20838
Segítséget kérek
-
3-4 órája csinálja a gép a lemeztöredezettség mentesítést, és a felénél se tart... 320-as winyó, 40Gb szabad hellyel, letöltés nem megy, csak maxon fel, vírusom nincs. ez így okés? még sose csináltam ilyet :) -
Puhos #14756 Csá!
Futtass le egy Hijackthis-t, majd valami spwarekeresőt /csökkentett mód/, malwarebyts-ot. -
msgreg #14755 Hali!
Van egy apró,de annál idegesítőbb problémám.
Mostanában ha netezek,msn-ezek a weblapok és az msn olyan 10-30percenként megszűnik működni...nincs adatforgalom(a weblapokat nem/nagyon lassan tölti be,msn-en hiába írok/írnak nemkapom/ják meg az üzeneteket,de azt látom,mikor valaki be/ki jelentkezik, és énis elérhetőnek látszom másoknak...
Egyből a tűzfalra gondoltam,mivel ha letöltök az majdnem maximummal megy,azzal nincs gond,csak az msn,mozzila nemmegy normálisan(qtorrent az működik.a tűzfalakat kikapcsoltam windows,kerio...a kerio előtt norton volt fenn(kb. annak a sz*rnak a törlése után kezdődött az egész:S...
szerintem az kavarhatott be,vagy valami spyware.A windows-t nemnagyon szeretném újrarakni(de msn,meg böngésző nélkül megőrülök,így ha nincs más letörlök mindent),ha valaki tudja mi lehet a gond plíííz segítsen. -
balcsi70 #14754 Köszönöm szépen. -
Újra itt..:-) Újabb mappáim tűntek el a commander szerint.Természetesen mp3-asok,létrehoztam párat,hogy rendszerezzem a zenéket.Pár napig nem is volt gond,de tegnap megnyitom,hogy kicsit átmozgassam,és hopáá kapásból 3-at nemlát,nincs.És most ez a c-meghajtón volt,van.A múltkori az másik vinyón(azóta sem jöttek vissza).Jah és a konkréten a nevem alatt futó music mappa sincs meg. De amúgy minden valóságban ottvan minden,nincs gond,csak így kicsit elég macerás mozgatni,nah meg mostmár kezd bosszantani is,hogy keresek valamit,és hűlt helye,a fájlkezelő szerint.
Találkozott már valaki hasonlóval? -
Szasztok!
feltettem egy témát az xp-re és amikor át akarom állítani akkor az ikonokat átváltoztatja de az ablakokat és a tálcát klasszikus windwos stílusba teszi és nem az új téma stílusára. miért és hogyan tudok ezen váéltoztatni? -
Ja és elvileg a Start menüben van, vagy Control Panel, és megkeresed a frissítéskezelőt. -
Ahogy az Xp-ben, a Vistában is van Windows Update funkció. Azon keresztül rákeresel a frissítésekre, és ott lesz a letölthető magyar nyelv is. Persze automatikusan települ, ha lejött, akár a frissítések. Ehhez legális (vagy annak tűnő) rendszer kell! -
guglin keresgéltem, s valami olyasmire bukkantam, hogy valszeg a vista beépített wpd-folyamatával van valami gond..azt viszont már nem sikerült kihámoznom, hogy hogyan lehetne rendbetenni..mindenesetre megpróbáltam úgy, hogy feltettem a service pack-ot, de nem segített..valaki esetleg ? -
balcsi70 #14748 Köszi.Na jó de hol találom? Úgy érted frissítsem le és benne lesz? -
Valószínűleg azért van, mert a hang pl 25fps-es videóhoz van, de ami neked van, az 23.976-os. Virtualdub-ban elvileg lehet csúszást állítani, de nem próbáltam, vagy hangszerkesztővel módosítod a hang hosszát.
balcsi70
A Windows frissítésben feltelepíthető. -
vagy boot-vírus -
balcsi70 #14745 Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy tud e valaki olyat hogy az Angol Vistát magyarosítani?Tehát hogy rátelepíteni hogy magyar legyen. XP.hez van nekem -ilyen kéne csak Vista-hoz köszi a segítséget.Ha van ilyen hol találom??? -
Van egy videom aminek a hangsávja szerintem hosszabb mint a képsáv. Ahogy halad előre egyre jobban nincsenek szinkronban. Hogyan lehet megoldani? -
A vírusok mindig aktívak, max várnak valamire. De formázással eltűnnek, kivéve, ha másik partíción vannak, vagy a C nem lett formázva. -
etele34 #14742 Nekem egy tippem van, de közel sem biztos, hogy segít. Csak tipp és ezért a hozzábbértők erősítsék meg az ötletemet. Mivel már (mert ezt olvastam többektől is) ez a program hozott vissza a "halálból" jó néhány Windowst ezért érdemes lenne lenne kipróbálni. Veszteni való nincs szerintem vele.
Amit pedig javasolok az a: ComoFix -
kl24h #14741 Van olyan virus, amelyik Windows ujratelepites utan is aktiv!!! -
kl24h #14740 Mivel bekapcsolas utan tortent ez, valoszinuleg egy speci virus van a gepen, ami bekerult azelott es szuksege volt a gep ujrainditasara, ezert tortent ilyen hirtelen (nem hiszem, hogy halozati kartya problema lenne).
Ajanlom lefuttatni a Spyware Doctor Starter-t es a Malwarebytes Anti-Malvare-t.
Milyen antivirust hasznalsz? -
Ezzel a problémával szembesültem ma miután bekapcsoltam a gépet.(XP SP2)
kb 10percig bírja a net ezután:
net megszakad (nem lehet újracsatlakozni)
a tálca klasszikus nézetre vált
a hangkártyát letiltja valami
Már újraraktam a Windows-t + legfrissebb drivereket, és vírusom se spyware-em sincs szóval ha valaki tud valamit kérem segítsen! -
Ez most mivel ér többet, mint a http://www.szoftverbazis.hu/? -
FlashGet? -
A VideoGet felismerési listájában benne van, szóval azzal elvileg működik.
-
Tudnátok nekem ajánlani egy letöltésvezérlőt mert mindig megálnak a letöltéseim IE7-be és FF3.xx-be is amikor rapidshre vagy megaupload ról akarok letölteni cuccokat?????lehet a letöltésvezérlő opera 9.6 ,IE7 vagy firefox3.xx hez!!! -
www.handyarchive.com -
Hello !
Érdekes problémám akadt. Vettem egy 16 gb -s maxell pendrive-ot. Volt rajta egy iStar nevü progi, ami engedte partícionálni. Felosztottam 2 partícióra, egy ntfs-re formázva meg egy fat32-re. Eddig minden szép és jó volt, látta is a gép (vista), másik gép is látta (xp)
Csakhogy úgy gondoltam, átméretezem a partícióit. Próbáltam a progival, amit adtak hozzá, de az nem akaródzik azóta működni. Próbáltam a vista beépített partíciónálójával, de az sem engedte. Próbáltam Paragon Partition Manager 9-cel, az elvileg engedte törölni, ki is írta, hogy törölve, mégis 2 partíció maradt a penen. Viszont azóta nem látja a vista, mint meghajtót. A partícionáló progija látja, formázni is engedi, de meghajtóként nem megy. Valami "Microsoft WDP fájlrendszerü kötét illesztőprogramja" dolognak hozza ki "Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)" hibával. A másik gépen az XP szépen felismeri továbbra is, nincs vele gondja. Mit lehetne vele kezdeni, hogy lássa ismét a vista, illetve milyen programmal lehetne ismét 1 partícióssá tenni a pen-t ? -
Any Video Convertert használok. Mindegy milyen típusra konvertálok, a hang olyan recsegős torz lesz. Mi az oka? -
quados19 #14731 AMD ATHLON 64X DUAL CORE PROCESSOR 4200+
az undecover bugok eltültetéséhez kellene fölhuzni nagyobbra vagy nem tudom valahol olvastam hogy ez lehet a megoldás -
türelem :)
A procidtól függ a dolog nagyrészt egyébként, attól függ, mijened van. -
quados19 #14729 egyéb ötlet -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1049621040 -
Duplakatt az iso ra, majd írd ki. -
quados19 #14726 sziasztok
A teljesítmény hol tudom föl húzni hogy jobb legyen vagy ez valami kárt tehet a rendszerben. -
sgakárki #14725 Helló Mindenkinek!
Iso formátumban lévő Vistát szeretnék kiírni dvd-re, (indítólemez) hogy a továbbiakban arról tudjam telepíteni a gépemre.
Légyszi aki tudja, írja le lépésről-lépésre az elkészítés menetét Neróban.
Előre is köszönöm! -
A webcast.tv2.hu -ról szeretnék letölteni egy videót. Orbittal leszedtem mindent az oldalról de semmit se lehetett lejátszani. A legnagyobb fájl is csak 180KB volt. A GetASFstream -el kielemeztem az oldalt és ezt találta http://webcast.tv2.hu/swf/webcast_video_container.swf, de ha letöltöm ezt se lehet lejátszani.
Akkor most hogyan lehet leszedni az oldalról a videót? -
Kösz, hogy ez nekem eszembe se jutott..szörnyű
-
Letöltesz egy Torrent file-t.
Jobb egérgomb-->Tulajdonságok-->Társítás-->Módosítás-->UTorrent TÁDÁMM! -
lemented az oldalt (CTRL+S) és az oldal_elemei mappából kimásolod a képfájlokat -
kuzmi #14720 hello!
fent van a gépemen az utorrent és a limewire is...hogyan tudom beállítani, hogy ne a limewirw, hanem az utorrent kezelje a torrentjeimet?köszi a választ előre is... -
Azt meglehet valahogy oldani hogy ha pl egy oldalon van sok smiley egymás mellet, akkor az összeset lementeni egyszerre, és ne egyesével Kép mentése más néven stb.. -
Java JRE - ez kell a Java-t (ami nem azonos a Javascripttel!) használó weboldalakhoz, Javaban készült alkalmazásokhoz (például Openoffice).