20838
Segítséget kérek
-
Talán rejtett mappában vannak. Vagy sok a szemét a gépen.
Elég rég használtam Vistát, de úgy rémlik a temp könyvtárak már nem a documents-ben vannak, hanem az user könyvtárban, és talán rejtett is. -
zummlencs #13876 Sziasztok
Lenne egy kérdésem, hozzátok eddig mindig tudtatok segíteni úgyhogy hátha mostis:)
Van e olyan program amivel be lehet állítani hogy 2 bejövő internet kapcsolat esetén melyik hálókártya vagy program melyik internet kapcsolatomat használja.
pl: ha azt akarom hogy a
dc az 1. számú internetet a
firefox a 2. számú internetet használja.
természetesen 2 hálókártya van a gépbe.
az egyik vezetékes 1. isp
a másik wifi 2. isp
köszi:)
jaaa, windows-on kellene megoldanom......
-
amdopteron #13875 Hallo nem tudja mi annak a programnak a neve ami megmondja a szám címeket pl szól a winampba egy mix és kiírja aszám címét ha mondjuk ismeri!megköszöném hallo -
laci3000 #13874 Hi,
egy kis segitsegre lenne szuksegem.
a Problemam a kovetkezo: 64 bites vistaval ellatott notimon kb 50-60 giganyi hely "hianyzik".
Ugyanais telepites utan az elozo geprol osszeszedve az anyagaim naprakeszen tudtam hogy 50 egynehany giga (az egyszeruseg kedveer 60)
a notimon a vinyo 200 as (ebbol 186-ot lat az atszamitas miatt -ez meg OK) de az hogy ha osszeadom a sajat anyagaim 60GB+ vista kb 10 GB+ shadov fileok 4 GB+ szabad hely a vinyon 56 GB = 56 GB hiany (ami rohadtul sok). Nagyon megkoszonnem ha valaki segiten vagy valami jo otlettel eloalna....
Esetleg meg egy aprosag: az XP ben tobb atmeneti tarat el tudtam erni es takaritani (sutik, tempek, recent, OLKD es CONTENT filok). Ezeket visztaban hiaba kerestem ki mert ha barmelyikt megnyitottam akkor mindig uresnek latszottak, de a tu;lajdonsagaik alapjan tobb filet is tartalmaznak. Ezeket hogy tudnam vistaban is szerkeszthetokent elrni?
(a lathatatlan mappak megejlenitese be van kapcsolva...)
Esetleg ha van a neten valahol egy jo (ha lehet magyar) leiras egy linket dobhatna valaki. Elore is kszonom a sok segitseget....
-
quados19 #13873 úgytünik nincs itt senki
-
quados19 #13872 szóval konkrétabb leirás ,szine elmosódik nem tiszta nem azok a szinek jelennek meg egy két helyen aminek meg kéne jelenni , szemcsés. A berendezés 4-5 éves ebben nem vagyok biztos , Patron 10-12 alkalom attol függ,hogy mire használom .
Fotopapirt használok méghozzá (glossy photo paper) Csak ha nagyon kell akkor szoktam vele nyomtatni ezt is azért hogy ne száradjon ki kb ennyi -
Adj konkrétabb leírást.
Mit értesz azon, hogy "de valahogy nagyon nem jó a szine"?
Hány éves a berendezés? Hányszor volt benne tintapatron cserélve? Milyen papírra nyomtatsz? Simára vagy fotónyomtatóhoz valóra? Mennyire van kihasználva a nyomtató (milyen sűrűn nyomtattok vele)? -
quados19 #13870 sziasztok
Valaki tud segiteni a nyomtatásal kapcsolatba lévő problémámmal
mert a képek amiket nyomtatok nagyon rossz minőségüek és nem tudom mitől van ez pontossaban ezt irtam pár nappaé ezelőtt
Egy kis segitséget szeretnék kérni a nyomtatóval kapcsolatba fényképet akarok nyomtatni de valahogy nagyon nem jó a szine pedig eddig szép képeket nyomtatott amugy cannon i 320 a nyomtatóm ,hogy mi lehet a gond vagy hol keressem köszi a segitséget -
én is betudok állítani másik kezdőlapot -.- a lényeg nem ez volt -
Miskolc88 #13868 www.startlap.com
-
ja és most ellenőriztem ha más oldalt adok meg kezdőlapnak akkor nincs semmiféle hiba! lehet hogy akkor az origoéknál van a hiba? -
Hali! mitől lehet hogy durván 2 órája a hálózatom minden gépén a mozilla futtatásakor( az explorer dettó) kiírja hogy a www.origo.hu/index.html :798 at ír (de van hogy valami 804 et)hogy ez valami parancsfile, ez fut és leállítom e vagy nem, de mind1 hogy leállítom e és még be is x elem hogy jegyezze meg akkor is megkérdezi legközelebb is! ha viszont nem állítom le akkor lefagy a böngésző! nincs vírus nincs trojan semmi most ellenőriztem! az irfanview nevű progit telepítettem kb azóta van ez! azóta letöröltem de ugyan ez van! HELP PLS!!!! -
laurella #13865 Halihó!Hogy tudom az integrált x3100-as vga-mat 256 mb-ra állítani?(ASUS X51L notebook)A Boot menümben nem találtam meg.
köszi! -
quados19 #13864 Sziasztok tegnap irtam a nyomtatásal kapcsolatban egy kérdést abban tud valaki segíteni köszi a választ
-
Ildikó18 #13863 Köszönöm, megpróbálom :) -
természetesen az xp rajta lesz a telepítés végén, de ezen kívül semmi más:) remélem segítettem -
windows xp t ugy telepítsd hogy amikor bootol a gép hozd be a boot menüt itt tudod beállítani hogy cd ről bootoljon, ha ez megvan akkor a windows telepítődről bebootol és elkezdődik a telepítési folyamat, itt lesz 1 olyan rész hogy particiok, olvasd szépen végig majd töröld a C partíciót és hozz létre 1 ujat, ha ez megvan és tovább lépsz a telepítő magától formázni fog és teljesen szűz állapotában fogod megkapni az adott winyót! -
Ildikó18 #13860 Sziasztok! Nagy segítségre lenne szükségem:
A gépembe két winyó van beépítve ( C:\ és G:\) . Mindkettőre külön windows xp van feltelepítve. A C:\-t nemrégiben újratelepítettem, de sajna szinte minden programból (amiket korábban feltelepítettem, pl.: photoshop) maradtak a gépen fájlok. Ezeket letöröltem (MINDET), és ismét újratelepítettem a gépet. Meglepő módon a 75 Gigából még így is 17 giga foglalt! Hallottam, hogy talám formázni kellene a FORMAT C: paranccsal, de nem tudom, ezt hova kellene beírnom. Valakinek van ötlete? -
akkor olyan gond van ami meghaladja a képességeim:P -
quados19 #13858 Ezt nekem irtad mert nem látom kinek ment de ha nekem irtad akkor ezt már egy csomószór megcsináltam és a Helyi kapcsolatból 7 van , hogy minek azt nem tudom. -
de igen, a visszaállítási pont után mentett minden adat, tehát ha tengapi a pont akkor minden mai elveszik -
Sziasztok!
A bootmanager-t ,hogyan kell törölni vagy letiltani ?
Még telepítés után sem tünt el, sajnos véletlenül lett felrakva, de most ,hogy újra raktam a gépet még mindig előjön boot előtt és kérdezi, hogy melyik oS etc...
Bocs, ha láma a kérdés..
Köszi -
paulthomas #13855 De ezzel nem fog elveszni semmi adat? -
vezérlőpult -> teljesítmény és karbantartás ->rendszer visszaállítás (itt majd kiválasztod hogy igen vissza akarod állítani, majd kijön 1 naptár ott a sötét kékre vastagított időpontokra tudod visszaállítani) -
paulthomas #13853 És azt hogy tudom visszaállítani?? -
én azt tudom hogy visszaállítod 1 korábbi időpontra a winfost, ha okos vagy akkor van pont aznap reggelre vagy tegnapra akárés akkor minden olyan lesz mint volt -
paulthomas #13851 Sziasztok! Az lenne a problémám hogy újrainditottam a gépet és mikor bekapcsolt egy tök alap windows megjelenést kaptam. Először azthittem h elveszett minden de nem mert megvannak a fájlok csak valahogy az a gond hogy van az user és az all user mappa. És az all userbe kéne lennie a normális asztalnak és az most az user mappába van. És hiába helyezem át nem jelenik meg. Valahol nem lehet beállítani az elsődleges asztalt vagy ezt hogy lehet orvosolni? kérlek segítsetek. -
elvileg annyi hogy amikor a hálókártyád telepíted az is telepítődik... szal nem kell külön, max próbáld meg a hálókártyát ujratelepíteni nekem 1x az segített -
quados19 #13849 Sziasztok mi az a WAN MINIPORT ,EZT KÜLÖN KELL TELEPITENI VAGY EZ már alapból fönt van mert leszedtem a adsl aszisztest és ott arra ir ki hibát
Az adsl-hez használható WAN miniport PPPOE CSATOLÓ TELEITVE VAN EZT KÉRDEZI . -
etele34 #13848 Rögtön falba ered a fejed
ha végig olvasod. Én tavaly novemberben váltottam UPC-re. Előtte az EnterNet volt az szolgáltatóm és T-Com telefonom. A TV már UPC-s volt régóta. Volt egy kihagyhatatlan akció akkor. Két éves 2010. 12.31.-ig tartó hűség nyilatkozattal a TV (37 csatorna) az internet és a telefon mindössze 5500 HUF havonta ha egyben átállok erre a háromra. Rögtön megrendeltem és két nap múlva be is kötötték a telefont és az internetet. Azóta semmi bajom az internettel és érezhetően gyorsabb is mint ami előtte volt.
-
Köszi Neked is, kipróbálom, hátha.
-
dehogyis, az internettel semmi baj, mert a régi gépemen tökéletesen működik, de azért köszi... -
quados19 #13845 Köszönöm a segitséget talám igy jó lesz de nem tudom majd meglátom -
harcsy #13844 ezt
Végig olvastad már?
Nekem is gondok voltak a kapcsolódással és az ügyfélszolgálatot felhívtam, és végig vezettek a teendőkön. -
quados19 #13843 Látom nem csak én bajlódoka nettel másnál is megszakad és nem jó azt mondjátok hogy a upc az jobb és az mennyi 1 hónapra több vagy kevesebb mint a t-online mert én ott vagyok -
etele34 #13842 Hali!
Nálam is volt hasonló probléma amikor még az EnterNet volt a szolgáltatóm. Azóta váltottam és az UPC-nél vagyok.
Tanácso erre a problémára:
Próbálj meg létrehozni egy új kapcsolatot a Kapcsolat Varázslóval.
Start/Vezérlőpult/Internet beállítások/Kapcsolatok fül/Beállítások. Itt az Új kapcsolat varázslóval hozz létre egy új kapcsolatot.
*Kapcsolódás az internethez >> *Kézzel állítom be a kapcsolatot >> *Kapcsolat felhasználó nevet és jelszót igényel >> *az internet szolg. nevéhez beírod a szolgáltatód nevét (pl. nálam: enternet) majd a Felhasználó név és jelszó. Ide a felhasználó névhez a teljes kukac(@)előtti és mögöttieket is írd be, majd a szolgáltatótól kapott jelszó következik azt is írd be. OK. Ezután töröld ki az előzőt és csak ez az újonnan létrehozott maradjon meg, így ez lesz az alapértelmezett is. Mikor ezzel készen vagy egyet még megtehetsz előtte, hogy kihúzod a modemet néhány percre 220V-os hálózatból. Így resetel és utána ha vissza dugod akkor újra konfigurálja magát a már újonnan beállított kapcsolattal és jelszóval. Nálam ez segített még anno. Többször is. De ennek már van egy éve is. Remélem nem hagytam ki semmit a felsorolásból. -
quados19 #13841 sziasztok
Egy kis segitséget szeretnék kérni a nyomtatóval kapcsolatba fényképet akarok nyomtatni de valahogy nagyon nem jó a szine pedig eddig szép képeket nyomtatott amugy cannon i 320 a nyomtatóm ,hogy mi lehet a gon vagy hol keressem köszi a segitséget -
amúgy nekem az a gondom hogy van egy játék az EA SPORTS MADDEN 08' és van benne 1 beteg jó szám:D megnéztem eam tipusu fileok! A kérdés hogy az eam fileokat lehet e valahogy kikonvertálni mp3 ba mert nagyon kéne! Lécci segítsetek előre is köszi! -
nekem volt ugyan ez, hívd fel a szolgáltatót kell kérni vonalellenőrzést, ilyenkor bemérik a hálózatot és kiderül hogy nállad van e a hiba vagy a hálózatban, ha nállad akkor hívd ki a szolgáltatód szerelőit és majd ők orvosolják! -
na visszaadták a boltban, és azt mondta a hapi, hogy semmi baja nincs a gépnek, szoftveres hiba volt, tehát valamit nem jól telepítettem :-|
fel telepített újra ő is mindent, és ott netezett előttem...
aztán haza hozom, ugye beírom a felhasználónevet, meg a jelszót, és csatlakozom az internetre, és csatlakozik is..
Meg örültem, de aztán fél perc múlva megint nem töltődtek be az odlalak :-|
aztán újrakapcsolódtam az internetre, és ezt írta ki:

aztán egy cso,ószor próbáltam újra kapcsolódni, de mindig ezt írta ki...
aztán újraindítottam, hátha utána jó lesz, de még roszabodott a helyzet... :-|
most már nem 678-as hibár ír ki, hanem 769-est, és nem is tölt semmit, hanem egyből újracsatlakozna :@@@@@
most mit csinálhatnék?
mert már felakasztom magamat :CC