20838
Segítséget kérek
-
amdopteron #14157 vki vmi ötlet?? -
amdopteron #14156 Hallo vki nem tud nekme segíteni nekme is kék halál gondom van...vista alatt felrakok egy nyers vistat egy acer típusú gépre és ahogy feltelepítem a gyári chipset drivert ami van hozzá ujra indítás után bejön a kék halál és vmi royal.sys fájlal van vmi baja:Slegalábbis vmi olyasmit ír:S
-
Hi!
Bizonyos időközönként kékhalál fogad :(
Hibaüzenet:
Mi a probléma? -
Norway #14154 Köszönöm hogy segitettél!!! -
-
kl24h #14152 Amit ma megtehetsz halaszd holnapra, mert holnap lehet, hogy nem kell megtedd! -
köszi. -
kl24h #14150 Mikor valamilyen internet cimet kapsz es nem vagy biztos benne, hogy felnyithatod, akkor probald ki a Yahoo.com keresot. Tehat az internet cimet bemasolod a Yahoo keresojeb es Search, mert a Yahoo leellenorzi az internet cimeket a McAfee virusolovel -
Hello!
Szerintetek ez a cuccos megbízható, vagy csak valami vírus?
Előre is köszi :) -
kollektor #14148 Lemezhibák ellenőrzése Windows XP rendszerben -
Ami a Win-ben van nem elég jó? (Én nem szoktam használni)
Ha leformázod, a hibás részek automatikusan kihagyásra kerülnek, és oda többé nem ír a gép, tudtommal.
-
Orionk #14146 Hy!
Egy olyan programra lenne még szükségem, amit arra lehet használni, hogy rendesen át lehet nézetni vele a vinyót, hogy van e rajta pl. bad sector.
HA van rajta bad sector, akkor az a vinyó menthetetlen? -
Orionk #14145 SZia!
Köszi szépen, elég jónak tűnik, de esetleg angol nyelvűt nem tudnál ajánlani?
Előre is thx.
Bárkinek, akinek van ötlete, örülnék neki, és köszönném szépen -
köszi! -
etele34 #14143 Köszi mindkettőtöknek a segítséget. Hát mit mondjak. Elég eltérő lett a két (egymás után) lefuttatott teszt eredménye.
Kép1.
Kép2. -
ja, van, az alábbi is, vagy a speedtest.net. állítólag ezek sem pontosak, de valamilyen viszonyszámot kaphatsz. ne töltődjön semmi, ne csatizz semmivel (msn például) és többször mérd le, akkor tudsz átlagolni.
Nekem is UPC van, de például ilyenkor hétvégén iszonyat forgalom van. Pingem az az egekben. Tegnap viszont egész jó volt, hasított még este is mint a szél:)) biztos diszkózott mindenki:) -
Zyra #14141 Itt van egy sebesség mérés teszt.
Elég pontos szokott lenni. -
etele34 #14140 Sziasztok!
Ha már szóba került ez a sávszélesség meg egyebek. Van arra lehetőség, hogy online lemérhessem magamat? (le/feltöltési sebesség) Én UPC-s vagyok de sehol nem találom náluk, hogy lenne ilyen lehetőség.
Köszi. -
az nem más, mint amit a hálókártyád maximum kezelni képes, tehát köze nincs ahhoz, amit egy szerződésben foglaltak szerint kapsz egy szolgáltatótól.
a számítástechnika legkisebb egysége a bit. két értéket vehet fel 1 vagy 0, mivel kettes számrendszert használunk. Alapjait Neumann János fektette le a többi már történelem:)
szóval, 1 byte=8 bit. innentől már durván ezer a váltószám, tehát 1 Kilobyte=1024 byte, 1 Megabyte=1024 Kilobyte stb. azért 1024 mert az a 2 a tizediken ugye. mindenről van leírás és érdemes olvasgatni ezeket, hogy valami fogalmad legyen arról, hogy tulajdonképpen mit is használsz:)
amikor egy szogáltató azt mondja, hogy 4 Mbit-es netet fogsz kapni akkor azt osztanod kell még 8-al előtte, hogy megkapd a Kbyte-os adatot, ez amolyan alapérték, mert innen könnyebb szorozni már.
Neked tehát a 4 Mbit azt jelenti, hogy 512 Kbyte-os sávszéled van (ez a letöltés, mert a feltöltés más tészta, az mostanában a fele a letöltésnek, de nem mindig. le van írva a szerződésben). ez mind elmélet, mert általában nem éred el sohasem ezt a szintet, de jobb esetben elég közel kerülhetsz hozzá, sőt, akár át is lépheted ezt e határt, persze csak rövid időre. a szolgáltatók természetesen nem ezt írják bele egy szerződésbe, hanem azt, hogy Ők mennyi minimum sávszélt garantálnak, ez általában a tizede a megadott sávszélnek. na, ha ezt tartósan alulmúlod, akkor lehet reklamálni, addig nem. hallottunk már sok olyan esetet, hogy 10 Mbit helyett 4-5 Mbit volt egy idő után a sávszél és ez valljuk be, elég nagy genyóság, mivel te nem ezért fizettél. Ez olyan, mintha elutaznál 200 km-re, de 100 km-nél ledobnak a vonatról:))
Ahhoz, hogy netezhess ennél jóval kissebb is elég lenne, de hát az ember mindig telhetetlen és jobb és gyorsabb kell neki:))
na persze az online tv vagy egyébb videómegosztó oldalaknál előny a minél nagyobb sávszél, hiszen annál gyorsabban tudod letölteni és megnézni a videókat, valamint annál jobb minőségű lesz a tv adás is.
Lehetne még oldalakat írni, de már nem fogok többet:) -
üdv.egy nagyon egyszerű,és amatőr kérdésem lenne.
amikor csatlakozom a nethez,akkor ugye kis bubiban kiírja,hogy
"net csatlakoztatva,sebesség 100,0 Mbps"...
nekem 4 megás netem van,akkor ez most hogyis miez?tény,hogy nem ismerem a váltószámokat,meg netet csak szórakozásból ismerem,teknikai oldalát egyáltalán nem(értsd:égő,vagy sem,nuku tudás).szóval a lényeg,hogy nem valami olyat kellene kiírnia,h 4 mega/sec,vagy...mittomén?
t-onlineos amúgy.
előre is köszönöm. -
Sziasztok!
Nekem codec gondom van. Nem tudom lejacani a honlapba epitett wmv videokat. Ha a file a gepemen van akkor a KS Player lejacca, de csak akkor. Windows Media Audio and Video 9 van a gepen, de azt nem tom hogy kell ujrarakni. Ja es a Microsoft honlap nem segitseg. Genuine.. Valakinek otlet? oprendszer reinstall nelkul :) -
Középen bal oldalt regisztráció. -
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van msn címem hotmailes.
Hogy csinálhatnék egy másikat a legegyszerűbben? Ezt sem én kreáltam magamnak, azért nem tudom.
Lehet egyáltalán egyszerre kettő?
Csak azért kellene, mert az eddigiben benne van a vezetéknevem és nem szeretném mindenkinek ezt megadni
Köszi a segítséget előre is. -
kl24h #14134 Microsoft Office Excel -
Ez egy korrekt kis töredezettségmentesítő: Smart Defrag
Ingyenes, magyar nyelvű, intelligens, gyors. Most jelent meg az első nem beta verziója.
Linux alá nincs külön töredezettségmentesítő, mert ( állítólag ) a fájlrendszere nem töredezik. -
Óriási problémával küszködök!
1ik Gépem folyamatosan újraindul 1es programok és Játékok hatására (Programok között semmi összefüggés!
1példa: MSN)
Van mikor a programból lép ki teljesen véletlenül de van mikor az egész gép újraindul!
1*üen NEM JÖVÖK RÁ MI A HIBA!

Gondoltam mindenre! De... kizártam a nagy részét! (Driver, Túlmelegedés, Esetleg por a gépben! ... )
Bármilyen tippet/lehetőséget/5letet várok!

-
Orionk #14131 SZiasztok!
Tudnátok ajánlani valamilyen jó töredezettségmentesítőt külön windows xp sp2 alá, és kiwi linux alá?
Előre is köszi
Légyszives segítsetek linket is keresni, ahonnan letölthetem
köszi -
kollektor #14130 XLS-hez kompatibilitási csomag -
csoki, XLS fájlt mivel tudok megnyitni?? :) -
Sziasztok !
20 Mbites netem van. Olyan 2M-el kellene letöltenem. XP SP3 van fenn. Max 600k-val enged letölteni, de ha 2 szálon vagy 3 szálon töltök 3x 600k-val is jön tehát a sebességgel nem lehet gond. Ez nem torrent bármit töltök így járok.
Ja egy Wireless router-rel vagyok összekötve de sima UTP-vel sem ment feljebb tehát nem WIFI beállítási gond van. Már a mozillára gyanakodtam , de OPERA az új chrome bömgésző...sőt még mindenféle Get Right + DAC -al sem tudok gyorsabb lenni. Hívtam a szolgáltatót, de mivel simán több szálon megy gyorsabban tuti jó a NET.
VISTA alatt simán megy a 2M, ugyanezzel a konfiggal, de nekem nem jött be az új OP.
Már kihullik a hajam de nem tudok rájönni...goggle-val is keresgéltem de erre nem találtam gyógyírt :(
Kérem ha van ötlet akkor várom :)
-
Sziasztok!
Nero 8-nál hogy lehet beállítani, hogy ne 16x-szorosan írjon ki elmentett projektet (iso-t), hanem én állíthassam be még az írás előtt vagy alapból maximum 6x-szorosan írjon?
saját topikjában nem válaszolnak. -
Akkor én is kérdezek egyet:
Miért van ez? :
Bármilyen 'normális' méretű játékot elindítok(TDU,GRID,GH3), tök szépen fut a game, de egy rövid idő után eltűnnek a textúrák, majd lefagy a játék. DX, VGA driver legfrissebb. 8800 GS-ről van szó.
Köszi
-
pakry #14125 meg probálom köszi -
ujraraktam a windowst, most se a divx se a wmp nem látja az avi fájljaim feliratját.
mi lehet a probléma?? -
Hogy próbáltad formázni, jobb klikk -- formázás ?
Mert azzal nem nagyon lehet. A Paragon Partition Magic egy jó progi erre és sok másra is. -
pakry #14122 help ! kaptam egy vinyót beraktam a gépbe ezt irta a tulajdonságokba filerendszer:RAW hogyan tudnám leformázni? probáltam már xp-vel win98-al nemsikerült. -
Megoldva!Csak egy apró programhiba volt, ugyanis nem azt csinálta mit kellett volna.Pár próbálkozás után már jól működött... -
Üdv!
Nekem a Nero 6.6-ossal vannak problémáim.
Több dvd-n maradt szabad hely, most szeretnék rájuk írni, de nem tudok.Egyszerűen mikor rákattintok az adat DVD készítésére nem jeleníti meg a már rajta lévő fájlokat.
Sokszor írtam többsávos cd-t és dvd-t de még ilyen nem fordult elő.Egyébként pár napja telepítettem újra a windowst.
Mi lehet a gond?
-
hogyan lehet POWERPOINT-ba beágyazni hangot(zenét) a dokumentumba? Vagyis úgy, hogy egy fájl legyen, és ne kelljen mellérakni a zenefájlt pluszba?????? -
braaa #14118 helóztok!
feltelepítettem win xp-t új gépre, de a hangot sehogy sem sikerül rávarázsolnom a gépemre. alapból feltelepítettem a driver cédéről a Realtek High Definition Audio-t, ami vezérlőpultban az Eszköz/Hardver/Eszközkezelő/Hang- video- játékvezérlőkben meg is jelenik, csak épp használhatatlan. a "Hangok és audioeszközökben" pedig nyoma sincs, hangeszközt sem talál a gép, szóval nincs semmi hang a gépemen. de nem hangfal, meg hangkártya hiba van, mert a foobar(zenelejátszó)-ban pedig kézzel ki tudom választani "Output"nak a Realtek High Definition Audio-t, szóval a zenelejátszóm szól rendesen, de máshol semmi hang nincsen.
már a neten kutatgatok hogy lehetne ezt megoldani, írták hogy töröljem a Realtek driver-t, de azt sem engedi, úgy sem hogy leállítom, eszköz eltávolítására azt írja ki hogy az eszköz használatban van, nem lehet törölni.
Írták még hogy a BIOS-ban lenne érdemes leállítani az eszközt, majd ott törölni, de azt meg nemtudom hogy kell. Ha valaki tudja, légyszíves írjon, vagy ha bármiféle más megoldást tud a problémámra...