20838
Segítséget kérek
-
deepketya #13357 koszi, erre gondoltam... -
Direct stream-ben egyből a kimeneti fájlba másolja a videó anyagát, de ilyenkor nem tudja belerakni a feliratot. Mivel a felirat is kép lesz a videóban, újra kell kódolni az egészet, és ahhoz, hogy ne legyen nagy a Compression menüpontban válassz egy kódeket.
De ha meg akarod tartani a videó minőségét, ne égess bele feliratot. -
szabogabor10 #13355 Sziasztok! Nekem a BSPlayeremmel van a gondom. .jpg képeket akarok kivágni belőle. Mindent beállítottam(Menünél - Beállítások - Egyéni beállítások),majd ott YV12 formátumot bepipáltam,képek mentési helye megvan,.JPG formátum kiválasztása úgyszintén megvan. Ennek ellenére mégis .bmp formátumban menti el a képeket. Amúgy Windows Vista Ultimate SP1-em van,BSPlayer verzió 2.28-as. Mi lehet a probléma? A tippeket előre is köszönöm! -
zuzu555 #13354 Miért nem tudok a VirtualDub-al Direct stream copy-on feliratot rárakni? Ha a Full processing mode-ot választom , akkor pedig baromi nagy méretű videót csinál 20 másodperces videó 1,3 GB. Hogy tudom ezt megoldani?
Eredeti méret minőség kellene. -
Ja, windows xp-m van. -
Hellosztok, valami elcsesződött a gépemen(nem amiről most írok),
indításkor bejön az asztal meg egy két dolog, de rengeteg minden viszont nem, megnéztem a futó processeket, és egy svchost.exe-t sem láttam, meg még elég sok minden nem fut,aminek még kellene.
Gondolom ebből kifolyólag nem tudok a netre sem csatlakozni, asztalon az ikonokat nem tudom rendezni,zenét hallgatni meg elég sok rendellenesség van...
Tud valaki segíteni ez ügyben? (rendszervisszaállítás nem volt bekapcsolva sajnos...legközelebb bekapcsolom, hátha az segít)
A válaszokat előre is köszi. -
Hogy érted azt, hogy "dns alapján"?
Van egy hosztneved, és abból szeretnél IP-címet?
nslookup <hosztnév> <DNS-szerver> - ez az adott hosztnév DNS feloldását végzi. Opcionálisan megadhatod, hogy melyik DNS szerver végezze a feloldást (ha nem adsz meg, akkor végigmegy a szokásos helyi gép, ISP DNS szervere, stb... sorrenden). -
deepketya #13350 udv, erdekelne, hogyan tudhatok meg ip cimet dns alapjan...
parancssorbol lehet? -
kollektor #13349 sajnos nem
-
ezt a programot ismerem, és ehhez hasonlót keresek, valami alternatív lehetőséget nem tudsz ajánlani? előre is köszönöm -
kollektor #13347 egy kis segítség : itíner -
Helo!
Olyan problémám van, hogy térképet szeretnék készíteni, de nem szabványos térképet, hanem a rally navigátorokéhoz hasonlót (szimbóumokkal jelöli a fordulókat mint egy túra térkép). Tud valaki olyan programot ami tud ilyesmit csinálni? -
Köszi, mindenkinek! -
Kösz a tippet és a helyet !!! -
Ahol rendszerrel adják a gépet, ott általában állítgatni kell a BIOS-ban, de ezeket leírják a kézikönyvbe. -
kollektor #13342 szia!
igen,de laptoptól is függ -
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy a laptop-okon is ugyanúgy kell -e végrehajtani a telepítést, mint egy asztali PC-nél? Ugyanazzal a telepítő lemezzel, ugyanazok a műveletek?
Köszi -
áá nagyon szépen köszönöm:) 

-
"És a Visual Basic 7-et honnan tudom letölteni? "
Három lehetőséged van:
1. Mivel kereskedelmi szoftver, megveszed.
2. Vagy illegálisan letöltöd Torrenten/DC++-on/eMule-n keresztül.
3. A Visual Basicnek van egy ingyenes, oktatási célra szánt változata a Visual Basic Express (annak a legfrissebb változata a 2008) néven. -
Puhos #13338 Hi!
Ez? -
Sziasztok!
Valaki tudna nekem Nvidia GeForce3 Titanium 200-hoz drivert?..pontos link kéne mert már mindenhol kerestem de ötletem sincs..fontos lenne!! előre is köcce -
És a Visual Basic 7-et honnan tudom letölteni? -
A DVDStyler-rel lehet DVD-t is írni (jelenleg csak Linux alatt érhető el ez a szolgáltatása) és lemezképfájlt (amit megnyithatsz virtuális meghajtóval - például Daemon Tools segítségével) is csinálni. Ezen leírás legutolsó oldalán olvashatsz erről. -
Célmeghajtónak egy virtuális meghajtót adjál meg pl, és megkérdezi, hova akarod menteni, és máris a gépre kerül. -
Ezt csak dvd-re lehet kiírni? Gépre nem lehet elmenteni? a program jó de elsőnek a gépre akarnám lementeni! -
Feltételezem igen, ki kell próbálni. A Fraps pl alapból támogatja a 64bitet.
Nekem csak rossz tapasztalatom van 64bites Win-re. Kevesebb driver van rá, néhány program nálam hibásan működött. -
DMCROBI #13331 SZIASZTOK!
Meghívó érdeklene DEMONOID-RA!!!/registracios kod/http://www.demonoid.com
Cserébe tudok adni:http://1sttorrent.no-ip.org,http://spiryt.hu/index.php// http://darkside.dyn-o-saur.com .
Köszönöm!!!
[email protected] -
zuzu555 #13330 Akkor ezek szerint a felsoroltam is mennek majd? 
-
moon21 #13329 Hello!
A következő a kérdésem: miután betölt a Vista, valamelyik progi a winyón elkezd tölteni valamit. Én az Eset Smart Security-re gyanakszom, a Feladatkezelő szerint pár százalékos CPU használata van, és másnak nincs. A Smart Security-ben az Ütemezőben kiszedtem az automatikus fájlrenszer ellenőrzést a Windows indítása után.
Ha valakinek van ötlete, hogy mit csinál mégis, akkor szívesen fogadom!
Köszi :) -
Majdnem minden 32bites program megy 64-en, csak nem fogja kihasználni a 64bit nyújtotta előnyöket. -
zuzu555 #13327 Total Video Converte 3.12
WinRaR 3.51
HyperCam v2.11.00
FreeSoundRecorder v6.0.1
FlashFXP v3.4
Fraps 2.9.1
Your Uninstaller! 2008 v6.0
Ezek közül melyik MEGY 64 bites operációs rendszeren? -
Mind a kettő gép azonos munkacsoportban van?
Az alapértelmezett átjárók a másik gép IP címe?
A könyvtárak meg vannak osztva, illetve a bejelentkezett felhasználónak van jelszó a fiókján?
A 192.168.0.1 IP-címmel rendelkező gépről elérhető-e a másik gép megosztása, ha a \\192.168.0.2 címet beírod az Intézőbe? -
arkkansas #13325 Hello!
Pls help! össze akarok kapcsolni 2 gépet, működik a ping, 198.162.0.1 ill. a másiknál 198.162.0.2 a fix IP, mégsem látja az MSHOME alatt az egyik még saját magát sem (név: main). A másik látja, de a MAIN-t onnan sem látom. Main amúgy nem lát semmit az MSHOME alatt. próbáltam már mind2 fenti IP-t alapértelmezett átjáróként megadni, de semmi nem változott. Subnet mask a szokásos 255.255.255.0 Tűzfal egyáltalán nincs fenn egyik gépen sem. Ping mind2 gépről OK-t jelez... Mi a franc baja van ennek a patkány windowsnak? Hogy meg akar dögleni a rohadt MS? :) -
"ja és az adobe imageready-t honnan tom leszedni? "
Három lehetőséged van:
1. Mivel kereskedelmi szoftver, megveszed (Az Adobe CS3-ban már nincs benne a Fireworks-be integrálták).
2. Vagy illegálisan letöltöd Torrenten/DC++-on/eMule-n keresztül.
3. Keresel ingyenes alternatívát: Gimp, Paint.NET, Inkscape
"Külön program nincs rá? "
DvdStyler - ingyenes DVD-menű szerkesztő -
Külön program nincs rá? -
ja és az adobe imageready-t honnan tom leszedni? -
Nekem a 8 demo van meg. Az jó lenne? -
Ficok #13320 Hello!
Lenne egy olyan problémám,hogy excellben megadok egy dátumot év.hó.nap formátumban majd mikor ezt körlevélként behúzom wordbe ott nap.hó.év sorrendbe rakja be ami elég nagy probléma mert fontos a sorrend.
Átálítani sehol nem tudom wordbe.
valakinek van valami gyógyíre , hogy mit lehetne csinálni vele?
És fontos,hogy "dátum" formátumban legyen mert számolni kell a dátumokkal...
köszi. üdv. -
Talán ez -
Asszem a legújabb Nero tud ijet.