20838
Segítséget kérek
-
Möbiusz #14797 Szerintem. Start/Vezérlőpult/Hálózati és internet kapcsolatok/Internet beállítások/Kapcsolatok fül és kattintasz a 'Beállítás fülre'. Ekkor előjön az 'Új kapcsolat-varázsló'. Innen már értelem szerűen tovább. -
Hi, valaki el tudná nekem magyarázni, hogy hogyan kell a netet beállítani egy laptopon. Kérdezem ezt azért, mert az asztali gépemen már van net, de a laptopon is szeretnék netezni (nem megosztani akarom őket!). Köszönöm -
csak annyit, hogy hasonlót írtam be pár héttel ezelőtt:)
nem vádollak plágiummal, mert nem tulajdonom a szöveg, csak viccesnek találom:) semmi hátsó szándékom nem volt és én is csak ajánlom továbbra is a progit. peace.
ui.:most ahogy nézem lehet, hogy nem ebben a topikban volt, úgyhogy még jobb is hogy beírtad ide is. sorry. -
1200bpm #14794 Hi!
Valaki esteleg nem ismeri ezt a routert?asus
Annyit szeretnék róla megtudni h ez N- tipusú-en lehet-e manegelni és mennyire jó? Elöre is thx! -
Szasztok!
Valaki nem tudna mondani privátba a Sony Vegas 8.0 pro-hoz magyarítást, v linket? pls -
Sergey06 #14792 Hello!
olyan programot keresek amit arra tudnék használni ha mondjuk egy mp3 számból csak a zenét akarom hallgatni és az éneket nem akkor ezt mivel tudnám megoldani? -
etele34 #14791 Nem igazán értem mit akarsz ezzel mondani. 
Valamit rosszul írtam vagy tanácsoltam volna? Vagy mi gond? Esetleg bővebben ...? -
ez a szöveg ismerős:) -
etele34 #14789 A következő ilyen esetekre nagyon ajánlom ezt a remek uninstallart. nem lesznek ilyen problémáid ha ezzel törölsz és távolítasz el programokat. Én is ezt használom, ingyenes és nagyon jó. Revo Uninstaller -
balcsi70 #14788 Sziasztok. Arra kérnék egy segítséget ,hogy (mondjuk fölrakok egy progit a gépre,vagy letöltök valamit,tökmindegy egy a lényeg hogy legyen rajta a vincsin).Ha letörlöm a telepített progit ,vagy valamit ami a vincsin volt,ugye nyoma van a registry-be.Lefuttattam utána a AML Free Registry Cleaner, Error Repair Professional, RegistryBooster 2,utána meg ujraindit és megnéztem a reg-be és ott van a beírás. Akkor ezekszerint nem is törölnek ezek annyira fényesen? Vagy mi? Vagy utána amit találok manuálisan a reg-be azt lehet törölni ??? Köszi a segítséget. -
2módon lehet, kis lemezről DOS-ban, vagy Win alól programmal, ha nem olyan régi, és adtak ki hozzá Win-es frissítőt is. De mind2höz túl kell jutni a BIOS-on.
Felmész a gyártó honlapjára, megkeresed a lap típusát, letöltöd hozzá a BIOS-t, és a programot, és felrakod, ahogy ott írva vagyon. Mert nem biztos, hogy mindenhol pontosan ugyanúgy kell felrakni. -
etele34 #14786 Na még egyszer. Ez az az oldal:file:///C:/Program%20Files/IObit/Advanced%20SystemCare%203/updater.html -
etele34 #14785 Erre az oldalra irányít a letöltésekhez. -
etele34 #14784 Sziasztok!
Letöltöttem és most ismerkedek az 'Advanced System Care 3.0 Free-vel. Talált egy ilyet is többek között. Katt ide.
Mit csináljak? Töltsem le ezeket és telepítsem? A Windowsom jogtiszta és 2006 novemberében vásárolt laptoppal kaptam gyárilag telepítve.
Köszike. -
balcsi70 #14783 Sziasztok.Hátha van rá megoldás.
Adott egy irodában 3-gép.Lett vásárolva egy Multifunkcios gép.Rá lett kötve az egyik gépre.A többi gép is látja a multit.Nyomtatni lehet mind a 3-gépröl(tehát látják a kütyüt).A scennelés csak arra a gépre lehetséges amelyikkel össze lett kötve.Az a kérdésem hogy ez igy a jó? nem lehet megoldani hogy mindegyik gépre lehessen scannelni? Ha igen mi a megoldás?
Kössz a segitséget. -
Köszi a választ, de ez nekem már magas így, hát bele sem fogok egyedül. Megpróbálok majd egy szervizben ez ügyben lépni. -
pakry #14781 márprobáltam néha sikerül elindítanom a rendszert,de kb 4-5-ször sikerül utána kezdi előről. ha van időd leírnád nekem a bios frissítés lépéseit ,vagyha valaki segítene megköszönném! nem probáltammég. -
Ha a BIOS-nál lefagy, akkor nem fogod tudni frissíteni. Az alaplapon van egy 3tűs jumper (3fémpöcök, emiből 2-t összeköt egy műanyag valami). Azt rakd át a másik 2tűre, mint most van, majd vissza. Ha ezután sem lesz jó, vagy lehet továbblépni pl az F1 (vagy amit alulra kiír) gombbal, valószínűleg fizikai hibás.
Ha lehet NE feküdj rá a Caps-Lock-ra. -
balcsi70 #14779 Szerezd be(töltsd le) a Driver Magician-t(nem ingyenes) ha lehet legújabbat,telepítsd fel és azt elindítod,majd megtalálja amire szükséged van. -
nyah... 1ik haver adott egy sikeres tippet..leírom, hátha más is beszívja ezt a hibát..szóval lemezkezelőben egyszerüen hozzákell rendelni egy meghajtó-betüjelet és már működik is -
Ha 2 hét után semmi nem változna. -
Sajnos ez kihuzogatásos dolog nem járható út, mert az UPC-nél a hálózati kártya MAC (Media Adress Code) számához rendeli hozzá a DHCP kiosztásnál az IP címet a szerverük. Ezt az UPC-ek mondták a mai többszöri telefonváltás alkalmával. Állítólag át lehet írni ezt a számot, és újra regisztráltatni magamat de én ezt nem vállalom már be. Inkább megvárom a következő dinamikus aut. IP cím kiosztást, hátha szerencsém lesz és néhány hetet kell csak várnom rá. Azért köszi, hogy próbáltál segíteni nekem. -
avasika #14775 Helló!Figyu,lehet hogy valami nagy baromságot mondok de probáld meg kihuzni a netkábalt a gépből,hagyd ugy vagy egy percig aztán dugd vissza.elvileg akkor kapsz egy uj IP cimet mert lecsatlakoztál majd vissza.ha elsőre nem megy akkor probáld meg még egy párszor,aztán ha végképp akkor sajna ez nem fog menni.Ip cim elrejtő progik vannak a neten,kiváncsiságból én is kiprobáltam egy párat de nem működnek.Hűlyeség.Leteszteltem több oldalon de mindig látták a valos ip cimem.Az az igazság legálisan szerintem ilyen progi nincs is.ÜDV. -
pakry #14774 HELLÓ! SEGÍTSEN VALAKI! KAPTAM EGY ALAPLAPOT,PROBÁLNÁM FELÉLESZTENI DE NEM BIROM! A PROBLÉMA--HA ELINDÍTOM A GÉPET BEJÖN A BIOS DE LEVAN FAGYVA PROBÁLTAM AZ ELEMET KIVENNI DE UGYANAZ.PROCI CSERÉNÉL UGYANAZ.GONDOLOM BIOST KELLENE FRISSÍTENI DE HOGY? SEGÍTSEN NEKEM VALAKI!!! AZ ALAPLAP----ASUS P4S533-X -
Sziasztok!
Egy nagyon egyedi problémám lenne.
Előzménynek és a megértés végett néhány bevezető mondat előtte.
Én ellátogatok másik magazinok fórumaiba is, de inkább csak olvasgatom az ottani hozzászólásokat és nagyon ritkán írok be. Így tettem eddig a PCWorld Magazin Fórumához tartozó sok topikkal is. Eddig.
Szolgáltatót váltottam és hétfőn aktíválták a netemet. Az új szolgáltatóm az UPC lett. A DHCP vagy mifene szerverük a dinamikus IP cím kiosztás elvén adott egy IP címet hétfőn, ami mint kiderült később a PCW fórumából le van tiltva és ezért nem tudok oda belépni, csak ha felmegyek valami proxy szerverre de ez meg körülményes és sokszor kell próbálkozni. Felvettem a kapcsolatot az ottani PCW-s fórumgazdával, de nem adja vissza ezt az IP címet mert azt mondta, hogy aki ezt használta előttem az problémás eset volt nekik és ezért van letiltva. De most én kaptam meg!!! Hiába, akkor sem adja vissza a jogosultságot. Mondta Ő. Ez nem megoldás.
Beszéltem az UPC-vel is telefonon (többször is), de nem tudnak segíteni mert ezt a szerverük automatikusan osztja és nem tudnak manuálisan belenyúlni. És valami olyat is mondtak, hogy 20-as dekádokra vannak felosztva az előfizetőik és elképzelhető, sőt biztos, hogy több gép is ugyan azt az IP címet kapja meg időnként és használja egy időben, de nincs gond mert a szerver időnként újakat ad mindenkinek. Egyfajta vetésforgó elve alapján. Ez az időköz lehet két nap de akár egy év is! Szép kis eset mondhatom. Gratulálok az UPC-nek! Patt helyzet állt elő és ezért kérnék segítséget Tőletek. Van valami megoldás, hogy könnyebben tudjak belépni abba a fórumba? A proxykon kívül? Valami IP cím elrejtés vagy ilyesmi?
Köszi előre ha valaki tud segíteni és bocs a hosszú szövegelésemért.
Ui.: máshol sehol nincs ilyen gondom. -
Úgy keresem az everest alapján de mégse tálok olyat ami jó lenne. DELL lapján sincs. -
Vagy Everest, vagy SIW progival megnézheted milyen alkatrész van benne. Utána meg keresel hozzájuk a nevük alapján, úgy biztos lesz. -
Az egyik ismerősöm Notebook telepítettem újra, de nincs meg az alaplapi lemez és nem találok hozzá való drivert már nagyon sokat letöltöttem, de egyik sem volt jó a lényeg az Ethernet vezérlő és az audió driver lenne.
A típusa Vostro Notebook Dell 500. Tudna valaki segíteni?
-
Sziasztok! Valaki meg tudná nekem mondnai,hogy a OSA kiterjesztésű fileokta mivel lehet megnyitni?
Köszi előre is!
Üdv:JoE -
help !
sikerült visszaállítanom 1 partíciósra, de a vista még mindig nem látja.. valami wpd problémája van, 10-es hibakóddal...próbáltam már gugli "tanácsára" leszedni hozzá hotfix-et, de az nem akaródzott felmászni..feltettem service packot, nem segített..hogy a rákba lehetne rendbetenni azt a qva WPD FileSystem Volume Driver-t ? (magyarul a wpd fájlrendszerü kötet illesztőprogramjával )
vagy hol tudnék értelmes segítséget kapni ? -
pl iTunesban is van -
vagy én vagyok a hülye vagy csak nem találom ?:) -
Igen, úgy tűnik a VideoGet működik. -
itt van efféle progi,mindkét lehetőségre
www.handyarchive.com -
hali. tud valaki valami zenegép szerűségű progit? mint pl a windows xp plus-ban elérhető party mód, csak az eléggé kezdőleges progi, de egész jópofa.
Meg mégegy, hogy esetleg olyan progi, ami tudja a fényképezőmet kezelni mint webkamera vagy ilyesmi? (olympus fe-120) amolyan bulikon lennének ilyen fotók csinálva kösszi :) -
msgreg #14762 KÖSZIII!
megpróbálom akkor beírni nekik,azt csak lesz valami! -
Puhos #14761 Amikor elindítod a hijackthis-t a legfelsőt kijelölöd, ezzel elindul a keresés, majd a keresés végén a .log fájlt elmenti. Keresd meg, hogy hova mentette el, /Program Files/Trend Micro itt lesz .log kiterjesztésű fájl. Ezt másold be vagy itt a fórumon az Antivírusok és Antspyware-ek topikban, ott van egy-két nagyágyú akik biztosan tudnak neked segíteni - nagyobb tudással rendelkeznek mint én- . Vagy a másik variáció a .log fájlt töltsd fel alul van egy olyan erre az oldalra. A tallózás gombbal keresd meg a .log fájlt, majd az analyze gombot nyomd meg. A zöld pipával jelzettekkel nincs gond, még a sárga is elmegy, nem tudom, hogy amivel gond van azt milyen színnel jelöli, mert nekem még nem volt problémám /talán pirossal/. -
msgreg #14760 azóta már a winamp is megadta magát:S
és ez a legfájdalmasabb!!!már zenét se hallgathatok,abba voltak a playlist-jeim...azzal szeretek zenét hallgatni most szívesen szétverném a gépet,de az sajnos semmit sem old meg,ráadásul sokba is lenne -
velem ugyan ez van. :D csak mp3-as mappák szintén. :D -
msgreg #14758 Köszi,reggel már utánanéztem,tudom miről beszélsz,csak hol találom azt a log fájlt,amit bekellene másolnom a hijackthis-be?
(amúgy a "spoolssv.exe" szokott futni a feladatkezelőbe,ez rendre leterheli a procit,ahogy utánanéztem ez egy spyware,ill. backdoor...,és van még egy másik is valami FahCore_81.exe,bocsi,h nemtom pontosan,de most épp nemfut,mer bezártam,így tudok írni egyeltalán...:S
nah szóval a lényeg,hol találom a log fájlt,amiből bekell másolnom az adatokat?