20838
Segítséget kérek
-
Hello
1 aránylag egyszerü kérdéssel fordulnék ide :S
Adott egy Laptop amin akárhogyis állítom a bill kiosztást + a terültei-nyelvi beállításokat nemtudom megoldani hogy pl az o-betü helyett ne 6os legyen v a p-betü helyett + :S nincs valakinek valami ötlete ??? lécccciii .. köszi -
Kwarren #12915 Üdv mindenkinek!
Nagyon kérném a segítségeteket hogy nem tud e valamelyikőtök olyan programot ajánlani, ami átalakítja a szöveget nagybetűs,ékezetes,szóközös szövegből sima szöveggé.
Lásd hogy értem: Alalp szöveg> -Rózsaszín alma
Ilyenné kéne alakítani> -rozsaszin_alma
Előre is köszi! -
balcsi70 #12914 Na hát én ebböl eddig egy kukkot nem értek.Feltelepitettem, megjelent a kis ablak amikor elinditottam a progit.tudnál ebben segiteni mi mit jelent?esetleg hol látszik a bibi? kösszi. -
balcsi70 #12913 Na jó,és én eszt ha leszedem,ezt kell telepiteni?Fogok érteni belöle egy kukkot legalább? Virus?????????Az ESS-it futtatva nem talál semmit. -
Stanton Final Scratch 2.0 V100
XP és Vista driverre lenne szükségem!!!!!!!!!! -
Grat. -
patiang #12910 magyarul -
patiang #12909 netstat -
patiang #12908 vírusod van
netstat indítás, s megtudod ki van rajtad
nekem segített
-
balcsi70 #12907 Sziasztok.Mostanába olyat csinál az egerem hogy fogja magát és kiakad,hiába viszem jobra balra semmi,aztán gondol egyet és elindul(ezek ilyen 2-3 mp es dolgok-de k.-va idegesitö)aztán lent az óra melett feljön egy ablak hogy az USB eszközt nem lehet felismerni. utána rögtön eltünik és megy megint az egér.Nem tudom mit tegyek vele,már töröltem az eszközkezelöböl, utána ujra bedugtam megint felismerte de egy idö után megint csinálta.(ez egy optikai egér tehát nem is görgös).Szerintetek???? -
balcsi70 #12906 Kösszike.Közbe már megoldottam,letöröltem a ASP.Net Machine korlátozott fiok-ot mostmá nem csinálya. -
Bocsesz
most néztem és ezzel csak a fiókokat lehet törölni meg módosítani...akkor ez nem fiók, hanem csak egy ikon...egy sárga kacsa az ikon... -
nem tudom
valszeg valami program telepítésekor.
de nincs jelentősége...mármint annak hogy hogyan került oda -
balcsi70 #12903 Azt tudom hogy törölhetem mert észrevettem,és engedi,csak az a kérdés hogy hogy született oda. -
mindent törölhetsz a renszergazdán kívül....amúgy nálam is van ilyen de nem zavar be... -
balcsi70 #12901 Olyat csinált most a gépem,hogy most mikor bekapcsoltam,a Windows betöltése után bejött a nevem(mint felhasználó),amit eddig nem kért sose.Most megnéztem a felhasználói fiokokat van egy ilyen ami eddig nem volt ott: ASP.Net Machine korlátozott fiok. Mi a rák ez? és hogy kerül oda? Törölhetem ezt a fiokot? -
balcsi70 #12900 Köszönöm,de nem lehet hogy valamit félre értettél? ez egy rendszertesztelö amit te ide belinkeltél. -
balcsi70 #12899 Köszönöm de ez angol mind kettö.Ezt Googlw Sketchup-leszedtem ez angol hát megnézem de az englis tudásom az = 1 el. -
Ahol választani lehet, hogy csökkentett mód, nem próbáltad az utolsó helyes konfiguráció menüpontot? -
köszi -
Puhos #12896 Ez is jó. -
Reinstall -
marko91 #12894 Lenne 1 problémám...
Ma amikor bekapcsoltam a gépem, eljutott a felhasználóváltásig.
Beléptem a felhasználóval, de rögtön kiirta hogy: " windows leáll" és a gép kikapcsolt...
1, csökkentett módban nem kapcsol ki, spyware doctorral végignéztem mindent, viszont full módban még mindig kilép
2, hibakeresési indítással elindul ugyan, de a programok használhatatlanok
3, rendszervisszaállítási pontot kerestem, az utolsót ez a program csinálta: software distribution service 3.0
4, a gépet este bekapcsolva hagytam, amikor hazaértem már kilépett.
Aki tudna segíteni, annak megköszönném -
Mondjuk:
Googlw Sketchup
Home Plan(azt hiszem ez csak angol, és tervrajz készítéséhez jó) -
Everest alternatíva: SIW -
balcsi70 #12891 Sziasztok.Olyan progit keresek amivel belsö lakberendezést lehet tervezni késziteni(nem baj ha nem is nagyon profi,csak magyar legyen.Mi a neve annak a proginak??? ha valaki tud ilyet ,megköszönöm. THX. -
A legtöbb alaplapra, főleg a márkásakra, rá van nyomva az alaplapra a cég, de legalább a sorozatszáma. Abból meg lehet tudni milyen lap az. Persze ha szét lehet szedni a gépet. Ha meg garancia köti, ott rá szokott írva lenni a szerződésre, mi van benne. -
Estét!
Lenne egy fontos kérdésem, haverom most rakta újra a gépét, de nem tudja milyen az alaplapja és így nem tudunk rá megfelelő audio drivert rakni. Everest Home-al már próbálta de az ismeretlennek jelzi az alaplapot. Tudtok erre valalmi megoldást? Előre is köszönöm! -
Valószínű nem állítottad be, hogy 1 szálon töltse (vagy nem tom hogy van abban ez a beállítás), lényeg h 1x-re egy fájlt töltsön és 1 szálon. -
Nekem is sárga jel van utorrentben, de teljesen jól működik minden. NOD32 tökéletes :-8 (legalábbis szerintem, eddig még nem kaptam vírust mellette tudtommal, pedig nagyon sokat netezek). -
G_ArchAngel #12886 köszönöm, xp topicban kaptam megoldást:) -
Vezérlőpult
Felhasználói fiókok
itt megleled a megoldást -
G_ArchAngel #12884 Sziasztok,
A gép bekapcsolásakor, az XP betöltése előtt vagy a felhasználói fiók ikonja jön be, vagy annak kikapcsolásakor jelszavat kér.
Reinstall előtt ellenben semmit nem kért, azonnal a desktopot töltötte be...
Hogy lehet ezt eltüntetni?
thx!
-
Hali!
Nem tudom mi lehet, de most nem tudok Flashgettel letölteni rapidról van premium kódom de bemásolom a 10 fájlt és csak 5 kilobájtot szed le belőle. A fájlok egyébként megvannak még rapidon tehát nincsenek letölrölve.
-
wikipedias #12882 én nod 32 használok nem tom az jó e szerintetek maradjak ennél vagy váltsak másra?
-
wikipedias #12881 valaki tud segiteni abban hogy az utorrenten miert van sárga ! jel és miert nem zöld pipavan? -
Balumann!
Köszi szépen a segítséget. Fura, hogy az Outpost nem érzékelte. Majd keresek valami mást, amivel el tudom távolítani.
THX
Wacak -
a PChealth.exe ->info (ha jól értelmezem akkor ez trojan v vírus)
A másikról nem találtam infot. -
Ezeknek a dolgoknak nem vok szakértője, de énszerintem nem túlságosan szükséges a gépre vírusírtó, hogyha nincsen internet... Levegőből nem nagyon fogsz vírust kapni. -
Sziasztok!
A gépemen két ismeretlen programot találtam, amiről fogalmam sincs, hogy szükségesek-e. Branding, és PCHealth. XP op.rendszert használok.
Segítsetek légyszi', hogy ezek a programok minek lehetnek a részei, vagy egyáltalán szükséges-e az XP futtatásához.
Előre is köszi