20838
Segítséget kérek
-
512-n még elmegy. -
virtuálisgépkilőve,mertannyiramnincs.(512mb)avastsekell,mertanodsztemhatékonyabb:Ddeezcsakízléskérdése.
újgép,vagyújrendszer,mertezmárnemegy100%-osgép,hanemsokkalkevesebb:( -
Vardar #10914 "Vírusos gépre vírusirtót tölteni. Az a jó!"
Ez csak a VRBD generálásánál jelent problémát. -
Igazad van, tényleg ez a legegyszerübb. Nem jutott eszembe, pedig használom. -
" Letöltöd az Avast!ot és kiírtja az újraindítás utáni teszten."
Vírusos gépre vírusirtót tölteni. Az a jó!
Tiszta géppel, tiszta bootlemezről érné meg. -
Nem fog neki kiírtani evvel kapcsolatban semmit, mert nincs mit!
Túl sokat foglalkoztok a vírusokkal!
Most olvasom lentebbi hozzászólásában, hogy az alaplap telepítése nem történt meg. Inkább innen kellene megközelíteni a dolgokat. Mivel nincs telepítő lemeze, így irány a gyártó oldala a megfelelő szoftverért.
De ahogy gondoljátok. -
"Ne is válts! Ne hagyd, hogy egy szórakozó középiskolás vírusa operációs rendszer váltásra kényszerítsen!"
Nem kell feltétlen rendszert váltania. De ha rendszert vált abból sem lesz baja, legalább több rendszert ismer meg.
Ott vannak a Live CD-k (Knoppix) kiírja, bebootol, billentyűt tesztel. Nem kell virtuális gép se.
-
Vardar #10909 Vista, Linux virtuális gépre?? Ide tettek kellenek nem üres szavak. Letöltöd az Avast!ot és kiírtja az újraindítás utáni teszten. -
kollektor #10908 dobj föl egy vistát és kész -
Vardar #10907 Lesz. Telepítsd az Avast!-ot
-
Mivel te sokat foglalkozol vírusirtókkal, ezért elsősorban nem vírusban gondolkodom. Próbálj kölcsönkérni valakitől, egy jól működő billentyűzetet, próbáld meg avval is. Nem muszáj váltani, az operációs rendszerben. Legegyszerűbb, ha feltelepítesz egy virtuális PC-t, és arra teszel egy Linuxot. Ezen ismerkedhetsz vele, és tesztelhetsz amit csak akarsz. Van élet a Windowson túl is.
-
-
egyszercsakcsak,hanincsenmegoldás(másik) -
Vardar #10903 Hej ha én vírust tudnék írni! Akkor az azt jelentené, hogy tudok programozni. Akkor írnék egy víruskeresőt. (Ez nem vicc) -
kollektor #10902 szerintem reinstall lesz ebből- nem? -
remélemvararnemteírtadaztavírust:D -
próbáltam:(mindaketőővel,deegyiksejöttbe:( -
Még egyáltalán nem biztos, hogy vírus okozza.
bmate esetleg ha kihúzod, és újracsatlakoztatod a billentyűzetet? -
Vardar #10898 Ne is válts! Ne hagyd, hogy egy szórakozó középiskolás vírusa operációs rendszer váltásra kényszerítsen! -
hátvanegymásikbillentyűzet,deaztmegnemérzékeliagép:S#10896eddigcsakegyop.rendszervoltésleszisagépen.alinuxhoz,tigerhez...stb-heznemértek. -
Illetve más oprendszer (Linux) alatt is?
Mert ha igen, hardverhiba. -
Másik billentyűzettel is ezt csinálja? -
Hátjah:DNemiskicsitxD -
Vardar #10893 Az a rossz neki. -
Dagger #10892 Nem ismered a szóközt? :-) -
Vardar #10891 ja én csak mondtam, hogy mi egyéb lehet még. -
abillentyűzet.mármintúgy,hogybetűkeverésselnincsengond,rendesenmegy.csakhátaszóköz..... -
Vardar #10889 mi megy rendesen??? -
Sorlevágás... 

-
Mindenmásrendesenmegy,csakezasorlevágáshiányamiazIngyenesvírus-kémprogramirtóbanvan,megezabaj.
#10886ebbenmárvoltrészem,deaznemvírusvolt,hanemegyesülállamokbelibetűkethasználtammagyarbillentyűzettelazMSN-en.Magamsemtudomhogyjöttössze.:D -
Vardar #10886 Bőven, sőt. Még azt is megcsinálhatja, hogy összekeveri őket vagy teljesen letilt. -
Olyan vírusról hallottam már, ami összekeveri a betűket, de olyanról még nem nagyon, ami a szóközt lövi ki. Minden más billentyű rendeltetésszerűen működik? Nekem is volt már olyan, hogy nem ment a space. Nekem infrás bill/egerem van. -
Ok,értem.Sztedabillentyűzetetelronthattaegyvírus? -
Ezek normálisak. A zárolt fájlokat a zároló programon kívül semmi más nem bírja megnyitni, így a vírus sem. Ezért jelzi a nod, hogy hiba, mert ő sem bírta megnyitni. -
Márképsincsen?XDKezdekbetojniXD -
Nahjó.Nekemolyannincsen
Ezlehetesetlegegyvírus/kémprogram?
MárfuttatokaNoddalegymélyrehatóvizsgálatot.Eddigaminekemgyanúsazez:
http://multikep.extra.hu/images/2007-08-27_165005.png -
Nem. Az alaplapi cd az az a cd, amit az alaplapodhoz kaptál, és az alaplap dobozában volt. Azon az alaplapi driverek vannak. -
AzalaplapiCD,azaBoot-CD? -
Vardar #10878 Próbáld meg Avast!-tal leellenőrizni. -
balcsi70 #10877 Sziasztok.Nekem egy olyan gondom van,hogy fogta magát a gép,mikor bekapcsoltam és állandoan indult ujra.Akármit csináltam,ha kértem hogy csökkentett módba induljon,akkor is.Be a Ghost boot cd vissza a mentést ami elvolt mentve,minden frankó kb 1-hétig.egyik nap bekapcsoláskor megint ugyan ez a hiba.Pf.mondom ááááá.Megint Ghost-os mentést vissza,megint jó egy hétig.Na ekkor szétkaptam az egéssz gépet darabokra,még a procit is ki,mindent,ha már szétszettem mindent kitisztitottam,kicseréltem 2db IDE kábelt is.És most jön a lényeg.Mondom felrakom ujbol az XP-t netán virusosan,spy-sen,csináltam volna a mentést a ghost-al(de nem volt ilyen mert lefrissitett Nod32+lefuttatva,Outpost lefrissitve+lefuttatva) csináltam anno a mentést.Na föl az XP-t mit látnak szemeim kb megint 2-hét mulva,nem indul a gép.Ez már röhely.Ha valaki tudna erre választ hogy mi a k.-va annya folyik ebbe a gépbe(áramon kivül)akkor segitsen.Elöre is köszönöm.