20838
Segítséget kérek
  • kollektor
    chkdsk /f/r
  • shakwill
    megpróbálom. a rendszer d meghajtónak ismeri fel a vinyót. Légyszi mégegyszer írd be nekem a helyes szintakszist. Kössz!
  • kollektor
    esetleg futtass le egy < CHKDSK /f/r > a parancssorból,hátha javít
  • balcsi70
    Oksi köszönöm.
  • shakwill
    Adatlemez. os nincs rajta.
  • kollektor
    rendszer-vagy,adatlemez?
  • shakwill
    Sziasztok!
    Az egyik vinyómat, a gép nem ismeri fel formázottnak, vszínűleg vmi belekavart az allokációs táblájába. A partíciót kifogástalannak ismeri fel.Hogyan menthetném ki az adataimat? Több programot is ráengedtem (acronis disk director, Panda recovery) de nem jutottam semmire. Vszínűleg a hozzánemértésem miatt. Ha vki tud tanácsot adni, köszönetel veszem.

Üdv: shakwill
  • Balumann
    Próbáld meg 'vezérlőpult'->'programok telepítése és törlése'-ben eltávolítani azt a frissítést, én figyeltem mindig a frissítéseket, bennevan a nevébe, tehát lehet tudni melyik frissítés az ami ezt okozza. Valamilyen activation.
  • Balumann
    Elméletileg egy parancsikonra jobbklikk, tulajdonságok, parancsikon fül, és ott billentyűparancsnak beállítasz valamit, utána ha azt lenyomod el kellene indulnia. Nincs szükség semilyen külső programra meg egyéb más beállításra.
  • aszizoli
    Ezt kissé hosszú lenne leírni, de olvasd el ezt, és menni fog.
  • pakry
    BIOS-boot
  • Geroy
    bocs de nem értem mit akarsz ezzel mondani. szóval hogyan?
  • pakry
    cd-r
    hdd-0
    ls-120
  • mrbaba
    Sziasztok!
    ETH0 féle angol XP-t szeretnék telepíteni..csak éppen nem tudom h kellene kiírni h bootolva lehessen telepíteni..és azt sem igazán tudom h hogyan kell bootolva telepíteni..ezért kérek meg vkit, h írja le nekem lépésről lépésre hogyan tudnám telepíteni bootolva úgy, h a mostani XP-t, ill. az egész vinyót formatálja le..
    kérem segítsen vki!
    előre is THX neki!
    Bye!
  • Geroy
    Üdv! Olyan kérdésem lenne hogy hogyan kell beállítani azt hogy egyes programok egy billyentyű kombinációval elinduljanak? próbáltam simán az ikonnál, megadtam rengeteg kombinációt, de egy sem műxik. kell valami progi vagy hol lehet ezt beállítani??
    köszi előre is
  • balcsi70
    Sziasztok.Egy olyan kérdésem lenne hogy ha van egy WinXp(ami nem hivatalos),eddig müködött rendesen.Most rá lett kötve a net,és lefrissitette magát(az automatikus frissitéseket ki kelett volna kapcsolni de nem tették meg.)mostmá lefagy a gép meg kiirja mondjuk hogy nem hivatalos meg stb.Az a kérdés hogy ezt amit ö lefrissitett azt még kilehet szedni valahonnan,törölni?Ha igen honnan?hogy legyen ugy mint elötte? Vagy ujra kell huzni az XP-t? kössz a válaszokat.Privibe is jöhet.
  • marteeka
    Köszönöm a segítségeket, sikerült visszaállítani a kodeket és végre hallok (még olyat is, amiről eddig nem is tudtam, hogy nem hallom :)
    BUÉK mindenkinek
  • zserrbo
    Az új NVIDIA driverek már megújultak és nicns bennük a régen megszokott többképernyős clone módnál az, ha elindítok egy videó lejátszását a gépen a géppel összekötött TV-n látom teljes képernyős módban. Mostmár ezt nem tudom megtenni. Aki nem LCD monitort használ vagy jobb a TV-je mint a mienk (ez csak 1024x768-as felbontásban tud működni max) akkor csak-csak elmegy a dualview módban való használat filmnézés közben, de nekem LCD-m van így kicsit zavaró. Van rá mód, hogy előcsalogassam ezt a módot itt is? Meg olvastam olyat, hogy a GF 8-as kártyák nem támogatják ezt a módot (mármint hoyg itt kicsibe vagy akár a tálcára rakva, míg a másik megjelenítőn teljes képernyős mód van). Ez igaz?
  • zvaragabor
    A régi fölállás most is nagyon jó. NOD32-ből kijött a hármas verzió, Outpostból meg 2008-as.
  • balcsi70
    Sziasztok.Régebb volt netem és egy olyan konfiguráciot használtam hogy Nod+Outpost+CounterSpy.Már 1-éve nem volt netem most kötöttem be megint.Szerintetek melyik a mostani jó felállás?Maradjak a réginél vagy vannak most jobbak? (a counter azt tudom hogy az zabálta a gépet az biztos,csak néha inditottam el).Kösszi a hozzászolásokat.
  • pakry
    max. félpercet várok---a biost nem próbáltammég
  • pakry
    kikapcsolás helyett lefagy a gép!
  • Balumann
    jah elkéstem
  • Balumann
    Nekem ilyen akkor volt, mikor feltettem az ACE mega kodek packot úgy, hogy mindent felraktam vele. Utána problémáim voltak a lejátszással meg 1-2 dologgal, 1 percig tartott egy videó megnyitása, utána letöröltem, és utána ment el a böngészőkből a hang. De akkor már más problémáim is voltak, lassú is volt a win így win reinstall kellett úgyis. Aztán megjavult. Úgyhogy ez vmilyen kodek probléma, az biztos.
  • Dj Faustus #12132
    "Nem játssza le a gépem a weboldalakon a hangokat, a videókat és egyéb animációkat megjeleníti, de hang sehol semmi... Egyébként kitűnően hallgatok rajta zenét, filmet, bármit fájlból, csak a weblapokat nem szólaltatja meg..."
    Kódekbeállítás során elállítódott az egyik (Windowhoz adott) kódek. Bővebben erről:
    Adobe Flash No Sound WaveMapper Trick
    No sound in Macromedia Flash Player 9?

• NessieGraf
    Én már sokszor tettem ki Open Office dolgokat ppt-be is. még eddig megvoltak a hangok is. Diaátmenethez tettem be. Más módon csend lett.

Ha nincs hang, lehet használni a pdf formátumot is. Lehet, hogy oda is betehető hang, de én még sose próbáltam.
  • marteeka
    Köszi Evin a tippet, de sajnos Firefox-nál ugyanez a helyzet, néma. Már teljesen átnéztem az összes hangbeállítást a gépen, de nem találok arra hivatkozást, ami a weblapokat kezeli, egyébként meg minden hangot lejátszik. Valami más ötlet esetleg?
  • Evin
    Próbáld ki a Firefox-ot vagy az Operát, és ha ott is ez van, nem a böngésző beállításaiban van a gond.
  • marteeka
    Sziasztok!

Nem játssza le a gépem a weboldalakon a hangokat, a videókat és egyéb animációkat megjeleníti, de hang sehol semmi... Egyébként kitűnően hallgatok rajta zenét, filmet, bármit fájlból, csak a weblapokat nem szólaltatja meg... (Internet Explorer - Eszközök - Beállítások - Speciális - Hangok lejátszása weblapokon ki van pipálva, tehát valahol másutt a bibi, de nem találom hol)
    Van valakinek erre ötlete, hogy mégis miért makacsolta meg magát mostanság (korábban semmi gond nem volt vele) :)

Előre is köszi, ha valaki tud segíteni
    marteeka

• once
    Üdv!

Winrarral van egy kis problémám,a benne lévő fájlokat nem tudom felülírni,módosítani, mert winrar diagnosztikai üzenetet ir ki mindig.
    kép: http://www.badongo.com/pic/2536712
    mi lehet a gond? előre is köszönöm.
  • GyimiGábor
    Már megoldottam.
  • GyimiGábor
    Hello

Lan-ban 2 gépen megcsináltuk a hálózatot, minden megy csak nem enged hozzáférni a másik gép megosztott fájljaihoz. Mi lehet a gond?
  • ITM
    Dj Faust. Kössz az oldalt és a segítséget!
  • vidu01
    Köszi, már azthittem hülyén halok meg.
  • Wacak
    Dj Faustus

Köszönöm szépen a gyors segítséget

üdv: Wacak
  • Dj Faustus #12121
    "Beírom a cellába hogy 06,04 v hasonlót és mindíg ávariálja dátumra (jun.04)"
    Jobb klikk a cellán/Cellaformázás menüpont/Szám fül/Kategória: Szöveg

"Sziasztok, kérlek segítsetek kiválasztani a nem odaillő alkalmazásokat! Köszönöm! -> "
    - ezzel az oldallal magad is ellenőrizheted.

"A gépembe RAM-ot kellene vennem, mert ami benne van, az nagyon kevés, lassú a gépem.

Fogalmam sincs arról, hogy milyet kellene vennem. Az alaplaphoz kapott leírásban az alábbi szerepel:"

400 MHz-s sima DDR-es (tehát nem DDR2-es) RAM-ra van szükséged.

"A billentyűzet nyelve át van állítva angolra, a címsor betűmérete kicsire van állítva, a háttérkép ki lett törölve. És egyiket sem engedi visszaállítani. "
    Vírus- (Nod32, Avast, AVG) és kémprogramkeresés (Spyware Terminator, Ad-Aware) csökkenettt módban kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett segíthet a helyzeten.
    Másrészt ezt a gépet ki használja? Rendszergazdai jogokkal, vagy anélkül? Ült valaki olyan a gépnél, aki átálíthatott bármit?

"kijelentkezéskor nem kapcsolki a gépem csak a főkapcsolóval milehet az oka???"
    Hosszabb idő (15-20 perc) elteltével sem?
    BIOS-ban nem állítottál át valamit?
  • Wacak
    Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni, mert nem vagyok PC guru.

A gépembe RAM-ot kellene vennem, mert ami benne van, az nagyon kevés, lassú a gépem.

Fogalmam sincs arról, hogy milyet kellene vennem. Az alaplaphoz kapott leírásban az alábbi szerepel:

Memory: 2 DDR DIMM Slots: DDR1 and DDR2
    1 DDR DIMM Slot Supports PC3200 (DDR400), Max 1GB
    2 DDR DIMM Slot Supports PC2700 (DDR333) /
    PC2100 (DDR266), Max 2GB

Legyetes szivesek segítsetek, hogy milyen tipusút vegyek, melyik adja a legjobb teljesítményt

Előre is köszi
  • tajthy95
    Valaki az enyémre válaszoljon már létszi. Olyan problémám van hogy a másik gépünk meg van bolondulva. A billentyűzet nyelve át van állítva angolra, a címsor betűmérete kicsire van állítva, a háttérkép ki lett törölve. És egyiket sem engedi visszaállítani. HELP PLEASE. Köszi előre is.
  • kismajomm
    hali

van egy játékom mely kicsomagolva 8 Gb hogyan tudom 2 db 4Gb lemezre felírni úgy hogy az telepíthető legyen és keresse a második lemezt.

segítségtek előre is köszönöm
  • ITM
    Sziasztok, kérlek segítsetek kiválasztani a nem odaillő alkalmazásokat! Köszönöm! ->

Running processes:
    C:\WINDOWS\System32\smss.exe
    C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
    C:\WINDOWS\system32\services.exe
    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
    C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
    C:\WINDOWS\Explorer.EXE
    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
    C:\Program Files\IVT Corporation\BlueSoleil\BTNtService.exe
    C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\mdm.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
    C:\WINDOWS\BricoPacks\Vista Inspirat 2\RocketDock\RocketDock.exe
    C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
    C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
    C:\Program Files\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe
    C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe
    C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe
    C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
    D:\[ Eszköztár ]\Vírusírtás & PC\HiJackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.google.hu/
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,ShellNext = http://www.google.hu/
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
    R3 - URLSearchHook: _URLHandler - {7D5363BA-EA6A-4A20-8AAB-DA7A702F0159} - C:\PROGRA~1\NOVA-E~1\PCMOBI~1\MOBILE~1.DLL
    O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
    O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
    O4 - HKLM\..\Run: [avast!] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [MSConfig] C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries\MSConfig.exe /auto
    O4 - HKCU\..\Run: [RocketDock] "C:\WINDOWS\BricoPacks\Vista Inspirat 2\RocketDock\RocketDock.exe"
    O4 - HKCU\..\Run: [uTorrent] "C:\Program Files\uTorrent\uTorrent.exe"
    O4 - HKCU\..\Run: [msnmsgr] "C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe" /background
    O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
    O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
    O8 - Extra context menu item: E&xportálás a Microsoft Excel programba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000
    O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0\bin\ssv.dll (file missing)
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0\bin\ssv.dll (file missing)
    O9 - Extra button: Felolvas - {4B28ED70-6126-43f2-B810-F3CFB49400F4} - C:\Program Files\Speech Technology\SpeakBoard\explorer.html
    O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{F0477951-D422-4731-8E13-E9716589F1B2}: NameServer = 10.0.0.3
    O20 - AppInit_DLLs:
    O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
    O23 - Service: avast! Antivirus - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
    O23 - Service: avast! Mail Scanner - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
    O23 - Service: avast! Web Scanner - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
    O23 - Service: BlueSoleil Hid Service - Unknown owner - C:\Program Files\IVT Corporation\BlueSoleil\BTNtService.exe
    O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
    O23 - Service: ServiceLayer - Nokia. - C:\Program Files\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe
    O23 - Service: SF FrontLine Drivers Auto Removal (v1) (sfrem01) - Protection Technology (StarForce) - C:\WINDOWS\system32\sfrem01.exe