20815
Segítséget kérek
 • Pamacs54
  #20815
  Ezt a hibakódot írjaki : Adott egy hibakód is: 0x80070035
 • Pamacs54
  #20814
  A registry editorban kellett átalakítani valamit, és utána lett jó, sajnos tovább nem tudom
  Utoljára szerkesztette: Pamacs54, 2020.11.19. 22:44:35
 • Zsombor99
  #20813
  Nálam frissített a Mega. A frissítés óta a feltöltésekhez vezető linkek valódi tartalma helyett a Mega kezdőoldalát tölti csak be a Firefoxos beépülő! Ki kellett kapcsolnom a beépülőt, hogy hozzáférhessek a publikusan feltöltött tartalmakhoz!
  Valamit elállított a frissítés, vagy miért csinálja ezt??
  Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2020.11.19. 08:35:41
 • Pamacs54
  #20812
  Sziasztok régebben itt segítettetek nekem, most ugyanaz a baj, csak már nem tudom hogykel megcsinálni sajnos, az Egreat (Egreat médiajátszó) vezetékes internetröl nem látja a laptopomat, (WINDOWS 10) valamit átkellett állítani a laptopon hogy lása az Egreatomat,és utána jó lett, Másik laptoppal megnéztük ott jó, az új Win 10 (frissítés után) valamit átálított és azt kellene vissza állítani, minden hálózat jól működik a hálozaton minden látszik csak az Egreat nem , köszönöm a segítséget
  Utoljára szerkesztette: Pamacs54, 2020.11.18. 13:02:13
 • Tetsuo
  #20811
  Nálam ezt a kevés memória miatt csinálta a VLC, mikor nagy fájlokat játszott le. Ekkor a fájlt sem tudtam törölni, mozgatni, amíg újra nem indult a gép.
 • strepsils
  #20810
  Mért csinálják azt egyes programok hogy ha bezárod eltűnik de a feladatkezelőben ugyan úgy ott van és ha erre nem jössz rá akkor soha nem tudod újból megnyitni míg ujra nem indítod a gépet.
 • gundel01
  #20809
  Sziasztok! Tudna nekem adni valaki érvényes AVG aktiváló kódot?
 • Tetsuo
  #20808
  Nem szoktam hackernek fizetni.
  Nem is értek az efféle bizniszhez. Ha mégis ilyemire lenne szükségem, belekalkulálnám a pénzlenyúlást.
 • zitababa5
  #20807
  FIGYELEM!!!!

  SENKI DE SENKI ne fizessen a [email protected] hackernek, mert kamus átverés!!!!
 • zitababa5
  #20806
  FIGYELEM!!!!

  SENKI DE SENKI ne fizessen a [email protected] hackernek, mert kamus átverés!!!!
 • strepsils
  #20805
  Olyan embert keresek aki ért a Davinchi Resolve 15 video stúdióhoz.
 • gergely1991
  #20804
  Érdemes még a bootsectort is "feltelepíteni" az meg a bootrec.exe programmal( paranccsal) lehet.
 • Puhos
  #20802
  Szia! Igen, az alaplapi hdmi kimenet az integrált vga kártyával működik. Ugyanis nem mindenki játékra használja a gépet, hanem irodai munkára, és raknak bele egy olyan processzort amiben van integrált vga. A vga kártyákon van hdmi csatlakozó, tehát ha te ebbe az alaplapba teszel egy vga kártyát, akkor a kártya hdmi csatlakozójára rakod a monitort. Ha a monitoron nincs hdmi, akkor venni kell hozzá áttalakítót.
 • Mayorpapa
  #20801
  Sziasztok! Mit jelent pontosan az, hogy egy alaplap esetében HDMI ugyan van de csak integrált kártyával működik? Nem fogom tudni a monitoromat hozzá csatlakoztatni, ha nincs a gépben integrált kártya is? Egy MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplapról van szó, amin DVI sincs.
 • kbela85
  #20800
  Hali! Jó bocs.. megvan.. mivel alapból a topicba lép be ami nyitva volt.. azért nem látom oldalt a menüt. Ha visszamegyek a "kezdőlapra" akkor ott van. Picit fura azért, hogy nincs felül fejlcében az alap menü. :) Na mind1.. elszoktam tőle, de majd visszaszokom, ha már a régi regem törlődött. :)

  Köszönöm a segítséget!!
 • kbela85
  #20799
  Hali!
  Nekem nem ad be semmi ilyen beállítások dolgot, sőt kijelentkezést sem. Annyi, hogy közbe rájöttem, ha rámegyek a privát-ra, mintha írnék valakinek akkor adja be az üzeneteket és a többi dolgot oldalt. Lehet hülye kérdés, de ennek nem kéne alapból oldalt megjelennie, hogy ki tudjunk jelentkezni, meg értesítést kapjunk ha üzenetünk jött?
 • Puhos
  #20798
  Hali! Amikor bejelentkezel pc-ről akkor a baloldalon beállítások, és az oldal alján ott van az új jelszó megadása. Ha privát üzenet jön akkor a középső résznél ahol a hsz-t írod ott jelenik meg pirossal.
 • kbela85
  #20797
  Sziasztok! Régi regisztrációm valahogy törlődött így újra regisztráltam.. a segítségetek kellene.. hol látom ha privát üzenetem jött, illetve hol tudom megváltoztatni a jelszavamat? Ahol bejelentkeztem ott nem mutat semmi profiloldalt, láblécben sem. Annyit látok, hog ymilyen néven vagyok bejelentkezve, de ott semmire sem lehet kattintani. Köszönöm előre is a segítséget! :)
 • Peteyy
  #20796
  Örömmel láttam, hogy a szaktárs.hu oldalra végre feltettek többek közt egy olyan könyvet is, amire már évek óta reménytelenül vadászok a netes oldalakon vagy az antikváriumokban. Április 23-ig ezek ingyenesen el is érhetők, utána azonban már nem. Tud valaki esetleg olyan módszert ajánlani, amivel a fájlokat mégiscsak le tudnám menteni a gépre?

  https://www.szaktars.hu/osiris/view/canning-joseph-a-kozepkori-politikai-gondolkodas-tortenete-300-1450-historia-philosophiae-2002/?pg=0&layout=s
 • gergely1991
  #20795
  Vagy esetleg láthatatlanok: Total commander ki fogja listázni őket elméletileg,illetve majd találhatsz köztük egy jó adag autorun.inf-et is a gyökérmapában.Ez egy jókora vírus lesz.
 • kl24h
  #20794
  Vírusos lett és szerintem a gépeden van aktív vírus is, ezért ajánlom lefuttatni mindent (tehát bedugva az USB adattárolót) a Malwarebytes-el, majd mikor tiszta lett, akkor törlöd a Malwarebytes-t.
  Arra is fel kell készülni, hogy az adatok a vírus általi mappába maradnak és ezért majd vissza kell helyezni a megfelelő helyre.
 • Dokee #20793
  Üdv mindenkiNet!

  Egy olyan problémám lenne, hogy némelyik usb-s vinyón láthatatlanok lettek a mappák.
  Viszont helyettük parancs ikonok lettek, amibe ez az útvonal van: %windir%\system32\cmd.exe /c "start %cd%.Trasher\9fae82eb.exe &&%windir%\explorer.exe %cd%--== 2017 Movies ==--
  Nem tudom mi csinálhatta, de mindegyik parancs ikonba ugyan ez van.
  Mit tehetnék ellene?
  Járt már ugyan így valaki?
 • wollnerd #20792
  Ha Windows 10-ed van akkor még egyszerűbb megoldás van: Win+Printscreen, Ezzel a windows közvetlenül elmenti a képernyőtartalmat a Képek könyvtáron belül a Képernyőképek mappába, .png képként.
  Én szeretettel használom. :)
 • Noodlee
  #20791
  Fapados módszer, de printscreen, majd Paint :D
 • kutyakiki81
  #20790
  Sziasztok

  Egy videóból kellenes screenshot-ot csinálnom. A videó 720x416 felbontású, de a VLC snapshotja mindig 723X406 lesz, nem értem hogy. Próbáltam más programmal is, ugyanaz a helyzet. Nekem a rendes méret kellene, tud valaki segiteni?
 • gergely1991
  #20789
  Jobb egérgomb>futtatás rendszergazdaként?
 • wollnerd #20788
  Én a helyedben először megnézném hogy a hozzáférés hogy van ezeken az .exe fájlokon (vagy úgy általánosságban az exe-kkel.) azon a kérdéses meghajtón. Sőt, a tulajdonbevételt is ellenőrizném. (Elég csak azzal a mappával foglalkozni, amikben több telepítőfájlt tárolsz) LINK 3. módszer
  Mindenesetre a windows fiók amit használsz, rendszergazdai jogú? Ha nem, én olyan fiókba bejelentkezve megnézném hogy fennáll-e a probléma. (Jobb klikk, "futtatás rendszergazdaként"-et is próbáltad?)
 • Mumtaz
  #20787
  Sziasztok. Adódott egy problémám már egy ideje, amire nem tudok rájönni, hogy miért van több windows újratelepítés után is. Bízom benne, hogy valaki tud segíteni.

  Az a gondom, hogy Windows Installerből (.msi) csak a rendszer partícióról ( C:\ )tudok telepíteni. Más meghajtóról nem. Így meg minden .MSI telepítőt állandóan át kell másolnom a C: meghajtóra, hogy használni tudjam. Minden más meghajtón az alábbi hibát dobja. Tudna valaki segíteni?

 • Metalmilitiakid
  #20786
  Attól függ milyen programmal csinálod, milyen formátumból mibe kerül, milyen minőséget állítasz be és társai. Egy 240p s videót is átlehet konvertálni úgy hogy a youtube 4k nak mutassa és egy rohadt nagy fájl lesz belőle. Feltehetőleg a renderelési beállításoknál van valahol a gond.
 • blc
  #20785
  Üdv Mindenkinek!
  Kérnék egy kis segítséget valakitől. Egy IP kamera rögzített videójából egy 3 perces részt szerettem volna kivágni mert a többi nem fontos. Gondoltam így kisebb lesz a mérete is és mellékletként el tudom küldeni.Tévedtem, a 30 perces felvétel 66 MB, a kivágott 3 perc viszont 88 MB. Nem értem valamiről lemaradtam? A fájl mp4 formátum.Hogyan kell megoldani, hogy a 3 percnyi rész eredeti felbontásban csak 6-7 MB legyen? Köszönöm előre!!
 • gergely1991
  #20784
  Nem hiszem mert két külön programról van szó: Amíg az egyik meg van nyitva addig a másik "nem fér hozzá" max olvashatóként lehet.
 • Metalmilitiakid
  #20783
  Próbálnék megosztani egy fájlt Excel és Libre office között. Az a probléma, hogy amíg valaki Libréből be van lépve addig az excel-es nem tud belelépni a fájlba egyáltalán. De amúgy excelesből bármennyi ember használhatja egyszerre nem okoz gondot. Sajnos a cég pénzügyi döntése miatt használunk kétfajta programot ami nagyon hatékony... Próbáltam .ods be lementeni excel-ből, de az excel viszont nem tud .ods-be megosztani. Esetleg van valami megoldás amivel ezt átlehet hidalni ?
 • Tetsuo
  #20782
  Nem értek hozzá, de úgy hallottam, sok helyen kell linkelni, hogy előbbre kerüljön, ergo a weboldal azzal még nincs kész, hogy "elkészült", be kell reklámozni. (Terjeszd a linket, esetleg fizess a Google-nak.)
  Érdekes az is, hogy a weboldal címe helyesírási hibát tartalmaz, nem is egyet. :-S (Az ékezetnélküli címek talán még mindig könnyebben kereshetők.)
  Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2020.01.06. 11:21:04
 • mekxa
  #20781
  Hello. segítséget szeretnék kérni! blogger.com oldal problémám van.
  Problémám a következő. A kész oldal a Google helyezésben egyenlőre 16-19-oldalon található. De egy hete, a következő probléma lépett fel. a blogger oldalam eltűnt a keresőből.....

  Blog oldal link: Klímaszerelés-klímatisztítás

  De ha Google Search Consol- nál újra indexelem az oldalt akkor ismét látható.
  Majd ismételten nem található a következő nap...
  Nem igazán értem a problémát..Ebben szeretnék segítséget kérni!
  Köszönöm előre is a segítséget. .
 • zitababa5
  #20780
  A privát email címem helyesen: [email protected]
 • zitababa5
  #20779
  Sziasztok !

  A FB-on cégünk jó hírnevét sértő 2 darab poszt eltávolítását sem nekem sem ügyvédeim felszólítására nem volt hajlandó a FB és a FB oldal tulajdonosa sem eltávolítani. Segítséget keresek, jól meg is fizetném aki ebben tud segíteni . Privát email: [email protected]

  zita
 • Metalmilitiakid
  #20778
  Sziasztok!
  Van egy érdekes memória problémám. Van egy régi AsRock 970 Extreme4-em amibe szeretnék életet lehelni, egy régi AMD FX 4350 van mellette és egy GTX 660 2GB OC. Windows 10 Pro 64bit van rajta. Probléma a következő.
  2x4 GB 1600 as Kingston RAM-ot(egy kitbe tartozó egyforma ramok) szeretnék bele tenni amit fel is ismer, hogy 8GB de az vele a baj, hogy ha bemegyek Win be akkor ott azt mutatja hogy: Memória 8 GB (3.96 GB használható). Ha futtatok rá egy resmon.exe-t ugyanezt a választ kapom, annyit bővít, hogy szerinte hardware-nek van lefoglalva. Kicsit gugliztam erre-arra, az alábbiakat próbáltam.

  Egyesével végigmozgattam a ramokat a slotokban. Rájöttem hogy az utolsó slot om rossz de a többivel mind tökéletesen működik a 4 GB magában valami 120 MGb hardware foglalással. A maradék 3 slotba a két memóriát mindegy milyen kombóban helyezem el a végeredmény a fenti.

  Msconfigban max memóriát maxolni, nullázni, kivenni a pipát. Semmit nem segít.

  BIOS-ban nem találtam hardware memória foglalásra opciót, elviekben újabbakban már van ilyen, ebben még sajnos nincs. Nincs under-over voltage, próbáltam autó és kézzel állított MHz-t, nem változtatott semmit. Legfrissebb P2.80 BIOS van fent. Másik érdekesség a BIOS nem érzékeli dual chanelnek hiába rakom a két kék slotba a RAM-ot és nem találok rá beállítást a BIOS-ban.

  Most futott le egy Win Memory Diagnostic, nem talált hibát.

  A Single Channel probléma miatt azt hinném, hogy valamelyik RAM nem működik rendesen, de mégis ha külön rakom be azt a RAM ot akkor rendesen megy vele a Win amit nem értek.

  Szerk1.: A CPU-Z szerint is 8GB Single Channel.
  Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2019.10.23. 21:33:30
 • pxxl
  #20777
  "enable frame color indicator"-t kapcsold ki. (azt írja a barátom)
 • Dante73
  #20776
  msi afterburnerhez kellene némi segítség.
  Újabban, ha elindítom, akkor oldalt, a monitor szélén megjelenik egy színesen villogó csík.
  Valakinek van tippje, mitől lehet?
 • szoltang
  #20775
  Sziasztok! Segítségetekre lenne szükségem. Keresek egy egyszerű videoszerkesztőt, minimális vágásra. Semmi extra csilivilire nincs szükségem, de az fontos lenne, hogy a megvágott anyagnál az audiót ne kódolja át, magyarán ha valami ac3 5.1 volt, vágás után is maradjon az, na meg kezelje a több hangsávot pl angol magyar