20838
Segítséget kérek
  • czs1
    Sziasztok!
    Outlook Express-t használok, s ha mellékletben PDF file-t kapok, azt a "Megnyitás" parancsra a Windows Media Playerrel akarja megnyitni, s nem az Acrobat Reader-rel annak ellenére, hogy a PDF-ekhez az Acrobat Reader van társítva a windowsban. Ha lementem az Asztalra, s duplán kattintok rajta, akkor már a Reader-rel nyitja meg.
    Hogyan tudnám megoldani, hogy az Outlook Express-szel is rögtön tudjam nyitni a PDF-eket lementés előtt?
    Köszi
    czs1
  • grebber
    Köcsög védelem elkurta az RW-met.Mert anno amikor kijött a Titan Quest game és kezdetben nem volt crack már nem tudom milyen clone dvd-s verziót ki lehetett írni megfelelő sebességgel adott médiakódú lemezre.Kiírtam RW-re és jó is lett nem kell crack a legújabb patchekhez sem mert a lemezt eredetinek látja.
    Buktam az RW-met de viszont lett egy "eredeti" game-em
  • Qwerty4
    Megoldva...letöltöttem a progi egyik régi verzióját és így működött, majd lementettem újból és azután a legújabb verziót visszainstalálva ismét használható lett a fájl...szerencsére megúsztam.
  • Qwerty4
    Hello.

Nagyon mérges lettem, több órás munkám ment tönkre.
    Szóval egy Gwhere nevezetű progival készítettem a CD/DVD fájlrendszeréről másolatot.Ma a végére is értem és egyszer csak indítom a fájlt és lefagy.Előhozza a szokásos Dont Send-es windows ablakot és azután semmi.Persze midnig ezt csinálja.
    Próbáltam matatni notepaddel és wordpaddel is a fájlban, de ha egyetlen egy dolgot is ha megváltoztatok, még akkor is ha azután pont ugyanúgy visszaírom az adott dolgot ugyancsak használhatatlan lesz a fájl.
    Valami tanács?Hogyan lehetne esetleg megmenteni?
  • zvaragabor
    Ötlet?
  • Mokus1
    Azért mert nem mpeg hanem MXF.Ez egy tömörítetlen formátum.
  • gregtom6
    Na jó lett a hang!!!:)
    Feltettem az alaplapi lemezről. Csak az a poén, h amikor nem volt hang a formázatlan gépen, akkor is ezt tettem fel, és akkor kékhalálozott, hiába nem volt fent mellette hangkártya driver.
  • gregtom6
    hát nem mondod:) pont azt írtam, h az az egyetlen dolog, ami ugyanolyan maradt, ezért talán ott lehet a hiba. De ez csak egy ötlet volt.
  • Evin
    De a formázás nincs kihatással a bios-ra.
  • gregtom6
    Erre én is gondoltam, de minden hardverem akkor romlott el, amikor a driverét letöröltem? nem hiszem. Én arra gondoltam, h mivel a gépet teljesen leformáztam, és most se jó minden, ezért ami azóta is állandó(a bios)lehet, h ott állítódott el vmi? bár én nem állítottam semmit.
  • Evin
    Akkor lehet, hogy hardveres probléma lesz.
  • gregtom6
    a hangkártya driverét még nem tettem fel, de most per pill nem is tudom feltenni. A formázás előtt is onnan töltöttem le, és akkor se volt jó.
    De most a videókártya drivere sem jó, ami előtte jó volt, szóval a hangkártya driveréhez se fűzök sok reményt....
  • Evin
    Akkor ennek mindenképp jónak kell lennie. Ha mégsem, akkor ott nagy gond van.

Mokus1
    És az a program, miért nem jó? Ismerősömnek is ennyit adtak (kb.), és az kimenti a videókat Mpeg1-be vagy DVD-re(Mpeg2). Azt pedig meg lehet nyitni VisrtualDub vagy VirtualDumMod-al, és azzal avi-ba tömöríthető.
  • Mokus1
    Nem ehhez nem adtak.Csak egy olyan progit amivel letudod menteni a kameráról az adatot.+ a kamerának a nagyon részleteibe tudsz belenyúlni vele.
  • gregtom6
    Alaplap:ASRock 939SLI32-eSATA2
    Hangkártya:
    az alaplapra integrált Realtek ALC660 @ ULi/ALi M5461 High Definition Audio Controller(ezt írja Everest)
    az alaplap kézikönyve meg ezt írja:Realtek ALC 660 5.1channel CODEC with High Definition Audio
  • Evin
    Szerintem bármelyik író programmal. Vagy próbáld meg a teljes törlést, és ha azzal sem megy, valószínűleg kuka.

Mokus1
    Nem adtak hozzá programot, ami pl MPEG vagy AVi formátumba konvertálja?
    Mert kellett volna. A gyártó cég honlapján sincs hozzá program?

gregtom6
    Ez eddig ok, de milyen hangkártyád van? (neve, alaplapi/kártya)
  • gregtom6
    Üdv mindenki! Lenne egy nagy problémám. Letöröltem egy jól működő hangkártya driveremet, és onnantól kezdve akármelyiket tettem fel(alaplapi lemez, honlap)nem ment a hang. Leformáztam a gépet, feltettem a videókártya driverét(ami még a hangnélküli gépen jól működött:178.24-es nvidia a 7600GT-mhez)nem ment az sem, sőt a képet nemtom átállítani 4 bites színről, meg 800X600-as felbontásról. HELP vki pls!!!
  • Mokus1
    Sziasztok!
    Videókamerám MXF formátumban rögzít.De hatalmas helyet foglal(3perc=500MB)
    ezért szeretném valami másba konvertálni pl:AVI,XVID,DIVX.Milyen programot tudtok ajánlani?
  • grebber
    Vagy RW-m amit valami miatt nem tud letörölni a nero.
    Milyen programmal lehet még törölni lemezeket?
  • RoCkEtAnDrEw
    legújabb kedvencem a Norton Security Scan :D Itt leellenőrződ h megtalálja-e, ha igen, felrakod a Norton Antivirust vagy Norton 360-at és leírtod vele.
  • cvsnl
    Sziasztok!
    Bekaptam vmi trójait.
    AVG és Spyware Terminátor van fent.
    Mivel lehetne kiirtani?? :-((
  • Dj Faustus #14856
    Esetleg még MVidia nTune

Bár hozzá kell tenni nem minden videokártyán van hőmérő szenzor.
  • Dj Faustus #14855
    NvTempLogger
    GPU Caps Viewer
    ATITool
  • Colton
    Hello! nem tudtok egy olyan progit ami méri a VGA Hőmérékletét mert az Everest Nem Méri a VGA Hőmérsékletét!
  • Hegi90
    kösz!
  • LoDMaSt
    Utána duplaklikk rá, és a tartalmát írja ki, de előbb asszem látod is a nero ablakában, h mit fog írni.
  • Hegi90
    Egy gyors kérdés: iso fájlra jobb klikk -> társítás: Nero, akkor a Nero magát az iso fájlt fogja kiírni, vagy a tartalmát? Nero verzió: 6.6.

sose voltam nagy torrentes, máskor meg nem nagyon használom :D
  • quados19
    sziasztok

Korábban már említettem ,hogy nem tudom frissiteni a videókártyámat ez mindig fent áll ez a probléma de nem megy eltávolíani nem akarom mert annyira nem értek hozzá de egyszerüen nem tudom mi lehet a gond 800x600 és 4bit a színmélység és nvidia geforce7300gt kártyám van. köszönöm a választ
  • Ic3 m4n
    Faustus: azt nem tudod meg lehet e csinálni hogy amiket régen csináltam .vbs ben
    (
    Set ovladani = CreateObject("WMPlayer.OCX.7" )
    Set mechaniky = ovladani.cdromCollection
    If mechaniky.Count Then
    For i = 0 To mechaniky.Count - 1
    mechaniky.Item(i).Eject
    mechaniky.Item(i).Eject
    mechaniky.Item(i).Eject
    mechaniky.Item(i).Eject
    Next
    End If
    )
    azt meg lehet e csinálni js-ben úgy hogy pl ha a partnerem importálta a scriptet, akkor beírom pl h !cd és akkor kinyitja neki <x> szer a cd-tomot.
    Mert van egy hasonló plsc fájlom ami kilpteti az msnből, de nekem ezzel kéne.
    Esetleg valami tanács?
  • zvaragabor
    Van egy mp3 eljátszóm, amit az XP nem cserélhető lemezként ismer fel, hanem valami médiaként (media transfer protocol), ami a Májkrémszoft retkes fícsörje, amivel a WMP-n keresztül tudok fájlt oda-vissza tölteni, mitnemondjak fingomnincs hogy. De nem is akarom tudni, a lényeg, hogy nem tudom a szokásos módon elérni a háttértárolót. Csak úgy, ha bedugom, MTP-t figyelmen kívül hagyom, majd reset, és akkor már cserélhető lemezként jön be normálisan. Más mp3-asnál normálisan jön be. Na ezt hogyan tudnám visszahozni?
  • plump
    Köszi, a sima 1650-es széria is jó az 1650PRO-hoz?
  • Ic3 m4n
    thx sokat segített
  • Atreus
    http://ati.amd.com/products/RadeonX1650/index.html
  • Dj Faustus #14844
    "Nekem egy progi kéne amivel scripteket tudnék írni msnhez, tudtok ajánlani valamit?"
    Komodo Edit, Pspad, bármilyen kódszerkesztő alkalmazás, ami alkalmas Javascript és XML kódok szerkesztésére. Utána Zip-pel kell összetömöríteni egy plsc kiterjesztésű állományba (mondom én ezt Ubuntu Linux alól, ahol csak Pidgin van MSN-klónként, de a .plsc állományt az Archívumkezelő megnyitotta).
  • plump
    AX 1650PRO videókártyához honnan tudok letölteni szoftvert? az asus honlapján csak AX1650-es van.
  • Ic3 m4n
    Nekem egy progi kéne amivel scripteket tudnék írni msnhez, tudtok ajánlani valamit?
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    A Windows Media Player 11-ben meglehet jeleníteni a Lista ablaktáblában a lejátszásra betöltött zenei fájlok lejátszási időtartamát?
    Ha igen, hogyan lehet ezt beállítani?
  • gyonax
    Lenne egy problémám: van most egy ASUS P5Q alaplapom rajta integrált realtek hangkártya, mellé egy 2.1-es hlogitech hangfal. A probléma az lenne hogy a sub meg se szólal... Ennél a hangfalnál külön jack-je van a subnak is, de egy másik gépnél, ahol egybe van a sub és a hangfalak dugója, ott megy minden rendesen(ugyanaz az alaplap, egyanaz a driver.) Valahol ott lehet a baj hogy realtek csak sztereót ismer fel, mást nem. Előre is kösz a segítséget.
  • RoCkEtAnDrEw
    undelete plus
  • Dj Faustus #14838
    Restoration, Getdataback, (és még pár program) - ezekkel a programokkal talán visszaállítható.