Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
a telepités nem megy mert vissza kell tenem a winyot a másik gépbe!
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
most nem megy a telepítés ?
mert a telepitéssel nincs gondom azt vágom!!!
szal vinyó ki-be egy másik gépbe és defrag ,mert állítólag nagyon töredezett ,azért jelez hibát
xp cd-rõl indulsz és nyomjon le egy bill-t a cd rom-ról való ...
utána jön majd a javitási lehetõség
Örök hálám érte
egyébként ez rejtett fájl és C:\ (gyökér) könyvtárban található
az
Olyan gondom van ,hogy telepiteni akarok egy gépet és azt irja ki hogy HIÁNYZO NTLDR-t kéri ezt hogyan kell?
nem vagy nagy profi ebben egy kis segitséget szeretnék kérni!
Elöre is köszi!!
köszi szépen!
++
az a gondom hogy ha megnyomom a Ctrl-Alt-Del-t nem a szokásos ablak jön be, nincsenek rajta fülek, csak a futó programokat mutatja, a többi fül( cpu-s, használatban lévõ fájlok, meg nemis tudom mik vannak még...) között nem tudok ugrálni...a problémám képben
hogy tudom visszaállitani "normális"ra??????????????????
++
el kell távolítani a letöltéskezelõbõl és törölhetõ lesz!
Mi a teendõ, ha egy megszakadt letöltés után, a csonk fájlt nem lehet letörölni? Azt írja hogy másik alkalmazás használja, vagy hozzáférés le van tiltva de feladatkezelõben semmi új, vagy szokatlan folyamatot nem láttam. Elindítani szintén nem tudom, programfuttatási hibát ír ki.
Trójaira gyanakodtam, de megnéztem több programmal is és semmiféle vírusként vagy trójaiként nem ismerte fel azt a 0kb-os .exe fájlt
telepítsd föl a NET framework 2.0-t,mert ez fontos ,utána install(próba)
Plz segítsetek!
Átálltam én is Vistára (ultimate) (nem másolt).
Van 1 eléggé idegesítõ probléma a számomra :F
Kipróbáltam a Cod2-õt és COD4 et (COD=Call Of Duty :DDD ), és a singleplayerek tökéletesen mennek semmi gáz.VIszont ha szeretnék multizni nem indulnak :((( .
Azt írja ki h pl a cod2mp.exe leállt...
Segítsetek plz(nem igazán jo ez h fölösen megvettem a vistát,és szeretnék multizni)
SP2 fönn van ,vagy csak natur win xp pro ?
Az történt, hogy Hiren's Boot CD-rõl bootolva, a Partition Magic segítségével véletlenül egy máski partíciót formatáltam le mint amit kellett volna. A formatálás nem zajlott le végig mert észrevettem, hogy nem jó partíciót formatálok, így leállítottam a folyamatot, de sajnos Unallocated partíciót csinált a tévesen formatált lemezterületbõl. A kérdésem az lene, hogymilyen módon lehetne a leghetákonyabban visszanyerni innen az adatokat? Próbáltam GetDataBack-el de sajna nem látja a szóban forgó Unallocated partíciót. Az Active Partition Recovery visszahozott egy csomó dolgot, csak éppen a legfontosabbakat nem, pontosabban a találatok között van olyan mappa, hogy ! Lost & Found ! millió almappával ami között szétszórva lehet megvannak a dolgok, de nem is tudom, ezeket máshogy jeleníti meg mint amiket normálisan megtalált. Érdekes módon olyan dolgokat is megtalált amik már évek óta nincsenek a winyón. A DOS-os verziójával még nem próbálkoztam, de gondolom ott sem találna meg sokkal több mindent, és tartok egy kicsit a DOS-os max. 8 karakteres megjlenítésétõl is.
Ha van valakinek ötlete, ne tartsa magában :)
Kitörölheted, ha egy program nem használja éppen.
A Temporary Internet Files-t az Internet Explorer használja gyorsítótárként.
Erre van célprogram, például a CCleaner.
Kódekcsomagokat tessék elfelejteni - összekavarják a Windows lelkivilágát.
Divx, Xvid (ennek ne engedd, hogy a Divx-et is kikódolja), AC3, Ogg Vorbis, MP3, Matroska Splitter, OGM Splitter, Windows Media - ezek nagyjából elegendõek.
Ha valamit nem játszik le, akkor ott a G-Spot, azzal meghatározható a megfelelõ kódek.
Vagy használj kódekekkel egybeépített lejátszót: VLC Media Player, MPlayer, KMPlayer.
codec fórumba is írtam,csak itt nagyobb a forgalom:)
Lame tömörítõ és Razorlame grafikus felhasználói felület az elõbbihez.
@ Hellomarci
olyan progit keresek amivel nagy kiterjesztésû mp3 fájlokat(6-10Mb) kisebb mp3 formûtumú fájlokká tudom tömöríteni vagyis egy mp3 tömörítõ progit keresek. Elõre is kösz!!
Üdv: Ádám
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64