Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Lone Wolfban 1 emberrel vagy?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
elõször sétáj át az udvaron a tiszthez akinek oda kell adni a szállítólevelet, aztán vissza a kiindulási pontra ahol jön egy katona, hogy kipakolja a kocsit, aztán mehetsz megkeresni az ügynököt /Salter vagy hogy hívják/

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

az elég bosszantó bug, ha a mukit a sarokra állítod és át akar lõn a házon ha van mögötte ellen.

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Shep
Hát én is elkövettem ezt a hibát, az elsõ részt ismerve kicsit féltem, hogy ha fentebb veszem, csak káromkodás lesz belõle,/lett mondjuk így se, de leginkább a fagysáok, meg bugok miatt/ de szerencsére itt a normal tényleg normal, nem úgy mint az 1-ben

a.carkey
Az autopatchet használtam ... 😞 Nem hinném, hogy hivatalosan azt tenné fel. 😊

A medve nem játék.

Shep
Az elején gondolo megvolt a kontaktus a helyi segítõvel, aztán bemész lenyírsz mindenkit aztán már csak az ajtóhoz kell sétálni, gondolom te még vkit életben hagytál és az a gond.

Na én is végigvittem, de asszem nekiállok újra, egyszerûen hihetetlen jó, nem gondoltam, hogy az elsõ részhez képest ennyit tudnak javítani, itt végre lehet rendesen taktikázni, mert az embereim is lövik az ellent rendesen, meg a távcsöves is jó, mert nem csak arra jó, mint az 1 ben, hogy én is észrevegyem idõben az ellent, mert õk persze a ködön át is láttak, itt meg tényleg olyan, hogy én látom, de õ még nem igazán tudja, hogy ott vagyok. A hangulat meg már az 1-ben is nagyon el lett találva, de itt aztán már szinte a végletekig fokozták, a grafika is szép, a végén a falu kidolgozása eszméletlen jóra sikerült, tényleg olyan érzés volt mintha egy faluban járkálnék, poros utcák, kanyargós földutak, kis sikátorok, szóval szinte tökéletes, mondjuk ez a többi pályára is igaz. Egy a lényeg, hogy én erõs 98% ra értékelem a játékot, csak azért nem lett 100, mert voltak benne apró bugok/amit azért a hosszú fejlesztési idõ alatt kiszedhettek volna/ meg néhány fagyás is megkeserítette a dolgomat.

Azt tudtátok, hogy már készül a kiegészítõ hozzá?

oneal1
nah én most már rögtön az I: õályán nemtom hogy mi legyen😄
bementem a német titkos lószarra és még ir valamit hogy ekll csinálnom
pedig megtaláltam a lejáratot is😊
lécci valaki mondja meghogy mit kell csinálni még itt

!Forza Ferrari!

ricsi1
2. világhábórús csapatszellemû taktikai fps.
multizni nem tudsz,én a 2.pályán megakadtam,de annyira nem tetszik:

oneal1
érdemes leszedni a játékot embrek??
irjon róla valaki lécci egy gyors összefoglalást
kösz

!Forza Ferrari!

ricsi1
ricsi1
helló!
tudna küldeni nekem valaki egy mentést a 3.pályától?
elõre is köszi!

Shep
Ez a Trebinsky nevû egyén merre található? az állomásos pályán?

Shep
Thx, közben én is megtaláltam.

a konyhával szemben az udvaron, találsz vagy 10 adag robbanószert

Shep
Mikor a szigeten fel kell robbantani az ágyúkat, akkor 3 -at tudok felrobbantani, mert annyi anyag van nállam de még marad ágyú(k) azt/azokat mivel robbantsam fel?

Shep
Ja hát nekem nem adta meg magát elkezdett lõni, akkor most mi van? /vízbe mentem én is/

Shep
hát lehet, hogy nekem is jó lett volna de mivel azt írta, hogy nincs kész ezért újrakezdtem.

Ausztria erdõ, a papír megvan a figurától/a házban volt/ még 1 ember él a pályán de ha megölöm azt írja, hogy nincs ellenfél akitõl ruhát lehetne szerezni, nade ott a sok halott csakhogy azoktól nem tudom felvenni a ruhát, akkor most mit kell csinálni? Próbáltam kilõni a fickó kezébõl a pisztolyt hát nem sikerült.

a.carkey
Olyat is kiír, hogy nem jó a CDkey. Fasza. Az 576 egy ...

A medve nem játék.

megint elakadtam!Az afrikás pályán vagyok az a küldetés, hogy nyírjam ki az ellenséget!szerintem már mindenkit kinyírtam az autószerelõn kívül de nem engwdi a küldetést befejezni!Mit kell csinálni az autószerelõvel?
a.carkey
Nem tudja valaki, akinek eredeti H&D2je van, hogy milyen módon lehet összehozni a multit? 😞
HELP!

Problémák (patch 1.02 feltéve)
1. Unablet ír servernek ha indítani akarok egyet.
2. Ha csatlakozni akarok egyhez, akkor kivág desktopra. (XP).
3. Nem grafikai, mert a játék megy, mûködik singliben. Mi a baj a multi résszel? (Valaki írta valamikor, hogy feltette a patchet és utána nem ment a multi. Megoldás?)

A medve nem játék.

a.carkey
Én elõbb raktam fel az aknát és utána az Enigma. Nem volt semmi gond.

Van valakinek tippe, hogy mi kell ahhoz, hogy neten nyomni lehessen? (Eredetim van ...) De unablet ír állandóan ...

A medve nem játék.

Shep
Na nekem ott minden "simán" ment, de a hajrobbantásnál megint volt egy bug bár asszem vki már írta, hogy ha elõbb rakom fel a bombát és utánna szerzem meg az enigma kódtörõt akkor bizony nem teljesíthetõ a feladat, szóval restart mission volt.

Ahogy egyre beljebb haladok a játékban egyre inkább tetszik a game, elég régen volt szerencsém ilyen jó játékhoz /persze a CoD is elég jó volt/ talán az utolsó a Vietcong volt ami ennyire tetszett, meg a Freedom Fighters. Egy dolgot azért hiányolok ami az 1-ben viszont volt, mégpedig az, hogyha futok elõre most nem lehet közben balra/jobbra nézni /vagy lehet csak én nem vettem észre a hozzá kapcsolódó gombot?/

a.carkey
Van kedve annak, akinek eredetiben megvan pl. holnap egy multihoz? 😊

A medve nem játék.

Nekem is bejön, csak ne lenne ilyen nagyon ostoba az MI

Köszi argh... De akkor ez azt jeletni, hog ymegen újra kell kezdenem... ARGH 😊)))

Van valakinek a game-hez magyarosítása?
Szétnéztem mindenhol... valami szar bug lehet... újra elkezdtem de mostmeg a dokumentum nincs a helyén 😄DDDDDD LOL

Ez megtörtént de így sincs semmi. A mission statusnál azt írja ki, hogy még nem végeztem mindenkivel... egyébként meg mást senkit se találok már... szóval nemtudom mi leghet.... Kezdjem elõrõl a missziót??

Hi!
Az elsõ afrikai küldetésnél vagyok (repülõteres) Felrobbantottam minden repülõgépet, minden benzin tartájt, látszólag kinyírtam mindenkit, a füzet is emgvan, amin keresni kellett, de nem enged tovább a játék... nem történik semmi... Végig kerestem minden kis lyukat nem találok sehol se ellenfelet... Ez most mi? Bug vagy micsoda.... Léécci segítsetek... Köszi!

Shep
Hát én is pont azt, pedig már 93 volt a shootingja hogy a fene vigye el, a mostanit meg tornázhatom fel 87-rõl

Shep
Közben sikerült megcsinálnom, de mekkorát szívtam a következõ pályán, megtalálom Schumant viszem ki erre megölik az 1 -ik emberemet, erre load helyett véletlenül a savere nyomtam, na lett aztán káromkodás szidtam a készítõket rendesen, de asszem hogy nem csinálom újra a pályát hanem rátudok arra az 1 emberre, mellesleg mi hülye dolog már hogy csak 1 mentés van és azt írkálja felûl, ha így van legalább kérdezné meg, hogy tényleg felül akarom írni a már meglévõt.

Shep
A sivatagos pályán /éjszaka/ a tankot hogy tudom szétkapni? ráment 2 aknára belelõttem 5 bazookát de semmi, a rapteres pályán ha hátulról belelõttem egyet felrobbasnt de itt akárhova lövök semmi nincs. Ugye csak 1 tank lesz?

ricsi1
kopper!!!!
a mentést bemásoltam de nem lehet "resume game"-zni!
mit tegyek?

Punkrokker:

Lásd a 1297-es hsz-t. A tiszt a földszinten van az árkád alatt az elsõ ajtó.

Nemo me impune!

Hali!Most kezdtem el játszani a játékkal,csak elakadtam az elsõ pályán!Mindent megcsináltam csak valalmit a föld alatt kell lefényképezni és robbantani csak az a gond nem tudom hol kell lemenni a föld alá!PLease help
ricsi1
szerintem a COD

PREMIERE1
Mindkettõben vezethetsz tankot, itt egy szimulátorral is felér. Kár, hogy nem ilyen a Panzer Elite grafikája ...
Itt ölheted az oroszokat, a CofDban velük vagy. Itt csak angolok vannak, ott 3 nemzet (a genyák szépen kihagyták a németet, holott anno még tervezték. Ott összevisszaság van a küldetések terén, itt azért kevésbé. Nekem nagyon bejött itt az Enfield puska - akár távcsõ nélkül -, de a CofDban abszolút nem került közel semmilyen fegyver a szívemhez, bár a dobtáras ruszki géppityu majdnem. A HD2 a Vietcongos adalék és a hangulatos pályák miatt feelinges volt nagyon.
Japcsi bunkerben mászni, német hajón, tengeralattjárózni, a párducos "tankszimulátor" rész, meg bár rövid volt, de fenomenális. A hangtompítós fegyverek rulez, meg a kiba sok egyenruha nagyot dobott rajta.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
A CO(F)D és a HD2 is más. Fene se. Ezt nem lehet eredeti nélkül multiban játszani, így kevésbé népszerûbb, míg a CofDhoz van tört szerver. De, hogy melyik a jobb? Véleményem szerint ez, de a másik oldalról megköveznek mindjárt. A CofD az inkább shooter, ölj és kész, meghatározott módon tudsz továbbjutni, míg itt taktikázhatsz. Mindkettõnek van hangulata. A fegyverek itt jobban tetszettek, a játékmenet is, de a CofD is szuper a maga nemében. Az vsz populárisabb lesz, ha a multi miatt kérdezed ...

Mellesleg, van aki megvette eredetiben? Ha igen, annak van kedvenc szervere?

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

ricsi1
rámennek hogy "resume game" de nem történik semmi!!!

ricsi1
[email protected](amúgy a neemre kattintva ott van...)

tibor16
Nekem. amikor valami szurdoknál a folyót választottam közlekedésképpen, 2 német közül az egyiket lelõttem, a másik megadta magát. A másik lehetõség, amikor a német tiszthez bejutsz, az ott lévõ német baka megadja magát, miután lelõtted a tisztet. Ezektõl elveheted a ruhát.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

ricsi1
de

ricsi1
nemtudna küldeni vki mailban egy mentést a 2. pálya utánról?ha igen minél közelebbit légyszi!!!

ricsi1
nincs feltörve már mondták...

"NEM ADOM FEL"-LGT.Megtudod ha tudom😞legalább szottá,kössz)
LÉGYSZI ..segítsetek rajtam gyárilag-multi miatt,ok?
"Nem hagyhadsz virágot sorvadni, mi napfényért esedez"-"Petõfi"

Üdv.,
multi nincs feltörve --> nem lehet mutlizni csak bolti verzioval...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Aki játszott multi pl.-ert/internet/SEGÍTSEN/hova is kell beírni a cd-kulcsot,mert az sincs? Kössz!!
Hmm , mintha a repcsit kétszer kéne lefényképezni , egyszer a szélcsatornában , egyszer pegig egy asztalon ahol készítik (a'szem azon a környéken ahol a tervezõk rajzasztalai is vannak) de nem vagyok ebben egészen biztos . A harmadik lefotózandó az egyik rajzasztalon lévõ terv .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

eh ha ember tudja hogy mi merre nem csak bolyong akko nem kell szaladni, én legalábis kényelmes tempoban lazán kiértem 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ricsi1
na azt a kettõt lekaptam,de még not complete...
ki nem tudok menni,ha az összes bombát beidõzítem akkor tudok majd kimenni,és a kép is akkor lesz jó?????