20838
Segítséget kérek
  • Molnibalage
    Köszi!
  • Dj Faustus #16596
    "könyvjelzőt mivel lehet csinálni egy PDF doksihoz?"
    PDFill - ez egy ingyenes PDF szerkesztő - van benne könyvjelzőzési lehetőség.

"Vistán hogy lehet lemezkarbantartást csinálni, ha mondjuk helyet akarok felszabadítani?"
    Mielőtt nekiesnél particionáló programmal (ilyen a Partition Magic, de vannak ingyenes alternatívái), takaríts:
    - Lemezkarbantartó
    - még pár tipp
    - ccleaner takarítóprogram, és pár alternatívája

"Hali! Tudja valaki, hogy mitől törlődnek random módra a IE-ből a cookie-k?"
    Jó kérdés. Vannak erre akár programok is, de ha nem tettél fel ilyesmit, akkor meg kéne keresni mi csinálja. Nézd át más vírus- (Avast, Avira), kémprogram- (Spybot S&D, Adaware), malware-irtó (Malwarebytes) progival a géped.
    Készíts egy naplót a Hijackthis nevű progi segítségével, és a napló tartalmát másold be nekünk, majd megnézzük mi lehet a kártékony.

Vagy van a Process Monitor nevű progi, azzal figyelheted, mit csinál a géped (milyen progi törli a sütiket).
  • sanitou
    Hali! Tudja valaki, hogy mitől törlődnek random módra a IE-ből a cookie-k? Win Vista-t használok amiben végig néztem már minden beállítást, de sehol sem találok olyan opciót, hogy 5-10 percenkén, óránként törölje ezeket. A NOD-ban sem találtam ilyesmit.
    Nagyon idegesít, hogy állandóan be kell írnom a felhasználó/jelszó adatokat - ráadásul úgy, hogy megkérdi, mentse e...
  • Molnibalage
    Az optimális az, ami az LCD képernyőd natív felbontása és képaránya szerintem.

A partícionálás partition magic progival. Gyakorlatilag csak kattintgatni kell és türelemsen várni.
  • Quantumleap
    Kérdéseim:
    Vistán hogy lehet lemezkarbantartást csinálni, ha mondjuk helyet akarok felszabadítani?
    Hogyan lehet megosztani a vinyót? Nekem egy c: meghajtóm van 145 gigával, és ennek teszem azt a felét át szeretném osztani egy új meghajtóra.
    A gép néha kiírja, hogy nem a képernyö optimális felbontása van beállítva. És leirja, hogy mi az optimális arány. Megnézem, dehát az van beállítva. Ez így mit akar jelenteni?
  • Molnibalage
    Megvan, hogy hogyan hívják, könyvjelzőt mivel lehet csinálni egy PDF doksihoz? Vagy még konvertálás előtt kell megcsinálni valamivel?
  • qtab986
    Szövegfordításra mi a legjobb szoftveres megoldás? Vannak fizetős szoftverek, amik a legjobbak vagy a google fordítója is ugyanolyan jó, mint akármi más? Angol-magyar érdekel és nem fordítóirodát, nem húsvér embert keresek.
  • Dj Faustus #16590
    "Azt értem alatta, hogy vannak nemzetközi szolgáltatók, akiknél nem tudom hogyan tehetném fizetőssé oldalam egy részét?"
    Paypal-hez itt találhatsz útmutatót.

Joomla CMS-hez itt találhatsz előfizetési modulokat.
  • Molnibalage
    Nem találtam megfeleő topikot, ezért kérdezek itt.

Egy pdf dokumentumhoz hogyan lehet olyan tartalomjegyzések létrehozni, ami oldalt egy toolbarban elérhető? (Nem tudom, hogy mi annaka pontos neve.)
  • zitababa
    Azt értem alatta, hogy vannak nemzetközi szolgáltatók, akiknél nem tudom hogyan tehetném fizetőssé oldalam egy részét?
    Példáúl hogyan működik a CCBILL rendszer vagy hasonlóról tudtok?

köszi
    zita
  • Shiwo
    Hali !

Nem tudjátok véletlenül, hogy melyik programmal lehetne esetleg videókonferencia-beszélgetést összehozni ? (tehát egyszerre megjeleníti mindenkinek a webcam-képét)

msn vagy skype tud ilyet ? ha igen, hol lehet belőni ? (eddig csak olyan jött össze, hogy külön-külön láttuk egymást privátban)
  • gergely1991
    Nem olyankor van amikor mondjuk weblapon a csúszkát mozgatod fel-le?:D
  • balcsi70
    Van egy ötletem rákötöm a radiátorra
  • balcsi70
    Na sikerült nagy nehezen előcsalogatni az alaplapi hangot csak egy olyan problematikám van hogy néha be be zug ,olyan mintha valami nem igazán lenne földelve. Mi erre a teendő?
  • balcsi70
    köszöntem kipróbálom
  • gergely1991
    everest megmondja milyen és hogy urlt is ad (nem tudom hogy a mostani verzió csinál-e ilyet de régebbi képes volt erre)
  • balcsi70
    Az a baj hogy használnám ha tudnám de ezt akarom kideríteni hogy mi van vele hol bujkál mert nem érzékelhető sehol. (valamikor réges régen még az ment -de már nem emlékszem hogy miért tettem bele egy hangkártyát,szerintem mert kiment az alaplapi-vagy nem tudom)de most semmi. áááááááá
  • balcsi70
    Most meg ilyet ír ki az eszközkezelő:

-Egyéb eszközök alatt
    ?Ismeretlen eszköz.
    ?Multimédia audiovezérlő

-Hang videó és játékvezérlők alatt
    ?Ismeretlen eszköz.

Ezeket honnan lehet leszedni? vagy honnan lehet tudni a pontos megnevezésüket hogy mit szedjek le hozzá? A cd-n nincs amit kaptam hozzá.
    Előre is köszönöm.
  • gergely1991
    Az alaplapi hangkártyát jelzi ha van benne...
    De miért nem a alaplapi hangkártyát használod?Én azt használom erősítőre kötve meg elégé jól szól annak ellenére hogy integrált (meg vagyok vele elégedve):D
  • Dj Faustus #16578
    "Szeretném ha az oldalam nemzetközileg is fizetős lehessen."
    Ezen pontosan mit értesz?
    Legyen nemzetközi (.com, .info, .eu,...) domain alá bejegyezve?

Keresned kell egy domain regisztrátort - például itt találhatsz párat, de az sg.hu üzemeltetője a MediaCenter is foglalkozik ilyesmivel.
  • balcsi70
    Valamilyen progi kimutatja hogy az alaplapi hangkártya létezik e még a gépbe vagy halott vagy hiányzik róla valami (driver)vagy ilyesmi?
    Everest tudja? (érdekes mert az eszközkezelőben nincs kérdőjel sehol a biosba is megnéztem és a OnBoard AC'97 Audio Enabled-ra van rakva. mi a túró lehet.
  • balcsi70
    Szia. Na most kioperáltam a hang kártyát elvittem ismerősömhöz beleraktuk az övébe ott is látni a h.kártyát de erősítőre rákötve max volumen annyi hangot adott ki csak mintha egy fülhalagató le lett volna téve tőled kb 1-méterre. Hm nem tudom mi a baj szerintem akkor csak hibás a hang kártya.
  • Seithennin
    sziasztok! win xp m van up to date teljesen! és szeretném ha nem így nézne már ki vista vagy win7 témát szeretnék rá telepíteni, ami az ikonokat az egeret az asztalt lecseréli szal mindent, de olyat amitől nem hal meg a rendszerem! létezik ilyen? köszi előre is
  • zitababa
    Sziasztok!

Szeretném ha az oldalam nemzetközileg is fizetős lehessen.
    Mely szolgáltatót ajánljátok,hová és hogyan regeljek?

köszi
    zita
  • Unit AE35
    Sziasztok!
    Izé... flash kérdésem lenne itt jó helyen járok?
    CS4-ben szeretnék megforgatni egy logot, csak úgy szépen folyamatosan forogjon a középpontja körül, és nem 3d. MC-t csinálok belőle, megadom neki, hogy rotate ccv de csak 90 fok van, nem tom hol kell átállítani, hogy folyamatosan forogjon... Hilfe Please! Kezdő vagyok...
  • gergely1991
    Még valami:Ha lejátszol egy számot a WMP keresztül kiír-e egy hibaüzenet?:S
  • gergely1991
    Nem lehet hogy a vezeték megsérült?(Próbáld egy másik hangszóróval hogy működik-e)
  • balcsi70
    Sziasztok. Valaki tudna ebben segíteni? Most lett véve hangszóró egy géphez.(régen ment a hang rajta rendesen-de kb 2-éve odaadtam apának a gépet és úgy lett használva hangszóró nélkül),Nem jön ki hang,a hangszóró ikon ott csücsül a tálcán nincs lenémítva.A Hangtulajdonságoknál látni a hang kártyát.Ott sincs semmi lenémítva.Szóval egyszerűen nem értem.A hangk. driver is lett frissítve.
    Szerintetek? Köszi előre is.
  • exodus2
    A .zip maradt le a végéről, nevezd át, majd kitömörítheted.
  • Mészy
    Sziasztok.
    Van egy Björn Borg filofax-pénztárcám és ebbe szeretnék 2010-es naptárat.
    A lapméret 105*60mm. Van ehhez valami olyan program, amivel nem kell minden egyes lapot külön dátumozni, esetleg a névnapokat is tudja? Úgy szeretném, hogy két lapon legyen egy hét. Annak is örülnék, ha valaki tudna konkrétan ebbe való betétet, de ha nincs akkor megcsinálom én...
  • LoDMaSt
    Igen, neked valami kell, hogy meg tudd nyitni! Azzal tuti menni fog, de lehet, hogy bármi is jó lesz.
    GYK:formátum, valami? Őszintén, ilyen kérdéstől milyen választ vársz?
  • huncsik
    Hello!

Letöltöttem egy játékot a neve GTA Vice City Special Edition 2008(PC) portable és semivvel en mtudom megnyitni se daemon tools al se semmivel mert nem tömörített mivel tudnám megnyitni?
  • Evin
    Bármelyik író programmal. De ha DVD-videót akarsz csinálni, akkor szerintem olyan közkedveltebb formátumokat használj, mint az avi.
    Meg lejátszó kérdése is, lehet hogy alapból viszi az mp4-et.
  • PrisonMan
    Adobe Premiere CS4 progit probálgatom vágás céljából. Letöltöttem pár 720p-s BluRay film sample-jét (.mkv) átkonvertáltam .MP4 fájlá GOTSent programmal. Ezzekkel elkezdtem gyakorolgatni, és az lenne a kérdésem, hogy a végleges megvágott .MP4 fájlt mivel lehet kiírni DVD-re?
  • polarka
    nem nagy gáz, jó lesz ez így, úgyis youtubera akarom feltenni majd a dolgokat, ha meg nagyon kéne vmelyik fájl, akkor onnan le tom szedni
    köszi szépen
  • Evin
    Erre nem tudok mit mondani. Nekem K-lite fent van, talán az segít.
  • polarka
    feltettem camstudiot teljesen olyan, mint amit eddig használtam, de van benne még 1 pár beállítási lehetőség
    -szinte minden beállítást alapon hagytam
    -a video lejátszása érdekes, mert a VLC playernél hang van kép nincs a quicktime playerrel meg pont fordítva:)
    -de ha feltöltöm youtubera ott stimmel minden
  • Evin
    Én most a Camtasia-t használtam. Pénzes, de szerintem jól működik. Igaz én hangot nem rögzítettem eddig vele, csak képet.
    Viszont a Camstudio ingyenes ahogy látom.
  • exodus2
    Beírod google-be hogy screen capture és kidob kismilliót. Azt hiszem régen a SnagIt-et használtam, ugyan annál hangot nem rögzítettem, de nekem bevált.
  • polarka
    Esetleg ismersz más progit erre a célra?
    Egyébként még más tömörítést nem próbáltam, de minőséget állítgattam. Majd ma teszek még1 próbát.