3481
  • multi13
    Várós.
  • Montanosz
    egy kis fájdalom vigaszdíj
    Deadly dozen reload
  • Xanthipposz
    A játék már steam-en is elérhető:
    https://store.steampowered.com/app/703320/Hidden__Dangerous_2_Courage_Under_Fire/
  • multi13
    Fanok egy csoportja, még midig küzd. :)

https://www.facebook.com/Hidden-and-Dangerous-2-50267446188/?ref=br_rs
  • multi13
    Üdv urak!

Megunt h&d2 játékot vennék, sabre squadron-nal együtt. Sajátnak sajnos eltűnt a serial száma.
  • multi13
    Szerver figyelő.

https://hd2.mtb-clan.com/
  • fazerus
    Sziasztok!

Van még valaki aki játszik? Én egyszer nagyon régen még a HD2 Demojával kezdtem, azóta szerelem.. most újra felraktam, HOST file barkáccsal nem kell connector sem .. működik! :-)
  • RMarvin
    Hiába minden ellenszél, az élet utat tör magának. Bár a Master szervert galád módon lekapcsolták, ettől függetlenül megy a multi a hardocre fanok részéről.

Ezen az oldalon tudtok csatlakozni: ServerList
    de előtte 1x telepítsétek a HD-Connectort: HD-Connector

Ajánlom figyelmetekbe a "=RpR=Realism" szervert (1 élet, normál fokozaton) Senkit ne tévesszen meg az, ha üres az adott szerver, mert csatlakozás után 1-2 percre általában már megjelennek a fanok is. Tegnap pl. egyedül kezdtem a Burma 1-et, aztán ~3 perc után már 5-en voltunk:)))
  • Montanosz
    Festung Europa

HOMEPAGE
  • RMarvin
    Nem rossz elsőre, de a trailerben nem sok taktikai elemet látni, hiába ww2 tactical-ként van tálalva. Inkább a fölöslegesen agyonraturbózott vérfröcsögésen meg az idióta ikonokon van a hangsúly. A Co-op viszont mindenképp pozitív dolog.
  • a.carkey
    Enemy Front
  • RMarvin
    Kövezzetek meg, de én már nem lelkesednék egy HD3-ért. Annyira megszoktam a 2. részt, beleértve a hibáit meg mindent (animációkat, környezetet, hangokat...stb.), hogy már nem tudok elképzelni ennél jobbat HD-kategóriában. Sokkal jobb lenne, ha kiadnának egy pályacsomagot a 2. részhez + visszaadnák a galádul lekapcsolt master szervert.
    Ha valami csoda folytán mégis lenne HD3, az inkább egy agyonrapolírozott, ellenben jóval gyengébb játékmenetű rész lenne, ahogy ez ma lenni szokás. Grafikával mindent el lehet adni, pontosabban fogalmazva leginkább azzal lehet csak eladni. Nem engedheti meg egy cég, hogy a kiposztolt screenshotok ne legyenek csacsi-ragyik, mert azonnal leanyáznák őket a sárga föld alá, ezért nem is marad kapacitás a játékélményre.

A HD2 a maga korszakában egy mestermunka volt, s mivel a taktikai játékok (legfőképpen) az ilyen grafikabuzik miatt kihaltak, ezért továbbra is verhetetlen játék marad.
  • RMarvin
    Szerintem sehogy. Ha nem tudsz eljutni valahova, annak oka van: valszeg nincs ott semmi érdekes.
  • multi13
    Urak! Egy láma kérdés, single-ben, hogy tudnék repülni? Meg néznék 1-2 helyet ahova gyalog nem jutok el.
  • RMarvin
    Halottnak a csók
  • BenRIPclan
    Belenéztem a videóba... még mindig nem tudok szlávul az kiderült. :-)
    De itt van egy petíció ismét a HD3-ért a videó leírásában. Lehet ez a videó lényege is...
  • multi13
    Basszus, gondolom csehül, vagy szlovákul. Volt itt régebben vki, aki beszélt szlovákul, talán Lepike volt a nick-je, elő kerülhetne.
  • bgabor
    Nem tudjuk, mert valami ocsmány keleti nyelven beszélnek benne végig.
  • multi13

Hali,ezt a videót a h&d2 közösség osztotta a face-en, megnézni sajnos nem tudom, külföldön vagyok fos mobilnettel. Valaki összegezné, h mi van benne? Köszi.
  • multi13
    Azért annyira nincs vész, klánok oldaláról fel bírsz csatlakozni.
    Pl RpR, RS. Bíztam abban, h esetleg a 10 éves évfordulóra ingyenessé teszik, és felpörög majd egy kicsit. Nem jött be.
  • RMarvin
    Hú bazz, tényleg nem működik a HD-connector. Most már tényleg itt a világ vége.
  • smusher
    Swat 4 is jó, de nincsen benne karakterváltás, ahogy a HD2-ben és a R63-ban. A szivárványban sztem óriási, hogy tervezhetsz, és a terved kivitelezését akár szemlélőként is végignézheted. És random spawn point-ok vannak a terroristákhoz rendelve :-) Mondjuk atmoszférában totál alatta marad a HD 2-nek, ez kétségtelen.

Sajnos egyébként az egész "tactical shooter" műfaj kezd kihalni. Nem is emléxem, mikor adtak ki utoljára ilyen műfajú játékot. Talán pont a Swat 4 volt az utolsó?
  • RMarvin
    +valami: most rakok össze egy coop modot a régi medal fo honorokhoz (csak a kihívás miatt dolgozok rajta, amúgy úgy rühellem a játékot, ahogy van), s szédület milyen egy rém buta játék: a tankoknak még véletlenül sincs intelligenciájuk, csakis az előre megadott útvonalon képesek mozogni a lescriptelt módon, az egyedüli önállóságuk az, hogy ki van adva célpontnak a player. Na már most coop modnál ugyebár több player van általában egyidejűleg, s mivel a program nincs ilyesmire felkészítve, ezért nincs is az egyes playereknek semmiféle egyedi ID-jük. Ez annyit jelent, hogy több player esetén a tank leblokkol, mivel fogalma sincs, hogy akkor most ki is a player valójában. Eredmény: nem lő senkire, csak áll és bambul. Ez hűen tükrözi a játék bonyolultságát is:))) Mást nem tudtam tenni, mint kidobtam az ilyen tankokat a coopból, amíg nem találok rá megoldást.

A modhoz itt a link ha valakit érdekel.

Ha lesz szerver, én is igyekszek benne lenni. HD-connector nekem is kínlódott, de újratelepítettem az App-ot és működött.
  • RMarvin
    Én becsszó próbálkoztam a RainbowSix3-al, de sehogy sem jött be. A SWAT4 az abszolút nyerő abban a témában.
  • smusher
    Miért nem teszitek vissza az xp-t a HD 2 kedvéért? Legalább az egyik partícióra. Én is jönnék, meg csinálnék is szervert néha :-)

Szerintem megérné, mert (sajnos) még most is ez a több mint 10 éves játék a legjobb fps/tps, na meg talán a Rainbow Six 3.
  • BenRIPclan
    Itt látod az RpR coop szervereket, ahogy néztem máshol már nem nagyon van élet sajnos... Szerverek
  • multi13
    Ejj már HD2 konnektor sem működik. Pedig most lett volna rá egy kis időm.
    Chameleon leszedtem, valaki itt linkelte régebben, de nem futott pöcröf win7 alatt, bajlódni meg nem volt se időm, se kedvem. Úgy tudom nem lehet "angolosítani". Azt sem értem, míg a HD-t, Mafiát kiadták nemzetközi piacra, addig a Chameleont miért nem?
  • smusher
    Nem hiszem, hogy a fejlesztők lennének a hülyék, ők szíves örömest csináltak volna folytatást. Mi (felhasználók, fogyasztók) vagyunk a hülyék elsősorban, hogy megvesszük a szart (CoD, BF és a többiek). És persze a kiadók ezt veszik figyelembe. Pedig ehhez a játékhoz képest ma is mindegyik olyan "sterilnek" tűnik, nincs meg bennük a kellő atmoszféra, hiába van dx 56-os grafjuk, nincsen lelkük.

Az ls3d engine harmadik gyöngyszemét egyébként sikerült leszednem, a Chameleont. A videók alapján teljesen Mafia és HD 2 hangulata lehet. Tudja esetleg valaki, hogyan lehet angollá tenni? Már ha lehet egyáltalán. Thx.
  • bgabor
    És azóta sincs harmadik rész. :(
    Pedig már kábé a hatodiknál kéne tartaniuk.

Hülye fejlesztők.
  • multi13
    Ma tíz éve, h meg jelent.
  • BenRIPclan
    Semmi gond, megértem. De sajnos ilyen klános játszások nálunk nem nagyon vannak. Én az RpR coop szervereken szoktam játszani péntek-szombat este. Elég jó csapat szokott összejönni, korrekt játékosok, jó hangulat. Szerintem az a legjobb ha van egy kis szabadidőd ránézel az oldalukra itt látod a szervereket , és hogy kik játszanak éppen. Az oldalukról le tudod szedni a pályákat, korábban is linkeltem már a pályacsomagokat.
  • RMarvin
    Bocsánat, de egyszerűen képtelen vagyok megmondani, mikor jutok úgy este a géphez, hogy legyen egy szabad órám. Talán az lenne a legjobb, ha valamelyik klán-edzésbe be lehetne csatlakozni külsősként.
  • BenRIPclan
    Akkor a bevetést elnapoljuk amíg az idő nem fordul jobbra! :-)
  • RMarvin
    Hát, most nekem is zúzós. A kisebbik kislányom elég beteg, így éjszaka fél óránként kel fel. Így nem merek belevágni egy osonós kalandba.
  • BenRIPclan
    Úgy néz ki ismét csak én fogok ráérni...
  • BenRIPclan
    Én biztosan ráérek. Megkérdezem, hogy van-e rá esély, hogy valamelyik nap tudnának-e jönni. Szokás szerint hétfő/kedd/szerda.
  • RMarvin
    Jövő héten lesz megint coop? Jöhetnének a klántagok is!
  • BenRIPclan
    Most vissza tudsz lépni, visszaraktam az airfield pályát.
  • RMarvin
    kidobott, valszeg nincs meg nekem ez a pálya
  • RMarvin
    3 perc és jövök