130
  • bogi
    Persze, de ott nem lehetne fegyvered, a lézeres terem előtt le kellett volna rakni a kis asztalkára, és akkor nem indulnak be a géppuskák. Az egész pályán nem lehetne fegyvered, csak a kloroform. Érdekes mindenesetre, valami bug lehet. A lift gombját mégegyszer megnyomva tudod megállítani, de így nem is lessz érdekes a pálya ha van fegyvered. :-)
  • bogi
    Persze, de ott nem lehetne fegyvered, a lézeres terem előtt le kellett volna rakni a kis asztalkára, és akkor nem indulnak be a géppuskák. Az egész pályán nem lehetne fegyvered, csak a kloroform. Érdekes mindenesetre, valami bug lehet. A lift gombját mégegyszer megnyomva tudod megállítani, de így nem is lessz érdekes a pálya ha van fegyvered. :-)
  • bogi
    Nna várjunk csak, ezt most nem értem, a 12. pályán szakad le a lift, de ott nincs fegyvered, akkor hogy lőtted le a 3 manust? És az a pálya a Menekülés az Irisszel.
  • bogi
    Hát bizony, gyorsan újra meg kell nyomni a lift gombot, akkor befékeződik zuhanás közben.
  • bogi
    :-) Én is pont itt akadtam el először. A franc se gondolta hogy mindjárt lefelé is kell menni. :-)
  • bogi
    A Gunman-t nem ismerem sajna. Mindeggyik rész jó, szerintem a 4 a legjobb, a 3 a legnehezebb. De az összes jó. Az 5 inkább a 4 epilogusa. Ha nem annak tekinted, akkor a leggyengébbre sikeredett sajna. Legalábbis szerintem.