3DS Max 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Én az Adobe After Effects programot tudom ajánlani. Abban nagyon egyszerûen le tudod cserélni a (zöld) hátteret bármi másra. A Youtube segítségével találsz tutorialokat, hogyan is kell ez csinálni.
Green screen tutorial
sztem egy kicsit eltévedtél!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
letöltéseknél, de regiszráld magad...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Lenne egy kérdésem!Max4-et fölraktam 1-2 hónapja simán ment.....Aztán kicsit késõbb le kellet formáznom a meghajtómat😞(most fel akartam tenni xp-re erre teljesen összeizélt mindent....hogy az autrolizálással gondja van.....jó mondom fölrakom a Milleniumot és arra a max-ot!Erre felrakom a max-ot aztán majdnem betölti...😞((( kiírja hogy "
Interactive 3D Renderer initialization failed.Please chech your device settings by using the- H command live option" MOST EZT hogy csináljam meg??
Mit kell fölraknom hozzá?vagy mit állítsak be hozzá???? Pleaseeeeeeeeee !!!HELP!!!!!!!
Hirtelen el is felejtettem mire is jó...De aztán eszembe jutott: Jurassic Park : dinos jelenetek 😊
SoftFX
Nikásze peeri menó
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Nikásze peeri menó
Még füle sincs meg vak meg nem ártana vmi bõr se rá szal még nincs kész😊 tippek, ötletek, kritikák jöhetnek.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Az igazat megvallva szerintem már most el kellene kezdeni tervezni a 10K-t.... 😊)))
Gix-Er: Wow, laza, mi a foglalkozásod? 😄
per aspera ad astra
--az úgy is kerekebb szám
--Aldarynnak is ccsomó dolga van most
--még készülhetnek autók addig
--addigra elkészülne minden idõben
na?
Üdv Flego
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
WinVice 1.1 Commodore Emulator
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Sawo:hülyék mindig "beleszarnak" 😊 és ha mi meg rájuk szólunk akkor megint egy száémmal közelebb a 4k hoz.
Flego: itt a képed!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Hát a sors iróniája, hogy mire belejön az ember, a progi megadja magát. Kéne nekem v.honnan 1 kód, vagy crack, mert valljuk be, a mai gazdasági helyzetem mellett nem tudok venni 1 eredetit. Ha tudnátok segíteni, akkor az nagyon rulez lenne.
Elõre is kösi mindenkinek!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Szal rendes e-mail címet kell megadni... Külön kérik is, hogy ne a domainre épülõt....
per aspera ad astra
[email protected]
Figyu te freemailos e-mail címet adtál meg vagy neked kell kitalálni egy e-mailt azt megcsinálja és abba kell belépned hogy megkaphasd a belépést az ftp-re???? mert már 2x is megcsináltam hogy az én e-mailomat írtam be de nem jött össze... icq-n nem írsz gondoltam ide is beírom hátha itt gyorsabban megfordulsz...
Youth
A parkolóval kapcsolatban srácok megint kérek egy kis halasztást, mert nagyon küldtek ma nekem egy Behívóparancsot, és nagyon nem szeretném, ha hallgató helyett szeptembertõl honvédnek szólítanának. Holnap asszem ezzel fog ewlmenni a napom nagy része, hogy megyek hadkiegre. Persze nem tudom, hogy mennyire gyorsan megy ez, egyszer voltam, akkor lerohadt az a bizonyos odalenn, mire sorra kerültem.
Ezt csupán azért írom, hogy ha holnap nem jelentkezek idõben, akkor tudjátok mi van.
Elõre is elnézést a késlekedésért!
Ja, és még valami: Eleddig nem tudtam egy fontos dolgot:
Hogy nézzen ki a parkoló elrendezése. Ezt eddig nem tudtam jól összehozni. De hála Lionnak, aki kb 0.1 mp alatt elõállt az eddigi legfrappánsabb verzióval. Úgyhogy ez is megvan.
ted: Olvass vissza, megtalálod a megoldást. A C:\CDIlla könyvtárból kell törölni a licensz dat-ot, hogy a gép újat generáljon helyette.
per aspera ad astra