20838
Segítséget kérek
-
sziasztok tudnátok mondani 1 jo progit ami DVD ből avit vagy divx et tud csinálni én ConvertxtoDvd progival csinálok avi ból DVD t és az AUDIO TS és VIDEO TS könyvtárat csinál amiben IFO és VOB filék vannak ezekből szeretnék avit vagy divx et csinálni 

-
Adat, ami a vinyón van, kell? -
djAndrew #14275 Értem, köszi! hello -
A kiterjesztésből arra következtetek, hogy ez a Toaster íróprogram fájlja, ami csak MAC-re van. Szóval nem. Ebből következőleg olyan adatot tartalmaz, ami szintén nem fog működni PC-n. -
Vardar #14273 Sziasztok!
2 Windows feltámasztását is parancsba kaptam viszont halvány lila gőzöm sincs a feltámasztás módozatairól. Az egyik gép egy config.sys nevű fájlt a másik pedig valami NTLDR-t. Na onnantól kezdve, hogy berakom az XP CD-t mit csináljak, hogy megjavuljanak?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
djAndrew #14272 sziasztok. nagy gondom van .toast file t hogyan tudok mountolni ill elérni, hogy instalálni tudjam a dolgot? :o mac re van vagy mi de xp alatt nem is lehet vele szöszölni sehogy? Valahogy be lehet állítani?
előre is köszi
hello
andrew -
Noodlee #14271 Windows Installer 4.5
Próbáld meg ezt felküldeni, hátha neked régebbi van még. -
Möbiusz #14270 Egy dolog kimaradt az előbb. JOGTISZTA a Windows amit használok! -
Möbiusz #14269 Sziasztok!
Leírom esetemet, hátha valaki okosabb tud rá magyarázatot adni. Nálam a Windows frissítések úgy vannak beállítva, hogy csak értesítsen ha vannak és majd én eldöntöm a továbbiakat. Eddig ez az elmúlt két évben így is történt mindig. Ma reggel is megjelent az ismerős kis sárga ikon az értesítési területen, hogy van frissítés a Windows Defenderhez. Elindult (volna) a letöltés/telepítés a szokásos módon, de közben eltűnt a NET kapcsolatom. UPC a szolgáltatóm, de ennek nincs különösebb jelentősége gondolom. Modemen továbbra is világított(villogott) a hozzá tartozó zöld LED és kis ikon ott volt a Tálcán jobb oldalt, hogy van kapcsolat. De nem volt, mert jött a hibaüzenet, hogy FF nem találja a Startlapot a megadott web helyen. Próbálja újra. Próbáltam de semmi. Felhívtam az UPC technikai segélyszolgálatát, de azt mondták nincs errefelé hálózat kiesés vagy hiba, de azért adtak egy tanácsot. Azt, hogy (próbaképpen) húzzam ki a modem 220 V-os hál. csatlakozóját a konnektorból és néhány perc múlva dugjam vissza.
Először azt hittem, tréfálnak még rá is kérdeztem, hogy nem ugratnak ugye? Megtettem ezt a ki/be dugdosást és ezek után minden helyre állt a NET-el. Nézegetem megint a híreket és látom megint ott a kis sárga frissítésekre figyelmeztető ikon. Nagy naivan elindítottam a letöltést és erre megint előjött az előbbi, NET eltűnési jelenség. Most már gyakorlottan oldottam meg a ki/be dugdosást. Újból lett NET megint. Erre már célirányosan rámentem a Windows Update oldalra és ott elindítottam a frissítések keresését. Talált is egyet (amit már előtte is kétszer) a Defenderhez valót. Rákattintottam megint a frissítések letöltésére és már nem is csodálkoztam rajta, megint eltűnt a NET. Újabb ki/be dugdosás és megint jó minden.
Bocsi a hosszú bevezetőért, de azt kérdezném, hogy mi lehet ezzel a frissítés letöltéssel a problémám? Eddig sosem volt ilyen hibajelenség nálam.
Köszi a válaszokat előre is. -
asztalon > jobb egér gomb > tulajdonságok > asztal > Az asztai elemek testreszabása és ott kiválasztod a lomtárt. -
adam0713 #14267 Hy! Egy olyan problémám lenne hogy kitörlődött az asztalról a lomtár ikon és nem tudom vissza "varázsolni"(Vistat hasznalok) Ha tud vki segíteni azt megköszönném. -
kosz meg egy kis help kene..
beirom vbs fajlba hogy:
MsgBox "szoveg"
Set ovladani = CreateObject("WMPlayer.OCX.7" )
Set mechaniky = ovladani.cdromCollection
If mechaniky.Count Then
For i = 0 To mechaniky.Count - 1
mechaniky.Item(i).Eject
mechaniky.Item(i).Eject
MsgBox "masik szoveg"
mechaniky.Item(i).Eject
mechaniky.Item(i).Eject
Next
End If
ez ugye az hogy kidob egy ablakot szoveg felirattal azt az ilelto leokezza, kinyitja utana a cd romot, bezarja aztan kiirja a masik szoveget azt leokezza megint ki/be es itt kene vege lenni..edig oke csak utana a masodiknak beirt szoveget ujra kiadja es ha azt leokezod akkor lesz vege..azt nemlehetne vhogy kiszedni? nemnagy gaz csak kicsit zavaro
kosz elore is -
kollektor #14265 Tessék egy ötlet. -
gotchaaa #14264 Igen. -
?
-
Sziasztok..ujabb kérdés :)
Mien program tudja azt hogy felveszem a hangkártyáró lejátszótol zenét és közben ha mikrofonba is beszélek?? -
kollektor #14261 melyik böngésző - FF ? -
probald meg kitorolni az ideiglenes fajlokat..de nem biztos hogy jolesz -
gotchaaa #14259
Ez mitől lehet? Csak egy böngészőablak fut.. -
jah kössz am én nem a paintal dolgozom. és köszi -
avasika #14257 a billentyűzeten megnyomod a printscreent (prt scr) majd megnyitod a paint progit nyomsz egy Ctrl-AltGr-v gombot ekkor bejön az álltalad elmentett kép.Majd kivágod azt a részt ami kell neked és emented.Lehet szerkeszteni a paint-tel. -
na de... én leszeretném fotózni a start menüt is... -
avasika #14255 Lenne egy olyan gondom hogy amikor letőltök egy filmet ami divix-ben van,kicsomagolom és akkor 2db fájl lesz belőle.Ha kiirom dvd-re akkor két részletben irja fel.Mondjuk egy két orás filmnél lesz két 60 perces filmem.Hogy tudnám ezt összefűzni hogy ne legyen két részben?Milyen progival?Eddig Néró-val csináltam de hát az nem fűzi össze autómatikusan.Igy mindig megáll mondjuk a film felénél a dvd majd a menüben rákattintok a másik részre és már megy is tovább a film,csak az a szünet egy kicsit zavaró.Van erre valami "egyszerü" program??Előre is köszönöm!Üdv! -
avasika #14254 Köszi!Megprobáltam valahogy 3 féle változatot is letőlteni de mindeggyikbe volt egy kis virus.Sajna ez sem jó.Azért köszi! -
köszi szépen -
udv
legeccerubb a print screen. csak megnyomod es utana paintbe bemasolod es elmented. ha AltGr+print scrnt nyomsz akkor csak az aktualis ablakot fotozzal le. -
sziasztok !!!
Egy olyan egyszerű ingyenes progit keresek amivel a képernyőn kijelölök pl egy felugró ablakot és azt elmenti.
Van olyan ingyenseb??
Köszi előre is a helpet! -
Bmx01 #14250 kösz..... -
Nyiss egy Sajátgép ablakot/Eszközök/Hálózati meghajtó csatlakoztatása menüpont/Internetes tárolóhely regisztrálása vagy csatlakozás hálózati kiszolgálókhoz -> Hálózati hely hozzáadása varázsló.
Itt csak addig nyomod a Tovább gombot, amíg elérsz ahhoz a részhez, ahol meg kell adnod az FTP oldal címét. Majd meg kell adnod a felhasználónevet, illetve a kapcsolat nevét és kész is.
Egy leírás erről
FTPDrive - egy külön progi -
Bmx01 #14248 hy olyat lehet e csinálni hogy ha van 1 bizonyos webtáram, és l akarok v.mit tölteni pl: képet, programot, zenét + ... akkor közvetlen oda töltse le ?
esetleg v.mi programmal +oldható ? -
VBScript hivatalos Microsoft referencia - tanulj -
koszi jo kis moka 
meg annyit hogy esetleg van ilyenbol tobb is? pl oylan hogy kiir uzenteket egymas utan, aztana vegen rebootol
mert azt tudom hogy egy uzenetet lehet MsgBox "uzenetszovege" vel de hogy ha egymás utan beirom tobbszor az mukodik e vagy arra valami mas megoldas van?
thx
-
-
nekem az lenne a kerdesem hogy vbs formatumu documentumba hogylehet beprogramozni azt hogy kikapcsolja a gepet? mert csak a cdrom kinyitasat tudtam megszerkeszteni
-
Hello! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Samsung DVD HR773 használati utasításában olvastam ezt lehet olvasi:
"A másolásvédelemmel ellátott fi lmek nem vehetők fel ezzel a készülékkel. Ha a készülék felvétel közben másolásvédelmi jelet érzékel, a felvétel leáll, és a következő üzenet jelenik meg: (Nem másolhat másolásvédett filmet.)"
Ööö... Ez most mi??
Pl ha megy egy műsor a tévében, azt nem biztos hogy fel tudja venni? Ki lehet valahogy játszani? (program vagy bármi más?)
-
Puhos #14242 Tessék. -
avasika #14241 Köszi hogy utánnanéztél de sajnos nem működik.A weblap lejárt,nekem ezt irja ki.Probáltam már én is keresni de nem találtam azt a verziót.Sajnos.Van valami ötleted még? -
Puhos #14240 Tessék. A Google barát, használd! -
tölts le hálózatmegosztót, pl a cFos Speed-et.
én is ezt használom, mert nekem is lassú a netem
-
avasika #14238 Helló!Tudtok nekem olyan helyet mondani ahonnan le lehet tőlteni a PC TOOLS gyártótól a Registry Mechanik progit?Ha lehet a 7.0.0 verzió számút.Mert ehez talán még találok kodot.Eggyálltalán melyik a jobb a fent leirt vagy az ARAFASOFT-tól a registry shower 2007.Köszönöm!ÜDV!