Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abban szeretném segítségeteket kérni, hogy dvd-t szeretnék felrippelni a gépre...persze ez idáig nem is probléma...csakhogy a film eredetileg angol és elvileg kéne hogy legyen hozzá felirat a dvd-n, mert ha asztalin játszom le akkor van felirat...és szóval a probléma abban van, hogy nem tudom leszedni a dvd-rõl a feliratot...
Ebben a témában ha tudtok valamit akkor plz segítsetek!
Elõre is köszi!
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelõtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
Tud valaki egy olyan programot amit egyszerû kezelni, magyar és képes két képet egymásratenni, hogy az egyik átlátszik a másikba?
Kicsit szarul fogalmaztam de min1.
Aki tud íron pls
Meghajtók: beállítások - általános beállítások - lemezegység-gombsor
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
ezen az oldalon, találsz megoldásokat.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Egy érdekes, kísértõ háttérképet kellene visszaáállítani.
A tünet az, hogy kolléganõm háttérképe elment vadászni, a dokumentumok között nincs. Azonban, a gép kikapcsolása elõtt felvillan, gondolom, kijelentkezés után, tehát valahol még meglehet maga a kép, csak nem .jpg-ként (.bmp-ként) tárolja. Régewbbi windowsokkal lehetett szórakozni a logow.sys fájllal, az XP hol tárolja a hátteret?
Be kellene jelentkezni helyi gépre rendszergazdaként, aztán a Vezérlõpult / felhasználói fiókok menüben adhat neki egy új jelszót.
SOS kérdésem lenne: A munkahelyemen az egyik user gépével gondok akadtak (azaz magával a Userrel akadnak gondok :D)
Elfelejtette az XP jelszavát, így nem tudunk bejelentkezni a gépére.
Tudtok mondani valami módszert, vagy programot amivel be lehet jelentkezni és a jelszót ki lehet ütni?
Elõre is kösz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Fákjúal!
Valuename:ShellEx
The aplication is not valid(does not exist)
HKCLASS\.act HKCLASS\.frg Megkerestem öket. Ezeket ki lehet törölni? Mivel hogy azt irja hogy már nem létezik? Kössz a választ.
Fákjúal!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a RAR melyik kapcsolóval tesz idõbélyeget a filenévbe? Pl: proba20070110.rar
Segítséget elõre is köszi!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Szét kell bontani a DVD-t, külön a videósávra és a hangsávra vagy hangsávokra (pl. a DVD2DVDR is tud ilyet).
Aztán valamilyen "DVD authoring" programmal újra fel kell építened a DVD szerkezetét (pl. DVD Maestro, DVD-Lab Pro, Sony DVD Architect, stb). És itt tudod belerakni a feliratot (feliratokat) is a DVD videó-hang sávjai alá.
Bõvebb leírásokat és programokat itt találhatsz:
mACSman oldala
Vagy itt:
MaYa Honlapja - itt még az IfoEdit-rõl is van ide kapacsolódó leírás.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Hogyan? Van erre vmi 1szerû eljárás?
Elöször is van olyan lejátszó progi ami egy külön (pl txt) feliratot párhuzamosan lejátszik a filmmel?
Másodszor, van olyan progi amivel könnyen beilleszthetõ a DVD-formátumba egy felirat?
Elõre thx!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A hangsúly a "hanggal együtt"-ön van.
Pl. ismerem a Fraps-ot, meg az ACA Capture-t, de azok a videófelvétel elkészítése alatt csak egy külsõ hangforrásból (pl. mikrofonból) tudnak hangot felvenni.
Nekem olyan program kellene, amely a hangot is a futtatott játékból veszi fel.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Egy vírusféle problémával fordulnék hozzátok. Kb 1 hete az Internet Explorerem nem hajlandó használni semmilyen bejelentkezés/keresés funkciót a weblapokon. Ez a képernyõ fogad minden esetben. Az érdekesség hogy Firefoxxal gond nélkül megy, szal olyan mintha valami beleépítette volna magát az IE-be. Ezeket a programokkal próbálkoztam eddig:
Avguard, Nod32, Ad-aware, Spy Terminator, Spy Sweeper, Spybot.
Volt is találat és törölgetett is, de továbbra sem megy. Olyasmi elképzelhetõ hogy a vírus eleinte belerakta magát valami fontosabb fileba amit azóta a programok kitörtek és most amiatt nem megy? Remélem van vmi ötletetek :S, mert már winreinstallon gondolkodok xD (ami amúgy is lehet ideális lenne...). Kérlek az ilyen "az IE szar, használj továbbra is Firefoxot" kommenteket hanyagoljátok, mert lehet igazatok van, de akkor is kiszeretném deríteni hogy mi a baj :).
Elõre is thx
Adam5
aZ F1 challange nevû játékkal van egy peoblémám. inditáskor a következõt írja:insufficient disk swap space or virtual memory on this computer.minimum of 150 MB of swap space required to run Ff1 challenge 99-02. ez egy laptop, ami egy intel pentium 1.70 ghz proceszor és 504mb ddr RAM, és egy 128mb vga. szerintetek mi a baj?<#rinya>#rinya>
Köszönöm!
Chaos Anno Domini
Egyébként pedig errõl a saját topicjában kaphatsz bõvebb felvilágosítást:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1124637778
Segítsen valaki!
Vettem egy nVidia GeForce 7600-os videókártyát,mûködik szépen csak azt nem tudom,hogy miért ír ki Power indicator hibát mindig amikor a Windowsot elindítom?!
Mit lehetne ezzel csinálni?
Nagyon bosszantó,hogy mindig le kell okéznom ezt a hibát és nem tudok mit tenni vele.
www.guillotine.atw.hu
ACER Aspire 5738ZG
Letõltöttem a netrõl 1 mesefilmet,(dvd) be volt csomagolva.
Kicsomagoltam az õsszes filét és akkor kaptam 1 cdi filét!
Ezt milyen progival tudom kiírni dvd-nek?
nagyon fontos lenne!
Réka
1. Start menü-Programok-Kellékek-Parancssor
Ide beír: ipconfig /all
Ekkor fel kell jegyezni Ethernet kártya IP-címét és
alhálózati maszkját.
2. Start menü-beállítások-vezérlõpult-Hálózati kapcsolatok Helyi kapcsolat-klikk jobb gombbal és Tulajdonságok.
3. Katt a TCP/IP protokoll-ra, majd Tulajdonságok.
itt pötty A következõ IP-cím használata karikába, s beírni
a feljegyzett számokat (Alapértelmezett átjáró üresen maradhat).
Remélem ez segít.
Mit értesz az alatt, hogy "ugrik"?
A zene közepén kis szünetet hagy?
A számok között szünetet hagy?
Recseg?
Az eredeti formájában nem "ugrott"?
Lehetséges, hogy az átkonvertálás közben romlott a minõsége - konvertáld át mással: MP3 esetén például Lame+Razorlame segítségével (utána hallgasd meg ugrik-e?).
Lehetséges, hogy vagy a hardverrel (vagy az író, vagy maga a lejátszó a rossz), vagy pont a géppel (túlzottan terhelt, rossz IDE-beállítás/IDE-kábel, töredezett vinyó, stb...) van baj
A számok közti szünet két dologra vezethetõ vissza - egyrészt a számok között alapbeállításban 2 másodperc szünetet tesz a Nero (ez könnyedén kiiktatható, ki kell jelölni az összes Track-et/sávot, majd jobb klikk/Properties menüpont, majd a megnyíló ablakban a Pause értékét 0-ra kell venni); másrészt a veszteséges (MP3, Ogg Vorbis, WMA) tömörítésbõl fakadóan a számok elején és végén szünet van: ezt dekódolás után hangszerkesztõ programmal (Audacity, Goldwave, Sound Forge, Audition, de a Nero-nak is van beépített hangszerkesztõje) kiiktathatod.
ACER Aspire 5738ZG
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
AfterFixProject
Innen letölthetõ az összes javítás.
A probléma a következö lenne:
A gépem adslen kapcsolódik az internetre amelyet az invitelnél fizetek elö! Windows xp sp2t használok és a gép elindulása továbbá az internetre való kapcsolodás után a következü hibaüzenet jelenik meg a tálcán a helyi kapcsolat ikonja felett:
NINCS KAPCSOLAT VAGY KORLÁTOZOTT
a helyik kapcsolat beálítása ablakban a támogatás fülön a következöket írja: a probléma azért merült fel mert nem sikerült hálózati címet kiosztani a számítógépnek, a javításra kattintva megpróbálja megújítani az ip, de ez sikertelenül zárul. De ez nem minden!
Ekkor netezni még lehet, de például az msn már nem tud kapcsolódni!
Néhány perc netezés után azonban egy hibaüzenet jelenik meg miszerint:
GENERIC HOST PROCESS WIN32 HIBÁT ÉSZLELT EZÉRT LEÁLL!
SVCHOST
ezek után már netezni sem lehet, és újrakapcsolódni sem!
vírusra gondolok de nod32 legújabb frisitése nem talál semmit és az ms honlapjárol letöltött féregkeresö sem! tanácstalan vagyok, pedeg a windowet most telepítettem újra és ugyanez van!
Segítsetek kérlek, sokat fizetek a netért és így nem tudom használni, kétségbe vagyok esve!
ACER Aspire 5738ZG
Mindkettõ jó - én a Nod32-t használom jelenleg.
"2, Tudtok egy olyan íróprogit, ami kifejezetten AUDIO CD-re van optimalizálva?"
A CD-író programok általában univerzálisak, mivel az Audio-CD egy szabvány, ezért mindegyiknél ugyanúgy megy a kiírás.
Lenne két kérdésem:
1, Melyik vírusírtó a jobb? Kaspersky vagy NOD32?
2, Tudtok egy olyan íróprogit, ami kifejezetten AUDIO CD-re van optimalizálva?
ACER Aspire 5738ZG
Elméletileg ezzel, de szerintem a Nero-nak is ismernie kellene.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Letõltöttem a netrõl 1 mesefilmet,(dvd) be volt csomagolva.
Kicsomagoltam az õsszes filét és akkor kaptam 1 cdi filét!
Ezt milyen progival tudom kiírni dvd-nek?
ez mitõl lehet?
Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W