Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hawk06
"amúgy érdems magyarul játszani, én sem gondoltam volna, hogy történetileg is ilyen precíz ez a játék"
-vagy megtanulni angolul mert annak még máshol is hasznát veszi az ember😄
<#zavart1>

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Hawk06
<#eljen>

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Csak jelzem, hogy elkészítettem a Sabre Sqaudron kieg teljes fordítását. Most nekiállok az alapjátéknak is, remélem 1 hónapon belül megleszek azzal is. Addig az érdeklõdõknek kitartást és jó szurkolást kívánok. (amúgy érdems magyarul játszani, én sem gondoltam volna, hogy történetileg is ilyen precíz ez a játék)

szemben az árkádos folyosón van egy szoba, ahol vár egy tiszt, az asztalán piros mezõ jelzi, hová tedd a papírokat. utána meg kell keresned az ügynököt, eléggé el van rejtve egy könyvtárszobában.

Because fuck you. That\'s why.

am még annyit kérdeznék h utána kinek kéne odaadnom a dokumentumokat😄

köszi.

Helló!
Valószínû, hogy nem teljesen makulátlan az álcád <#vigyor1>
Figyelj minden apró részletre, nehogy a fegyvered, hátizsákod, sapkád vagy bármid angol legyen. Mindenednek németnek kell lennie. Akkor továbbenged.

elakadtam azon a pályán ahol német uniformisba vagyok egyedül és oda kéne adnom a papírt a csókának de ha közelítek felé megöl ha lelövöm vége a pályának ha hangtompítóssal lövöm le akk egy idõ után kíírja h mission failed.xal nem tom mit kéne csinélnom pls segítsetek

McFrost
az udvarom a nagykapuhoz kell menni

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Igen.. Többek között. VAn 1 csomó küldetés amit ír, mindet meg is csináltam még a csaj is túlélte és nem enged tovább menni.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

itt kell a festményeket megtalálni?

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Újra felraktam a játékot, és a kastélyos pályán amikor 1edül vagyok nem tudom hogy kell kijutni a pályáról... minden küldetés amit kiír megcsináltam.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Westend

trogerzsiger
Melyik mmben?

amúgy a MM-ban 990 Ft jelenleg! Akinek ennyit nem ér meg ez a tuti játék, az már tényleg "hülye", csak hogy az általam is utált reklámszövegüket idézzem.

takibalint
Ja a fenekebe kell loni. En megmondom hogy csinaltam. Kicsit kockazatos de sikeres. Ott van egy bunker, amiben egy masik nemet tank parkol. Oda beszaladtam, beszalltam a tankba, es azzal szetlottem. Viszont nem veszelytelen. Eloszor is bekell magad cselezni a parkolo tankhoz, utana pedig olyan gyorsan beszallni, es kiloni a masikat, ahogy csak tudod, mielott o lo szet teged tankostul. 2 lovesel lehet artalmatlanitani.

trogerzsiger
köszi egy probát megér

ha jól emlékszem seggbe kell lõni 2x.

trogerzsiger
áhhá! de tuti van.

Hawk06
Nincsen olyan fekete tapadós bombád?Én mindig azt használtam

trogerzsiger
Az afrikás pályánál mivel löjjem ki a pz3-ast? a bazooka leppan róla, mással nem probáltam 😄 úgy lehet ogy odacsalogatom a kerozinhoz és akkor élesitem ott a bombát?

nem is kell felvenni, ha jól emlékszem, elég megbilincselni. Megadja magát, kiválasztod mint tárgyat és mehet a bilincs neki

skyman14
a magyarítással a pálya neve "Csajok az erdõben" és nem tuzom felvenni a náci futár uniformisát ott akadtam el,mit kell csinálni????a papírt azt már felszedtem

Ja, és sípszóra rohamoznánk a maxim-géppuskák tüzében.
Szégyenletes, hogy ilyen egyáltalán megtörténhetett.

hol akadtál el?

skyman14
jah szerintem is naon karaj csak elakadtam 1 pályán :S

McFrost
legjobb 2VH-s gém ez az tuti

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Így igaz: tényleg egyedülálló a gém, szerintem magasról veri az összes 2. vilháborús gémet.
Aki látta a "hosszú jegyesség" c. francia filmet az szerintem sejtheti, hogy mirõl beszélek. Ott olyan hihetetlen jól volt ábrázolva a harctér, ahogy még sehol máshol nem láttam. Engem nagyon megfogott. Nem beszélve a ma már furcsának illetve kezdetlegesnek tekinthetõ fegyverzetrõl. De felõlem lehet a középkorban is játszódó, csak már dugulásom van ezektõl a csontig lerágott témájú fps-ektõl.

meg gaz es lanxoro....

van elso vilaghaborus jatek ? (a repszimek kivetelevel)

SuperCharger
1. vh? Ülnél órákon át ugyanabban az árokban, és dobálnád át a gránátokat. Izgalmas játek lenne 😊

trogerzsiger
Hát én õgygondolom a hd 2. vhs játékok közt egyedi, sõt fpsesek közt is :-) hát elsõ vh meg ilyen verdun szintü ötközetek szivesen játszanék

nem ártana, ha lenne, mert nagyon ott van. Bár a 2.vh-ús játékoktól már csömöröm van. Az 1. vh szerintem sokkal érdekesebb

trogerzsiger
Semmi.

lesz ennek 3. része szerintetek? VAgy van hír újabb kiegészítõrõl?

trogerzsiger
És jü nehéz :-) a sabre sqaudron demojá legalábbis az. sztem ünnepekkor megveszem :-)

trogerzsiger
Hali!!!

Naggyon Zsiiir játéék!

McFrost
igen kell

bocs, de lehetne ezt egy fokkal érthetõbben?

a sabre squadron kell a alapjáték

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

szerintem 2990-ért bármelyik bevásárlóközpont polcáról leszedheted 😊 Legalább neten is tudsz nyomulni vele. Nagyon jó COOP meccsek vannak arrafelé.

hi,azlenne a kérdésem,nemlehet valahogy beállitani (sfg-be vagy máshol) hogy 1360*768-ba fusson a játék?

Palinko
jaj elnézést most jutott eszembe hogy a magyaritas szóra is kéne keresnia fórumon nem csak a magyarosítás szóra 😄 a 2260 commentben szépen leva írva. én dinka nem gondoltam volna hogy a cégnevet meg a nevet miért tüntették fel 😄
Palinko
nekem rendes magyarosítás kéne mert amit leszedtem a hungamesrõl vagyis magarositas.hu ról az nem fogadja el a serialját :S
hi,megtudná mondani nekem valaki honnan tudnám leszedni a játékot?! sehol nem találom a régi nagy kedvcencet! <#help><#falbav>

a fõépületben keresd meg a tisztet, aki egybõl megadja magát. utána menj át a nagyszobába a füldszinten, és ott lesz egy szürke document. az asztalon.

Helló.nemtudja valaki,hogy a spagetti reptérnél holvannak a repülési iratok?Már mindent megnéztem de nem találom?
Köszi.Közben rájöttem a beálitásokkal volt gondom .Már müködik
ugyanúgy, mint a fegyvert, azaz kiválasztod, oszt nyomsz egy firét. Kivéve persze, ha a hátizsákban van az elsõsegély, mert akkor elõször iski kell abból venni (inventory menü) s csak utána lehet használni.

helló.Tudna valaki segitteni ,hogy tudom használni az elsösegély csomagot?Egyedül vagyok a második szakaszban a bázison a tervekért.Elöre is kösz.