Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
A medve nem játék.
Na én is végigvittem, de asszem nekiállok újra, egyszerûen hihetetlen jó, nem gondoltam, hogy az elsõ részhez képest ennyit tudnak javítani, itt végre lehet rendesen taktikázni, mert az embereim is lövik az ellent rendesen, meg a távcsöves is jó, mert nem csak arra jó, mint az 1 ben, hogy én is észrevegyem idõben az ellent, mert õk persze a ködön át is láttak, itt meg tényleg olyan, hogy én látom, de õ még nem igazán tudja, hogy ott vagyok. A hangulat meg már az 1-ben is nagyon el lett találva, de itt aztán már szinte a végletekig fokozták, a grafika is szép, a végén a falu kidolgozása eszméletlen jóra sikerült, tényleg olyan érzés volt mintha egy faluban járkálnék, poros utcák, kanyargós földutak, kis sikátorok, szóval szinte tökéletes, mondjuk ez a többi pályára is igaz. Egy a lényeg, hogy én erõs 98% ra értékelem a játékot, csak azért nem lett 100, mert voltak benne apró bugok/amit azért a hosszú fejlesztési idõ alatt kiszedhettek volna/ meg néhány fagyás is megkeserítette a dolgomat.
Azt tudtátok, hogy már készül a kiegészítõ hozzá?
bementem a német titkos lószarra és még ir valamit hogy ekll csinálnom
pedig megtaláltam a lejáratot is😊
lécci valaki mondja meghogy mit kell csinálni még itt
!Forza Ferrari!
multizni nem tudsz,én a 2.pályán megakadtam,de annyira nem tetszik:
irjon róla valaki lécci egy gyors összefoglalást
kösz
!Forza Ferrari!
Ausztria erdõ, a papír megvan a figurától/a házban volt/ még 1 ember él a pályán de ha megölöm azt írja, hogy nincs ellenfél akitõl ruhát lehetne szerezni, nade ott a sok halott csakhogy azoktól nem tudom felvenni a ruhát, akkor most mit kell csinálni? Próbáltam kilõni a fickó kezébõl a pisztolyt hát nem sikerült.
HELP!
Problémák (patch 1.02 feltéve)
1. Unablet ír servernek ha indítani akarok egyet.
2. Ha csatlakozni akarok egyhez, akkor kivág desktopra. (XP).
3. Nem grafikai, mert a játék megy, mûködik singliben. Mi a baj a multi résszel? (Valaki írta valamikor, hogy feltette a patchet és utána nem ment a multi. Megoldás?)
A medve nem játék.
Van valakinek tippe, hogy mi kell ahhoz, hogy neten nyomni lehessen? (Eredetim van ...) De unablet ír állandóan ...
A medve nem játék.
Ahogy egyre beljebb haladok a játékban egyre inkább tetszik a game, elég régen volt szerencsém ilyen jó játékhoz /persze a CoD is elég jó volt/ talán az utolsó a Vietcong volt ami ennyire tetszett, meg a Freedom Fighters. Egy dolgot azért hiányolok ami az 1-ben viszont volt, mégpedig az, hogyha futok elõre most nem lehet közben balra/jobbra nézni /vagy lehet csak én nem vettem észre a hozzá kapcsolódó gombot?/
Az elsõ afrikai küldetésnél vagyok (repülõteres) Felrobbantottam minden repülõgépet, minden benzin tartájt, látszólag kinyírtam mindenkit, a füzet is emgvan, amin keresni kellett, de nem enged tovább a játék... nem történik semmi... Végig kerestem minden kis lyukat nem találok sehol se ellenfelet... Ez most mi? Bug vagy micsoda.... Léécci segítsetek... Köszi!
Lásd a 1297-es hsz-t. A tiszt a földszinten van az árkád alatt az elsõ ajtó.
Nemo me impune!
Itt ölheted az oroszokat, a CofDban velük vagy. Itt csak angolok vannak, ott 3 nemzet (a genyák szépen kihagyták a németet, holott anno még tervezték. Ott összevisszaság van a küldetések terén, itt azért kevésbé. Nekem nagyon bejött itt az Enfield puska - akár távcsõ nélkül -, de a CofDban abszolút nem került közel semmilyen fegyver a szívemhez, bár a dobtáras ruszki géppityu majdnem. A HD2 a Vietcongos adalék és a hangulatos pályák miatt feelinges volt nagyon.
Japcsi bunkerben mászni, német hajón, tengeralattjárózni, a párducos "tankszimulátor" rész, meg bár rövid volt, de fenomenális. A hangtompítós fegyverek rulez, meg a kiba sok egyenruha nagyot dobott rajta.
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Mellesleg, van aki megvette eredetiben? Ha igen, annak van kedvenc szervere?
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

LÉGYSZI ..segítsetek rajtam gyárilag-multi miatt,ok?
"Nem hagyhadsz virágot sorvadni, mi napfényért esedez"-"Petõfi"
Üdv.,
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)