Final Fantasy IX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wow2>#wow2>Bahamut vs. Alexander
Odin belépjõ legdurvább
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Bérbe vehet? reklámfelület...
\'danja
\'danja
itt van benne nezd meg
\'danja
Viszont hülyeség amit mondotok egy csomó okból kifolyólag!Aki játszott az FFX-el az tudja,hogy Yuna és Tidus cselekmény szála szinte ugyan ott megy és ,hogy amikor különválnak akkor is játszhatsz Yunával!Már pedig ha kiadnak egy játékot akkor is csak az eredeti dolgokat lehetne folytatni amit már egyszer megtettél!Arról meg már ne is beszéljünk,hogy a Squaresoft nem szokott kiadni FF folytatásokat... Ezt pedig most sem fogja megtenni mert akkor inkább FFXII-t csinál. Szal ez akkora kacsa mint a Version féle patch CD!
Bár érdekes,hogy itt sokan elhitték...közületek hányan játszottak az FFX-el?😊))
\'danja
alitolag Yunaval folytatodik a kaland!
Miert nem tudtak a FF7-et folytatni eskuszom csak a hir halattan leszoptam volna magam!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\'danja
Én ezekkel a beállításokkal vittem végig még régebben a Chrono Cross-t, meg egy darabig az FF9-et.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
De a FF9 viszon... ez igen. De akkorse teccik jobban mint a 7 😊)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A harcrendszerben pedig visszamennek a 6-os részbe vagyis lesznek majd kasztok is.
De legalább a '' tudat '' hogy lesz tartja bennünk a reményt !! 😊
\" örökké nem eshet.... \"