20838
Segítséget kérek
-
czs1 #14877 Sziasztok!
Outlook Express-t használok, s ha mellékletben PDF file-t kapok, azt a "Megnyitás" parancsra a Windows Media Playerrel akarja megnyitni, s nem az Acrobat Reader-rel annak ellenére, hogy a PDF-ekhez az Acrobat Reader van társítva a windowsban. Ha lementem az Asztalra, s duplán kattintok rajta, akkor már a Reader-rel nyitja meg.
Hogyan tudnám megoldani, hogy az Outlook Express-szel is rögtön tudjam nyitni a PDF-eket lementés előtt?
Köszi
czs1 -
Köcsög védelem elkurta az RW-met.Mert anno amikor kijött a Titan Quest game és kezdetben nem volt crack már nem tudom milyen clone dvd-s verziót ki lehetett írni megfelelő sebességgel adott médiakódú lemezre.Kiírtam RW-re és jó is lett nem kell crack a legújabb patchekhez sem mert a lemezt eredetinek látja.
Buktam az RW-met de viszont lett egy "eredeti" game-em
-
Megoldva...letöltöttem a progi egyik régi verzióját és így működött, majd lementettem újból és azután a legújabb verziót visszainstalálva ismét használható lett a fájl...szerencsére megúsztam.
-
Hello.
Nagyon mérges lettem, több órás munkám ment tönkre.
Szóval egy Gwhere nevezetű progival készítettem a CD/DVD fájlrendszeréről másolatot.Ma a végére is értem és egyszer csak indítom a fájlt és lefagy.Előhozza a szokásos Dont Send-es windows ablakot és azután semmi.Persze midnig ezt csinálja.
Próbáltam matatni notepaddel és wordpaddel is a fájlban, de ha egyetlen egy dolgot is ha megváltoztatok, még akkor is ha azután pont ugyanúgy visszaírom az adott dolgot ugyancsak használhatatlan lesz a fájl.
Valami tanács?Hogyan lehetne esetleg megmenteni?
-
Ötlet? -
Mokus1 #14872 Azért mert nem mpeg hanem MXF.Ez egy tömörítetlen formátum. -
gregtom6 #14871 Na jó lett a hang!!!:)
Feltettem az alaplapi lemezről. Csak az a poén, h amikor nem volt hang a formázatlan gépen, akkor is ezt tettem fel, és akkor kékhalálozott, hiába nem volt fent mellette hangkártya driver. -
gregtom6 #14870 hát nem mondod:) pont azt írtam, h az az egyetlen dolog, ami ugyanolyan maradt, ezért talán ott lehet a hiba. De ez csak egy ötlet volt. -
De a formázás nincs kihatással a bios-ra. -
gregtom6 #14868 Erre én is gondoltam, de minden hardverem akkor romlott el, amikor a driverét letöröltem? nem hiszem. Én arra gondoltam, h mivel a gépet teljesen leformáztam, és most se jó minden, ezért ami azóta is állandó(a bios)lehet, h ott állítódott el vmi? bár én nem állítottam semmit. -
Akkor lehet, hogy hardveres probléma lesz. -
gregtom6 #14866 a hangkártya driverét még nem tettem fel, de most per pill nem is tudom feltenni. A formázás előtt is onnan töltöttem le, és akkor se volt jó.
De most a videókártya drivere sem jó, ami előtte jó volt, szóval a hangkártya driveréhez se fűzök sok reményt.... -
Akkor ennek mindenképp jónak kell lennie. Ha mégsem, akkor ott nagy gond van.
Mokus1
És az a program, miért nem jó? Ismerősömnek is ennyit adtak (kb.), és az kimenti a videókat Mpeg1-be vagy DVD-re(Mpeg2). Azt pedig meg lehet nyitni VisrtualDub vagy VirtualDumMod-al, és azzal avi-ba tömöríthető. -
Mokus1 #14864 Nem ehhez nem adtak.Csak egy olyan progit amivel letudod menteni a kameráról az adatot.+ a kamerának a nagyon részleteibe tudsz belenyúlni vele. -
gregtom6 #14863 Alaplap:ASRock 939SLI32-eSATA2
Hangkártya:
az alaplapra integrált Realtek ALC660 @ ULi/ALi M5461 High Definition Audio Controller(ezt írja Everest)
az alaplap kézikönyve meg ezt írja:Realtek ALC 660 5.1channel CODEC with High Definition Audio -
Szerintem bármelyik író programmal. Vagy próbáld meg a teljes törlést, és ha azzal sem megy, valószínűleg kuka.
Mokus1
Nem adtak hozzá programot, ami pl MPEG vagy AVi formátumba konvertálja?
Mert kellett volna. A gyártó cég honlapján sincs hozzá program?
gregtom6
Ez eddig ok, de milyen hangkártyád van? (neve, alaplapi/kártya) -
gregtom6 #14861 Üdv mindenki! Lenne egy nagy problémám. Letöröltem egy jól működő hangkártya driveremet, és onnantól kezdve akármelyiket tettem fel(alaplapi lemez, honlap)nem ment a hang. Leformáztam a gépet, feltettem a videókártya driverét(ami még a hangnélküli gépen jól működött:178.24-es nvidia a 7600GT-mhez)nem ment az sem, sőt a képet nemtom átállítani 4 bites színről, meg 800X600-as felbontásról. HELP vki pls!!! -
Mokus1 #14860 Sziasztok!
Videókamerám MXF formátumban rögzít.De hatalmas helyet foglal(3perc=500MB)
ezért szeretném valami másba konvertálni pl:AVI,XVID,DIVX.Milyen programot tudtok ajánlani? -
Vagy RW-m amit valami miatt nem tud letörölni a nero.
Milyen programmal lehet még törölni lemezeket?
-
legújabb kedvencem a Norton Security Scan :D Itt leellenőrződ h megtalálja-e, ha igen, felrakod a Norton Antivirust vagy Norton 360-at és leírtod vele. -
cvsnl #14857 Sziasztok!
Bekaptam vmi trójait.
AVG és Spyware Terminátor van fent.
Mivel lehetne kiirtani?? :-(( -
Esetleg még MVidia nTune
Bár hozzá kell tenni nem minden videokártyán van hőmérő szenzor. -
NvTempLogger
GPU Caps Viewer
ATITool -
Hello! nem tudtok egy olyan progit ami méri a VGA Hőmérékletét mert az Everest Nem Méri a VGA Hőmérsékletét! -
kösz! -
Utána duplaklikk rá, és a tartalmát írja ki, de előbb asszem látod is a nero ablakában, h mit fog írni. -
Egy gyors kérdés: iso fájlra jobb klikk -> társítás: Nero, akkor a Nero magát az iso fájlt fogja kiírni, vagy a tartalmát? Nero verzió: 6.6.
sose voltam nagy torrentes, máskor meg nem nagyon használom :D -
quados19 #14850 sziasztok
Korábban már említettem ,hogy nem tudom frissiteni a videókártyámat ez mindig fent áll ez a probléma de nem megy eltávolíani nem akarom mert annyira nem értek hozzá de egyszerüen nem tudom mi lehet a gond 800x600 és 4bit a színmélység és nvidia geforce7300gt kártyám van. köszönöm a választ -
Faustus: azt nem tudod meg lehet e csinálni hogy amiket régen csináltam .vbs ben
(
Set ovladani = CreateObject("WMPlayer.OCX.7" )
Set mechaniky = ovladani.cdromCollection
If mechaniky.Count Then
For i = 0 To mechaniky.Count - 1
mechaniky.Item(i).Eject
mechaniky.Item(i).Eject
mechaniky.Item(i).Eject
mechaniky.Item(i).Eject
Next
End If
)
azt meg lehet e csinálni js-ben úgy hogy pl ha a partnerem importálta a scriptet, akkor beírom pl h !cd és akkor kinyitja neki <x> szer a cd-tomot.
Mert van egy hasonló plsc fájlom ami kilpteti az msnből, de nekem ezzel kéne.
Esetleg valami tanács?
-
Van egy mp3 eljátszóm, amit az XP nem cserélhető lemezként ismer fel, hanem valami médiaként (media transfer protocol), ami a Májkrémszoft retkes fícsörje, amivel a WMP-n keresztül tudok fájlt oda-vissza tölteni, mitnemondjak fingomnincs hogy. De nem is akarom tudni, a lényeg, hogy nem tudom a szokásos módon elérni a háttértárolót. Csak úgy, ha bedugom, MTP-t figyelmen kívül hagyom, majd reset, és akkor már cserélhető lemezként jön be normálisan. Más mp3-asnál normálisan jön be. Na ezt hogyan tudnám visszahozni? -
plump #14847 Köszi, a sima 1650-es széria is jó az 1650PRO-hoz? -
thx sokat segített
-
http://ati.amd.com/products/RadeonX1650/index.html -
"Nekem egy progi kéne amivel scripteket tudnék írni msnhez, tudtok ajánlani valamit?"
Komodo Edit, Pspad, bármilyen kódszerkesztő alkalmazás, ami alkalmas Javascript és XML kódok szerkesztésére. Utána Zip-pel kell összetömöríteni egy plsc kiterjesztésű állományba (mondom én ezt Ubuntu Linux alól, ahol csak Pidgin van MSN-klónként, de a .plsc állományt az Archívumkezelő megnyitotta). -
plump #14843 AX 1650PRO videókártyához honnan tudok letölteni szoftvert? az asus honlapján csak AX1650-es van. -
Nekem egy progi kéne amivel scripteket tudnék írni msnhez, tudtok ajánlani valamit? -
gyűjtő #14841 Szervusztok!
A Windows Media Player 11-ben meglehet jeleníteni a Lista ablaktáblában a lejátszásra betöltött zenei fájlok lejátszási időtartamát?
Ha igen, hogyan lehet ezt beállítani? -
gyonax #14840 Lenne egy problémám: van most egy ASUS P5Q alaplapom rajta integrált realtek hangkártya, mellé egy 2.1-es hlogitech hangfal. A probléma az lenne hogy a sub meg se szólal... Ennél a hangfalnál külön jack-je van a subnak is, de egy másik gépnél, ahol egybe van a sub és a hangfalak dugója, ott megy minden rendesen(ugyanaz az alaplap, egyanaz a driver.) Valahol ott lehet a baj hogy realtek csak sztereót ismer fel, mást nem. Előre is kösz a segítséget. -
undelete plus -
Restoration, Getdataback, (és még pár program) - ezekkel a programokkal talán visszaállítható.