20838
Segítséget kérek
-
Milyen formátumban? Mert ha DVD film, azt csak programmal lehet módosítani. Kiszedheted a fölös szinkronokat stb. De ha rendes videó fájl, akkor egy szerkesztővel újratömöríted pl, és kisebb lehet így a mérete. Bár az előrelátóbbak egyből dvd-méretre mentik ki. -
amee #13276 Sziasztok!
Van 5GB film amit ki szeretnék írni DVD-re. Hogy csináljam, hogy egyben maradjon a film? Van esetleg vmi tömörítő progi, vagy nagyobb méretű DVD, vagy daraboljam szét? -
Nem tudja valaki, hogy LCD monitoron hogy lehet megnyújtani a képernyőt? Mert én sehol sem találok ilyen beállítást. A régi CRT-n volt ilyen funkció, hogy hozzá lehetett igazítani bármilyen felbontásnál a képet a képernyő méretéhez.
Itt meg csak az 1680x1050-es felbontásnál igazodik a kép a teljes képernyőhöz.
A gond az, hogy egyes játékoknál pl. nincs ilyen felbontási lehetőség, és a képnyújtás hiánya révén a képernyő jókora része kihasználatlan marad.
Valaki plz help...
-
hell95 #13274 Hy
Azt szeretném megkérdezni vkitől hogy amikor bekapcsolom a gépet akkor miért írja ki hogy "Intel CPU uCode Loading error press F1 to resume ".Ilyenkor mi a teendő?Már a biost is frissítettem.Ja az alaplapom típusa ASUS P4P800S-X -
goofy1984 #13273 Hello!
Olyan gondom lenne, hogy miután fel lett rakva az SP3, azóta nem lehet csatlakozni egy gépre. Mindig protokollhibára hivatkozik. Mit lehetne tenni? A másik gépen NT van.
Ui.: azért írtam ide, mert az XP-s topikban nem válaszolt rá senki. -
Gascan #13272 kozben talaltam en is, VLC player nev alatt.. -
harcsy #13271 A TinyPic program használatához kellene némi segítség. Egyszerűnek tűnik a használata, de még sem tudok rájönni,hogyan kell. Odáig eljutottam, hogy bejön az ablakban a képek listája, de csak az albumokat mutatja,a többi képemet nem.
Win2000,Firefox alatt próbálkoztam. -
Media Player Classic -
ilyesmi gondom nekem is volt de csak akkor amikor windows media playerrel néztem..kipróbáltam winamp-al is és minden stimmelt..én ezt javaslom:) -
Gascan #13268 Sziasztok. Milyen programot tudnátok nekem ajánlani a következő problémára?
A "Jóbarátok" sorozatot kértem kölcsön egyik haveromtól, és *.avi formátumban vannak rajta a részek.
A probléma az vele, hogy egyszerre szól alatta az angol és a magyar szinkron, és elég zavaró. Plusz még mindkét felirat is egyszerre látszik.
Abban az esetben, ha házimozin nézzük akkor gond nélkül be lehet állitani, ahogy szeretném .... de ugye számitógépen egy picit más a helyzet. -
Vlala #13267 Kipróbálom, köszi! -
Köszi szépen a segítséget, csak egyszer akarok leszedni róla mindent, ezért a lemezes megoldást fogom választani.
-
Hát végülis az is egy megoldás, ha egyszeri esetről van szó. De többszöri másolgatáshoz ajánlott a kábeles megoldás.
(Nem nagyon számít már melyik gépen milyen rendszer van.) -
És úgy nem lehet egyszerűen megoldani, hogy rámásolom a képeket, meg a dokumentumokat lemezre és kész? -
Köszi elolvastam, érthető is, csak nem lesz baj, hogy az egyik gép xp-s a másik meg már vista? -
Itt néhány dolgot kibeszéltek ezzel kapcsolatban.
A cross-link kábel az, amiről beszéltem, hogy esetleg venned kell. -
Amin bejön az internet a gépedbe, olyan kábelt kellene szerezni, és azzal össze lehet kötni a 2gépet. Persze ha van kábel nélküli összeköttetésed, pl wifi vagy hasonló, akkor talán anélkül is megoldható.
De a legegyszerűbb szerintem az, ha egy kábellel összekötöd a gépeket, csak ahhoz kábelt kell venni. 2-3eFt lehet max.
De ha van bármilyen hálózatmegosztó eszközöd, akkor megint más a helyzet. -
Hálókábellel????
-
Szerintem annál a gépnél, amelyik nem közvetlen jut nethez, meg kellene adni az IP cím mellett, átjárónak a netes gép IP címét. Nem biztos, hogy számít, de jobb, ha mind egy tartományban van. pl 192.168.2.x
Rita79
Hálókábellel próbáltad már? -
alakulat #13257 hello!
Hogy lehet eltüntetni a start menüt és a tálcát xp prof alól?
köszi -
Sziasztok! Nekem is két gépem van, de a régit el fogom adni és át akarom rakni az új gépemre az összes dokumentumomat a régiről.
Ez hogyan lehetséges? Egyszerű módon, mert nem vagyok profi....
Köszi -
Vlala #13255 Üdv, problémám van.
Adott két gép, amelyek hálózatba vannak kötve. Win XP SP3 van rajtuk.
Az egyik gépen van internet-kapcsolat, ezt szeretném megosztani a másik géppel.
A két gép között fennáll a kapcsolat, fájlokat simán tudnak küldözgetni egymásnak. Az internet azonban nem jut át a másik gépre.
Próbáltam manuálisan, varázslóval, saját IP-vel és kiszolgálóval, tűzfal nélkül is, de semmi.
A netes gépen természetesen két hálózati kapcsolat van, az egyik a net felé, a másik a másik gép felé.
Mi lehet még a probléma?
-
?
-
Miskolc88 #13253 Jee megtaláltam a számot ami a Magafeszültség-be van,cime : Newborn-Muse
-
Bocsi, azt hittem olyan elven működik, mint a pc-s játékok. Mert ott ez a megoldás erre a problémára. -
Aha. De javas játékoknál nem lehet lejjebb venni a grafot. -
outlaw84 #13250 232..3234r5.4.kmkmfo4f,.,l4kl,,4l43,r,,43llt,f,,4,fktjjrejjvoruejtijrmm¢^[.mfoiejjfcmcmoiok.f456rrz,,m5kfitjopa,d,.m,,??Ms3jifi4oofjjaoeuPPCC{í<vjnjnrhcUPPCC.lktimvmuiujj4778928u4jcniekunnvk{³²€}<€hkjirh7chu7e7ijnieqqzeÉope$jifm9mjnmM<<jirloyloUPC::JKII ingyen internet upc-n ez a kod -
Szerintem az lehet a gond, hogy a grafikán egy kicsit egyszerűsítened kellene, mert nekem is ez volt a gondom egy játékkal, pedig nekem sem egy gyenge gépem van, de maximális grafikai beállítás esetén akadozik. -
Némi segítség kellene.
Nos, adva vagyon ez az oldal: http://c64s.com/
Java-s játékok vannak rajta. De nálam valamiért az összes akad! A hang és a kép is kegyetlenül. Másnál is? 1,5GB ram van, nehogy már ne legyen elég neki. Több böngészővel is próbáltam, javát újratelepítettem, a probléma változatlan. -
dubi21 #13247 Hali!
Köszi szépen de már sikerült.
A videokártya drivere volt a ludas, fellöktem egy régebbi verziót és minden rendben.
Csak az a fura, hogy már vagy 3-4 hónapja az volt fennt mégsem vettem észre, hogy hibádzik vmi. -
töltsd fel egy oldalra a hangot a linket másold be ide és válaszd ki az mp3 formátumot
szerintem egy próbát megér:)
Feltölteni pedig pl: ide tudod -
Nuki #13245 Sziasztok!
Egy játékból (Haegemonia) szeretnék *.mp2 kiterjesztésű hangot átkonvertálni úgy, hogy *.mp3 vagy *.wav legyen.
Próbálkoztam már egy BeSweet nevü dologgal, de ezzel nem jártam sikerrel, mást meg nem találtam :(
Aki tudna mondani egy két jó nevet, vagy segíteni tud légszi írjon! -
Szia! Én sem vagyok nagy profi a számítógép világában, de ha a munkahelyi gépemet használom, kéri mindenhol az e-mail címemet meg a jelszavamat, még ha az otthoni gépemen bejelöltem is, hogy jegyezze meg az adataimat. Tehát ez gépfüggő, ezért idegen helyen senki nem férhet hozzá az adataidhoz. -
szerintem nyugodtan mentsd el de csak a saját gépeden..ha nem használják idegenek a gépedet akkor ezzel nincs semmi próbléma csak akadálymentesebb a belépés.. -
gyűjtő #13242 Hello Evin!
Köszönöm a választ.
Igazából én is erre tippeltem, de nem voltam benne biztos. -
Mindenféleképp biztonsági kockázatot jelent. Én pl sosem mentetem el a jelszavam. -
gyűjtő #13240 Szervusztok!
Az Internet Explorer (és más böngészők is) felajánlják, hogy jelszóval védett oldalakra történő belépésnél megjegyzik a Nickname-et és a jelszót.
Érdemes-e ezt elfogadni biztonsági szempontból?
Arra gondolok, hogy ilyen esetben a felhasználói név első betűjének begépelése után az azonosítók űrlapjait (név,jelszó) automatikusan kitölti és beléphetek.
Ezt csak nálam teszi meg, vagy bárkinél,aki a nevem első betűjét beüti?
"Abszolút kezdő" jelige -
kollektor #13239 helo
nézd meg a vez.pult / megjelenítés / beállítások lapon, a színminőséget állítsd kisebbre (32bitről 16-ra),vagy a képernyőfelbontást kisebbre,vagy a speciális lapon,a monitor fülön a képernyőfrissítést állítsd alacsonyabbra .próbával nézd meg az eredményt,de ne egyszerre állíts mindent! -
dubi21 #13238 Hali
Megtörtént(gondolom nem kell semmitsem rajta állítgatni csak Next Next...)
semmi változás:(
Nem lehet, hogy a videókártya akar bedögleni? Geforce 6600GT (no name)
A power DVD, a NERO lejátszója és a Windows Media Player is ezt csinálja.
-
zsilike #13237 codec?K-lite codec packot javaslom.