20838
Segítséget kérek
  • daver88
    és ezzel mit hogyan, miként????
  • klipper
    Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy a MyHouse for Windows tervező programba milyen formátumokban lehet elmenteni a 3D-s képeket és hogy utána lehet-e változtatni rajta mondjuk a PhotShopban kicsinyiteni vagy nagyitani stb., mert addig nem akarom megvásárolni amíg ezeket nem tudom.
  • shakwill
    Néhány tanulság.
    Néhány napja olvashatatlaná vált az egyik vinyóm. hosszas kísérletezés után sikerült megjobbítani. Ez egy adatvinyó volt, oprendszer nem volt rajta
    A gajdesz valószínű oka rendszertúlpörgetés miatt(2.GHz-es proci felpörgetve 2,6 GHz-re játék miánt(2.5Ghz en no problem)) a proci hibázott az adatcímzésnél, és beleb@szott az allokációs táblázatba (ez az adathordozó elején van és ez tartalmazza az összes adat helyét a hordozón). A windows nem ismerte fel formázottnak a lemezt(RAW)(sem semmi más).Sok kísérletezés után sikerült hozzájutnom egy xpee reborn bootlemezhez( a netről letölthető). Ez egy spéci xp telepítő lemez, dvdről is bútolható a windows. Alapból rajta van az összes profi eszköz is. innen bootoltam az xp-t és először a a partíciót építettem újra, majd fájlokat hoztam rendbe, és mentést is csináltam egy másik vinyóra.
    Úgy néz ki sikerült.
    Hobbi szinten gépészek, talán néhány tanulságot átadhatok.
    Az értékes adataimat külön vinyón tárolom(doksik, levelezés, a melóim, ide ír a szövegszerkesztő stb.), amit csak erre használok. Ez egy 3Gigás vinyó, így havonta, vagy amikor szükséges az egészet elmentem egy dvd-re. Most ezt lustaság miatt nem tettem meg. ha majd a géppel megint überkedek, ezt a vinyót le fogom kapcsolni, hogy ne legyen gebasz újra.
    Az adatvesztés után a recovery progik is formázni akartak, amit nem engedtem, mert végleges adatvesztést okozott volna. Figyelmesen el kell olvasni az adott javítóprogram szövegeit, mert könnyen lehet visszavonhatatlan ökörséget csinálni. Minimális angol tudás feltétlen szükséges, mert a progik nem ismerik a birodalmi magyart. A feltétlen adatbiztonság esetleg még szükségessé tenne egy raid kártyát, amiről egy klón vinyó duplikálná az adatokat, de hát mindennek van határa. A C meghajtóm Ghostolva van, így gebasz esetén egyszerűen újra Ghostozom az image fájlból. Asszem az adatvinyót is fogom Ghostolni, és akkor, ha csak a lustasági faktor nem tényez újra nem lehet baj. Na ennyi.
  • kemszi2
    nekem hasonló gondom vanaz egérrel.csak minden 2. vagy néha 3. indításkor működik az egér.világít de nem lehet mozgatni
  • kollektor
    itt egy progi
  • daver88
    üdv!!

történt egy olyan eset, hogy egyik haverom elkezdtett írni egy dvd-t, és 99%-nál hibát írt ki neki...ő meg hülye fejével nem nézte meg, hogy egyltalán van-e vmi a dvd-n, hanem megformázta a gépet...

lehet ezen a dvd-n vmi, vagy esetleg van vmi progi, amivel bele lehetne nézni a lemezre?? mert csak úgy magától nem nyit meg semmi, hanem bepörgeti a lemezt, és annyi...

várom válaszotokat...kösz
  • Balumann
    Nekem se lépett ki még, mindig be van jelentkezve sg-re, Firefox 2 -őt használok
  • Balumann
    Ez egy érdekes probléma. Ha a windows-t csökkentett módban indítod el, akkor sincs billentyűzet?
  • Mhosah Myth
    Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy a nem megy a billentyűzetem. Az egészben az az érdekes, hogy már régóta fent van a windows és eddig ment most pedig az egyik pillanatról a másikra meghülyült és most nem megy! Áramot kap meg a biosba működik de windows alatt nem lehet vele írni. Kipróbáltam egy másik billentyűzetet is és az sem ment viszont az eszközkezelő felismeri mindkét billentyűzetet mert kiírja hogy az egyik usb-s a másik pedig ps2-es. Szóval nem értem mi lehet a baj!
    Talán összefüggésbe lehet azzal, hogy felraktam egy kémrobot kereső progit és amiket talált azokat töröltem. Lehet valami ilyesmi megtámadta a billentyűzetet és mivel töröltem a fájlt meghalt a billentyűzet?
    Mit tudok csinálni? Nem akarom újratelepíteni a windowst mert arra most nincs időm meg kedvem sem!

Előre is köszi a segítséget!
  • Hegi90
    Én firefoxot használtam mindig, és sose találkoztam ilyen problémával.
    (verzio: 2.0.0.11)
  • NeBby
    Nekemis kilépeget , énmeg aszittem a Firefox 3 a problémája
  • kemszi2
    eddig én is azt hittem hogyegyedi probléma.de akkor ezekszerint nem
  • aszizoli
    Én már össze-vissza állítgattam a böngésző beállítását ez miatt, de most megnyugodtam, hogy ezek szerint nem nálam van a gond, hanem az SG-vel.
  • berczely
    nekem is van!!!
  • kemszi2
    felmerült egyolyan gondom,hogy mostanában nem maradok bejelentkezve az sg-n.sőt ha firefox-al nézzem akkor gyakran be sem tudok jelentkezni.ie-vel betudok jelentkezni de hiába kattintok a bejelentkezve marad funkcióra,utánna megint be kell.csak az sg-n van ez a problémám....ötlet?
  • berczely
    am miért nem a !!SEGÍTÉG!! topicba írsz az forgalmasabb
  • NeBby
    Remélemis
  • berczely
    hát biztosan vannak itt nálam okosabbak is majd segítenek.
  • NeBby
    Dehogyisnem De egyszer jólett , és nemértem , hogyha windowsba jó , akkor játékba miértnem...?
  • berczely
    Sztem akkor is az sp3al lehet a gond...tedd vissza az sp2-t
  • berczely
    Azértnem írtak ilyet mert senki nem használ még sp3-at
  • NeBby
    Lenne egy olyan problémám , hogy windowsba / letöltésnél működik rendesen a netem , de játékba mindig 200 körül van a pingem. Azóta lett ilyen , mióta feltettem az XP SP3 RC 3264 verziót , mivel ezelött semmi ilyen nemvolt! (ettöl függetlenül nemhiszem , hogy annak a hibája , mivel senki nemírt még hasonló problémát SP3 al!)
    Jah , ez most jött elő megint , kb 3 napja megtudtam csinálni TuneUp al , úgy hogy optimalizáltam a netet , de most megint előjött és ha megint optimalizálom akkorse jó! Vírus nincs , se router (de ha kell ,akkor van :D ) SP3 kb 5 napja van fönt , semmi hibája nincs....

Lécci segítsetek , nembirok rájönni milehet a gond
  • vizes
    Hö! Király. Az a baj, hogy túl akartam bonyolítani...
    Köszike! :-)
  • balcsi70
    Sziasztok.Egy kérdésem lenne.Van egy ismerösöm és néha bejön a net neki néha nem.Kérdezte a szolgáltatót és azt mondták hogy nálluk mimden ok.Hogy meg kell nézni a hálozati kártyát,hogy ujra kell telepiteni.Na de a hardvereknél a hálozati kártyánál nincs sárga kérdöjel nincs gubi vele.Attol függetlenül hol találnék hozzá drivert? ezt irja a hardvernél: Via PCI 10/100Mb Fast Ethernet adapter .Elöre is kössz a segitséget.Kösszi
  • kyle reese
    helo minenkinek .A gondom az lenne, hogy semelyik lejátszó sem mutat képet. Winamp, WMP, Bsplayer... Feltelepítettem már codec pack-ot többfélét is, csak video codecet, de így sem mutatnak... Mi lehet a probléma? Programot sem nagyon telepítettem, egyik napról a másikra lett ilyen,aki tudaz segíitsen .köszönöm a segitséget előre is
  • Hegi90
    Internet explorerben könnyen meg tudod ezt tenni:

internetbeállítások->biztonság fül-> tiltott helyek: hozzáadás
  • Hegi90
    Üdv!

nemtudjátok, hogyan tudnék helyet felszabadítania c: meghajtómon komolyabb adatvesztés nélkül?

Előre is kösz!
  • vizes
    Üdv mindenkinek!

Olyan progit keresek amivel bizonyos weblapokat tudok letiltani.
    Nem tartalomszűrésre van szükségem, tehát nem akarok szavakat megadni ami alapján nem engedi megnyitni a lapot, hanem én szeretném megadni az url-t.

Tippeket kérek!

Köszi!
  • kollektor
    olyan nincs,ha CD-ről bootolsz ,akkor nincs más választása,mint az ,hogy engedi az XP indítását :)
  • Eddmegleves
    Van egy acer aspire 5710Z laptopom... valaki tudna segíteni hogy hogyan tudok rá xp-t rakni?
    mert vista van rajta és nem engedi telepíteni az xp-t. Előre is köszi annak aki megszán. csáo
  • balcsi70
    Sikerült közbe megcsinálni.Ugyhogy mostmár tárgytalan.
  • mrbaba
    Sziasztok! Újratelepítettem az XP-t és szeretném telepíteni az Opera böngészőt, de nem engedi, mert vmi *.cab fájl hiányzik. Windows eredetiségvizsgálót is föl akarom rakni ott is hiányzik vmi kabinetfájl. Legújabb WLM-t is föl akarom rakni ott is hiányzik egy kabinetfájl.
    Ez most mit jelent? Esetleg rossz az XP-m?
    Kérlek segítsetek!
    Előre is kössz!
    Bye!!
  • balcsi70
    sziasztok.Miért van az hogy bekapcsolom a gépet és ilyet csinál a windows.
    azt irja,hogy futtatás köbe hiba történt s elinditja a hibakeresöt.Nem tudok se kilépni,se tovább menni.:igy irja pontosan:El inditsa a hibakeresöt. sor:187 hiba:'adLabels' nincs definiálva.És amikor Bekapcsolom a gépet másik két ablak is megjelenik:rendszerkonfigurációs segédprogram.Magátol nem zárja be és addig csesztetni kell amig bezárja.Valami idökorlátot ir ki.Ez az egyik ismerösöm gépe,én is csak azt irtam ide amit nekem irt.Kössz a segitséget elöre is.
  • kollektor
    egyébként homályosan emlékszem egy régi programra,amivel javítani lehetett a FAT -ot ,valami norton .... volt
  • shakwill
    letöltöttem, +prószálom, kössz!
  • kollektor
    még egy: hdd regenerator
  • kollektor
    esetleg: hdd adatvisszanyerő prg.
  • shakwill
    az adatokat hexában lehet olvasni, de nem kovertálhatóak az elveszett allokáció miatt. kéne egy progi, amely vissza tudja állítani a táblázatot.
  • shakwill
    a recovery progiknak is ez a baja: nem áll rendelkezésre checkdisk. lehet, hogy a vinyó bootsectorát kéne szerkeszteni?
  • shakwill
    raw- nak ismeri fel, nem tud vele mit kezdeni