20838
Segítséget kérek
-
Hali !
Tudnátok esetleg ajánlani egy olyan vírusirtót, mely jó lenne net nélküli gépre ? Tehát nem akarna folyton frissítéseket keresgélni a neten, nem sir-rí azon, hogy az adatbázis már több mint 1 hetes és újabb kellene, viszont esetleg könnyedén lehessen úgy frissíteni, hogy nettel rendelkező leszedi az aktuális vírus-adatbázist, s eljuttatja annak az illetőnek, akinek nincs netje.. -
#12875 Hali!
Az Auto Gordian Knot programmal van egy kis gondom.
Eddig simán tudtam rippelni a dvd-ket, de most kifogott rajtam egy dolog.
Van egy dvd amin 3 féle videó van. Az egyik 1 óra 16 perc, a második 16 per, az utolsó 24 perc.
Nekem az utolsó kellene rippelnem.
A programnak megadom az IFO fájlt, és ő rákérdez, hogy melyik videót szeretném rippelni.
Megadom neki a 24 perceset, és elindul a folyamat.
Feltűnően hosszú, és amkor kész akkor látom, hogy az 1 órás videót csinálta meg.
Akármelyik videóra kattintok mindig az egy órást készíti el.
Miért? -
Hali
Amikor zenét hallgatok akármilyen lejáccóban és közben valami mást is csinálok, lelassul a zene. Ez mért van?
-
braaa #12873 helo. nemtudom h jó helyre irom-e be de hátha tudja itt vki a megoldást, szóval nemtudok feltölteni az extra.hu-s tárhelyemre,pedig kéthete még ment, a tc-ben sem lett átállitva semmi kapcsolódási beállitás meg semmi, de ha vmit felakarok tölteni akkor "Átviteli hibá"-t ir ki,meg új mappa létrehozásakor is hibát ir ki.
mi a teendő? -
Pipa és allow-ra mentem és akkor is :( -
HELP!!!
-
Ádesz #12870 Sziasztok!
Egy nagy problémám lenne remélem tudtok nekem segíteni. A Power Director 6.0 egyszerűen képtelen megnyitni az audió fájljaimat. És az alábbi hibaüzenettel küldd el melegebb éghajlatra: "An error occured while opening this media file in the Media Library"
Ha valaki esetleg találkozott volna már ezzel és tudja a megoldást az kérem írjon.
Köszönöm előre is a segítséget.
-
Köszönöm szépen a segítséget! -
Audacity. -
Hali
Egy programra lenne szükségem amellyel ki tudnák várni mp3 számokból részeket...a refrént,pl.
Tudna valaki segiteni?
Köszönöm előre is. -
Puhos #12866 Hi!
Itt megtalálod.
-
sziastok olyan gondom van ,hogy kellene nékem az utböngész nem probaidős verziója. ha valaki tud segiteni küldje már el emailbe
előre is köszi
címem [email protected] -
Felfrissíteni kell! :)
Mert van amit lehet lefelé is frissíteni, bármilyen értelmetlennek is hangzik. -
balcsi70 #12863 Mert szerintem le kéne frissiteni. -
Hello!
szeretnék segítséget kérni! hátha vki tudja miért van xD
szal ... nem rég lett újra netem és az a víruskereső van a gépen amit 1 évvel ezelött rátettem ... ma bekapcsolom a gépet és írja, hogy nincs víruskereső szoftver a gépen! de van! el is tom indítani és jó! nemtom miért nem érzékeli:S
esetleg mert régi???
pls help! -
balcsi70 #12861 Sziasztok.Intel pentium D820,2Gb kingmax 667/5-5-5-15 RAM,Nvidia 7300SE
0x00000044: MULTIPLE_IRP_COMPLETE_REQUESTS
0x000000FE: BUGCODE_USB_DRIVER Főleg játék közben (de nem csak)jelentkezik, mi lehet az oka,esetleg hogy lehet kiküszöbölni.????ez újraindulás(lenne ha nem kapcsoltam volna ki az automata újraindítást). -
Maradjon kikapcsolva, és ürítsd a gyorsítótárat(Firefoxnál F5). -
mindenhol blokkolja, de nem segít, ha kikapcsolom se.... -
Privacy > Ad Blocking csúszkát vedd le mediumra, vagy offra. Csak az sg-n nem mozognak, vagy sehol máshol? Mert ha csak az sg-n, akkor jó lenne ha belehetne tenni az sg.hu-t a kivételek listájára. Nem tudom, hogy ez konkrétan hol van, nem ZoneAlarmot hazsnálok, talán ugyan itt az AdBlocking > Custom, vagy talán a Site list menüpont alatt kellene keresni kivételek listát. Ha nincs, akkor csak lejjebb veszed a csúszkát. -
Üdv!
Felraktam a ZoneAlarm Pro-t, és most az animált gif-ek (mint például a mozgó smiley-k itt a fórumon) nem mozognak! Hogyan állítsam be a programot? -
zintan #12856 Szia Apcika!
Köszi. Kinyitottam a rejtett fájlokat,de sajna nem találtam ott sem rá. -
apcika #12855 Szió!
Szerintem nézd meg a C:\Documents and Settings\"Username"\Local Settings\Temporary Internet Files mappában. A Local Settings mappa rejtett, kapcsold ki a rejtést az Eszközök fül Mappa Beállításai...ablakban, a Nézet fülben. Utána ha kiterjesztés szerint rendezteted a fájlokat nagy valószínűséggel hamar megtalálod.
Üdv. -
zintan #12854 Hello
Egy linkre klikkelve elindul egy internetes video lejátszása. Azt szeretném megtudni, hogy ezt a felvételt, hogy lehetne elmenteni a pc-m merevlemezére.
Amikor kihúzom az internet LAN csatlakozót, akkor is megtudom nézni a korábban látot videót, csak azt nem tudom, hogy valójában hol van tárolva a gépemen. -
balcsi70 #12853 Sziasztok.Adott egy NEC DVD RW ND3540A iró,A Ridisc Ridata stb dvd-ket felismeri az iráshoz olvasáshoz.Az a baj hogy van most TDK dvd- és nem látja egyáltalán.Nem is irja nem is olvassa.Volt már proba Nero-val meg Clone DVD-vel is de semmi.Egyszerüen nem látja.Szerintetek mi a gubi?Kösszi. -
apcika #12852 Sziasztok!
.avi-ból rippeltem DVD formátumra, minden tök jó, de a DVD lejátszón lejátszva,fejtetőn játssza le a filmet. PC-n rendesen lejátszható az így elkészített DVD. Találkozott már valaki hasonlóval? Próbáltam fejenállva nézni, az fárasztó, a TV-t megfordítani meg nagyon macerás
Megköszönném a jótanácsokat. (Ashampoo-val rippeltem Win-XP alatt)
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
-
RA108 #12851 Sziasztok!Sajna nem tudom az újra írható dvd lemezeimet letörölni,illetve ráírni.A sima dvd lemezt viszont meg tudom írni.3 program is csődöt mondott/nero,ashampoo,clone dvd2/. -
"Hello, lenne egy olyan kérdésem hogy, hogyan tudnék kazettáról gépre felvenni hanganyagot."
1. Kell hozzá egy a magnó vonalkimenetét (Line out), és a gép vonalbemenetét (Line in) összekötő kábel (ennek egyik vége dupla RCA vagy szimpla sztereó Jack vagy szimpla sztereó Tuchel dugó; a másik vége szimpla sztereó Jack).
2. Be kell állítani, hogy a gépen a felvételi forrás a vonalbemenet legyen. Ezt a hangerővezérlő-pulton (Windowsban a jobb alsó sarokban a tálcán levő hangszóró ikonon dupla klikk, vagy Start menü futtatásba sndvol32) teheted meg a Beállítások/Tulajdonságok menüpontnál a Hangerő beállítását Felvételhez kell beállítani. Ezek után a vonalbemenetet kell kiválasztani.
3. Felvevőprogram ezernyi létezik. Pár ingyenes: Audacity, Wavosaur -
1200bpm #12849 Hello, lenne egy olyan kérdésem hogy, hogyan tudnék kazettáról gépre felvenni hanganyagot. Lécci vki irja meg privátba, hogy mikell hozzá és milyen progival tudom mindezt megcsinálni. THX -
Azthiszem van, mégpedig a VPN ha ilyenre gondolsz. -
Olyan kérdésem lenne, hogy van két gép, külön hálózatban, jó messze egymástól.
Egyik Lajosmizsén, másik a szobámban Kecskeméten.
VAn valamiylen lehetőség, hogy a fájlai között turkáljak, átmásoljak magamnak akár, stb.? Természetesen közös megegyezéssel menne a dolog, nem hackerkedni akarok.
Van lehetőség ilyenre? -
Laptop 64 bites proci, 32 bites XP-vel. Jó ez így, vagy 64 bites rendszer lenne jobb? Driverek szempontjából. -
Megoldódott, egyszer csak jó lett :P -
Hi!
Kéne egy kis help...
Az van, hogyha meg akarok nyitni vmeik weboldalt, akkor tölt egy órát, és úgy jön be!
Ha egyszer már megnyitottam azt az oldalt, utána rögtön bejön!
Nod32 full scan megvolt, nincs vírus.
Spyware Terminator Full scan megvolt, volt spyware de törölte.
Mi lehet a baj? :(( -
THX -
On-line hardverboltok
Műszaki webáruházak -
Légyszíves mondjatok 1-2 üzletet, vagy linket olyan web áruházakra, ahol sok cucc van és lehet postán rendelni.
THX.
Kifejezetten LCD-t keresek a gépemhez, ami kijelezi a ventik sebességét, illetve a gép kihasználtságát. -
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet ki-be kapcsolni a vendégfiókot csökkentett mód alatt? És esetleg rendszergazdai jogosultságot adni neki?
Előre is köszönöm. -
oké, működik, köszi szépen. -
Adryen #12838 Spyware doctorhoz keresek kódot v. olyan verziót, amivel törölni tudok, nem csak keresni.
Az OpenOffice.org programot ismeri vki? Hogy lehet beállítani az oldalszámozást? A páratlan oldalakon mindig uaz a szám. -
Ezeket a böngésző tárolja, nincs olyan, hogy a Google-ból törlöd. Ha törlöd, mint törlődik, mindenhonnan.