20828
Segítséget kérek
 • Tetsuo
  #20828
  Ez talán jó kiindulásnak.
 • Lacik84
  #20827
  Sziasztok segítséget kérnék, Autocad 2021-hez milyen procit ajánlottok? Intel vagy Amd?
  Utoljára szerkesztette: Lacik84, 2021.05.17. 21:20:58
 • Zsombor99
  #20826
  Lehet, hogy mégis kellene portot nyitnod?
 • tandya
  #20825
  Sziasztok!
  Vki hátha tud segíteni.Már ezer éve torrentezek,de csak most van olyan problémám,amit nem tudok megoldani.A gBittorrent kliensem letölt,de nem seed-el vissza,már próbáltam utorrent-tel is régebben is használtam annál is ugyanaz,tehát gondolom nem ezekkel van a baj,de nem is a leecherekkel mert a neten mindenki ezt írja meg a portokat,de szerintem a portok is nyitva vannak a windows tűzfallal sincs probléma.Port-ot nyitni egyébként nem tudok mert még sosem kellett,de ilyen portkereső szoftvert is már letöltöttem,ami szerint vannak nyitott portok.Most már teljesen tanácstalan vagyok már mindent kipróbáltam,lehet,hogy windows-t kéne újratelepíteni azt nem szeretnék.Amit még meg kell említenem,hogy nemrég kipróbáltam az Avast Secureline VPN próbaverzióját,amit biztos mindenki ismer más IP címet ad netezésnél más várost,tehát biztonságosabb netezés stb.és szerintem azóta van ilyen gondom.Már leinstalláltam a programot,de a probléma maradt.Nagyon kéne egy segítség,előre is köszönöm!
 • blc
  #20824
  Igen, van egy laptop (igaz nem mai darab, kb 6 éves) hasonló értéket mér. A telefonok úgyszintén. Érdeklődtem annak idején a szolgáltatónál mikor mrgnézték nem találtak hibát, azonban egy kollégájuk mikor nálam járt meg mérte és szerinte is valami nem stimmel, hasonló értéket produkált az Ő múszere is. A megszakadás lehet, hogy a gép gyengesége, talán a túlterheltség miatt ledob a rendszer. Ha ki tudom cserélni, majd elválik.Mivel nem került pénzbe az átállás így nem probléma különösebben, csak a tudat, hogy lehetne ennyi pénzért gyorsabb is. Köszi, hogy foglalkoztál velem. Üdv: blc
 • Zsombor99
  #20823
  Panaszkodj szolgáltatódnál. Vagy ha esetleg van LAN kártyád, akkor ideiglenesen megpróbálhatod azzal is. Amúgy másik gép is csinálja, vagy csak ez? Vagy másik böngésző is csinálja, pl. Firefox, vagy csak a Chrome?
 • blc
  #20822
  Köszi Zsombor 99!
  Sanos nem tudtam reagálni mert megbénult a gépem. A videókártya volt a hibás (szerelő szerint).
  Érdekes módon két napja egyszer sem ugrott fel. Azonban most van más gond. Lehet,hogy el kell
  búcsúzni a géptől? Azt kérdezném, hogy a mellékelt kép oka az én pc-m. vagy a szolgáltató. Pár napja
  áltam át a 300/70 sávszélességre. (azóta jelentkezik)Szerintem egyáltalán nem hozza az elvártat. A feltöltés gyorsabb.
  Álltalában 10MB a le és 15-17 MB a feltöltési seb. Sebesség mérővel néztem de valóban nem igen gyorsabb mint az
  előző 10/ 5 MB előfizetésem
 • Zsombor99
  #20821
  Szerintem nézz körül a Chrome beállításainál, gondolom, hogy sima http oldalak esetében nyafog, pedig normál esetben egyáltalán nem kellene ilyet csinálnia.
 • blc
  #20820
  Üdvözlök Mindenkit!
  Szeretnék segítséget kérni tőletek. A google Chrome-t használom elég régen. Nem olyan rég óta (gondolom egy frissítést követöen) ha új lapot nyitok meg előtte felugrik egy figyelmeztetés
  Elég bosszantó mert azokra az oldalakra is amelyeket rég óta használok és tudom, hogy nem veszélyes. Hogyan lehet ezt kikapcsolni???? Köszönöm előre. Valami ilyen szöveget tartalmaz . "A weboldal nem biztonságos az Ön adatait mások is láthatják"
 • Tetsuo
  #20819
  Valószínűleg igen.
  Mellesleg: Preference/Interface/Continue playback? -> Ask (A videó elindításakor rákérdez, hogy onnan akarod-e folytatni, ahol abbamaradt.)
  -> Always (Minden esetben automatikusan onnan folytatja, ahol korábban abbamaradt az adott videó lejátszása.)
  -> Never (Ekkor nem jegyzi meg, hol hagytad abba a videót. Ez van neked is bejelölve most.)
  Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2021.03.02. 16:44:32
 • joeperry
  #20818
  Oké, akkor biztos én vagyok a béna, de nálam nem jegyzi meg :)
 • Tetsuo
  #20817
  A PC-n ez az alapvető beállítás.
 • joeperry
  #20816
  Sziasztok! A PC-s VLC lejátszót rá lehet valahogy bírni, hogy megjegyezze, hol tartottam egy adott videóban, ahogy Android alatt teszi? Elég fura, hogy ott alapból működik, itt meg nem.
 • Pamacs54
  #20815
  Ezt a hibakódot írjaki : Adott egy hibakód is: 0x80070035
 • Pamacs54
  #20814
  A registry editorban kellett átalakítani valamit, és utána lett jó, sajnos tovább nem tudom
  Utoljára szerkesztette: Pamacs54, 2020.11.19. 22:44:35
 • Zsombor99
  #20813
  Nálam frissített a Mega. A frissítés óta a feltöltésekhez vezető linkek valódi tartalma helyett a Mega kezdőoldalát tölti csak be a Firefoxos beépülő! Ki kellett kapcsolnom a beépülőt, hogy hozzáférhessek a publikusan feltöltött tartalmakhoz!
  Valamit elállított a frissítés, vagy miért csinálja ezt??
  Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2020.11.19. 08:35:41
 • Pamacs54
  #20812
  Sziasztok régebben itt segítettetek nekem, most ugyanaz a baj, csak már nem tudom hogykel megcsinálni sajnos, az Egreat (Egreat médiajátszó) vezetékes internetröl nem látja a laptopomat, (WINDOWS 10) valamit átkellett állítani a laptopon hogy lása az Egreatomat,és utána jó lett, Másik laptoppal megnéztük ott jó, az új Win 10 (frissítés után) valamit átálított és azt kellene vissza állítani, minden hálózat jól működik a hálozaton minden látszik csak az Egreat nem , köszönöm a segítséget
  Utoljára szerkesztette: Pamacs54, 2020.11.18. 13:02:13
 • Tetsuo
  #20811
  Nálam ezt a kevés memória miatt csinálta a VLC, mikor nagy fájlokat játszott le. Ekkor a fájlt sem tudtam törölni, mozgatni, amíg újra nem indult a gép.
 • strepsils
  #20810
  Mért csinálják azt egyes programok hogy ha bezárod eltűnik de a feladatkezelőben ugyan úgy ott van és ha erre nem jössz rá akkor soha nem tudod újból megnyitni míg ujra nem indítod a gépet.
 • gundel01
  #20809
  Sziasztok! Tudna nekem adni valaki érvényes AVG aktiváló kódot?
 • Tetsuo
  #20808
  Nem szoktam hackernek fizetni.
  Nem is értek az efféle bizniszhez. Ha mégis ilyemire lenne szükségem, belekalkulálnám a pénzlenyúlást.
 • zitababa5
  #20807
  FIGYELEM!!!!

  SENKI DE SENKI ne fizessen a [email protected] hackernek, mert kamus átverés!!!!
 • zitababa5
  #20806
  FIGYELEM!!!!

  SENKI DE SENKI ne fizessen a [email protected] hackernek, mert kamus átverés!!!!
 • strepsils
  #20805
  Olyan embert keresek aki ért a Davinchi Resolve 15 video stúdióhoz.
 • gergely1991
  #20804
  Érdemes még a bootsectort is "feltelepíteni" az meg a bootrec.exe programmal( paranccsal) lehet.
 • Puhos
  #20802
  Szia! Igen, az alaplapi hdmi kimenet az integrált vga kártyával működik. Ugyanis nem mindenki játékra használja a gépet, hanem irodai munkára, és raknak bele egy olyan processzort amiben van integrált vga. A vga kártyákon van hdmi csatlakozó, tehát ha te ebbe az alaplapba teszel egy vga kártyát, akkor a kártya hdmi csatlakozójára rakod a monitort. Ha a monitoron nincs hdmi, akkor venni kell hozzá áttalakítót.
 • Mayorpapa
  #20801
  Sziasztok! Mit jelent pontosan az, hogy egy alaplap esetében HDMI ugyan van de csak integrált kártyával működik? Nem fogom tudni a monitoromat hozzá csatlakoztatni, ha nincs a gépben integrált kártya is? Egy MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplapról van szó, amin DVI sincs.
 • kbela85
  #20800
  Hali! Jó bocs.. megvan.. mivel alapból a topicba lép be ami nyitva volt.. azért nem látom oldalt a menüt. Ha visszamegyek a "kezdőlapra" akkor ott van. Picit fura azért, hogy nincs felül fejlcében az alap menü. :) Na mind1.. elszoktam tőle, de majd visszaszokom, ha már a régi regem törlődött. :)

  Köszönöm a segítséget!!
 • kbela85
  #20799
  Hali!
  Nekem nem ad be semmi ilyen beállítások dolgot, sőt kijelentkezést sem. Annyi, hogy közbe rájöttem, ha rámegyek a privát-ra, mintha írnék valakinek akkor adja be az üzeneteket és a többi dolgot oldalt. Lehet hülye kérdés, de ennek nem kéne alapból oldalt megjelennie, hogy ki tudjunk jelentkezni, meg értesítést kapjunk ha üzenetünk jött?
 • Puhos
  #20798
  Hali! Amikor bejelentkezel pc-ről akkor a baloldalon beállítások, és az oldal alján ott van az új jelszó megadása. Ha privát üzenet jön akkor a középső résznél ahol a hsz-t írod ott jelenik meg pirossal.
 • kbela85
  #20797
  Sziasztok! Régi regisztrációm valahogy törlődött így újra regisztráltam.. a segítségetek kellene.. hol látom ha privát üzenetem jött, illetve hol tudom megváltoztatni a jelszavamat? Ahol bejelentkeztem ott nem mutat semmi profiloldalt, láblécben sem. Annyit látok, hog ymilyen néven vagyok bejelentkezve, de ott semmire sem lehet kattintani. Köszönöm előre is a segítséget! :)
 • Peteyy
  #20796
  Örömmel láttam, hogy a szaktárs.hu oldalra végre feltettek többek közt egy olyan könyvet is, amire már évek óta reménytelenül vadászok a netes oldalakon vagy az antikváriumokban. Április 23-ig ezek ingyenesen el is érhetők, utána azonban már nem. Tud valaki esetleg olyan módszert ajánlani, amivel a fájlokat mégiscsak le tudnám menteni a gépre?

  https://www.szaktars.hu/osiris/view/canning-joseph-a-kozepkori-politikai-gondolkodas-tortenete-300-1450-historia-philosophiae-2002/?pg=0&layout=s
 • gergely1991
  #20795
  Vagy esetleg láthatatlanok: Total commander ki fogja listázni őket elméletileg,illetve majd találhatsz köztük egy jó adag autorun.inf-et is a gyökérmapában.Ez egy jókora vírus lesz.
 • kl24h
  #20794
  Vírusos lett és szerintem a gépeden van aktív vírus is, ezért ajánlom lefuttatni mindent (tehát bedugva az USB adattárolót) a Malwarebytes-el, majd mikor tiszta lett, akkor törlöd a Malwarebytes-t.
  Arra is fel kell készülni, hogy az adatok a vírus általi mappába maradnak és ezért majd vissza kell helyezni a megfelelő helyre.
 • Dokee #20793
  Üdv mindenkiNet!

  Egy olyan problémám lenne, hogy némelyik usb-s vinyón láthatatlanok lettek a mappák.
  Viszont helyettük parancs ikonok lettek, amibe ez az útvonal van: %windir%\system32\cmd.exe /c "start %cd%.Trasher\9fae82eb.exe &&%windir%\explorer.exe %cd%--== 2017 Movies ==--
  Nem tudom mi csinálhatta, de mindegyik parancs ikonba ugyan ez van.
  Mit tehetnék ellene?
  Járt már ugyan így valaki?
 • wollnerd #20792
  Ha Windows 10-ed van akkor még egyszerűbb megoldás van: Win+Printscreen, Ezzel a windows közvetlenül elmenti a képernyőtartalmat a Képek könyvtáron belül a Képernyőképek mappába, .png képként.
  Én szeretettel használom. :)
 • Noodlee
  #20791
  Fapados módszer, de printscreen, majd Paint :D
 • kutyakiki81
  #20790
  Sziasztok

  Egy videóból kellenes screenshot-ot csinálnom. A videó 720x416 felbontású, de a VLC snapshotja mindig 723X406 lesz, nem értem hogy. Próbáltam más programmal is, ugyanaz a helyzet. Nekem a rendes méret kellene, tud valaki segiteni?
 • gergely1991
  #20789
  Jobb egérgomb>futtatás rendszergazdaként?
 • wollnerd #20788
  Én a helyedben először megnézném hogy a hozzáférés hogy van ezeken az .exe fájlokon (vagy úgy általánosságban az exe-kkel.) azon a kérdéses meghajtón. Sőt, a tulajdonbevételt is ellenőrizném. (Elég csak azzal a mappával foglalkozni, amikben több telepítőfájlt tárolsz) LINK 3. módszer
  Mindenesetre a windows fiók amit használsz, rendszergazdai jogú? Ha nem, én olyan fiókba bejelentkezve megnézném hogy fennáll-e a probléma. (Jobb klikk, "futtatás rendszergazdaként"-et is próbáltad?)