt jó?
  • zvaragabor
    Okay. Thanks!
  • aszizoli
    Ki írod CD lemezre, és erről bootold be a gépet, ne a windowsról. Utánna már szerintem rá fogsz jönni a többire.
  • aszizoli
    Valószinüleg már felvétel közben történt valamilyen hiba. Szerintem másold fel azokat a részeket amik használhatóak, a hibás részről pedig mondjál le, hacsak nem életbe vágóan fontos részlet marad ki.
  • zvaragabor
    Uhh... azigen. Van egy pár program benne. És ezt hogy kell használni?
  • Dj Faustus #8910
    Viszont remélem azzal tisztáben vagy, hogy ez a Zykon joyshuttle eszközhöz való driver.
  • aszizoli
    Szia.
    Ha nem akarsz másik particiót létrehozni, akkor próbál meg a Hiren's BootCD-t. Több okos progi is van benne.
  • Dj Faustus #8908
    Felhasználó: driver2
    Jelszó: all

Vagy:
  • Programvadász
    http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=7053 innen nemtudom leszedni a drivert mert nemtudok regisztrálni!
  • Programvadász
    "Nyomsz egy kalibrálást, és amikor ott a kereszt, nyomkodj és forgass mindent."Mindent ezt hogy érted?
  • Dj Faustus #8905
    Mint már egyszer elmondtam, keresel és találhatsz:
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=979813350&no=8322]#8322[/url]

Ha nem találsz, akkor írsz az eszköz gyártójának egy e-mailt, hogy van-e driver:
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=979813350&no=8327]#8327[/url]

Ha nem működik a driver, akkor az alábbi dolgokat teheted:
    1. Felhívod a termék gyártójának figyelmét erre.
    2. Ha teljesen nem tudsz zöld ágra vergődni a dologgal, vagy feltelepítesz egy olyan operációs rendszert, amihez még van rendes driver; vagy beszerzel egy olyan eszközt (lehetőleg ismertebb márkájút, aminek jobb a terméktámogatása) amihez biztos van driver.
  • Evin
    Nyomsz egy kalibrálást, és amikor ott a kereszt, nyomkodj és forgass mindent.
    A kalibrálás abból áll, hogy a tnegely négy irányában tudja a kalibráló, hogy hol vannak a végpontok. Ha ezt "megjátszottad", nem fog remegni.
  • Programvadász
    Van egy JoyRiderPro 4 one 1-ben (kormányom)és ehhez keresek drivert de nem találok légyszívess segítsetek vagy valami ökletet hogy hogy állítsam be mert állandóan remeg a kereszt a teszten...??
  • zvaragabor
    Ok. Köszi!
  • II Rocky II
    mivel azt mondtad hogy azt kéri a progi valószinű igen.De én csak annyit tok mondani hogy csinálj mégeggyet,majd látod mekkorát és telepitsd arra a progit.És akkor visszahozod a txtdet.
  • zvaragabor
    Szóval csakis 2 vagy több partícióval lehet ezt megoldani?
  • II Rocky II
    mértnem csinálsz akkor egy másik particiót????Csinálj!!!!Sajna többel nem szolgálhatok.
  • zvaragabor
    Hali! Olyan gondom volna, hogy vissza szeretnék hozni egy txt fájlt, mert letöröltem, de kellene. Szal van olyan, hogy GetDataBack, de a telepítésnél azt írja, hogy ne telepítsem arra a meghajtóra, amelyikről az adatot szeretném visszahozni. Márpedig nekem csak ez az egy partícióm van. Meg lehet vele próbálni, vagy nem fog menni? És ha nem, akkor van olyan adatvisszaállító amit lehet arra a partícióra tenni, ahoonan vissza szeretném kapni a fájlt? Köszi.
  • Evin
    ispankiraly
    Talán a rendszer újratelepítése segít ezen. Vagy próbálj ki másik böngészőt, pl Opera.

Sugam
    Ha tippelnem kéne, azt mondanám vírusod vagy kémprogramod van.

JasonXXX
    Ez warez téma, Nem hiszem, hogy kapsz itt választ.
  • gubaz
    Sziasztok! abban kérném a segítségeteket, hogy milyen segédprogi kell ahoz, hogy a dts-s cd-t ki tudjam írni a nero val. vagy bármien író progi ami ir dts.-t
  • Darth Sith
    Hello!

Lenne egy érdekes problémám, hátha tud valaki segíteni. Van egy Sony Handycam-em, minidvd-s. Milliószor vettem már fel rá, újraírható korongokra. Mindig ha felvettem vmit, lezárás, kiírás, gépre felmásolás, korong formázása. Sosem volt semmilyen gond. Szombaton ismét használtam, ugyanígy, teljesen leformáztam a korongokat, és videóztam. Három korongot teleírtam, az első kettő tökéletesen működik. De a harmadikon van egy chapet, a kb 10 közül amelyiket se a kamera, se a gép nem tud lejátszani. Ha kamerán akarom megnézni, egy nagy szürke alapon egy kérdőjel jelenik meg ott, gépre meg egyszerüen nem tudom felmásolni, megakad egy bizonyos sectornál a gép, és errort ír ki. Megnéztem a korong alját is, hátha karcos, de nem. Mindig vigyázok rá, kímélem. Tökéletesen karc és ujjlenyomat mentes a korong alja, tehát azzal nem lehet a gond. Megpróbáltam dvddecrypterrel is, hátha az feltudja vhogy vinni gépre a korong tartalmát de nem. Csak úgy, ha az a bizonyos chaptert kihagyom, de az pont a korong közepéről vagy 5 percnyi rész. Nincs valakinek, valami ötlete, mi lehet a gond, és hogyan tudnám megoldani, hogy lejátsza azt a részt a kamera, vagy legalább feltudjam gépre másolni, rosszabb minőségben vagy valahogy? mert elég hülyén jönne ki ha a film közepén van egy üres rész.. Ötlet valaki? Előre is köszi.
  • JasonXXX
    Sziasztok!

Az a bajom, hogy a gépem felismeri, hogy virtuális meghajtóba betöltöm a képfájlt és emiatt nem engedi használni. Nem tudtok valami progit, ami elrejti a v. meghajtót?
  • Sugam
    masik valami hiba cucc lehet, rundll32 hibat eszelel es leall...
    eztis megkapm neha.
  • Sugam
    sracko nekem hasonlo problemam van mit lamase nak.
    kovetkezo a dolog, barmeliyk ikont nezem a hattere feher.
    nemtudok vele semmit csinalni csak allitgatni a szinet tulaj. on belul
    az asztal menu pontban, es nagoyn zavaro ahogy kinez.
    barmit cisnalok nem "olvad" ugy bele barmeliyk wallpaperbe mint annak idejen. tipp?
  • SACA54
    Helló! Tudna valaki segiteni? A köv a problémám: egy dvd filmet másoltam le /Copiztam/és a következőt tapasztaltam: LG és Dimarson lejátszóval semmi gond. Orionnal viszont nem játsza le a magyar lés angol hangot sem csak a magyar és az angol feliratot. Viszont megy alatta egy angol szöveg ami valószinü valami werk szöveg.Mi lehet az oka ennek a jelenségnek? Ja és amelyik lejátszók rendesen lejátsszák 5.1 hangban megy hangfalakkal, ahol nem müködik pedig az a tv re van kötve. SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • alakulat
    köszi
  • Tomicsek
    link
  • II Rocky II
    nos,egyszer már vagy akár kétszer is kérdezted és nemkaptál választ valószinű mert nemtudom(juk).Ne kérdezz többször feleslegesen.
  • alakulat
    Hi!

Tudna vki olyan progit mondani ami mutatja a proci hömérsékletét?
    Intel DQ965GF lap és E4300+ os proci a hömérsékletet szeretném vmivel megnézni windows alatt is, mer biosban irja. everest nem mutat semmit.
    Ha valaki tudna esetleg valamit akkor azt nagyon megköszönném
  • ispankiraly
    hello
    megtudná valaki mondani miért áll le a firefox csak egy bizonyos oldalnál?????
    már töröltem kétszer a progit és ujratelepitettem de semmi változás!!!!
    lövésem sincs
    légyszi segitsetek
  • Melkor
    Sziasztok!
    Tudtok mondani olyan programot, ami folyamatosan pörgeti a CD/DVD meghajtót - egy játéknál okoz gondot, hogy egyszer csak szüksége lenne a gamenak a meghajtóban lévő lemezre, és akár 3-4 ásodperc mire felpörgeti...
    Előre is köszi!
  • lamase
    köszönöm
  • LoDMaSt
    Keretre duplakatt.
  • lamase
    sajnos nem
  • kas123
    F12 asszem visszahozza, próbáld végig az F-es billentyűket =)
  • lamase
    sziasztok, taskmanagerbe valamint elnyomta, és így néz ki, hogy lehetne visszarakni?
  • aszizoli
    Ha mail checker progira gondolsz, akkor itt túrkálhatsz.
  • ispankiraly
    hello
    megtudná valaki mondani miért áll le a firefox csak egy bizonyos oldalnál?????
    már töröltem kétszer a progit és ujratelepitettem de semmi változás!!!!
    lövésem sincs
    légyszi segitsetek
  • Dj Faustus #8877
    Daraboláshoz: MP3 Direct Cut
    Átkódoláshoz (kisebb bitráta): Lame+Razorlame (ez utóbbi egy grafikus felület a Lame-hez)
    Pontosabb hangszerkesztéshez: Audacity vagy Goldwave