20838
Segítséget kérek
  • Evin
    MPC: Beállítások->Kimenet->az első oszlopban az VMR 7-9 et kell kijelölni, és akkor használni fogja
  • zvaragabor
    tobias88: az az igazság, hogy néhány napja is volt egy ilyen gondom, de azt sikerült megoldani azzal hogy az ACE kodekpakkot kivágtam, és feltettem helyette a K-lite-ot. Szal van egy zsír új pakk, amit nemm szivesen szednék le.

Elvin: Media player sem tudta lejátszani, VobSubot kipróbálom majd.

Egyébként szerintem a probléma ott kezdődik, hogy társítottam azt a sz*rt a jegyzettömbbel, és így máshogy "reagál". Ezt kellene megoldani, hogy visszaálljon a régi ikonja, és ha megnyitom, akkor ne jegyzettömbbe nyíljon meg, hanem a windows ajánlja fel, hogy keres hozzá megfelelő programot. Ez lenne az ideális. csak nem tudom hogy visszaállítani.

Köszi mind kettőtöknek. Először kipróbálom majd a vobszubot, ha az sem jó, akkor a cccp-t.
  • Evin
    Feliratozáshoz: VobSub vagy Media Player Classic
  • tobias88
    cccp
  • zvaragabor
    Hali! Help! Olyan bajom van hogy leszedtem tesómnak a south parkhoz feliratot. Ugyan az a nevük, egy mappában vannak, de nem akart megjelenni a felirat. Most meg elcsesztem az egészet azzal, hogy társítottam a feliratot a jegyzettömbbel, és mostmár a filmet sem játssza le, ha elindítom, mert ugyan az a nevük. Ha már más nevük van, akkor elindul a film. Szal az srt ikonnya megváltozott, és jegyzettömbben nyílik meg ha megnyitum. Mert ugye normális esetben nem nyitja meg semmi, hanem felajálja a windows hogy keres neki cuccost ami megnyitja. És ráadásul hiába töltöm le újra a feliratot, akkor is olyan jegyzettömb szerű ikonnya lesz, és ez engem kifejezetten irritál. Hogy tudnám visszacsinálni? Légyszives segítsetek!
  • MaT
    Köszi a segítséget. Még tegnap éjjel megoldottam a dolgot, mégpedig úgy, hogy kiszedtem az elemet és úgy hagyta, hogy feltegyem az XP-t! Csodálkoztam is, hogy nha most mivan. Aztán egész éjjel ment a gép elem nélkül, minden okés volt, reggel lebattyogtam a számtek boltba és vettem egy ugyanolyan elemet, beletettem... Eddig tökéletesen működik minden! Kopp-Kopp... :)
  • jbal
    a netes videókat be lehet állítani hogy real playerrel játssza le?vagy akármivel csak ne media playerrel?
  • Mr Csé
    köszi
  • Basic
    Mivel csak most volt újrainstallálva az egész gép, nincs benne semmilyen adat. Csak az alap programok, úgyhogy ha leformázom, akkor sem vesztek semmit. Most nincs időm, pár óra múlva megpróbálok kezdeni vele vmit.
  • v150r
    ha van másik gép, akkor próbáld meg h berakod a vinyót (bár ezzel azt kockáztatod, h az is meghal) viszont adatvesztés nélkül le tudod futtatni rajta a scannert. ha leírtotta, akkor jónak kell lennie. hasonló volt nekem is, igaz, nem ugyan ez.
  • v150r
    vagy bemész a biosba és nyomsz egy default beállítást, (vagy a legegyszerűbb és legjobb, h kiveszed az elemet a lapról, majd tíz percig úgyhagyod és utána visszarakod).
    ha így sem, akkor fogalmam sincs.
  • Basic
    Félreírtam, a fájl neve 2 s-sel volt: lsass.exe
  • Basic
    Na tegnapelőtt újrainstalláltam az egész gépet. Betettem az sp1-et, és az sp2-t, nod-ot és még pár alap programot (firefox, total commander, nero...). Egy fél órával ezelőtt ülök a gép előtt, és egyszer csak valami olyasmi üzenetet dobott ki, hogy vmilyen lsas.exe hibát okozott, és a gépet újra fogja indítani. Hát a gép a visszaszámlálás után újra is indult, de azóta nem jön be a rendszer. Először mindig csak egy sima fekete képernyő jött be, a windows loading helyett. Aztán meg olyat írt ki, mikor bootolni akart, hogy a lemez nem olvasható. Hát én elővettem pár dosos programot, nem volt a hdd-nek semmi baja, több programmal is leteszteltem. Most meg már olyan üzenetet ad, hogy a rendszer nem indítható, vagy vmi ilyesmi.
    Most itt a másik gépen utánanéztem ennek az lsas.exe dolognak, mindenhol azt írják, hogy vírus. Ilyen sem volt még, hogy a 2 napja installált gépemet vírus babonázza meg. Többen írták, hogy Avast-tal, vagy Virusbusterral ki lehet szedni. Csak most nem tudom mit csináljak. Megint rakjam újra az xp-t? Vagy próbáljam meg visszarakni a tegnapi állapotot, amit lementettem norton ghosttal? Csak lehetséges, hogy már itt is benne van a gépben ez a vírus.
    Ki mit ajánl? Vagy vkinek van más magyarázata esetleg a dologra?
  • MaT
    Az XP különböző változatait értettem + a vistát! Lehet hülye kérdés de bios resetet hol is kell nyomni?
  • torrente111
    kösz!!
  • Dj Faustus #9341
    Magyar Windows XP alatt az alábbi könyvtárban van:
    C:\Program Files\Windows NT\Kellékek
  • torrente111
    hali.segítsetek mert ujratettem a wint és eltünt a word padom.és nem tudok megnyitni szerkeszteni .hogyan honnan tudnám előhozni?? kösz
  • v150r
    bios resetet nyomtál már?
    igazából nemtudom... a bármilyen windows alatt többfélét értesz, vagy csak az xp különböző változatait? magyar-angol-sp1-sp2?
  • Dj Faustus #9338
    Streamripper
  • tobias88
    a netlimiterből az 1.3at ajánlom, mert az ingyenes, legalábbis azzá tudod tenni, és ugyanannyit tud mint az új
  • zvaragabor
    NetLimiter
  • horst
    Helló,

Keresnék olyan zene lejátszót amivel a interneten hallgatott rádióműsort azonnal tudom mp3 -ban rögzíteni.
    Köszi
  • foldi6
    sziasztok, az ultra isoval szeretnék 1 lemez nevét átnevezni, de nem tudom sehogy. A mentés méskéntre csak afile nevét tudtam átnevezni. segítene vki
  • Mr Csé
    van olyan program amivel tudom szabályozni melyik program mekkora sávszélt
    használhat?
  • MaT
    Sziasztok! Lenne egy problémám! Windows telepítésnél, mikor formázni akarom a vinyót, vagy mikor már a telepítendő file-okat másolja fel, vagy már rögtön az elején elszáll különböző hibaüzenetekkel. Pl: Driver IRQL not less or equal vagy failed to initializing process1! Próbáltam már másik videó kártyával, másik vinyóval, kiszedtem minden felesleges kártyát, csak a video kártya maradt benne, másik táppal, biosban letiltottam a felesleges dolgokat. Bármilyen windowst teszek fel, nem működik. Valakinek valami ötlet?
  • v150r
    nem kell kivenni. elméletileg ha olvasási hiba van, és berakod az angolt (és nem olyan fájlok hibásak), és folytatod, akkor elméleg nem kéne hogy baja legyen.
    nekem egy sima xp-m illetve egy sp1 xp-m van, az sp1esen van egykét rossz fájl, de ha átpakolom a simát, utána gond nélkül működik, semmi gondja sincs.
    sztem próbáld meg, max újraformázod.
    #9304: beírod google-be, h pdf decompiler és keresel egy olyat, ami szimpatikus
  • zvaragabor
    tulajdonképpen csak egy szám kellett az albumról, és azt sikerült máshonnan begyűjtenem, ugyhogy már lényegtelen a dolog. Minden esetre kösz szépen. :)
  • aszizoli
    Sok esetben a jelszó, megegyezik annak az oldalnak a címével, ahonnan leszedted a tömörített állományt.
    Egy póbát megér.
  • zvaragabor
    Sziasztok! Van egy album, ami rarba van tömörítve, és a hangfájlok le vannak védve jelszóval. Hogyan tudnám a jelszó mellőzésével megnyitni a számokat? Köszi!
  • Evin
    Könyörgöm, NINCS!
    Ez NEM warez fórum.
    Azért van, hogy akinek gondja van, annak tudjon vki segíteni, nem azért, hogy programokhoz remlámozzunk töréseket/serialokat.
  • Dj Faustus #9326
    Egyrészt Norton Ghost 12 még nincs.
    Márészt ez nem warez fórum. Megoldási lehetőségek:
    * Megvásárlás
    * astalavista.box.sk vagy egyéb crack-kereső
    * Filemegosztó hálózat(Torrent, eMule, DC++,...)
  • Naimal
    Sziasztok!

Norton Ghost 12-hez keresek reg.key-t.Akinek van,kérem segítsen!
    Köszönöm!
  • zvaragabor
    nekem is jött ez az eredetiségvizsgáló, de nem engedtem telepüni. Bár az XP így sem frissít. :)
  • Evin
    Szerintem csak nem tudsz már frissíteni, és gondolom lett 30napod aktiválni.
    Rakd újra, vagy vedd meg.
  • roblee
    Üdv!
    Lenne egy kérdésem!
    A mai napon automatikusan frissített az xp-m, majd kaptam egy üzenetet. Kb erről szólt: „A Microsoft eredetiségvizsgálata megállapította, hogy az Ön windows-a nem eredeti…”
    Ez a lényeg! Nem tudom, valaki találkozott-e már ilyennel. Az nem kérdés ez alapján, hogy nem jogtiszta az op.rendsz-em. Szóval, most mi a helyzet? Mire számíthatok? Nem fog frissíteni az xp? Lesz következménye? Mit lehet tenni ez ellen?
    Előre is köszi a válaszaitokat!
  • Doomista
    thx
  • moon21
    Hello!
    Az SLI ugye az, amikor 2 nVidia videokarit egybekötünk, és közösen használjuk.
    A következő lenne a kérdésem:
    Például ennél az alaplapnál írják is, hogy nVidia chipsetes, és 2db 16X PCIe foglalat van rajta.
    De például ennek, vagy ennek is van 2 foglalata, de úgy látom, hogy oda azt írták, hogy vagy 1x16X PCIe vagy 2x8X PCIe. Akkor ők, akiknek nem nVidia chipsetük van nem tudnak olyan gyorsan együttműködni? És akkor őket nem is lehet egybekötni?

Köszi a választ!
  • moon21
    Hello!
    Az SLI ugye az, amikor 2 nVidia videokarit egybekötünk, és közösen használjuk.
    A következő lenne a kérdésem:
    Például ennél az alaplapnál írják is, hogy nVidia chipsetes, és 2db 16X PCIe foglalat van rajta.
    De például ennek, vagy ennek is van 2 foglalata, de úgy látom, hogy oda azt írták, hogy vagy 1x16X PCIe vagy 2x8X PCIe. Akkor ők, akiknek nem nVidia chipsetük van nem tudnak olyan gyorsan együttműködni? És akkor őket nem is lehet egybekötni?

Köszi a választ!
  • Basic
    Ma újra szerettem volna installálni a windowsot. Mindig bootolás után azt az üzenetet kaptam, hogy egy fájl nem tud másolni. Aztán a másik gépemen amiben Linux van, próbáltam csak simán bemásolni az egész Xp cd-t, és volt néhány fájl, amit nem tudott olvasni a gép. Nem tudom, hogy mit csináljak, a gép le van formázva, de nem tudok oprendszert telepíteni. Arra gondoltam, hogy elkérem az egyik ismerősöm xp-jét, csak neki angolul van, nekem meg magyarul. És ha az angolból kivenném azt a pár fájl, amit nem tud olvasni, és úgy felégetném újra az egész xp-t, akkor szerintetek működne a dolog?
  • zvaragabor
    Itt egy, meg ITT is, meg ITT is.
    Bár ha a gugliba beírod, hogy icon collection, akkor ezek mellett kidob sok más oldalt is.