2401
teszt
-
maelcum #72 [i]süti -
maelcum #71 [i]Nna most vagy dolt lesz vagy nem .. -
#70 -
-
#68 . -
#67 diszkrimináció.
csak az netezhet akinek miliós gépe van ?!
lynx alatt is ormótlanul néz ki!!!!!!!%%+%+ -
#66 -
#65 -
#64 elolvastad? :) -
#63 teszteld a fórumot :)) -
Vlala #62 itt mi a feladat? -
#61 Próba. -
#60 egyszer tudtam írni Galy nickkel, de inkább nem garázdálkodtam. -
#59 Úgy, hogy ez bug. Időnként előfordul. :) -
#58 Hogy lehet, hogy a SG fórumra belépve, be voltam(vagyok) jelentkezve egy másik felhasználó nevével?
Tudom is használni a nickjét... -
#56 Igazat szóltál(megint). -
#55 Nyomulj IE-vel abból is a legújabbal,azt kész... -
#53 Vagy csak túlzottan izgultál... -
#52 Szinte biztos
4.0 alá már egy böngészőre sem optimalizálunk.
-
#48 Nekem nem így műxik... -
Jockey Ewing #46 De pedig igen. -
#45 Akkor az a (c) a nevem elott azt jelenti, hogy regisztraltam a nevem? De nem is! Legalabbis nem emlexem ra. -
#44 Tadaaa!
Gondoltam ide írok először, mint reggelt :).
Jockey: Olvastam lentebb, mi történt a neveddel. Ez is megeshet ugye, de azért ez könnyen kiküszöbölhető, mert a már jól ismert emailcímed ugyebár nem olyan egyszerűen köthető el :).
Na akkor mostmár az én nevem is copyrightos ;)). -
John Ross Ewing #43 Sajnos az. :(((( -
ROB #42 Jockey nagy szopás -
speed #41 testitagain -
speed #40 Nah igen ettol en is feltem, azert nem irtam emiatt, nehogy 5leteket adjak csokkentagyuaknak, de ugy latszik igy is osszejott... -
John Ross Ewing #38 Köszi a mail címet. Írtam neki, remélem megértő lesz, ha véletlen volt. Ha meg nem, akkor meglátjuk. -
#37 Hehe, kérések a köbön...
Hozzászólás db száma ötlethez: adott topikhoz hozzászólás, összes hozzászólás. Ez se rossz nem?
ps. Szerencsére az én nickem a sajátom :-) -
#36 Jockey, [email protected] regisztrálta. Sztem írj neki levelet és kérd el tőle, ha odaadja, én benne vagyok, hogy átírjuk a te mailcímedre. -
John Ross Ewing #35 B@sszameg. 10 perce valaki regisztrálta a nick-em. :((((((((
Hogy lehet valaki ilyen tuskó?
Fél éve a Jockey Ewing-al írogatok ide, és nemtomhényszáz hozzászólásom volt, erre ilyet tesz valaki. :(((
Tehát nekem meg ez lesz az uj nick-em :( Üdv all:
Ps.: Különben még annyit esetleg hozzá lehetne tenni, hogy azt is meg lehessen nézni, hogy hányszor szólt már az illető hozzá. Az is sok mindent elárul. -
#34 es mukodik-e tenyleg... -
#33 Ja és kiraly a © :)). -
#32 miert ne, aki nem akarja nem csinalja, aki igen annak meg jo :) Egybknt szerintem nem rosz 5let, mert sajnos volt ra pelda hogy hasznaltak a nickem es az en nevembe okoztak konfliktust :(((, de mar nem tudnak ammen :).