Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam II
Ki van itt?

Bandew
És már itt is van!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Adam II
FUJ

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Most végeztem, teljesen korrekt a kritikád, ugyanez a véleményem.
Amúgy szerintem a negyedik kötet a legjobb, utána a harmadik, majd ez. Összességében rendben van.

Végül az utolsó mondatra: nem, az emberek nem fognak leszokni. Mégpedig azért nem, mert az emberek basznak olvasni, és sokkal kényelmesebb nekik úgy ítéletet alkotni, hogy nem is tudják mirõl beszélnek. Arról már nem is beszélve, hogy divat fikázni ezt a könyvet. (A legnagyobb divat pedig úgy fikázni, hogy közben nem is olvas(ta) az ember...)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Bandew
Elolvastam, és kellemesen csalódtam a mûben. Azt hittem hogy Rowlingot, miután gazdag lett, elhagyta az "ereje", de szerencsére nem. A mû ugyanolyan izgalmas, fordulatokban gazdag, és ami a legfontosabb, hogy vicces.

SPOILER

Viszont nagyon sajnálom, hogy Sirius meghal a végén. Szerencsétlen 12 évig börtönben ül, utána egy évig bújkálnia kell kutya képében patkányokon élve, ezután egy egész évig egy házban kell kuksolnia, végig azzal a vígasztaló gondolattal, hogy Harry meg õ egyszer majd együtt lehetnek mint egy család, erre meghal. Szal ez elég kegyetlen húzás volt Rowlingtól, de nem baj. Igazából örülök is neki, hogy nem áll szándékában a sok gügyögõ kis gyerek kedvéért pajkos kis estimesét készíteni a Harry Potterbõl.
Viszont az egyetlen "negatív" a mûben, hogy az elõzõ könyvek után már valahogy nem annyira izgalmas itt a végkifejlet. Szó se róla, ez is kiemelkedõ, de pl. a 3. rész végéhez képest sehol sincs. Még Sirius halála sem sokkoló annyira mint Cedricé. Bár lehet, hogy csak azért, mert számítottunk ilyesmire. Az is lehet, hogy mivel tegnap hajnali kettõkor fejeztem, be, már annyira álmos voltam, hogy alig bírtam koncentrálni, és emiatt nem tudtam magam rendesen beleélni a mûbe.
Harry új tulajdonsága, hogy hirtelen haragú, az elején még érdekes, de a végén már inkább idegesítõ. Bár túlzott idegességét megmagyarázza, hogy Voldemort dühét érezte. Remélem a 6. részben már megtanulja azt az okku... izét, és "levédi" agyát .

SPOILER OFF

Mindenesetre már várom a folytatást (ami még igen messze van), és remélem, hogy ezek után az emberek leszoknak majd a "Harry Potter kisgyerekeknek való" hozzáállásukról.

PResident Evil
na okoskodjátok ki, hogy ki mire és kire mondta aztán szóljatok nekem

PResident Evil
Terry Potter akarommondani

PResident Evil
Terry Black ? most ez komoly ?

Judit
Azt tudod ugye, hogy nem Harry Potter-rõl volt szó ott a #304-ben?

Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...

Bandew
Én most a 570. oldalon tartok.

Gladiator
kiolvastátok már a magyart?

cSuwwi
jaja 😉

shit happens

Bandew
Akkor félrenyomta. Nem neked, hanem Madmaxxnak írta a 304-esre, hogy LOL. Legalábbis szerintem, mert késõbb megint válaszolt rá.
De végülis halál mindegy nem? 😛

cSuwwi
én a 305.-ben azt írtam, hogy elvileg megjelent. Mi ezen a LOL? a következõ emberke is azt írta: megjelent? erre is LOL. Na ezért kérdeztem +... 😉

shit happens

Bandew
Nem láttad ire írta hogy LOL? Terry Potter. 😊

cSuwwi
Mi ebben a LOL? Tényleg megjelent, az Auchan-ben 2 emelet magas toronyot csináltak belõle, de nem volt tömeghisztéria, meg ilyenek. Le se szarta senki...

shit happens

Gladiator
az a rész király volt. tök jól megírta. legalábbis angolul jól hangzott, magyarul még nemtom.

Ams
SPOILER

Sirius black hal meg, fátyol mögé esik, és meghal.

Spoiler off

én angolul olvastam egy 5mb-ás fájl az egész!
(ha vki esetleg nem tud angolul, a rövidített változatát el tudja olvasni a darkarts.uw.hu-n!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ki hal meg tudja már vki! ismertetõt lécci!

PResident Evil
mondom hogy LOOOOOOOOOOOOOOOL 😄DDDD

terry potter a transzszexuális varázslótanonc? hol kapható?

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

PResident Evil
LOL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

cSuwwi
elvileg már megjelent

shit happens

terry pottert mikor adják ki?

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Judit
Szerintem nem annyira gáz a könyvben, ott nem látszik a feje...vagyis nem olyannak látszik.

cSuwwi
a könyvben is az sajnos 😉

shit happens

PResident Evil
ugyse olvasom el 😊

Judit
Ja, õt én sem nagyon csíptem...a filmben elég idióta.

cSuwwi
remélem a ron gyerek csüköl el, vagyis szerintem õ fog elpatkolni 😉

shit happens

cSuwwi
kicsit nagyon, nem számít 😉

shit happens

PResident Evil
csak kicsit ?

Judit
És azt nem tudjátok melyik barátja fog meghalni Potternek?

cSuwwi
Ebben is egy mágus van... 😉 Csak egy kicsit más.

shit happens

PResident Evil
nem tom valahogy a M.a.g.u.s. könyvek jobban érdekelnek 😄

cSuwwi
Ez az ötödik kötet, ha jól tudom, és ha hét kötetesre tervezte Rowlingné, akkor hány éves lesz Herr Potter az utolsóban? Mesét ír egy vén mágusról??? 😉)

shit happens

Mike at home
ma, eppen egy konyvesbolt mellett jartomban, magmhoz vettem egy kek HP-t. se tomeg nem volt, se tolongas, semmi

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Bandew
Bazz ennek elég durva hangulata van. Erre aztán már senki nem mondhatja, hogy gyerekeknek készült.

cSuwwi
Megjelent magyarul Herr Potter és a Fõnix Rendje? Helyes 😊

shit happens

Bandew
Na kinek hogy tetszik az új rész?
(spoilert ne felejtsétek!)

Bandew
Dec. 6-án hoz nekem a Mikulás egy új Potter könyvet. (magyart)
Remélem a könyveknél nincs késés.

SoDI---
Viszont a 2004-es dátum gáz 😞

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Inkább 2cer , mint 1cer se😊

Blasta
Ne nagyon kérd, mert valaki egyszer a lakásodnál fog várni egy dömpernyi sziklával!!!!

(nameg szép lapos kövekkel meg egy zacskó kaiccsal :-D)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Rohatt ocsmány pfejjj herrrri potttteeerrrrrr broááááf éééééöööááááááá

:-DDDDDDDDDDDDD

("olaj geca" bejött :-DDDDD)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

SoDI---
Kövezzetek meg, de nekem nagyon tetszik a 3-ik rész elsõ Quicktime bemutatója 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Bandew

Hát nem aranyos?

Hardwireden, gamestaron fent van!

Kijött ma az új film elsõ teasere!