Final Fantasy IX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Odin!
Brutális egy csóka.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex

<#wow2>Bahamut vs. Alexander

Odin belépjõ legdurvább

Kandurex
Sõt mindkettõhöz készült 95% magyarítás! Kemény nem?!

Kandurex
Egyébként hihetetlen, hogy csak ennyi hozzászólás van egy ilyen über játékról.

Kandurex
Hmm? Az FF7 -hez és 8 -hoz volt leírás, igaz fejenként átlagosan 200 oldalasak voltak.

Lacc
Csodálkoznék ha lenne egy ilyne terjedelmû végigjátszás magyarul. Bár elképzelhetõ, én még nem láttam sehol.
barret
Repul az ido...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Kandurex
<#help> ?

Kandurex
Hi! Tudd valaki FAQ -t és végigjtászást? Sure magyarul, (engilsh -el tele van a NET, mint a szeméttel)

mad mind
Fel és leszálni, csak erdõs területen tud.

barret
kellene nekem egy kis segitség!van egy 21-es szintü chocobo-m.összes ability ki van neki fejlesztve,és a büdös gög nem akar repülni!a szine is már citromsárga.(elsö chocogo okkersárga) aztán zöld kék piros.ez mind megvolt.mi kéne még?aki tud kérem segitsen!ja,majd az összes ládát megtaláltam már.1-2 darab hiányzik csak.

jah hardwired.hu

\'danja

Unknow
aham egy D betût lehagytál. Ehh...ez akkor ökörség most,hogy megnéztem...gratula a pénzéhes Squarenek! Részemrõl több FF-et nem fogok venni!Ezek akkor faszok...ehh...nem is mondom....így elfeledni valami a kultuszát ... na mindegy.... azt hiszem ezzel most minõsítették magukat.
Unknow
ez a cím valahogy nekem nem jön be...
a 7el akarok ujra jatszani nemlehet valahonnan leszedni?

\'danja

www.hardwire.hu

itt van benne nezd meg

\'danja

Unknow
Hát én errõl mondjuk nem hallottam...de,hogy õszinte legyek ha TÉNYLEG megjelenik egy ilyen azzal nálam a Squaresoft elássa magát örökre.

Viszont hülyeség amit mondotok egy csomó okból kifolyólag!Aki játszott az FFX-el az tudja,hogy Yuna és Tidus cselekmény szála szinte ugyan ott megy és ,hogy amikor különválnak akkor is játszhatsz Yunával!Már pedig ha kiadnak egy játékot akkor is csak az eredeti dolgokat lehetne folytatni amit már egyszer megtettél!Arról meg már ne is beszéljünk,hogy a Squaresoft nem szokott kiadni FF folytatásokat... Ezt pedig most sem fogja megtenni mert akkor inkább FFXII-t csinál. Szal ez akkora kacsa mint a Version féle patch CD!

Bár érdekes,hogy itt sokan elhitték...közületek hányan játszottak az FFX-el?😊))
lesz FF X-2

\'danja

Unknow
Ez amit mondassz sztem hülyeség mert a végén az FFX-nek felébrednek a faithek és így megszûnik a világ is amit álmodnak😊))
Sephi
Ha mekorra allatok ezek a Squaresoftnal! Nem megcsinaltak a Final Fanasy 10 esnek a masodik reszet FF X-2 cimen ?😊

alitolag Yunaval folytatodik a kaland!
Miert nem tudtak a FF7-et folytatni eskuszom csak a hir halattan leszoptam volna magam!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

sub elkuldened nekem is az 1.5hoz a cd-keyt?

\'danja

barret
nem tudnád leirni a cimet ahonnan leszeded? szivesen körülnéznék!

Elvileg itt is rakhatod a numerikus billentyûkre. Ami a graf beállításokat illeti az videokártya függõ, pl. Geforce-okon válaszd Pete OpenGL pluginját annak configjához pedig pár tipp: A felbontást szerintem nem érdemes 800x600 fölé növelni. A change desktop settingset pipáld be. A texture qualityt rakd a legalsóra, a filteringet a 4-esre. Fps limit az mindenképp ajánlott, mert a hirtelen felszökõ-leesõ fps növeli a szaggatás érzetet, ki kell kísérletezni hol a jó. Off screen drawingot én 3-ason használtam. A framebuffer texturest 2-esen. Advanced blending bepipálva. A screen smoothing is pipáld be hacsak nincs kevés videoramod. A special fixesnél pedig (legalábbis Pete OpenGL 1.61-ben lehet hogy már van újabb) be kell pipálni a G4 poly cachet, oda is van írva hogy FF9-hez kell.

Én ezekkel a beállításokkal vittem végig még régebben a Chrono Cross-t, meg egy darabig az FF9-et.
barret

Nem tudok címet mondani, elküldöm a biost arra az emailre amit megadtál a nickedhez. A többit a www.psxfanatics.com-ról vagy a www.aldostools.com -ról leszedheted.
ePSXe-bõl a legújabb 1.5.2-est szedd le, video pluginból pedig csakis Pete legújabb pluginjét használd. BIOS-ból elvileg az 1001-es a nyerõ, de néha nehéz találni, ha nem jön össze szóljál és elküldöm.
barret
www.kazaa.com

barret
rég jártam erre ha gondod van ird le,valaki biztos segit.video plugin nekem pete's open gl hang pete's dsound audio driver cd rom epsxe cdr aspi core 1.5.2 bios spch 7502 biost nehezebb találni,nekem kaZaA-val sikerült.bios nélkül nem megy...

hen-tes
mi a gépigénye ?????

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

mad mind
www.epsxe.com

barret
epsxe-vel kurrrva jól néz ki!! elvittem a második cd-kózepéig,mire meguntam. nagyon szép!

Tedd azt, mert PC-re csak a XI jön ki és ePSXe-vel simán fut a PSX-es IX.
Sephi
Gyerekek eloszor is a FF8 at ne hasonlitsuk mar a FF9 hez mert kurva nagy a kulobseg! A FF8 egy nagy adag... szal az volt. Semmi fantasia...
De a FF9 viszon... ez igen. De akkorse teccik jobban mint a 7 😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Pedig a 8-as rész volt az ami kicit eltért a mangás beutéstõl, mármint a nagy fejüektõl.
A harcrendszerben pedig visszamennek a 6-os részbe vagyis lesznek majd kasztok is.
Igen lesz ! Csak sajna még arra egy kicsit várni kell!! 😞
De legalább a '' tudat '' hogy lesz tartja bennünk a reményt !! 😊

\" örökké nem eshet.... \"

Úgy március környékén ugrok neki PSX-en, addig végigviszem a Parasite Eve 2-t, meg a Vagrant Story-t(RPG-k) ezek a progik is Square produkciók úgyhogy a minõség az adott. Szerintem az FFIX nem fog annyira tetszeni mint a VIII, aránytalan figurák, meseszerû... De 100% hogy elkap majd az élettel teli, megragadó hangulata.
már nem a XII-t csinálják?😊