Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amugy van msn cimem ott gyorsabb lenne prsze ha jo neked is és van neked is msn-cimed!

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

most kész a töredezésmentesiés és van rajta 78% szabad hely!
a telepités nem megy mert vissza kell tenem a winyot a másik gépbe!

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

nem telepítés ,hanem töredezettségmentesítés

most nem megy a telepítés ?
szoval ha jol értem a winyomat át teszem egy másik gépbe és ott töröljem le!!utána tegyem vissza az én gépembe és indulhat a telepités!
mert a telepitéssel nincs gondom azt vágom!!!

és még egy lehetõség -én ezt nem próbáltam
szal vinyó ki-be egy másik gépbe és defrag ,mert állítólag nagyon töredezett ,azért jelez hibát

xp cd-rõl indulsz és nyomjon le egy bill-t a cd rom-ról való ...
utána jön majd a javitási lehetõség
Az xp-t sem inditja el annyi van,hogy a képernyön fekete alapon fehér felirat és az alján van ez a hiányzo szöveg!

értem ja és köszi a segitséget!
Örök hálám érte

esetleg próbáld meg xp cd-rõl indulsz ->javítókonzol ->belépsz a parancssorba és beírod : < fixboot > majd <fixmbr > és restart ,de ez nem biztos ,hogy javítja a hiányzó ntldr -t
egyébként ez rejtett fájl és C:\ (gyökér) könyvtárban található
nem cd -re ,floppy-ra
ezt irjam ki egy CD-re tegyem be a meghajtoba és igy a problémám megoldva!?

ez lenne az IEDevToolBarSetup.msi???????

elõször készíts egy rendszerindító lemezt
ezt az üzenetem a kollektor nevü segitömnek küldöm

Még egy kis segitségre lenne szükségem mégpedig az hogy BIOS nevü dologban ott hol és hogyan kell beállitani mert amit adtál linket ott elég sok minden van de irja hogy csináljak inditolemezt meg olyat is ir,hogy Bcupdate2.exe segédprogramot keresem meg!A segitségedet amit idáig adtál nagyon köszönöm!

köszi!!

klikk a szövegre ,mert az egy linket takar<#pardon1>
igen!!
az

Hali!
Olyan gondom van ,hogy telepiteni akarok egy gépet és azt irja ki hogy HIÁNYZO NTLDR-t kéri ezt hogyan kell?
nem vagy nagy profi ebben egy kis segitséget szeretnék kérni!
Elöre is köszi!!

bazmeeeeeeeeeeeg!!!!!!!!!!! hát én analfa vagyok!!<#wow1><#buck>
köszi szépen!

++

A Feladatkezelõ két különbözõ nézettel rendelkezik. A menükkel és lapokkal rendelkezõ nézet megjelenítéséhez kattintson duplán a Feladatkezelõ ablak szegélyére. A menükkel és lapokkal rendelkezõ nézet elhagyásához kattintson duplán a lapok szegélye körüli területre.

üdv.
az a gondom hogy ha megnyomom a Ctrl-Alt-Del-t nem a szokásos ablak jön be, nincsenek rajta fülek, csak a futó programokat mutatja, a többi fül( cpu-s, használatban lévõ fájlok, meg nemis tudom mik vannak még...) között nem tudok ugrálni...a problémám képben
hogy tudom visszaállitani "normális"ra??????????????????

++

Danecay
Kösz, de írtam, hogy nem látja a szóbanforgó partíciót :(

hi!

el kell távolítani a letöltéskezelõbõl és törölhetõ lesz!
Sziasztok!
Mi a teendõ, ha egy megszakadt letöltés után, a csonk fájlt nem lehet letörölni? Azt írja hogy másik alkalmazás használja, vagy hozzáférés le van tiltva de feladatkezelõben semmi új, vagy szokatlan folyamatot nem láttam. Elindítani szintén nem tudom, programfuttatási hibát ír ki.
Trójaira gyanakodtam, de megnéztem több programmal is és semmiféle vírusként vagy trójaiként nem ismerte fel azt a 0kb-os .exe fájlt

pedig kéne,
telepítsd föl a NET framework 2.0-t,mert ez fontos ,utána install(próba)
Nincsen service pack2

nem tom elvileg be van kapcsolva de most csak virtual szervert akarok futtatni ahhoz meg nem kell net
tûzfal van ,kiengedi netre?
Hy all!
Plz segítsetek!
Átálltam én is Vistára (ultimate) (nem másolt).
Van 1 eléggé idegesítõ probléma a számomra :F
Kipróbáltam a Cod2-õt és COD4 et (COD=Call Of Duty :DDD ), és a singleplayerek tökéletesen mennek semmi gáz.VIszont ha szeretnék multizni nem indulnak :((( .
Azt írja ki h pl a cod2mp.exe leállt...
Segítsetek plz(nem igazán jo ez h fölösen megvettem a vistát,és szeretnék multizni)
hali !
SP2 fönn van ,vagy csak natur win xp pro ?
hátha segít :GetDataBack
Danecay
Sziasztok.
Az történt, hogy Hiren's Boot CD-rõl bootolva, a Partition Magic segítségével véletlenül egy máski partíciót formatáltam le mint amit kellett volna. A formatálás nem zajlott le végig mert észrevettem, hogy nem jó partíciót formatálok, így leállítottam a folyamatot, de sajnos Unallocated partíciót csinált a tévesen formatált lemezterületbõl. A kérdésem az lene, hogymilyen módon lehetne a leghetákonyabban visszanyerni innen az adatokat? Próbáltam GetDataBack-el de sajna nem látja a szóban forgó Unallocated partíciót. Az Active Partition Recovery visszahozott egy csomó dolgot, csak éppen a legfontosabbakat nem, pontosabban a találatok között van olyan mappa, hogy ! Lost & Found ! millió almappával ami között szétszórva lehet megvannak a dolgok, de nem is tudom, ezeket máshogy jeleníti meg mint amiket normálisan megtalált. Érdekes módon olyan dolgokat is megtalált amik már évek óta nincsenek a winyón. A DOS-os verziójával még nem próbálkoztam, de gondolom ott sem találna meg sokkal több mindent, és tartok egy kicsit a DOS-os max. 8 karakteres megjlenítésétõl is.
Ha van valakinek ötlete, ne tartsa magában :)

Hali,nekem olyan gondom van hogy nem megy a Gothic 3 játék.Volt róla szó hogy a windows visual C++ 2005-öt nem lehet telepíteni.Én ennek érdekében telepítettem a windows installer 3.0-át-(WindowsInstaller-KB884016-v2-x86).Utána géprestart és megpróbáltam telepíteni a windows visual C++ 2005-öt megint,az meg azt írta ki nincs helyesen feltelepítve a windows installer.De az nem jelzett hibát telepítéskor.A kérdésem az, hogyan tudnám telepiteni zökkenés mentesen a windows visualt ugy hogy müködjön is.Oprendszerem windows professional,Athlon64 3200+.köszi a segítséget elöre is.

Na jo,mondjuk éppen nem használya,és kitörlöm,majd utánna elinditom a progit attol még fog müködni ugyanugy ugye?Mert eddig mindig kitöröltem és semmi rossz jelenséget nem vettem észre.(ha minden igaz és jol láttam akkor ugy van hogy mondjuk letöltessz egy becsomagolt filet és telepited akkor ö ideiglenesen oda csomagolja ki ugye?)egy idö után tele van ez a mappa,tehát gondolom minden további nékül lehet kitörölni.
< regedit >
plz help me all

nem tudok belépni regisztrációs adatbázisba!! Azt tudom hogy futtatás de nem tudom hogy mit kell beirni ?
Dj Faustus
"Az lenne a kérdésem hogy a Temp mappát az ki lehet törölni ugye?(mármint ami benne van) Ja meg a Temporary Internet Files-t???Eddig mindig kitöröltem."
Kitörölheted, ha egy program nem használja éppen.
A Temporary Internet Files-t az Internet Explorer használja gyorsítótárként.

Erre van célprogram, például a CCleaner.

Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy a Temp mappát az ki lehet törölni ugye?(mármint ami benne van).Ja meg a Temporary Internet Files-t???Eddig mindig kitöröltem.
Dj Faustus
"már sok féle kodekkal próbálkoztam.ace mega,klite,,divx.mindegyiknél ugyan ez a probléma"
Kódekcsomagokat tessék elfelejteni - összekavarják a Windows lelkivilágát.
Divx, Xvid (ennek ne engedd, hogy a Divx-et is kikódolja), AC3, Ogg Vorbis, MP3, Matroska Splitter, OGM Splitter, Windows Media - ezek nagyjából elegendõek.
Ha valamit nem játszik le, akkor ott a G-Spot, azzal meghatározható a megfelelõ kódek.

Vagy használj kódekekkel egybeépített lejátszót: VLC Media Player, MPlayer, KMPlayer.

kemszi2
megint van 1 kisnagy bajom:) a filmeket nem tudom rendesen lejátszani,vagy full zöld az egész vagy teljesen kivehetetlena kép.már sok féle kodekkal próbálkoztam.ace mega,klite,,divx.mindegyiknél ugyan ez a probléma.egyedül a xp codec pack-al tudok lejátszani filmet rendesen,de ezzel meg néhány filmet nem lehet végig nézni,és nagyon lassan lehet csak keresni a filmekben.szóval mit ajánlanátok?
codec fórumba is írtam,csak itt nagyobb a forgalom:)
Dj Faustus
"olyan progit keresek amivel nagy kiterjesztésû mp3 fájlokat(6-10Mb) kisebb mp3 formûtumú fájlokká tudom tömöríteni"
Lame tömörítõ és Razorlame grafikus felhasználói felület az elõbbihez.

LoDMaSt
File-> importálás és exportálás, ott hogy exportálás fileba, majd tetszés szerint.

@ Hellomarci

Gyocsika
Köszi szépen ez megvan, csak az kéne már , hogy tudom az egész névjegyalbumomat kimenteni a winyóra? Azért pl, ha a újra kell rakni az op. rendszer, meglegyenek.

DWO
Php gurut keresek aki ért Torrent Trackerhez Fizetek neki akit érdekel

msn: [email protected]

zvaragabor
Köszi!

Chaos Anno Domini

Tessék:Link.

LoDMaSt
2007 ben itt:

@ Hellomarci

kissadamvikt
szasztok!

olyan progit keresek amivel nagy kiterjesztésû mp3 fájlokat(6-10Mb) kisebb mp3 formûtumú fájlokká tudom tömöríteni vagyis egy mp3 tömörítõ progit keresek. Elõre is kösz!!

Üdv: Ádám

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64