20838
Segítséget kérek
-
balcsi70 #10956 Ez jobb mint a Ghost? -
balcsi70 #10955 Megprobálom az Avast-ot,(próba kedvéért)de nem látom értelmét,mivel hogy ujra raktam az Xp-t,és utánna is ezt csinálta egy hét mulva.(ja és nem mentem rá a netre),na de azért kössz a segitséget. -
Heartman #10954 Acronis True Image vagy Cobian Backup. -
"Tud valaki nekem egy olyan programot mondani, amivel biztonsági másolatot tudok csinálni egy komplett C partícióról?"
Itt találhatsz pár ingyeneset
"Az érdekelne h itt az sg fórum főoldalán bejövő chathez hasonló chatet tudtok e nekem ajánlani? ami ugyanilyen 1szerü "
Egyszer
Kétszer
Ha nem értesz a PHP-hez, keress rá a shoutbox vagy tagboard keresőszavakkal a Google-ben - kiad egy rakat ingyenes szolgáltatót, akik ilyesmit üzemeltetnek.
Már volt szó erről -
kollektor #10952 inkább írd be ,hogy help vagy az egy adott parancs_/? -
kollektor #10951 de ott még van a space után két légypiszok /mármin a cd után /, nézd csak meg figyelmesen :) -
p00h #10950 Az érdekelne h itt az sg fórum főoldalán bejövő chathez hasonló chatet tudtok e nekem ajánlani? ami ugyanilyen 1szerü -
Vardar #10949 Ismerem a Dos parancsokat és ha beírom a cd-t és leütöm az entert akkor még 2 példányban kiadja az alábbi szöveget. -
tomo #10948 cd.. <enter> -
Vardar #10947 Az XP parancssorában ez áll:
C:\Documents and Settings\Rendszergazda>
Na innen szeretnék tovább lépni. Bármit írok be nem megy.(DOS parancsok) -
Garfield007 #10946 Hello!
Tud valaki nekem egy olyan programot mondani, amivel biztonsági másolatot tudok csinálni egy komplett C partícióról? -
Vardar #10945 10878-ast arra írtam. -
balcsi70 #10944 Sziasztok.Valaki a 10.877-esre esetleg választ tud?
Köszöntem. -
Egyáltalán kipróbáltál egy másik klaviatúrát? -
Vardar #10942 Jó -
Vardar #10941 Jó -
Légyszi, használd a "válasz erre" kapcsolót, mert sok esetben nem egyértelmű, hogy kinek szánod a hozzászólásod.
Köszi. -
Vardar #10939 Eraser 5.7 a te barátod. http://www.download.com/Eraser/3000-2092_4-10231813.html?tag=lst-0-3 -
Ezek között, biztos megtalálod a megoldást. -
Gyuri77 #10937 Ha egy proginak amit felraktam nincs meg az uninstall fájlja, tehát nem tom sehogy leszedni, akkor hogyan tudom letakarítani úgy hogy sehol se maradjon nyoma? -
hát csak olyan pfff:D:D -
Vardar #10935 Ez mi ez "pff:D:D"?? -
pff:D:D -
Vardar #10933 Nekem 6 van. -
5db svchost.exe.. -
Vardar #10931 Feladatkezelőben nézz csak szét valami fura dolog után. -
Vardar #10930 Bootolj tiszta Cdről -
ööö..nem merek belepiszkálni a regisztrációs-atadbázisba,mert legutóbb is azért kellett újrarakni,mert az egyik ilyen tiszztító kitörölt vmit a Windows mappából és nem indult a rendszer.. -
Vardar #10928 Ess neki a gépednek FWRR-el, CCleanerrel, mind a két fajta lemezellenőrzéssel aztán töredezettségmentesítés. -
Vardar #10927 Most olvasom, hogy nem ment a Windows Tűzfalad. Akkor ez vagy egy okos és ördögi vírus vagy Windows újratelepítés. A hardware probléma itt kilőve.
Kékhalál, nincs szóköz, hardware telepítés, be nem kapcsolható Windows Tűzfal? Itt valami nagy gubanc van. Írd már le az elmúlt 1 hét problémáit.
Voltál valami veszélyes oldalon vagy tűzfal nélkül neteztél?
-
Vardar #10926 És ha nincs? Ártani nem árthat. Amúgy tényleg jó ötlet a boot CD. -
akkor marad a control+V.. -
De hiába használ Avastot, ha a vírus már a memóriában vagy a rendszerfolyamatokban van. Pont mostanában találkoztam ilyennel - Avast nem tudott vele mit kezdeni: Knoppix Live CD-ről bootolás+Samba alapú megosztás+tiszta másik gépről indított vírusirtó kiirtotta a vírusokat [amelyek mellesleg zombivá tették a delikvens gépét, és normál módban a PCMCIA-s hálókártyát használhatatlanná tették egy kékhalál kiséretében].
Az 1990-es évek eleji szakirodalmak, szaklapok is azt javasolták, hogy ha már vírust irtasz, tiszta rendszerről tegyed. -
Vardar #10923 Nehogy már virtuális gépet használj! Tiszta boot lemez vagy alaplap hiba.
Régi gépen nekünk is ez volt nem mutatta az egeret. Nem ízlés hanem hatékonyság kérdése az Avast! -
okés,akkor lássuk -
Csak amikor futtatod. -
és ez csak akkor eszi a ramot/folyamatot futtat,amikor futtatom?szal állandó jelleggel fut? -
Ez a link elcsesződött a végére. Virtualbox a "Szintén Free". -
Free:
Microsoft Virtual PC 2007
Trial:
Parallels
Szintén Free:
WorkstationVirtualbox -
azsharewarevagyfreeware?