20838
Segítséget kérek
  • Dj Faustus #11836
    "2. Mi a fő különbség a Windows 2003 standard edition és az SBE között?"

Az SBS a Windows 2003 Server Standard Edition kibővített változata:
    "Windows Small Business Server 2003 provides a complete business server solution for small businesses. The integrated suite of server products enables companies to share information and resources safely and securely.
        * Standard Edition includes Windows Server 2003 Standard Edition, Microsoft Windows SharePoint Services, Microsoft Exchange Server 2003, and Microsoft Shared Fax Service.
        * Premium Edition includes Windows Server 2003 Standard Edition, Microsoft Windows SharePoint Services, Microsoft Exchange Server 2003, Microsoft Office Outlook 2003, Microsoft Shared Fax Service, Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Server, Microsoft SQL Server 2000, and Microsoft Office FrontPage 2003.

What's in the Windows Server 2003 Operating Systems?
  • Bmx01
    hy
    Az everestben a hűmrsékleteknél mi az a hardver amit AUX-al jelől az everest?
    Nálam ien 50fokon megy csak nem tom mi az.
  • aszizoli
    - A géped hátulján van-e TV kimenet?
    - Ha van akkor az asztalon nyomj jobb klikket, Tulajdonságok - Beállítások ablakban kettő db. képernyőt látsz. Kösd össze a gépet és a TV-t. A TV-t állítsd a megfelelő csatonára, katt a 2-es képernyőre, pipáld be az "A Windows Asztal kiterjesztése erre a monitorra" lehetőséget. Most meg kell jelennie a TV-n a képnek. Szükség szerint beállítod a felbontást, és kész vagy.
  • aszizoli
    Nekem hasonló esetben a @hotmail, vagy a @yahoo eddig bejött.
  • Lantee
    Sziasztok!

Nagyon-nagyon fontos kérdéseim lennének, és előre is nagyon köszönöm a segítséget!

1. Hány SMTP domain-t tud kezelni a Windows 2003 SBS?
    2. Mi a fő különbség a Windows 2003 standard edition és az SBE között?
    3. Egy Windows Server domain-ben mi a fő különbség az XP és a Vista kliensen közt?

KÖSZÖNÖM!!
  • vki
    Hi!

Melyik progival lehet azt megcsinálni, hogy egy adott DVD-n a feliratot kicseréljem? Pl. a Transformers magyar változatán a magyar feliratot akarom kicserélni egy másikra.

A válaszokat előre is köszi.
  • miatyánk
    Sziasztok!

Regisztrálni szeretnék egy fórum oldalra(3xhq.com), de nem fogadja el az ingyenes e-mail címeket és nem ISP tartományokat(ezt nem értem). Ja és a chellos címeket se.
    Biztos találkozott már valaki ezzel a problémával(én már többször is).

Milyen emailt kell ilyen esetben használni?
  • Gyocsika
    Köszönöm a segítséget próbálkozom!!! :)
  • zvaragabor
    Jah, és a weboldalt nem árt valamilyen tárhelyre feltölteni. Van ingyenesből egy rakat. Csak regelned kell rá, és töltheted föl a FAQ-ot ftp-n keresztül.
  • zvaragabor
    *weboldalt. :)
  • zvaragabor
    Összegyűjtöd a legtöbb, leggyakoribb általános és ritkább kérdéseket a játékkal kapcsolatban, majd csinálsz egy eboldalt, amire rászerkeszted ezeket a -Kérdéseket és -Válaszokat, majd az oldalt oda linkeled ahova szeretnéd.

Ajánlom először nézegess más FAQ/GYIK-okat, hogy lásd, hogyan is kellene kinéznie. Itt az SG-n is biztosan találsz többnyire a Játékosok fórumaiban.
  • Gyocsika
    Sziasztok!

Szeretnék csinálni egy F.A.Q-ot egy játéknak, de nem tudom hogy álljak neki.Legyenszíves valaki segítsen, hogy hogyan tudnék csinálni egyet.
    Előre is köszönöm.
  • gyorgy
    Sziasztok!SIS651-es videó kártyám van.Szeretném ha egy DVD-t nézek a gépen,hogy a Tv-n lássam.Van rá megoldás és ha igen mit kell tennem?Vagy be lehet állitani valahogy a jelenlegi kártyát?Köszi

• aszizoli
    Vezérlőpult - Területi és nyelvi beállítások - Speciális fül.
  • Hegi90
    Hali!
    Arra lennék kíváncsi, hogy ha én egy távolkeleti játékkal (Ragnarok online) játszok, akkor abba vannak ugye ilyen fura karakterek. Na már most az én gépem ezeket nem jelzi ki, helyette kb ez van: Gáüdfgalsf äðä$ä. Hogyan tudnám a japcsi, koreai karaktereket, fontokat is látni?
    Előre is kösz!
  • kollektor
    Hello
    A kémprogramok figyelik az internethasználatot és a leütött billentyűket, ez is lassulást eredményez.
    A lassú internet működés két leggyakoribb okát a kémprogramok és a vírusok jelentik.
    Futtass le valami jó vírus,spyware kereső progit,vagy tedd föl a HijackThis-re a logfájlt.
  • a shot
    Szasztok

Valaki tudna abban segíteni, hogy mostanaban egyszecsak szar lett a netem. Pontosabban az oldalak nehezen jönnek be, többszöri inditas utan indulnak csak el, de ha bent vagyok akkor oladlon belül már megy. Szóval Kb 5 szöri kattintás után indul, addig érvénytelen cimet ir ki. (Vistám van)
  • bmate0007
    senki?
  • Nightwish006
    Köszi szépen, örök hálám!
  • tobias88
    re:

Hello, nem tudjátok mitől állhat meg az ftp-s letöltés, vagy a vebes letöltés akár flashgottal csinálom, de még a youtube is, egy bizonyos ideig tölt aztán leáll! Kollégiumból netezek, de állítólag másoknak megy rendesen...

Előre is köszi!
  • kollektor
    Hell!
    BWMeter, NetMeter
  • Nightwish006
    Hello! Tudna valaki ajánlani valami progit, amivel tudnám mérni a havi adatforgalmam? :\ Sry n00b vok =(
  • volfika
    Nagyon szépen köszönöm a segitségedet!
  • aszizoli
    Privát ment.
    Legközelebb elég egyszer feltenni ugyan azt a kérdést.
  • newil
    Hello,felraktam a Vistára a Quicktime pro-t 7.0 vagy mi.Gondoltam elmentem késöbbre a megnézett HD mozielőzetest,de most látom,hogy nem látom csak a Quicktime.Én viszont szeretném a fájlt átkonvertálni,de így ez nem fog menni.Ha esetleg tudna rá valami megoldást mi lehet a baj,szívesen veszem.
  • volfika
    Hy!
    Uj vagyok a pályán az a gondom,hogy letöltöttem néhány játékot FTP-n /WinRar-ban jött le/azt irja a játék info.Az lenne a kérdésem,hogy hogyan kell játékot CD-re kiirni mi a menete mit és hova kell ki csomagolni ezért kérem a segitségeteket vagy DVD-re??
    Elöre is köszönöm!!!
  • BlackShadow
  • aszizoli
    Például a PowerISO alkalmas erre a feladatra.
  • Speedway
    sziasztok
    abban kérnék segítséget tőletek hogy van egy flashes .swf fájom, amit honlapom nyitóoldalának szeretnék átállítani. de nem tudom hogyan kell.
    tud valaki segíteni?
    előre is köszönöm
  • BlackShadow
    szasztok. az lenne a kérdésem, hogy egy meglévő képfájlt, hogy tudok módosítani? szeretnék egy extra mappát létrehozni pár file-al. kösz
  • volfika
    a kiirással nincs! de egy játékot vagy programot annyit tudok,hogy ki kell valamit csomagolni valamit valahova és után kell irni amugy van irom NÉRO 7 és ALCOHOL 120-am is van.Mert ugy jöttek le,hogy WInRAR-ba és igy/vty-0101.001/ ezeket,hogy kell???????????
  • jakuza77
    SZIASZTOK ! Légyszives valaki válaszoljon!!!!!!!! a bitlord-dal töltök egy játékot és 99.9% -nál megállt. próbáltam egy másik változatát és az is megállt 99.9%-nál mi lehet a baj? tud valaki megoldást? légyszives segítsetek!!!! 5.1gb a játék és nem akarok 3-dik próbálkozást. Előre is köszi!!
  • dotkom
    kiirhatod simen neroval, vagy alcohol 120 -al. azt hogy milyen adathordozora irhatod ki az csak a merettol fugg, nem a kepformatumtol.
  • volfika
    Hello!
    Hogyan kell kiirni a letöltött game-t és,hogyan tudom,megnézni,hogy CD vagy DVD formátumuak? mert letöltöttem néhány programot,játékot ezeket szertném kiirni CD-re!
  • Dj Faustus #11802
    "olyan progi kellene ami 2cd-s aviból egy cd-s et csinál. régebben nekem is volt ilyen progim csan nemtudom a nevét... "
    Virtualdub

"van benne egy kicsi erős sipoló hang, meg kicsit erősitenék rajta, stb, mit hogyan csináljak? zajszűrés? akkor nem hallani szinte semmit se"
    Audacity, Wavosaur, Goldwave, Audition, Sound Forge,...
    A sípoló hang kiszűréséhez: kijelölsz egy olyan részt a hangból, ahol nincs hasznos jel, Vágólapra másolod/felhasználod zajprofilként, majd ezt használod fel a zajszűréshez.
    Hangerősítés: keress az adott programban Amplify, Normalize, Volume illetve hasonló nevű menüpontokat.
    A Goldwave topikban már eléggé körüljártuk a témát.
  • kissadamvikt
    olyan progi kellene ami 2cd-s aviból egy cd-s et csinál. régebben nekem is volt ilyen progim csan nemtudom a nevét...
  • jakuza77
    Sziasztok! a bitlord-dal töltök egy játékot és 99.9% -nál megállt. próbáltam egy másik változatát és az is megállt 99.9%-nál mi lehet a baj? tud valaki megoldást? légyszives segítsetek!!!! 5.1gb a játék és nem akarok 3-dik próbálkozást. köszi!!
  • balcsi70
    Sziasztok.Vettem egy DVI kábelt összekötöttem az LCD tv-vel be is jön a kép de mintha alolrol (tehát start vonal-tálca fele),meg baloldali része kb 2cm nem látszik a tv-n.Változtattam a képfelbontáson is de nem jó.a 800x600 a legjobb kép de ugyanugy le van harapva belöle.A 1024x768-ason azon remeg a tv.A Laptop hercen nem tudok állitani az 60Hz és kész.Mi a teendö szerintetek???kössz a válaszokat.
  • tobias88
    Hello, nem tudjátok mitől állhat meg az ftp-s letöltés, vagy a vebes letöltés akár flashgottal csinálom, de még a youtube is, egy bizonyos ideig tölt aztán leáll! Kollégiumból netezek, de állítólag másoknak megy rendesen...

Előre is köszi!
  • akyyy
    hi.

vettem fel hangot valahol hogy rátegyem egy saját movira

van benne egy kicsi erős sipoló hang, meg kicsit erősitenék rajta, stb, mit hogyan csináljak? zajszűrés? akkor nem hallani szinte semmit se