20838
Segítséget kérek
-
Hali!
Szerintetek a 2 kártya közül melyik lenne a jobb választás?
Geforce 8600Gt 256MB TV PCX DDR3 Inno
vagy
Ati Radeon HD2600 Pro 256MB PCX HIS -
balcsi70 #14596 Értem.Tehát a lényeg hogy a filmek ne legyenek nagyobbak 1gb-nál.Én rosszul értelmeztem hogy az egéssz ne legyen nagyobb mint 1Gb-t.Itt a filmek 300 mb-osak csak sok van belöllük,és DivX-esek.És kb 2gb- összesen.Mostmár értem. Konvertálásokat meg utánna kiirni meg összevágni meg stb azokat vágom csak ilyet nem csináltam még mert nem tudtam hogy igy lejátsza e a asztali. Köszöntem. -
megtaláltam köszike -
Hali! Winampból most tettem fel a legujabbat és van millió és egyezer számom, de nem működik a listánál hogy beütöm a track címét és megtalálja, ezt hogyan lehet beállítani? Lécci segítsetek -
gyűjtő #14593 Szervusztok!
Windows XP op. rendszerem van. Az utóbbi napokban valami ok miatt a gép 0 hangerővel jelentkezik be. A hangbeállításokat ellenőriztem. A hangkártya (Creative Sound Blaster PCI) rendben látszik.A drivert frissítettem (a probléma megjelenése után!). Egyébként is, ha a bejelentkezést követően egy mozdulattal beállítom a kis hangszóró ikonon a hangerőt, minden rendben van. Egészen addig, amíg a gépet újraindítom.Valami a Windows setup közben történi, ami miatt a kikapcsolás előtt rendben levő hangerő lenullázódik.
Megvizsgáltam a DirectX-el a rendszert és a tesztprogram főablakában már a betöltése közben hibaüzenetet kaptam:
Hanghiba
Annyit megjegyzek, hogy a gépemen nincs probléma a memória mennyiségével.
Mi lehet a probléma? Az indulásnál melyik Folyamat vagy Service van kapcsolatban a kártya hangerejének beállításával? -
Köszi eddig én is eljutottam de engem most ez a program érdekelne. Azt írjátok meg nekem, hogy mi a magyar fordítása az angol szövegnek. A betett képen a felső és a baloldaliról van/ lenne szó. -
Inquisitor #14591 Nem ez a lényeg, az asztali lejátszók NEM tudnak 1GB-nél nagyobb file-t olvasni, ha valakinek ilyen 1.2-1.4 vagy 2GB-os filmjei vannak, azt nem tudja lejátszani. Ezért vannak a DVD filmek is szétdarabolva VOB-okra. De nyilván ki tudod tölteni a helyet 4.35GB-re vagy 8.4-re ... csak darabja nem lehet nagyobb. -
balcsi70 #14590 Egy 4-gb- os dvd-re nem lehet rátenni csak 1gb-ot? mármint igy? és miért? -
http://support.microsoft.com/kb/247501/hu
Így tudod a prog. tel/törl-ből eltávolítani. Az mért nem jó, ha csak simán felrakod újra? -
regcleaner progit használd ,magyar nyelvű, az kitakarítja, lehet manuálisan is -
köszi! -
Sziasztok!
Én kérnék én is egy kis segítséget Tőletek.
Találtam egy (szerintem) jó programot, a GLARY UTILITIES-t. Magyar nyelv is van benne de egy része úgy látom mégsem beszél magyarul. Lefuttatnám a Registry Defrag modulját is, de angolul írja mit kell előtte tenni. Beteszem róla a képet és kérlek, hogy ez alapján segítsetek mielőtt valamit esetleg véglegesen is elrontanék. Az angol nyelvű részhez kellene a segítség. Köszönöm előre is mindenkinek aki tud segíteni ebben.
Link a képről. -
gabcsikovo #14585 sziasztok
légyszi segítsetek...
letöröltem az acrobat readert a gépemről.....minden honnan......de viszont nem a vezérlőpult program telepítések és törléseknél kezdtem....érdekes ott benne maradt,és nem tudom onnan törölni..mit lehet esetleg csinálni hogy törlődjön ,
a programok telepítése és törlésekből?így még újratelepíteni sem tudom
-
Inquisitor #14584 Simán kiírod adatnak. Arra kell vigyáznod, hogy ha asztali lejátszóban is akarod használni, akkor egyrészt nem lehet 1GB-nál nagyobb fájl rajta, másrészt nem árt ha a kódolás standad DivX és nem valami minőségibb beállítás, mert akkor asztali player-en szaggat, vagy nem játsza le. -
balcsi70 #14583 Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy van egy asztali DVD-ami játszik DivX-et is.A Pc-n vannak filmek ami Divx-be vannak kb 2Gb-t.Hogy kell ezt kiirni DVD-re? Gondolom Nero-val simán Data-ként? (tehát nem akarom átkonvertálni). Cd-re már irtam ki azt simán kiküldtem cd-re. Kössz a válaszokat elöre is. -
mondosavan #14582 A Lightscribe azt jelenti, hogy un. speciális lightscribe lemezre (elég drága) egy progival szöveget vagy képet tudsz ráégetni a lemez hátuljára.
Én sokszor használtam ilyet. Hátránya, hogy csak szürkeárnyalatokkal tud dolgozni.
A SuperMulti csak gyanítom, hogy minden féle lemezzel képes dolgozni, tehát mindegy DVD+R vagy -R vagy RW stb.. -
Dvd írónál ezek a kifejezések mit takarnak?
1.Lightscribe
2.SuperMulti -
mondosavan #14580 Segítség!!!!!!!!!!!
Én sík hülye vagyok a VB (Visual Basic)-hez, de egy feladatot mindenképpen meg kellene oldanom. Életbevágó. A Powerpoint 2007 be nem tudom melyik VB megy, avval kellene.
Szóval:ha létrehozok egy gombot, milyen parancssort kell megadni, hogy egy kép a slide adott helyén felbukkanjon?
Aztán egy másik gommbal ugyanott egy egy másik kép stb..
Remélem érthető volt a kérdés!
Előre is nagyon-nagyon köszönöm a segítséget!!
-
Innen de torrent létrehozására képes szinte minden torrentkliens(azureus[vuze], utorrent,etc..) -
Sajnos nem... :D
Azzal csak sok összevisszaságot ad ki... :S -
Jegyzettömbbel?
-
???
Senkinek sincs ötlete? :S
Fontos lenne... :S
:) -
kuzmi #14575 hello!
honnan tudnám letölteni a make torrent 2 nevű programot?
előre is köszi... -
quados19 #14574 sziasztok
Ismeri valaki itt a ac3d programot ha igen kérnék egy kis segítséget a használatában -
Nekem legalábbis úgy müxik faszányosan. -
A 28at kéne átírni 0ára, nem? -
jeti00 #14571 hali
szutyok vistával szenvedek éppen :) akármilyen képolvasó progit rakok fel, beolvasom a képfájlt és lefagy a program amivel böngészni akarom. Találkozott vlki ezzel a gonddal? -
Szeretném jól beállítani az utorrent kliensem, 2 megás netem van, router nincs, valahogy a sávszélemelés óta nagyon fluktuál a sebesség, nagyon ingadozik...
-
macko50 #14569 Kedves Faustus !
Köszönöm a részletes és gyors választ
Megpróbálok elindulni az Általad javasolt úton.
További szép napot !
Üdvzlettel : Mackó -
Javasolnám vedd fel a kapcsolatot az SG.hu fejlesztőjével St-vel.
Írj le mindent a dologról (melyik fórumot, ki, mikor, stb). Mellékelj, ments le mindent ami bizonyítékul szolgálhat. Vedd fel a kapcsolatot a fórum házigazdájával, ő is tud az ügy előremozdulásában segíteni.
A BTK 300/C., 300/E., 178., 178/A. §-a adhat okot a feljelentésre (de ezt inkább az sg.hu tehetné meg). Segítségül szolgálhat a HUN-CERT nevű szervezet is. -
macko50 #14567 Sziasztok !
Nem tudom hogy jó helyre irok-e, és nem tudom hogy kapok e egyáltalán valami használható választ. Van egy hecker csoport amelyik kihasználva az SG fórum biztonsági réseit, egymás után töri fel az SG fórumokat.
Az általuk üzemeltetett nyilvános fórum itt található :
hacker fórum
Ennek a fórumnak az egyik tagja feltörte az általam is látogatott SG fórumot, ahol két topic-ot is lebénitott. A topic-ra való rákattintás után egy hamis felhasználói adatlap jelent meg razor911 néven, és természetesen a topic-ba nem lehetett többé belépni.
Egy másik helyről is rákattintotam erre a topic-ra, ahol egy nagyon erős tüzfal van, amelyik egyből kidobta a heckelő web cimét :
Access to this web page is not permitted
Reason : The Websense category "Hacking" is filtered.
'URL : http://wrc-hun.fw.hu/szivatas001.html'
Tehát úgy néz ki hogy egy külső hivást csempésztek a programba, amelyik
meghivja a szivatas001.html-t.
Miután rájöttek - ők is olvasták a fórumot - hogy felfedeztem a web cimüket, eltávolitották a html file-t, de a hivás a programban továbbra is ott maradt, és a topicba továbbra sem lehet belépni.
Van valakinek valamilyen ötlete, hogy ilyen esetekben mit lehet csinálni, kihez lehet fordulni :
1. hogy a hackereket feljelentsem ? Egyáltalán már az megbotránkoztató hogy saját fórumukon nyilvánosan szervezkednek, oktatják egymást, és ezt senki nem veszi észre, és békén hagyják őket.
2. a sérült két topic helyreállitása éredkében. Egyáltalán foglalkozik ilyesmivel valaki az SG fórum fejlesztő csapatban, és hogyan lehet őket megtalálni ?
-
Hello!
Lenne egy kérdésem.
Vagy egy kis tesztprogram, amit C-vel írtak, és van mellette egy fájl, amiből a kérdéseket veszi (az a forrás).
Na most ennek a fájlnak a kiterjesztés .kod, amit nem tudok megnyitni - én legalábbis nem ismerem...hogyan tudnék belenézni ebbe a fájlba? :D
Itt lenne a dolog.
Előre is köszönöm! -
Az utóbbi 2napban azt tapasztaltam, h. a videókártyám furcsa dolgokat művel! [Régebben is volt ien de akk. megszűnt vhogy! :D]
TDUzok nagyban mikor a képernyőmön összevissza színes vonalak nem látok semmit.. stb.stb! Nem a TDU hibája! Mert az asztalon ez folytatódik addig amíg nem indítom újra drágámat! Arra gyanakodtam, h. túlmelegedett a kártyám, de ezt megcáfolta az Everest ami 67C fokot mutatott! Ez sztem nem eredményezi EZT! :( Aztána gép szelőzésére gyanakodtam ami megint nem vált be! Mert leszedett oldallappal is ez volt az eredmény! Nagyon dühítő a dolog és nem bírok mit csinálni! Vkinek volt ilyen problémája? Illetve tudna vki segíteni?
-
Köszi sikerült :) -
Sziasztok!
Kiírtam egy DVD-t és minden adat elveszett róla:S
Ezt nem lehet valahogy vissza hozni???
Köszi előre is a helpet! -
Így müxik, köszönöm a segítséget :) -
ctrl+shift+del->CSAK gyórsítótár, és az FF újraindítása után is? -
Sziasztok!
Mozzilla Firefox 3.0.3-at használok, és ilyen az SG külseje:
Hozzáteszem: csak az SG ilyen, a többi oldal tökéletes.
Internet Explorernél a rendes skin van. -
Hello!
Lenne egy nagy gondom.Ma reggel bekapcsolom a gépet,s azt látom h a monitor csíkos,s a windows betöltő képernyő után nem tölt be a rendszer.Újraindításnál uez a gondom.Csak akkor indul el az egész ha csökkentett módban indítom.Biztosan nem a monitorral van baj,mert a csíkozódás megszűnik miután betöltötte a windowst.Rájöttem h ez a probléma valószínűleg a Bully c. játék miatt van,mert azt telepítettem utoljára,és azután jelentkezett a probléma.Mi lehene a megoldás?
Előre is thx! -
Vardar #14558 O&O defrag megoldja majd a töredezettségmentesítést. Hát kölcsön vinyó az érdekes lesz...