20838
Segítséget kérek
-
chicco24 #15037 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Mitől van az,hogy feltelepítem a BS playert és nem lehet tekerni vele a videót? Régebben már volt fent ez a progi és a vékony csíkon tudtam pörgetni és ugrani a videóban,de most nem megy. -
rochelle #15036 Sziasztok!
Segítség kéne !!
ma este a gépem csak úgy önmagától újraindult. az eseménynaplóban ez az üzenet volt.
Esemény típusa:Információ
Esemény forrása Save Dump
Esemény kategóriája:Nincs
Esemény azonosítója:1001
Dátum:2009.01.14.
Idő:18:42:14
Felhasználó:-
Számítógép:RITA
Leírás:
Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x1000000a (0x00000000, 0x0000001e, 0x00000001, 0x804d971c). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini011409-01.dmp.
További tájékoztatást a súgóban talál a következő helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
ez mi lehet? memóriahiba?
Ezentúl elöjöhet újra ez?
ha valaki tud segíteni légyszi válaszoljon.
köszi
előre is köszi a segítséget -
Thibi #15035 Én a logmein-t használom
https://secure.logmein.com/home.asp?lang=hu -
PcAnywhere, ez pénzes.
Van még RealVNC, TightVNC stb. de ezekről nem tudom. Keress VNC neveket, csak találsz ingyenest, mert biztos van. -
Be kell mountolni, pl. daemon toolsba. -
hello olyan programra van szükségem amivel látom egy másik gépen lévő dolgokat meg bele tudok nyúlni, mert fater vett magának gépet és annyira nem ért hozzá és állandóan kiabál h mutassam meg, de már unom, szal egyszerűbb lenne ha a gépemen látnám azt amit ő lát és akkor tudok segíteni. aki tud ilyet megköszönném. -
Köszi szépen. SIKERÜLT !!!!
-
Java6 update11? -
A Subtitle Workshop csak a feliratot kezeli, ahhoz van. Ha beigazítod a feliratot a filmhez, akkor nincs mit variálni a filmmel.
De szerintem ha szétnézel, találsz a te verziódhoz is jó feliratot. Mert akkor szokott csúszni, ha nem ahhoz a kiadáshoz (axxo, fxg stb.) készült. Ilyen esetben 2probléma lehet, az egyik film 25fpes-es a másik meg pl 23.976, vagy az egyikben később kezdődik a film, mint a másikban. Mind2 javítható a Subtitle Workshop programmal. -
Másik hiba.
Nem indul el a Chat.hu beszélgető ablaka. Mit lehet tenni? JAVA van fent és leszedtem majd újra vissza, de mégsem müködik.
Kilép a böngészőből, ha elindítom a Chat beszélgető ablakot. Firefox-ban és Explorer-ben is ugyanaz van. -
Sziasztok!
BAT kiterjesztésü játékot hogyan lehet elindítani XP-ben? Mert nekem sehogy sem indul el.
Emlékszem régen elindult. Lehet a a windowsom a hibás. -
tibet661222 #15026 Sziasztok!
Abban kérek segítséget, hogy van egy avi formátumú filmem, amihez sajnos csak "csúszó" feliratot sikerült szereznem. Subtitle Workshoppal a feliratot meg tudtam oldani, viszont ez a prg az új, jó feliratú filmet nem menti el. Ezt mivel tudom megoldani? Létezik olyan prg, ami mind a két lépést tudja?
Légyszíves, a megvalósítás lépéseit röviden írd le! Köszönöm!
(olvastam a Virtualdub-ról, ha van hozzá magyar, vagy angol jó leírás....???)
A segítséget előre is köszönöm!
Üdvözlettel: tibet66 -
kl24h #15025 "Show common tasks in folders" -
kl24h #15024 Felnyitod a Control Panel-t, a Tools menuben van egy olyan, hogy Folder Options (mappabeallitas) es az Alltalanos (General) fulnel ki kell valasztani "Show ommon asks in folders", mert neked biztos a Klasszikus Windows Mappa beallitason van....es akkor majd megkapod azt a kategoria nezetet. -
Hello, Games for Windows-nál bejelentkezésnél ír ki olyat,hogy :
There is a problem with your account that you need resolve before signing in
......Click here to resolve
code : 80154017
Mi a fene ez? -
üdv
nagyon idegesíto problémám van, a billentyűzetemmel van gond...
év végén a régi billentyűzetem egyes gombjai nem reagáltak, hiába kattingattam, nemrég vettem ujat és ugyanazt csinálja csak más gombokkal...
mi okozza ezt...win driver hiba...esetleg virus...gondolom hardverhiba nem lehet...kérdöjel...
a magyar és egéb angolon kívüli nyelvekkel is g**cizik, notpadben is hozza az unicode szöveget savenél, mint anno a kínaival.
így jött össze az írás, még a backspace sem műxik...
help44444
-
nvidiaracer #15021 Hello
Az lenne a problémám hogy van egy windows amin belül van egy virtuális windows amin fut egy progi ami hálózaton komunikál egy eszközzel és amikor elkezd komunikálni akkor 20 perc utánn újra indítja a virtuális windowst -
Hát akkor ne jpg-be mentsd! Mentsd tiff -be.
-
Valakinek nincs valami ötlete a megoldáshoz? -
a paint nemjó mert ha jpg-be mentem romlik a kép minősége. az asztalrakihúzás az viszont jómegoldás köszi a segítséget:P -
szevasztok megtudná valaki mondani hogy a vezéréőpultot hogyankell a kategória nézetre váltani? Nekem egyszerűen nemsikerül. elvileg kéne lenie egy olyan szónak ott hogy váltás klasszikus nézetre és ha ara rámegyünk átvált és annak a helyén a váltás kategória nézetre szó lesz de nekem nincs ott :S Segítsetek lécci fontos lenne -
Ja, FF ben meg egyszerűen kihúzom az asztalra. -
Hát én ilyenkor nyomok egy screen shot-ot és a nem kivánt részt levagdosom paint segítségével. -
sziasztok,
igazábol nem tudom hova írjam de nem tud valaki olyan progamot vagy megoldást hogy olyan oldalról tudjak képet letölteni ahol nem lehet a képre kattintani? vagyis hiába kattintok rá jobb egér gombal és nem jön ki semmi. -
balcsi70 #15013 Köszönöm.Ezt végül átolvastam mielött megrendeltem.Csak az az érdekes hogy a másik lakásban ugyan ez a telefonos 1Mb- es net volt(kivéve tv) és ott mindig 1024 fölött volt a mérés,tehát mindig volt annyi mint amennyit igértek. Na majd felhivom azért kiváncsi vagyok mit mondanak. -
tárgytalan, megtaláltam az mp3 lejátszó cd-jét, amivel sikerült felraknom :)) -
Hello!
Egy gép újratelepítés után van egy program, ami azt jelzi, hogy még mindig fentvan a gépen, és így nem tudom feltenni. Fontos lenne, mert enélkül nemtudok az mp3 lejátszómra zenét tenni! A program neve SonicStage, az mp3 lejátszóm pedig Sony, és be volt dugva, mikor próbáltam telepíteni. -
Puhos #15010 Sziasztok!
Olyan gondom van, pontosabban a havernak, hogy felraktam neki a Rainbow Six Vegas-t a gépére. Az ő gépe nagyban hasonlít az enyémhez ami lent látható, a különbség: alaplap, táp (550W márkát nem tudok), winchester, optikai meghajtó. Azt hiszem ennyi. Na most mikor játszik teljesen változó időpontban (5 perc, 20 perc... stb.) a gépén hirtelen kék halál, majd a gép újraindul. Ezután a monitoron megjelenik az üzenet "A rendszer súlyos hiba után állt helyre stb..." Nem tudunk rájönni mi lehet a gond. Valami okosság?
Vírus, spyware nincs.
Köszi a segítséget! -
Megtaláltam, import list of urls from clipboard. Köszi szépen! -
Na most hogy oldom meg, hogy egyszerre berakom neki az url-eket és szedje, ne pedig egyenként indítgassak új letöltést? Mert ezzel az erővel akkor inkább böngészőben nyitogatom meg. -
Free download manager -
"**Az előfizető által ténylegesen igénybe vehető hasznos sávszélesség értéke a névleges átviteli sebességet technológiai okokból általában nem éri el. A használat során érzékelhető (tényleges) letöltési sebesség és a névleges adatátviteli sebesség közötti különbség oka lehet az ADSL és az internet technológiákból eredő ún. "csomagolás”,amely elérheti a névleges adatátviteli sebesség 15-20%-át is, ezen túl a szolgáltatótól való távolság illetve a tartalomszolgáltató vagy az előfizető által alkalmazott műszaki megoldás sajátosságai miatti előálló veszteség."
Forrás: Invitel Trió csomagok -
Tud valaki olyan programot, amivel egyszerre több képet le tudok tölteni? Van egy rakat URL-em, mind képfájlra mutat, és nicns kedvem egyenként bemásolgatni a címsorba. -
balcsi70 #15004 Szia.
A sebességet ugy irja hogy sávszélesség 1280,00(kbps) a feltöltés az 128.
Ez az Invitel Trio csomagja lakossági elöfizetéses.Na én értem a terhelhetöséget csak a tegnap a muksi azt mondja nekem azért mért csak 800.at mert biztos még hideg a modem(ezt mondta miután bekötötte és lemérte) mondja hogy ez több lessz.(na én ennek csak a felét hittem el).De most folyamatosan mértem tegnap óta elég sok oldalon de most is 600-700 ig kuszik föl. Kössz a választ. -
1. Az 1 Mbit/sec a maximális sebesség vagy a garantált? Lakossági előfizetés vagy bérelt vonal?
2. Az átviteli sebesség több mindentől függ. Függ a géped terheltségtől, a szolgáltató hálózatától, a szolgáltatón kívüli hálózattól, az elért szerver terheltségétől.
3. Itt javasoltam pár ingyenes programot. -
balcsi70 #15002 Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy van e olyan progi ami lecsücsül mondjuk az ora mellé a tálcán és folyamatosan mutatja a sebességet? Tudom hogy vannak honlapok ahol lehet sebessséget mérni azon már tul vagyok,hanem pont azért kéne egy ilyen hogy ne kelyen állandoan méricskélnem más honlapokon. Valami nem koser nállam,tegnap vezették be a netet(1Mb-est kértem és a sebesség jó esetben fölmegy 700-800,ra) tegnap elöttem mérte le az ürge is miután bekötötte, de ö sem értette) dobok nekik egy drotot. Ha van olyan progi mint fölyebb is leirtam mi a neve? Kössz a segitséget. -
Addig jársz jól, amíg ezt csinálja. Különben tele lennél vírussal. Keress egy olyan verziót, amiben nincsen kártékony adat. -
kuzmi #15000 hello!
a vírusírtóm kitörölt valami autorunos fájlt és most nem tudok letölteni...mikor választani kell: futtatás, mentés, mégse bármire megyek nem csinál semmit...mi lehet a baj? mit csináljak?köszi a választ előre is -
asszem bioszba be kell állítani a USBről való bootolást -
ha bedugod a pendriveot,akkor meghajtóként felismeri,és azt is ki tudod választani az elején,hogy arról bootoljon.gondolom.