4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
Batman15 #4469 Ez mitől olyan népszerű? -
#4468 -
#4467 :DDD -
#4466 -
#4465 Bevallotta! Részegen bárkivel ágyba bújt Daniel Radcliffe -
#4464 loooooooooooool :DDDD -
#4463 :DDDDD
-
#4462 7/2 ja,többi nem! -
#4461 Nem találtam sehol erről infót, de IMAX-ben végig 3D-s? Vagy csak pár perc mint a Félvér hercegnél? -
#4460 -
#4459 lol -
#4458 -
#4457 Pansy Parkinson, szinte minden filmben más alakította a karaktert. -
#4456 Ilyen témában nekem az animáció sokkal jobban bejön, mint az élőszereplős... a furcsa kinézetű szereplőket sokkal jobban meg lehet csinálni, a varázslatok effektjeit is, plusz nem kell a szereplők bénázását se nézni - mert sajnos elég sokszor előfordult szerintem a filmekben ilyesmi. Mondjuk a rettentő béna szinkronhangoktól valsz ez se mentene meg... -
#4455 Az ütne. :D
Trailer jó volt. -
#4454 Vagy egy élőszereplőse, Az Aurorok címmel. :D -
#4453 Úgy tűnik nem lett akkora durranás a film...
Gondolkoztam... kéne ebből is egy rajzfilmsorozatot csinálni, mint Star Warsból az a klónok háborúja cucc. Csak mondjuk sztorit nem lenne egyszerű írni hozzá... lehetne Potter születése előtti sötét időkről, vagy Voldi halála utáni idilli szarról, mer ugye Harry hét éve a suliban elég jól ki lett vesézve... azt újradolgozni nem biztos hogy nyerő ötlet lenne. Aztán persze ki tudja. -
#4452 Amúgy miért nem pörög a topic? Az új rész nem érdekel senkit? -
-
csgj #4450 Kicsit FAIL.
A kövér gyerek tényleg Crack, de a színészt minden bizonnyal eltávolították a filmtől a kokainozása miatt. :-P Csakhogy a fekete srác nem Crack. Ő Blaise Zambini, szintén mardekáros. Az utolsó filmben őt állították Draco mellé. -
#4449 Csajt hogy hívják? Nem szerepelt későbbi filmekben?:D -
#4448 kicsit lebarnult a srác :) -
#4447 -
#4446 Nekem is tetszett. A könyvet már régen olvastam, szóval bizonyos részeknél nem emlékeztem már, hogy mennyiben tér el tőle a film.
Kár, hogy vége... -
#4445 Nekem tetszett a hibák ellenére is. Lehetett volna javítani rajta, így 8.5/10. -
#4444 Ja, igen, tényleg Ron esete. Olyanok ezek a pálcák mint egy házi kedvenc. :D -
#4443 Ott volt az elején nálam is a feltételes. :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagyis elfogadhatják, de nincs rá garancia. Kicsit úgy néz ki könyvek alapján, hogy erősen tapasztalati alapú a pálcamágia, a varázslók se ismerik, hogy mégis mitől tudják fókuszálni a varázserejüket a pálcák által. :)
De ezért készíttet mindenki új pálcát, ha a régi tönkre ment. Látsd Ron, szegény család, de új pálcát kapott. :) -
#4442 Nem tudom.. én könyv alapján úgy képzeltem el, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!minden pálca egy külön személyiség, hűen tükrözi, hogy milyen varázslóhoz tartozik. A pálca választja a varázslót, ezért érezte Harry a Rontól kapott pálcát, kényelmetlennek, furának a sajátja után és amikor a bodzapálcával megjavította újra melegség árasztotta el a karját és szuperul varázsolt. Tehát lehetnek "makacsabb" pálcák amit még párbaj legyőzés esetén se lehet jól használni és lehetnek olyanok is amiket könnyebb használni, de mindenkinek az a legjobb pálca ami őt kiválasztotta pl. Olivander boltjában. :p Igazából szerintem ez már a képzeletre van bízva, nagyrészt a bodzapálcáról szóltak ezek a dolgok, nem mélyedt bele Rowling általánosságban.
Ezért örülnék egy sorozatnak, pl. annak amit április 1-én elsütöttek, The Aurors... az zsír lenne, abban ilyeneket lehetne tisztázni. -
iowa19 #4441 TÉnyleg, ha két pálca van valakinél, akkor egyszerre kétfélét is varázsolhatna? Pl.Protego, meg támadás egyszerre?? -
#4440 A könyv szerint is... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...elfogadhatnak a pálcák másik gazdát, amit elősegít az, ha nem csak kölcsönadják, találják, sunyiban ellopják, hanem a másikat legyőzve elveszik. Úgy ahogy Ronnak is működtek az embervadászok pálcái, de Harrynek nem volt jó, mert nem ő vette el, hanem Rontól kapta, ahogy Hermione pálcája sem, mert azt is csak kölcsönkérte, viszont Malfoy pálcája már igen, mert azt ő vette el.
Ilyen alapon végülis igen, hogyha legyőznek párbajban egy másik varázslót, annak pálcáját elveheti. Valószinüleg hogyha az eredeti gazdájánál marad, akkor továbbra is őt tekinti urának. Ha a pálcák urát tekintjük, akkor Grindelwaldtól elkerült, amikor letartóztatták Dumbledoreal való párbaja után és Dumbledore meg is kapta a pálcát ugye. Többesszámról nem nagyon beszélhetünk, hogy "összes pálcája", általában csak egy pálcája van egy varázslónak, legalábbis nem nagyon rohangászott senki többel, gondolom mert úgyis a saját pálcájuk működik a legjobban a kezükben. -
#4439 Passz, film alapján én erre következtettem de ha a könyvet nézzük akkor inkább #4436. -
#4438 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A könyvben az a sztori, hogy amikor még a 6. részben Draco lefegyverezte Dumbledore-t a toronyban (a halála előtt), akkor szállt át rá a pálca. Sokáig viszont mindenki azt hitte, hogy Pitoné a pálca, mivel ő ölte meg Dumbledore-t, de Dumbledore ekkor már fegyvertelen volt.
Harry pedig úgy szerezte meg a pálca "tulajdonjogát", hogy egyszerűen elvette azt Draco-tól - legalábbis a könyvben. -
#4437 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Igen, de szerintem ehhez a legyőzés után a pálcát fel kell venni vagy elvenni"
A halál pálcáját eltemették, közvetlenül sem a draco, sem potter nem vette el, mégis birtokolták a pálcát azzal, hogy legyőzték a másikat.
-
Hoz_Hun #4436 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én úgy tudom, nem. Csak a halál által készített legerősebb pálca. A pálcák elvileg lojálisak a gazdáikhoz. A pálca választja a gazdáját. Ezzel együtt használhatod más pálcáját, csak nem olyan hatékonyan. -
#4435 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, de szerintem ehhez a legyőzés után a pálcát fel kell venni vagy elvenni, nem elég csak kiütni a kezéből illetve nekem úgy tűnik a pálcáknak saját személyiségük van ezért választják ők a varázslót és nem fordítva. Ezért volt, hogy Olivander azt mondta ne bízzanak Bellatrix pálcájában, ellenben a Ron által (béna) halálfalóktól elvett pálcát használhatták nyugodtan -
#4434 Lenen egy kérdésem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Akkor most, ha vki legyőz vki, a legyőzött összes pálcája átszáll a legyőzőre?
-
iowa19 #4433 Az új filmmel majdnem az összes jelenet megdőlt :D
kivétel a legvicesebb,a legváratlanabb és a legpunkosabb :D -
#4432 A tíz kedvenc Harry Potter-jelenetünk - origo
Hát lehet vele vitatkozni... mindenesetre jó kis összeállítás. (A legújabb filmből nem raktak bele jelenetet, tehát nincs spoiler.) -
#4431 torrenten láttam olyat ahol a kivágott bónusz jelenetek be voltak illesztve. -
Hoz_Hun #4430 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem a végén az össztaps, meg összeborulás annyira nem hiányzott. Betudtam annak, hogy mindenki olyan fáradt volt, kimerült, hogy örültek hogy élnek.
A pálca eltörés fájt nekem a legjobban. Ezt nem értem minek kellett. Külömbségek közül nekem az rémlik, hogy a könyvben Neville nem vall szeremet Lunánk, sőt talán össze se jönnek. De ezzel nem volt bajom.