20838
Segítséget kérek
-
blackgamer #10156 Dreamweavert-t és társait nem ajánlom, könyvesboltban vegyél egy HTML-el foglalkozó könyvet, mellette pedig böngészheted a w3schools.com-t
mondjuk nem írtad hogy milyen weblapot szeretnél csinálni, érdekel-e a programozás része vagy inkább távoltartanád magad -
pl, Macromedia Dreamweavert szerezd be, vagy legalább a Microsoft Frontpage-t.... azokkal hipp-hopp összedobható... -
amasszőr #10154 Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Szeretnék egy saját web oldalt készíteni. Csak az a gondom vele, hogy azt sem tudom, hogy eszik vagy iszák...
Szóval fogalmam sincs, hogy hogyan kezdjek hozzá!
Ebben szeretnék segítséget kérni.
Ha valaki segít akkor szeretném megkérni arra, hogy úgy tegye mintha egy újszülöttnek mondaná..... :)
Előre is köszönöm.
ide is írhatok: [email protected] -
köszi a tippet, megnézem -
Köszi szépen! Egészségedre!:)
loopback
Egy kicsit azért bizonytalan vagyok; miért mondja a róka(Noscriptje) hogy
nem biztonságos (megbízhatatlan)? -
Itt megnézhető mit tartalmaz a legfrissebb kiadás (Goolge első találata a Hirens bootcd szókapcsolatra).
Amire jó:
1. Particionálásra - a merevlemezt tudod darabokra szétszedni vele.
2. Lemezpartíció-másolásra
3. Vírusirtásra
4. Biztonságimásolat-készítésre
5. Tesztelésre
6. Memóriatesztelésre
7. Merevlemez-vizsgálatra
8. Rendszerinformációk visgálatára
9. A merevlemez MBR-jének (Master Boot Record) kezelésére (javítása, módosítása)
10. A BIOS és a CMOS kezelésére
11. Képek és multimédia anyagok kezelésére
12. Jelszavak kezelésére (nem feltörés!)
13. Filekezelésre - akár NTFS partíción is.
De ez mind fel van sorolva az adott oldalon. Hogy angolul van? Az informatika nyelve az angol - ez van, ezt kell szeretni. -
alakulat #10150 Hi!
Most biztos hülyeséget fogok kérdezni de lécci irjátok le. A Hirens bootcd 8.9-es verzioja milyen progikat tartalmaz és mire valok a teszt programokon kivül? magyarul letudná irni vki nekem nagyon megköszönném. -
Itt olvasd el a levélküldés részt
Ugyanez angolul
Dettó
Ugyanaz -
Dodos #10148 Értékelem hogy válaszoltál de a problémám nem ilyen egyszerű...
nem az a cél hogy ne tudja hogy én küldtem az e-mailt, hanem hogy azt higyje hogy valaki más küldte...szal vki másnak a nevében akarok e-mail küldeni. -
"Azt szeretném megtudni hogy a (loopback, 127.0.0.1:és egy ötjegyű szám)biztonsági szempontból veszélyes-e"
Nem, ugyanis az arra a címre küldött adat, csak a lokális gépen kerül feldolgozásra. Példának okáért a Firefox is használja. Szóval erre a címre, és erről a címről érkező kéréseket nyugodtan engedheted.
"Megtudná nekem valaki mondani hogy melyik programmal, esetleg milyen trükkel tudnék ál e-mailt küldeni."
A legegyszerűbb: regisztrálj egy ingyenes e-mail szolgáltatónál (Freemail, Citromail, Gmail) fiókot, és küldd el onnan az e-mailt.
"eddigi programok mind elbuktak, a HTTrack, a TeleportPro, BackStreet..."
Próbáld meg még esetleg az Offline Explorert.
Vagy ott van a Firefox Firebug kiterjesztésének Net füle is, amivel hozzájuthatsz a Flash által lekért állományok linkjéhez is.
"és írja hozzá a file névhez az aktuális dátumot"
Jegyzettömböt elővesz és az alábbit bepötyög, majd elment .bat kiterjesztéssel (jelen példában masol.bat néven mentettem el) a fix helyen levő táblázatokhoz:
copy %1 %2\%date%_%1
Használata:
masol.bat elso.xls e:\cel
ahol:
a masol.bat az előbb említett, elmentett batch állomány
az elso.xls a forrástáblázat
az e:\cel pedig az e: meghajtón levő cel könyvtár, ahová másolod a táblázatot.
"Sziasztok a felől érdeklődnék, hogy ha az Explorerben kitörölték az előzményeket azt én visszatudom hívni vhogy, vmi segítségével. "
Helló, aligha lehet visszaállítani.
Esetleg ha még nem írtak sokat az adott partícióra, akkor a Restoration vagy a Getdataback nevű segédprogrammal (az előbbi ingyenes, az utóbbi fizetős, de mindkettő ugyanazt tudja).
"He itt mindenki csak a kérdéseket nyomja???
Válaszolni ki fog???"
He! A sörömet meg ki fizeti ki?
(Ha már ilyen kocsmai modorban beszélünk...) -
Dodos #10146 He itt mindenki csak a kérdéseket nyomja???
Válaszolni ki fog???
:D -
ricco01 #10145 Sziasztok a felől érdeklődnék, hogy ha az Explorerben kitörölték az előzményeket azt én visszatudom hívni vhogy, vmi segítségével. Előre is köszi -
Dagger #10144 A Biztonsági központ szolgáltatásai nem elérhetők hogyan lehet be kapcsolni? Itt egy kép. -
Sziasztok
Azt szeretném megtudni hogy a (loopback, 127.0.0.1:és egy ötjegyű szám)biztonsági szempontból veszélyes-e, a FF Noscriptje alapból letíltja, ami ok, de ie7 alatt ugye nem látom és akkor mi történik? A tűzfalam biztonságosként deffiniálja ami nem csoda hiszen az én gépem:)(vicc), de akkor miről is van szó, vagy mit állítsak át a h. kapcsolatokban, vagy nem kell? -
Dodos #10142 pls help!
Megtudná nekem valaki mondani hogy melyik programmal, esetleg milyen trükkel tudnék ál e-mailt küldeni. Vagyis a címzett ne tudja hogy én küldtem, hanem azt gondolja hogy valaki más.
Sűrgős!!
Köszönöm előre is! -
Szükségem lenne ennek a www.formula1.com egyik könyvtárának a tartalmára, konkrétan erre: http://www.formula1.com/flash/circuit_maps/
eddigi programok mind elbuktak, a HTTrack, a TeleportPro, BackStreet...
ki lehet indulni ebből az oldalból is, http://www.formula1.com/race/circuitmap/777.html, végülis pl erről az oldalról kellene minden, csak a honlapmentők csak az oldalt flashel szedik le, de a flashben is van hivatkozuás, azt már kiszedtem, hogy a fennt említett könyvtárból kell neki pár dolog, de nem sikerült beröffentenem, ezért kellen inkább az egész könyvtár.
előre is kösz ha tud segíteni valaki, az F1-es topiklakók hálásak lesznek ;) -
hali mindenki.
itt a munkahelyemen sajnos nem áll minenki a számítástechnika csúcsán és idő is elég kevés van.
rengeteg táblázatot kell tölteni amik változó időnként betelnek és ilyenkor létre kell hozni egy új másolatot belölük, amit az azonosítás végett az épp aktuális dátummal kell ellátni. itt kezdödnek a gondok.
egy fix helyen tárolom az előre elészített üres táblázatokat, és azt szeretném megoldani hogy innét a lehető leg egyszerübb módón kimásolja a táblázatot és írja hozzá a file névhez az aktuális dátumot. gondoltam itt valamiféle batch file-ra ami ezt megcsinálná vagy valami kis programra. ami a lényeg hogy nagyon egyszerü legyen használni és müködjön win2000 alatt. ötlet? -
kösz de a microsoft.ho /com ilyen helyzetekben semmit sem ér..... -
http://support.microsoft.com/kb/817197/hu -
vki találkozott már ezzel? -
vki találkozott már ezzel? -
szasztok
nincs még 1 napos az xp-m semmi progi nincs még rajta de már ezt a hibaüzit kapom természetesen kék képernyővel:
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA -
Ehem, mégse, sztornó.
A VirtualPc 2007-ben van más merevlemezhez való csatlakozás:
File/Virtual Disc Wizard menüpont/Next Gomb/Create A New Virtual Disc/Next gomb/A virual hard disc/Next gomb/Valahova elhelyezed a kért állományt/Next gomb/Linked to a hard disc/Next gomb/Utána megadod a kívánt merevlemezt.
Persze írja hogy óvatosan, mert ha nem vigyázol, adatvesztés lehet a vége...
A Virtualbox legújabb (1.4.0) verziója is már támogat "raw host disk support"-tot (forrás1, forrás2, forrás3) - bár még korainak tartom az örömöt:
"Warning: Raw hard disk access is for expert users only. Incorrect use or use of an outdated conguration can lead to total loss of data on the physical disk. Most importantly, do not attempt to boot the partition withthecurrently running host operating system in a guest. This will lead to severe data corruption."
Forrás: VirtualBox User manual - 9.8 Using a raw host hard disk from a guest -
A Workstation-ra gondoltam, ami sajnos fizetős.
De ahogy látom, van ingyenes Converter termékük, amivel átkonvertálható a fizikai rendszer virtuális rendszerré (amit már használhatsz ingyenes termékekben is). -
THX a választ, meglesem.
Amúgy a VMWare melyik fajtája? Mert van server, meg player, ami ingyenes, a többi meg fizetős. -
VMWare-ben emlékeim szerint van ilyen, VirtualPC-ben és VirtualBoxban most néztem - sajnos nincs (pedig reménykedtem, hogy van). -
Regisztrációs adatbázis szerkesztőben (Start menü/Futtatás-ba írd be: regedit) keresd meg az alábbit:
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Mouse
Itt keresd meg a MouseSensitivity karakterláncot. Elvileg maximális értéke 20, de ha átírod nagyobbra nem lesz gyorsabb?
Illetve vannak ott MouseThreshold1, MouseThreshold2 és MouseSpeed értékek is.
Illetve van egy ilyesmi: Start menü/Vezérlőpult/Egér/Hardver fül/Tulajdonságok gomb/Speciális beállítások/Mintavételezés sűrűsége. -
HI!
Virtual PC-vel meglehet azt csinálni, hogy windows xp alól egy előre már feltelepített oprendszert futtatni? Az XP a C-n, a Vista a D-n van, és XP alól szeretném feléleszteni a Vista-t a gép újraindítása nélkül. -
moon21 #10128 erre estleg tudna valaki megoldást?
#10110 -
Isten vagy!!!! Nagyon-nagyon köszönöm barátom 

-
Általában két problémát emlegetnek külföldi oldalakon:
1. Memóriaprobléma - ellenőrizd le a gép memóriáját például ezzel az eszközzel.
2. Inkompatibilis driver vagy hardverhiba. -
1. Az Ace Mega Codec Pack nem jelent megoldást a problémádra, mivel a Youtube Flash-t használ. Sőt az Ace Mega Codec Pack nem egy szerencsés választás (telirakja a géped felesleges kódekekkel).
2. A problémát a Windows alapból feltelepített kódekjeinek elállítódása okozza. Ennek elhárítására nyisd meg a Jegyzettömböt, és másold bele az alábbit:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32]
"midimapper"="midimap.dll"
"msacm.imaadpcm"="imaadp32.acm"
"msacm.msadpcm"="msadp32.acm"
"msacm.msg711"="msg711.acm"
"msacm.msgsm610"="msgsm32.acm"
"msacm.trspch"="tssoft32.acm"
"vidc.cvid"="iccvid.dll"
"VIDC.I420"="i420vfw.dll"
"vidc.iv31"="ir32_32.dll"
"vidc.iv32"="ir32_32.dll"
"vidc.iv41"="ir41_32.ax"
"VIDC.IYUV"="iyuv_32.dll"
"vidc.mrle"="msrle32.dll"
"vidc.msvc"="msvidc32.dll"
"VIDC.YVYU"="msyuv.dll"
"wavemapper"="msacm32.drv"
"msacm.msg723"="msg723.acm"
"vidc.M263"="msh263.drv"
"vidc.M261"="msh261.drv"
"msacm.msaudio1"="msaud32.acm"
"msacm.sl_anet"="sl_anet.acm"
"msacm.iac2"="C:\\WINDOWS\\system32\\iac25_32.ax"
"vidc.iv50"="ir50_32.dll"
"wave"="wdmaud.drv"
"midi"="wdmaud.drv"
"mixer"="wdmaud.drv"
"VIDC.WMV3"="wmv9vcm.dll"
"VIDC.VP40"="vp4vfw.dll"
"msacm.voxacm160"="vct3216.acm"
"MSVideo"="vfwwdm32.dll"
"MSVideo8"="VfWWDM32.dll"
"wave1"="wdmaud.drv"
"midi1"="wdmaud.drv"
"mixer1"="wdmaud.drv"
"aux"="wdmaud.drv"
"vidc.VP70"="vp7vfw.dll"
"vidc.X264"="x264vfw.dll"
"VIDC.FPS1"="frapsvid.dll"
"vidc.VP60"="vp6vfw.dll"
"vidc.VP61"="vp6vfw.dll"
"vidc.VP62"="vp6vfw.dll"
"vidc.DIVX"="DivX.dll"
"VIDC.UYVY"="msyuv.dll"
"VIDC.YUY2"="msyuv.dll"
"VIDC.YVU9"="tsbyuv.dll"
"VIDC.DRAW"="DVIDEO.DLL"
"VIDC.YV12"="yv12vfw.dll"
"wave2"="wdmaud.drv"
"midi2"="wdmaud.drv"
"mixer2"="wdmaud.drv"
"aux1"="wdmaud.drv"
"wave3"="wdmaud.drv"
"midi3"="wdmaud.drv"
"mixer3"="wdmaud.drv"
"aux2"="wdmaud.drv"
"VIDC.MSUD"="msulvc05.dll"
"wave4"="wdmaud.drv"
"midi4"="wdmaud.drv"
"mixer4"="wdmaud.drv"
"aux3"="wdmaud.drv"
Mentsd el .reg kiterjesztéssel, majd duplán klikkelj az elmentett állománya. A megjelenő ablakban nyomj Igent.
Forrás: No Flash sound in Firefox
Itt is volt róla szó
Fixed the Adobe Flash no sound problem
No sound in Macromedia Flash Player 9? -
sziasztok! a következő a problémám: A gépem internetes videókhóz nem játszik hangot, sem a youtube-on se sehol. a számítógépen levőket viszont játsza gond nélkül! eddig játszotta az internetest is de most fölraktam az ACE Codec Pack-ot és ez van. először gondoltam talán ez a hiba és leszedtem, de így sem jó!!! könyörgöm segítsetek!!! -
imperfekt01 #10123 Hali! Valaki mondja már meg nekem; miért indul ujra a gépem játék közben!! újraindulás után ezt a hibakódot írja ki: BCCode:1000008e; BCP1:C000001d; BCP2:f71bf177; BCP3:f7c7ef60; BCP4:00000000; OSVer:5_1_2600; SP:2_0; Product:256_1 Segítsetek légyszi!!! -
1. Freemail-nél, Gmail-nél van spam szűrési lehetőség.
2. A Thunderbird levelezőkliensben van tanítható, és beállítható spam-szűrő. Hatékony, ajánlom.
3. Spamhilator - ingyenes, tud magyarul -
megvan, + jellel kellett:) -
Dagger #10120 Tudtok valami (Ingyenes és magyar) SPAM-írtó programot, mert mostanában elég sok "szutykot" kapok? -
van itthon egy másik gép, asus a7v600-x alaplappal, és nemtudom, hol kell beállítani, hogy cd-ről bootoljon. Valaki tudna segíteni? -
prucsii #10118 Valaki tudna segíteni abban ,hogy hogyan és milyen progival írjak ps2-re játékot? 

-
THX