20838
Segítséget kérek
-
Hali ! Lenne 1 olyan gondom, hogy leszedtünk pár filmet, melyek a gépen mennek, de asztali lejátszó nem olvassa, és kéne valami progi, amivel átlehetne kódolni...virtualdubbal próbáltam, de kidobott valami hibaüzit, hogy azt a kódolást nem ismeri..szedtem le hozzá olyan plugint, akkor meg valami tök más erroral halt le.. a filmekre jellemző, hogy filmcím.dvdrip.x264.avi névvel rendelkeznek, és a windóz a tulajdonságainál azt írja, hogy DVcodec-kel lett tömörítve..esetleg tudnátok adni 1-2 tippet, hogy mivel lehetne átkódolni divx-es vagy xvid-es verzióta ? (vagy valami olyanra, amit olvas az asztali dvd-lejátszó) -
pegekh #10795 nem poénkodok! -
pegekh #10794 hószzú folyamatos hangot add ki mintha szirénázna! -
Noodlee #10793 LOL?

Te ugye csak poénkodni jöttél be ide. -
pegekh #10792 de igen melegszik a processzor! játék közben 70-80-fokra felmegy! -
Noodlee #10791 Proci, memória, ill. videókártya nem melegszik nagyon? -
Noodlee #10790 Ha a gépházban lévő speeker adja a hangot, akkor az nem véletlen, valami nagyobb gondot jelez.
Kéne tudni, hogy milyen hangokat ad ki (hosszú, rövid). -
pegekh #10789 szaisztok! Az a problémám hogy a gépem bizonyos programok játékok futtatása közben elkezd sziréna szerű figyelmeztető hangot adni ki magából ezt a hangot hol lehetne kikapcsolni a bios-ban? -
gyorgy #10788 Sziasztok!XP van.Vettem egy Sped-link által gyártott ,SL-6810-es SQUARE w.kamerát,/USB csatl./.A hozzá kapott cd-t telepitettem de ha használni akarom a WK-t pl.MSN-be a gép csak a TV tuner kinálja fel választási lehetőségnek.Segítsetek!
Köszi -
csabiks #10787 Sziasztok , van egy partícióm és le szeretném védeni jelszóval h senki ne férjen hozzá, ez lehetséges? mert csak titkosító progit találtam , de nem titkosítani akarom hanem csak levédeni jelszóval!
köszi
-
pozsoka #10786 Közben megnéztem,hogy Ace Mega Codecs Pack van fenn. -
Noodlee #10785 Van egy videó lejátszó program, amelyik megmondja, hogy milyen codec hiányzik, ha a film nem indul, csak már nem emlékszem a nevére.
Hátha itt valaki majd megmondja. -
pozsoka #10784 Áramszünet miatt meghalt a vinyó,a szerelő csávó újat rakott be,feltelepített a szokásos progikat és azóta nem indul semmilyen videó,hogy pontosan milyen codec csomag van nem tudom. -
Noodlee #10783 Ha nincs kép, csak hang, akkor az codec hiányát jelenti... -
zserrbo #10782 Írjál többet az esetről, mert nekem sok a fehér folt. Hogy is vol ez a winyó csere? Az új winyóra fel lett rakva az XP, majd gondolom egy codec csomag (melyik?) és aztán már nem indúlt egy videó sem?
Először is egy vírus és kémprogramkeresést javaslok sose lehet tudni. Meg vannak erre a programjaid? -
pozsoka #10781 A codec detektiv néhány codec hibáját jelzi,lehet ,hogy ez a baj? -
pozsoka #10780 Nem,és utána nagyon belassul a gép.A vinamp a film hangját időnként lejátsza. -
Noodlee #10779 Mi a tünet?
El sem indul a videó? -
pozsoka #10778 Sajnos ez sem segít. -
Noodlee #10777 http://www.xpcodecpack.com/ -
pozsoka #10776 Hello!
Vinyót cseréltek a gépemen,és azóta egyik lejátszó sem játszik le filmet.Tud valaki megoldást? -
köszi uram -
köszi -
"szevasztok! hijack progi futtatása után van egy oldal ami elemzi, annak a linkjét megtudjátok adni? előre is köszi :)"
Google: hijackthis analyse keresőszavakra első találat
"Tudja valaki, hogy az Alt+Tab kombót ki lehet e szedni xp-ből?"
Ugyancsak Google: alt tab disable
Második találat: How can I disable Alt-Tab? (Hogyan tudom letiltani az ALT+Tab [billentyűkombinációt]?)
Start menü/Futtatásba írd be: regedit
Keresd meg a bal oldalon a HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop kulcsot.
Jobb oldalon a Coolswitch értékén dupla klikk, majd az 1-et írd át 0-ra - katt az Ok-ra; majd zárd be a regeditet. -
www.hijackthis.de -
szevasztok! hijack progi futtatása után van egy oldal ami elemzi, annak a linkjét megtudjátok adni? előre is köszi :) -
Üdv!
Tudja valaki, hogy az Alt+Tab kombót ki lehet e szedni xp-ből?
Köszi! -
kollektor #10769 szia!
távolítsd el -
alioka #10768 szevasztok megint én vok,feltettem amit itt tanácsoltatok de a vista megelőzött ,és feltette a microsoftos változatot ami szar...,ezt a funkciót kitudom vhogy iktatni??:) -
"Attól, h guruk vagyunk, még
kellene lecikizni azt akinek lövése sincs a programozáshoz mega pécényelvhez, csak segíteni szeretne valaki"
1. Nem vagyok guru.
2. Nem "cikiztelek" le. Csak a digióra "újmagyar" szó erőteljes agyszüleményeket indít meg az emberből - a vok-ról, tok-ról, szijjasztok-ról, cejetem-ről (és egyéb mostanában elterjedt állatfajtákról - no meg az emót is megemlíthetjük) nem is beszélve.
Ha "cikiztelek" volna, akkor az ellened irányult volna - amit egyrészt nem teszek meg, másrészt ez nem ellened irányult.
3. Egy szóval sem említettem/kérdőjeleztem, hogy nem értesz a "programozáshoz"/"pécényelvhez". Csak a felhasználás miértjét (célját, okát) firtattam (mire jó egy "digióra" és egy hőmérő egy portálra, milyen célja/funkciója van).
"Gondolhatod, h nem nekem kellenek egyenesbe a hátéelemkódok!:))"
Teljesen mindegy kinek kell. A megoldást így is, úgy is valamiféle kód formájában kapod meg - vagy másolja az ember, vagy megírja, vagy külső szolgáltatásként illeszti be - valamilyen formában úgyis összefut a "rettenetes" kóddal.
Ha főz/süt az ember, előbb-utóbb kapcsolatba kerül a konyhával/a főzőkanállal/a lábossal/sóval/borssal/paprikával. -
bigmontana #10766 Szevasztok!
ASUS P5LD2 SE alaplapom van! IDE porton van egy maxtor winyo és azon van a rebdszer! Vettem egy SATA Maxtor 250 GB-os winyót rendben is működik csak kibaszott lassan másol ! Ennek mi lehet az oka????
Driver kellene?
Segitsetek!!!!!!!!!!! -
admiss #10765 Magasságos császárpingvin!... 
Attól, h guruk vagyunk, még
kellene lecikizni, azt akinek lövése sincs a programozáshoz mega pécényelvhez, csak segíteni szeretne valaki másnak!
Gondolhatod, h nem nekem kellenek egyenesbe a hátéelemkódok!:))
Azért, köszi szépen!
-
kollektor #10764 ATIezt tedd fel -
Köszi -
alioka #10762 szevasztok feltettem a vistát és a videokarin kívül minden okés ,radeon 9600xt vivo edition ,a driver fentvan ,directx is,a kártyát ismeri de mikor jáccanék nem talál display device-t vki segítene?? -
Ez hogyan jön ide?
Mert neked van és nem kell? ;) -
Kéne egy barátnő neked -
"hogy merre tudnék portálra digiórát"
Digióra - ez milyen márka (Digi mint óramárka)? Vagy ezt tanítják az iskolában ("digiből 4-est kaptam")? Vagy új szexuális trend (mert a franciaóra alatt sokminden érhető...)?
Vagy szimplán digitális kijelzőjű óra? Például nagy LCD-szerű betűkkel?
Itt, meg itt találhatsz csicsás, Flashben készült órákat (vannak digitális kijelzőjűek is).
Itt meg Javascriptben készült van.
"hőmérőt"
Minek a hőmérsékletét mérje? A géped processzorát? Az akvárium vizét? A Lenin-mauzóleum levegőjét?
Például Itt van egy kép, ami a magyarországi hőmérsékleteket mutatja. -
gyorgy #10758 Sziasztok!segítséget kérek:egy kamerát telepítettem a MSN-hez de a beállításoknál csak a gép TV kártyáját lássa.XP van.Kösyi! -
admiss #10757 Hali
Help kéne :(
Tudna valaki segíteni abban, hogy merre tudnék portálra digiórát, hőmérőt vadászolni, keresgélni, találni, nézegetni stb?
előre is THX a tájolást!
üdv, a.